2013 Ocak anneleri bebek odasi hazirliklari

Amin canim insallah
Bende bayiliyorum bu tarz cibinliklere.. Bende beyaz yapacagim insallah kizimin odasini.

Amin canim..
Kizinin guzel odasinin Fotograflarini bekliyoruz canim...

vala super olmuş,sorması ayıp kaç lıraya mal oldu...
buyuyen beşiklı takımlara baktım 2,500/ 3,500 lira arası...
bende bugun park yataklara baktım hıç taraf değildima am baktım care yok bızım odaya park yatak alcam, kendı odasına da kararsızım annem genç odası şeklınde ladıyo ama bu seferde şimdi alınmaz o mınıcık bebğe.. bu sefer oda yapamam( oda yapcam buyuyen beşikte istıorum ama bu kadar pahalı olmasa ıı olacak

ben bebek odasi icin sifonyer,komodin , gardrop ve buyutulebilen yatagi ; 4 parcayi ayri ayri kombinledik ve hepsi 660 euro ya mal oldu. bu arada ben yurtdisindayim canim. yani 1.500 tl ye mal olmus oldu. yatak odamizda gece yanimizda yatmasi icinde ufak ve en ucuzundan bir besik dusunuyoruz ama ona daha bakamadik.

perdesinide krem rengi zebra stor dusunuyorum kismetse. bebek odamin cami 1metre eninde tul yada perde alipta odayi daraltmak istemiyorum ,duvarlar bos kalsin perde sadece cami kapatsin istiyorum.begendigim zebra storun fiyati ise 75euro,172 tl ye karsilik geliyor. duvar kagitlarida var tabi.birde orta boy bir hali uydurdummu bu oda bize yaklasik 2.000 tl ye mal olmus olacak. babamiz herseyi kendi elleriyle yapiyor.yarinda duvar kagitlarina baslayacak ve bittikten sonra mobilyalari yavas yavas kuracak. tabi hersey rabbimizin takdirine kalmis. o herseyin eniyisini bilir.bebegimiz daha dogmadi ama babamiz o dogmadan herseyi bitmis olsun istiyor :))

bende bu konuda kararsızım
beyaz bebek odalarını ve cibinliklerini gördükçe hevesimi kırmasam mı diyorum
çok güzel görünüyorlar....
ama oğlumda çocuk odası alıp ayrıca beşikte almıştık
2yıl beşikte yattı sonra kaldırdık beşiği ve iyiki karyolalı tkm.almışım dedim
sanırım gördüğüm gibi içime sinen bir oda tkm.ını hemen alıp ayrıntılı düşünceye girmemem lazım.
birde fiyatlar malesef pahalı
bende hem gönlüme göre olsun hemde uygun fiyatta olsun diye bakıyorum ama nerdeee
en son kil-m mobilyaya baktım çile- mobilyadaki flora tkm.ının çok benzeri bir tkm.ı vardı belki olabilir dedim 2.300 dü fiyatı
4 parça
ama bu kezde ilerleyen zamanlarda kitaplığı,çalışma masası gerekecek ve bu ürün kalkmış olacak.
marangozlar uygun fiyat çıkarır düşüncesiyle elimde katologlarla gittim ama çıkan fiyatlar ya beğendiğim oda tkm.ıyla aynı yada daha fazla

Oooo canim sen baya ileriyi gorup bebisinin odasini hazirlamissin bile ben gidip bakmadim hic hep netten bakiyorum sallanabilir olmasina sevindim. Belli mi olur bebeklerimize onlemimizi alalim sallanmak isterlerse..

kendi evimiz canım evlenirken de boş kalmasın o oda dedik.. bende dedim beyaz olsun dolabı... dekorasyonda beyaz düşkünlüğü war bende mobilyalarımı alırken hiç beyaz yoktu hep siyahtan falan beğenip beyazını sipariş etmiştik bi kaç ay bekledik ankarada yapılıp geldiği için sonra bi baktık o yaz beyaz patlamış bu yıl da somon rengi ve toz pempeler lilalar patladı :) zaten benim odam da beyaz siyah ve mürdüm.. misafir salonumda kırık beyaz ve altın sarısı.. bi tek oturma odam renkli kırmızı siyah... dedim o odaya da beyaz dolap yaptıralım bebişin cinsiyetine göre süsleriz... iyiki yaptırmışız o zaman şimdi bize kolaylık oldu... dedesi beşiğini alıcak içinin yatağını uyku setini cibinliğini falan da yapıcak.. bize de büyük kalemlerden bi halıyla bi de kanat perde kaldı.. gerisi ıvır zıvır artık yavaş yavaş çıkıp alıyoruz..

aynen sallanabilmeli aldığımız ürün ne olur ne olmaz...

