bende de aynı kararsızlık var cnm .. odayı hazırlamayı bir yandan istiyorum diger yandan 1 sene sonra da yapılabilecek bir iş bekle şimdilik diyorum kendi kendime... park yatakla beklesemmi diyorum.
cnm ben beşik ve dolabını ıkeadan almayı düşünüyorum onu odasına koyucaz bide bambu beşiğim var yanımda kalması gereken 6 ay boyunca bambu beşikle odamda olucak :)) gün içinde uyudugunda odasını kullnıcaz inşallah :)
ikeada begendiğiniz modeelleri paylasırsanız bi fikir olur bi de fiyatı uygun diye mi ikea düşünüyorsunuz.. ama arkadasın fikri hosuma gitti odası kenarda dursun iinsana bakıp sevdiği bile yeter yaa :)) 5 yıl kullansak az mı
merhaba,
ben de çok düşünüyorum bu konuyu. bebek odası yapsak mutlaka büyüyen yataklı olmalı diyorum.
her şeyini hazırlasak odası tam olsa, ilk aylarda yanımızda kalmalı. yatak odasında park yatak koyacak yer yok.
ancak minik sepetlerden sığabilir.
yani durumlar karışık. hem herşeyi istiyorum, hem de zamana bırakmak istiyorum.
evim kira, çok fazla eşyalı oda hazırlamak nasıl olur??
Bende de aynı sıkıntı var. Odasını bir şekilde hallederiz inşallah ama yatak odası için ne alacağımı bilemiyorum...
Park yatak içime sinmiyor. Bambular çok hoşuma gidiyor ama 4-5 ay kullanılıyormuş onlarda
Daha sonra bebek kendini atıyormuş aşağıya ( Allah korusun )
durum bu şekilde...
7. ayımla beraber bende oda hazırlamaya baslayacagım.erken dogumu var bunun gec dogumu bilemeyiz..
Oyun parkından al beşik alma diye cevremden cok öneri alıyorum ama eşimle ben ilk bebegımız oldugu ıcın herseyı güzel olsun istiyoruz.
ikeanın bebek karyolasına baktım sallanma gibi birşey yok ,sallanmak ısterse naparım dıye dusunuyorum aslında.. birazda hapishane goruntusu verdi bana .
ilerki zamanda da kullanabilecegim beşik lazım ama nasıl yapsam bilemedim..bebek ürünleri de cok pahalı yahu
Aynen canim ya. Bende herseyi istiyorum sonra zamana mi biraksak diyorum.. Ama ilk bebegim icim kipir kipir:) minik sepetleri de begeniyorum ama 6-7 ay kullanilabiliyormus sanirim.mnasil yapicaz bakalim.
bebek sallanmayı ister arkadaşlar sallanmayan beşik çok uğraştırır susturamayız valla
büyüyen beşikler sallanmıyormuş tüm siteleri gezdim yok...
büyüyen beşikli takımlar ayrıca çok pahalı hep 3500civarı fiyat istediler ki ben belis çok pahalı diyordum belis bedava kaldı:)
ama belisin de satış noktası yok yanı vrada ürün yok ellerinde,sipariş yapıyorlar ama ben gozumle gormek istiyorum netten almaktan farkı yok katalogtan seçmenin
2gundur büyümeyen beşik alsam demeye başladım
en fazla 6. aya kadar erteleriz.7. ayda hazır olmalı.Allah korusun erken doğum falan olursa hazırlıklı olmak lazım.
ben henüz mağazalara gidip inceleme yapmadım sadece vitrinden görüyorum ama inanılmaz güzel ürünler var.
bizim yatak dolap vs. babaanne alacak. sepetleri çok beğendiğimi söyledim onu da alırız kızım dedi. çok hevesli. sanıyorum hiç bir şeye itiraz etmeyecek : ))
6 ay kullansak da ben o sepetlerden istiyorum yaa... yatağımın yanında çok güzel olacak.
en fazla 6. aya kadar erteleriz.7. ayda hazır olmalı.Allah korusun erken doğum falan olursa hazırlıklı olmak lazım.
ben henüz mağazalara gidip inceleme yapmadım sadece vitrinden görüyorum ama inanılmaz güzel ürünler var.
bizim yatak dolap vs. babaanne alacak. sepetleri çok beğendiğimi söyledim onu da alırız kızım dedi. çok hevesli. sanıyorum hiç bir şeye itiraz etmeyecek : ))
6 ay kullansak da ben o sepetlerden istiyorum yaa... yatağımın yanında çok güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?