büyüyen beşikler sallanmıyormuş tüm siteleri gezdim yok...
büyüyen beşikli takımlar ayrıca çok pahalı hep 3500civarı fiyat istediler ki ben belis çok pahalı diyordum belis bedava kaldı:)
ama belisin de satış noktası yok yanı vrada ürün yok ellerinde,sipariş yapıyorlar ama ben gozumle gormek istiyorum netten almaktan farkı yok katalogtan seçmenin
2gundur büyümeyen beşik alsam demeye başladım
Cnm kiskandim seni ne guzel babane o oyle:) ama sepetlerden 2 ay once dogm ypan bi ark da vardi gecen gun evine gttm bebek ana dizi gibi birseyde yatiyordu dedim noldu o dar geldi bebege dedi yan yatirmasi falan zor oluyormus dusun daha 2 aylik ve hic onermedi . Bos yere de almaya grk yok ddm. Bbi de ailem il disinda o yuzden park ytagi kesin alayim diyorum oda yapsam da bu bana lazim
Benim kayinvalidem de ayni... Aliriz kizim diyor.. Ama ben kararsizim bugun karar verebilsem hersey olacak da..:)
büyüyen beşikler sallanmıyormuş tüm siteleri gezdim yok...
büyüyen beşikli takımlar ayrıca çok pahalı hep 3500civarı fiyat istediler ki ben belis çok pahalı diyordum belis bedava kaldı:)
ama belisin de satış noktası yok yanı vrada ürün yok ellerinde,sipariş yapıyorlar ama ben gozumle gormek istiyorum netten almaktan farkı yok katalogtan seçmenin
2gundur büyümeyen beşik alsam demeye başladım
merhaba kızlar
çok güzel bir konu açmışsınız.bende henüz hiçbişe almadım hazırlamadım.evim kira küçük bir odam var lazım olmayan herşeyi oraya koydum.bebeğime oda yapmak istiyorum.ilk bebeğim.bizim zamanımızda oda falan yokmuş benimde hep içimde kaldı .bebeğim olduğunda ona oda yapıcam dedim.şimdi orayı boşaltıcam odayı hazırlayacağım.evim kira olduğu için çok eşyam olsun istemiyordum.düğündede almadım fazla eşya takım almadım ama bebeğime odayı alıcam.yatak odasınada ayrı bir beşik alıcam.park yatak düşünüyordum bakalım nolcak.
Bende seninle ayyyni durumdayim hatta bugun o ivir zivir dolu odayi kendimize bi baza alarak bosalttik. Ytk odamin icine baza almamistik. Ve bende yuzde 90 kararimi verdim oda + kendi odama park yatak. Ama sunu da soyleyim dusundugum odada bebege sifonyer vs yok sadece 3 kapili dolap ve buyuyen besik. Odayi neden kullanmayimki diyorum gunduzleri onda yatar geceleri park yatakta. Sifonyer falan kiraciyiz die bi de kardes gelirse yatagini sigdiramam die uzak duruyorum. Ayrica park yatak sallanabilmesi yonundende gece yardimcim olur inss. Nacizane fikrim bu........ :)
slm kızlar bende bu bebek odası işini çok araştıranlardanım.. bebeğimin odasına evlenirken beyaz taşlı bir dolap ve kitaplık yaptırmıştım bir de pembe koltuk koymuştum misafir gelince açarım uyur die... şimdi oraya beyaz taşlı büyüyen bir beşik alıcak dedesi :) dodehimini büyüyen beşikler sallanmıyor demişsin ama ben burda bir bebek mağazasında baktım belisin modelleri sallanıyor.. sitesinden bayiliklerinin adresini alıp gidip bakarsan hepsi olmasa da ellerinde bir iki modelinin olduğunu görürsün canım... bende bir kaç aydır araştırıyorum kurşunsuz boya kullanmaları ve uluslararası belgeleri falan var bu sebeple ve tabiki de odama uyacağı için belisin bu modelini seçtim..
Eki Görüntüle 501797
Ne güzel bembeyaz bir odaslm kızlar bende bu bebek odası işini çok araştıranlardanım.. bebeğimin odasına evlenirken beyaz taşlı bir dolap ve kitaplık yaptırmıştım bir de pembe koltuk koymuştum misafir gelince açarım uyur die... şimdi oraya beyaz taşlı büyüyen bir beşik alıcak dedesi :) dodehimini büyüyen beşikler sallanmıyor demişsin ama ben burda bir bebek mağazasında baktım belisin modelleri sallanıyor.. sitesinden bayiliklerinin adresini alıp gidip bakarsan hepsi olmasa da ellerinde bir iki modelinin olduğunu görürsün canım... bende bir kaç aydır araştırıyorum kurşunsuz boya kullanmaları ve uluslararası belgeleri falan var bu sebeple ve tabiki de odama uyacağı için belisin bu modelini seçtim..
