2013 Ocak anneleri bebek odasi hazirliklari

Yaaaa bu kotu oldu ya bende hep onlar sallaniyordur diye dusunmustum. Ne zor ismis bu ya..

Allah`a şükür her şeye özeniyorlar.şimdiden örgü battaniyeler falan bitti :))

dün akşam kuzenimle görüştüm.Şu anda 2,5 yaşında kızı var ve 2.ye hamile.Yatak konusunda fikrini aldım.
O, park yatak almış. Çok rahat kullandım diyo..şimdi kıza tam takım oda almış..bebekken tam oda kurmaya gerek olmadığını söyledi.
Park yataklara uzak dururken yine kafam karıştı.
şimdi senin yazdıklarına bakınca sepetden de vazgeçtim .

ben kızıma park yatak alıcam nasipse.bide ablamız var ablamızın odası var tam takım bazası 3kapılı dolabı aynalı şifonyeri çalışma masası.minik kızım büyüyünce ablasının odasına taşınıcak.onada bi baza alırım diye düşünüyorum benim pek bi masrafım olmicak yani sadece park yatak alıcam.

merhaba kızlar

çok güzel bir konu açmışsınız.bende henüz hiçbişe almadım hazırlamadım.evim kira küçük bir odam var lazım olmayan herşeyi oraya koydum.bebeğime oda yapmak istiyorum.ilk bebeğim.bizim zamanımızda oda falan yokmuş benimde hep içimde kaldı .bebeğim olduğunda ona oda yapıcam dedim.şimdi orayı boşaltıcam odayı hazırlayacağım.evim kira olduğu için çok eşyam olsun istemiyordum.düğündede almadım fazla eşya takım almadım ama bebeğime odayı alıcam.yatak odasınada ayrı bir beşik alıcam.park yatak düşünüyordum bakalım nolcak.

slm kızlar bende bu bebek odası işini çok araştıranlardanım.. bebeğimin odasına evlenirken beyaz taşlı bir dolap ve kitaplık yaptırmıştım bir de pembe koltuk koymuştum misafir gelince açarım uyur die... şimdi oraya beyaz taşlı büyüyen bir beşik alıcak dedesi :) dodehimini büyüyen beşikler sallanmıyor demişsin ama ben burda bir bebek mağazasında baktım belisin modelleri sallanıyor.. sitesinden bayiliklerinin adresini alıp gidip bakarsan hepsi olmasa da ellerinde bir iki modelinin olduğunu görürsün canım... bende bir kaç aydır araştırıyorum kurşunsuz boya kullanmaları ve uluslararası belgeleri falan var bu sebeple ve tabiki de odama uyacağı için belisin bu modelini seçtim..
Eki Görüntüle 501797

Son düzenleme:

Bende seninle ayyyni durumdayim hatta bugun o ivir zivir dolu odayi kendimize bi baza alarak bosalttik. Ytk odamin icine baza almamistik. Ve bende yuzde 90 kararimi verdim oda + kendi odama park yatak. Ama sunu da soyleyim dusundugum odada bebege sifonyer vs yok sadece 3 kapili dolap ve buyuyen besik. Odayi neden kullanmayimki diyorum gunduzleri onda yatar geceleri park yatakta. Sifonyer falan kiraciyiz die bi de kardes gelirse yatagini sigdiramam die uzak duruyorum. Ayrica park yatak sallanabilmesi yonundende gece yardimcim olur inss. Nacizane fikrim bu........ :)

bende oda +park yatak düşünüyorum .aslında ikeadan beyaz dolap ve şifonyer almıştım.eşimle bi dedik sadece beşik alalım.bu seferde eşyaları koymaya dolap almam lazım.onlar kalsın bebeğimize alalım dedik.odamızın ölçüsünü alıcaz artık ne sığarsa onu alırız.bencede gündüz odasında gece park yatakta yatar.işallah o günleri görürü işallah.

belis ın sallanan ı varsa çok güzel... ben siteelrde baktım hiç yoktu...
belisi beğendim aslında fıyatta dışarı bakınca uygun...
bide şu odaya alacağım yatağa karar verırsem ii olacak..
adı park yatak ama 150den 500e kadar var...

