bende aynı fikirdeyim canım beyaz odalara bayılıyorum.. zaten misafir salonumuda kırık beyaz ve altın sarısı yapmıştım yatak odamda da beyaz siyah ve mürdüm kullanmıştım evimde bir tek oturma odam renkli o da kırmızı siyah :) şimdi kızımın odası da beyaz pembe olcak allah nasip ederse :) bu beşiğin de taşları ve taş kulpları cezbetti beni zatenkızımın odasındaki aynalı dolabımız ve kitaplığımız da taşlı tam uyum içinde olucaklar bi de sanki kızım olacağını bilir gibi pembe bir kanepe almıştım o odaya :) cibinlik için de böle bişiler düşünüyorum.. ama büyük ihtimalle beyaz olanı yaptırıcam :)
Eki Görüntüle 503116 Eki Görüntüle 503117
bakalım aklımızda çok sey var tek tek yapıcaz inşallah, allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Selam hepinize teyzoslar. Biz kizimiza 160cm genisliginde 3 kapakli yetiskin gardrobu aldik. 5 cekmeceli 50 cm eninde,1metre boyunda ince uzun sifonyer aldik. 1 mètre eninde 70cm boyunda 5 cekmeceli bir komodin aldik. Yataginida tek kisilige buyutulebilen bir bebek karyolasi aldik. bunlarin hepsini ayri ayri kombinledik.akasya beji renginde hepside takim oldu.6 aylik olana kadarda odamizda yatmasi gerekecegi icinde odamiza ufak ucuz yollu idare edecek kadar ufak bir besik yada karyola alalimmi dedik. Iste bizden Boyle :)) insallah cumlemiz icin
rabbim hayirlisiyla saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip eder.amin.
Selam hepinize teyzoslar. Biz kizimiza 160cm genisliginde 3 kapakli yetiskin gardrobu aldik. 5 cekmeceli 50 cm eninde,1metre boyunda ince uzun sifonyer aldik. 1 mètre eninde 70cm boyunda 5 cekmeceli bir komodin aldik. Yataginida tek kisilige buyutulebilen bir bebek karyolasi aldik. bunlarin hepsini ayri ayri kombinledik.akasya beji renginde hepside takim oldu.6 aylik olana kadarda odamizda yatmasi gerekecegi icinde odamiza ufak ucuz yollu idare edecek kadar ufak bir besik yada karyola alalimmi dedik. Iste bizden Boyle :)) insallah cumlemiz icin
rabbim hayirlisiyla saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip eder.amin.
vala super olmuş,sorması ayıp kaç lıraya mal oldu...
buyuyen beşiklı takımlara baktım 2,500/ 3,500 lira arası...
bende bugun park yataklara baktım hıç taraf değildima am baktım care yok bızım odaya park yatak alcam, kendı odasına da kararsızım annem genç odası şeklınde ladıyo ama bu seferde şimdi alınmaz o mınıcık bebğe.. bu sefer oda yapamam( oda yapcam buyuyen beşikte istıorum ama bu kadar pahalı olmasa ıı olacak
vala super olmuş,sorması ayıp kaç lıraya mal oldu...
buyuyen beşiklı takımlara baktım 2,500/ 3,500 lira arası...
bende bugun park yataklara baktım hıç taraf değildima am baktım care yok bızım odaya park yatak alcam, kendı odasına da kararsızım annem genç odası şeklınde ladıyo ama bu seferde şimdi alınmaz o mınıcık bebğe.. bu sefer oda yapamam( oda yapcam buyuyen beşikte istıorum ama bu kadar pahalı olmasa ıı olacak
Oooo canim sen baya ileriyi gorup bebisinin odasini hazirlamissin bileben gidip bakmadim hic hep netten bakiyorum sallanabilir olmasina sevindim. Belli mi olur bebeklerimize onlemimizi alalim sallanmak isterlerse..
Amin canim insallah
Bende bayiliyorum bu tarz cibinliklere.. Bende beyaz yapacagim insallah kizimin odasini.
almayı düşündüğüm karyola
bu beşik hali
Eki Görüntüle 503736
bu çocuk yatağı hali
Eki Görüntüle 503735
bu da koltuk şekline dönüştürüldüğünde
Eki Görüntüle 503742
sallamayı düşünmüyorum o yüzden sallanan beşik almayacağım inşallah bebiş beni yanıltmaz
ayyy cnm beşik çok güzelmiiş markası ve fiyatı nedir ???
kendi evimiz canım evlenirken de boş kalmasın o oda dedik.. bende dedim beyaz olsun dolabı... dekorasyonda beyaz düşkünlüğü war bende mobilyalarımı alırken hiç beyaz yoktu hep siyahtan falan beğenip beyazını sipariş etmiştik bi kaç ay bekledik ankarada yapılıp geldiği için sonra bi baktık o yaz beyaz patlamış bu yıl da somon rengi ve toz pempeler lilalar patladı :) zaten benim odam da beyaz siyah ve mürdüm.. misafir salonumda kırık beyaz ve altın sarısı.. bi tek oturma odam renkli kırmızı siyah... dedim o odaya da beyaz dolap yaptıralım bebişin cinsiyetine göre süsleriz... iyiki yaptırmışız o zaman şimdi bize kolaylık oldu... dedesi beşiğini alıcak içinin yatağını uyku setini cibinliğini falan da yapıcak.. bize de büyük kalemlerden bi halıyla bi de kanat perde kaldı.. gerisi ıvır zıvır artık yavaş yavaş çıkıp alıyoruz..
aynen sallanabilmeli aldığımız ürün ne olur ne olmaz...
adı Tuscany. toys r us üretimi galiba. 180 pound 519 liraya tekabül ediyor. ben ingilteredeyim bu arada
ayyy cnm beşik çok güzelmiiş markası ve fiyatı nedir ???
Türkiyede nerde satısta oldugunu bulabildin mi canım benım kafama böyle bir beşik yattı:26:
İnternette gezerken böle birşeye denk geldim kızlar :)
Cnm senin paylastigin fotolar cok hosuma gitti. Peki yatak odana ne dusunuyosun park yatak vs? Y
bizim de odamız daha belli değil bugun belis satan 2mağaza bulduk bakmaya gıtcez ama du ıke a dan aneannesi cibinliğimizi aldı:)Eki Görüntüle 506166
saol canım bebeğim için beğendiğim şeyleri paylaşıyorum işte diğer annelere de fikir olsun die.. tatlım ben yatak odama bişey almayı düşünmüyorum çünkü bizde bebek 40 ı çıkınca odasına geçer, benim odama hiçbir şekilde alışsın istemiyorum, biz üç kardeşiz bu konuda annemde çok katıydı bende öle olucam galiba... zaten bebeğimin odası hemen benim odamın yanında ee bebek telsizi de var kapılar da açık yatınca bir sorun çıkacağını sanmıorum.. 40 gün içinde öle sepet mepet almicam.. yazın da yazlıkta kullanmak için park yatak alıcam ama onu almam da haziranı bulur, ancak o zaman geçilir yazlığa.. orda da yine hemen yan odama dolap yaptırdım orayı çocuk odası yapıcam..
geleneksel yani :) anladım cnm teşekkür ederim. ama ben geceleri 2 saatte bir senin onun odasına gidip gelmenin zor olacagını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?