Eki Görüntüle 501797
Bende seninle ayyyni durumdayim hatta bugun o ivir zivir dolu odayi kendimize bi baza alarak bosalttik. Ytk odamin icine baza almamistik. Ve bende yuzde 90 kararimi verdim oda + kendi odama park yatak. Ama sunu da soyleyim dusundugum odada bebege sifonyer vs yok sadece 3 kapili dolap ve buyuyen besik. Odayi neden kullanmayimki diyorum gunduzleri onda yatar geceleri park yatakta. Sifonyer falan kiraciyiz die bi de kardes gelirse yatagini sigdiramam die uzak duruyorum. Ayrica park yatak sallanabilmesi yonundende gece yardimcim olur inss. Nacizane fikrim bu........ :)
bende oda +park yatak düşünüyorum .aslında ikeadan beyaz dolap ve şifonyer almıştım.eşimle bi dedik sadece beşik alalım.bu seferde eşyaları koymaya dolap almam lazım.onlar kalsın bebeğimize alalım dedik.odamızın ölçüsünü alıcaz artık ne sığarsa onu alırız.bencede gündüz odasında gece park yatakta yatar.işallah o günleri görürü işallah.
belis ın sallanan ı varsa çok güzel... ben siteelrde baktım hiç yoktu...
belisi beğendim aslında fıyatta dışarı bakınca uygun...
bide şu odaya alacağım yatağa karar verırsem ii olacak..
adı park yatak ama 150den 500e kadar var...
Ne güzel bembeyaz bir oda
Üzerine şık bir cibinlikte olucak harikaa
Benimde gözüm hep beyaz sade modellerde
Ama kulupları şeffaf kristal gibi görünenlerden olucak:))
Beşiğin sallanıyor olması avantaj kesinlikle
Ben oğlumda sallamıcam zaten diye düşündüm hep ama belli bir süre sonra poposunu pışpışlayıp uyutmaktan uykusuz kalıyor insan
sallıyayımda 2dk.uyusun diye düşünüyorsun:)))
Bebek büyüdükçe eşyaları daha da artacak ve dolap düzenleyici,saklayıcı olucak kesinlikle
Oğlumda oda yapıp ,ayrı beşikte aldık
Eşyaları odasında düzenli durdu gece bizim odamızda beşiğindeydi
Nasip olursa kızım içinde oda arayışındayım
Çevreden daha kullanamıcak odayı büyüsün alırsın deselerdeee
Oda yapıcam herkesşn eşyaları yerli yerinde olsun:))
bende aynı fikirdeyim canım beyaz odalara bayılıyorum.. zaten misafir salonumuda kırık beyaz ve altın sarısı yapmıştım yatak odamda da beyaz siyah ve mürdüm kullanmıştım evimde bir tek oturma odam renkli o da kırmızı siyah :) şimdi kızımın odası da beyaz pembe olcak allah nasip ederse :) bu beşiğin de taşları ve taş kulpları cezbetti beni zatenkızımın odasındaki aynalı dolabımız ve kitaplığımız da taşlı tam uyum içinde olucaklar bi de sanki kızım olacağını bilir gibi pembe bir kanepe almıştım o odaya :) cibinlik için de böle bişiler düşünüyorum.. ama büyük ihtimalle beyaz olanı yaptırıcam :)
Eki Görüntüle 503116 Eki Görüntüle 503117
bakalım aklımızda çok sey var tek tek yapıcaz inşallah, allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
hem sallanan hem büyüyen beşik oluyor mu :44::44:
merhaba kızlar
çok güzel bir konu açmışsınız.bende henüz hiçbişe almadım hazırlamadım.evim kira küçük bir odam var lazım olmayan herşeyi oraya koydum.bebeğime oda yapmak istiyorum.ilk bebeğim.bizim zamanımızda oda falan yokmuş benimde hep içimde kaldı .bebeğim olduğunda ona oda yapıcam dedim.şimdi orayı boşaltıcam odayı hazırlayacağım.evim kira olduğu için çok eşyam olsun istemiyordum.düğündede almadım fazla eşya takım almadım ama bebeğime odayı alıcam.yatak odasınada ayrı bir beşik alıcam.park yatak düşünüyordum bakalım nolcak.
slm kızlar bende bu bebek odası işini çok araştıranlardanım.. bebeğimin odasına evlenirken beyaz taşlı bir dolap ve kitaplık yaptırmıştım bir de pembe koltuk koymuştum misafir gelince açarım uyur die... şimdi oraya beyaz taşlı büyüyen bir beşik alıcak dedesi :) dodehimini büyüyen beşikler sallanmıyor demişsin ama ben burda bir bebek mağazasında baktım belisin modelleri sallanıyor.. sitesinden bayiliklerinin adresini alıp gidip bakarsan hepsi olmasa da ellerinde bir iki modelinin olduğunu görürsün canım... bende bir kaç aydır araştırıyorum kurşunsuz boya kullanmaları ve uluslararası belgeleri falan var bu sebeple ve tabiki de odama uyacağı için belisin bu modelini seçtim..
Eki Görüntüle 501797
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?