Ne güzel bembeyaz bir oda
Üzerine şık bir cibinlikte olucak harikaa
Benimde gözüm hep beyaz sade modellerde
Ama kulupları şeffaf kristal gibi görünenlerden olucak:))

Beşiğin sallanıyor olması avantaj kesinlikle
Ben oğlumda sallamıcam zaten diye düşündüm hep ama belli bir süre sonra poposunu pışpışlayıp uyutmaktan uykusuz kalıyor insan
sallıyayımda 2dk.uyusun diye düşünüyorsun:)))

Bebek büyüdükçe eşyaları daha da artacak ve dolap düzenleyici,saklayıcı olucak kesinlikle
Oğlumda oda yapıp ,ayrı beşikte aldık
Eşyaları odasında düzenli durdu gece bizim odamızda beşiğindeydi
Nasip olursa kızım içinde oda arayışındayım
Çevreden daha kullanamıcak odayı büyüsün alırsın deselerdeee
Oda yapıcam herkesşn eşyaları yerli yerinde olsun:))

canım ben samsundayım burda bi bebek mağazasında gittim gördüm sallanıodu.. bu modeli deildi farklı modeliydi ama adama sordum bu modelde sallanıo mu die evet dedi... internet sitelerinde yazmıo ayrıntı.. sitesinden sadece samsundaki bayileri nerdeymiş baktım adresini alıp gidip ürünlerini gözümle gördüm.. babam gelicek bir iki aya onla birlikte alıcaz malum ilk bebişin yatağını anneanneyle dede yapıo :) gelince yine bilgi alırım satıcıdan burdan haber veririm sana da.. bende modelleri çok araştırdım en çok bu içime sindi.. park yatakta bende çok kararsızım aynen 150 ye de var 500 e de.. hemen almasam bile yazın yazlıkta kullanmak için bi tane almam gerekicek bakalım belki yaza kadar beklerim sizlerin yorumlarına göre bi model alırım artık onda size güveniyorum kızlar

bende aynı fikirdeyim canım beyaz odalara bayılıyorum.. zaten misafir salonumuda kırık beyaz ve altın sarısı yapmıştım yatak odamda da beyaz siyah ve mürdüm kullanmıştım evimde bir tek oturma odam renkli o da kırmızı siyah :) şimdi kızımın odası da beyaz pembe olcak allah nasip ederse :) bu beşiğin de taşları ve taş kulpları cezbetti beni zaten kızımın odasındaki aynalı dolabımız ve kitaplığımız da taşlı tam uyum içinde olucaklar bi de sanki kızım olacağını bilir gibi pembe bir kanepe almıştım o odaya :) cibinlik için de böle bişiler düşünüyorum.. ama büyük ihtimalle beyaz olanı yaptırıcam :)

bakalım aklımızda çok sey var tek tek yapıcaz inşallah, allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

resimdekiler harika.. bebişler ne kadar şanslı
ben de beyaz yatak ve dolap düşünüyorum. mavi aksesuarlar ile renklendiririm.

hem sallanan hem büyüyen beşik oluyor mu :44::44:

oluyo canım ama ben büyüyen beşikleri soruşturdum biraz hiç tavsiye etmiyolar..onun yerıne baza almak daha hesaplıymış,çünki o yatagı büyütünce içine yatak almak gerekicek tekrar ve o yataklarda her yerde yokmuş iki firma üretiyomuş o da epey maliyetliymiş..ben normal sallanan bi beşik almayı düşünüyorum..

Selam hepinize teyzoslar. Biz kizimiza 160cm genisliginde 3 kapakli yetiskin gardrobu aldik. 5 cekmeceli 50 cm eninde,1metre boyunda ince uzun sifonyer aldik. 1 mètre eninde 70cm boyunda 5 cekmeceli bir komodin aldik. Yataginida tek kisilige buyutulebilen bir bebek karyolasi aldik. bunlarin hepsini ayri ayri kombinledik.akasya beji renginde hepside takim oldu.6 aylik olana kadarda odamizda yatmasi gerekecegi icinde odamiza ufak ucuz yollu idare edecek kadar ufak bir besik yada karyola alalimmi dedik. Iste bizden Boyle :)) insallah cumlemiz icin
rabbim hayirlisiyla saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip eder.amin.

almayı düşündüğüm karyola

bu beşik hali

bu çocuk yatağı hali

bu da koltuk şekline dönüştürüldüğünde

sallamayı düşünmüyorum o yüzden sallanan beşik almayacağım inşallah bebiş beni yanıltmaz

Merhaba canim,
Bende senin gibi dusunuyorum. İlk bebegim ve dedigin gibi bizim zamanimizda bisey yoktu. Bende cok istiyorum odasi olmasini. Yatak odasinada park yatak almayi planliyorum bende . Bakalim hayirlisi artik..

Oooo canim sen baya ileriyi gorup bebisinin odasini hazirlamissin bile ben gidip bakmadim hic hep netten bakiyorum sallanabilir olmasina sevindim. Belli mi olur bebeklerimize onlemimizi alalim sallanmak isterlerse..

Daha dun esime ayni seyi soyledim. Gunduzleri odasinda besiginde yatiririm gece de yanimizdaki park yatagina.. Hem fikiriz bu konuda canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…