Amin canim insallah
Bende bayiliyorum bu tarz cibinliklere.. Bende beyaz yapacagim insallah kizimin odasini.

bende bayılıyorum all baby baby die bi siteden buldum bunları bostancıdaymış yeri arayıp konuştum, beyaz modelinin fiyatını falan aldım karar verdim gibi o olucak daha güzel bişeye rastlamazsam...

Cnm senin paylastigin fotolar cok hosuma gitti. Peki yatak odana ne dusunuyosun park yatak vs? Y

Bi aksilik çıkmazsa 7. Ayımızın sonuna doğru kızımızın odasını IKEA'dan kurmayı düşünüyoruz. Ben bebeği sallamaya alıştırmayı pek düşünmediğim için sallanmayan bi model olması sorun olmayacak. Ayrıca 5 yaşa kadar kullanılabileceğini düşünüp uygun gördüğümüz için ıkea bebek karyolası iyi olacak.
Üstelik fiyatı gayet uyguna geliyor. Bebek karyolası+dolap+şifonyer toplamda 700 tl gibi çoook çok uygun bi fiyata elimizde olacak. Bir de beyaz bi cibinlik alınca tamamdır bu iş :) zaten 4-5 yaşındaki çocuklar illa ki yeni oda istiyor o zaman da genç odası alırız. Herşeyi geleceğe yönelik düşünmek ona göre harcama yapmak gerek.
Ben gençken de kullanabileceği bi oda ayarlamayı düşündüğüm için halısı dallı yapraklı yeşilli turkuazlı bi oda hazırlayacağım. İnşallah kurduğum zaman resimleri paylaşırım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi hallolunur :)

Son düzenleme:
ayyy cnm beşik çok güzelmiiş markası ve fiyatı nedir ???

Türkiyede nerde satısta oldugunu bulabildin mi canım benım kafama böyle bir beşik yattı:26:

İnternette gezerken böle birşeye denk geldim kızlar :)

Son düzenleme:
Türkiyede nerde satısta oldugunu bulabildin mi canım benım kafama böyle bir beşik yattı:26:

İnternette gezerken böle birşeye denk geldim kızlar :)

işte ben de oğlumla boyle uyumak istiyorum. ama ufak beşikler 6-7 aydan sonra sıkıntı, aldığım beşiği ona göre ayarlayıp yatağın yanına monte edicem ilk 6 ay.

Cnm senin paylastigin fotolar cok hosuma gitti. Peki yatak odana ne dusunuyosun park yatak vs? Y

saol canım bebeğim için beğendiğim şeyleri paylaşıyorum işte diğer annelere de fikir olsun die.. tatlım ben yatak odama bişey almayı düşünmüyorum çünkü bizde bebek 40 ı çıkınca odasına geçer, benim odama hiçbir şekilde alışsın istemiyorum, biz üç kardeşiz bu konuda annemde çok katıydı bende öle olucam galiba... zaten bebeğimin odası hemen benim odamın yanında ee bebek telsizi de var kapılar da açık yatınca bir sorun çıkacağını sanmıorum.. 40 gün içinde öle sepet mepet almicam.. yazın da yazlıkta kullanmak için park yatak alıcam ama onu almam da haziranı bulur, ancak o zaman geçilir yazlığa.. orda da yine hemen yan odama dolap yaptırdım orayı çocuk odası yapıcam..

bizim de odamız daha belli değil bugun belis satan 2mağaza bulduk bakmaya gıtcez ama du ıke a dan aneannesi cibinliğimizi aldı:)Eki Görüntüle 506166

tatlım cibinlik çok güzel güle güle kullansın miniğin :):):)
canım senle geçen konuşmuştuk belisin büyüyen karyolaları sallanıo mu falan die ben bugün başka bir bebek mağazasına daha gittim, sallanıo.. katalogtan beğenirsen modeli yine sor yanlış yönlendirmek istemem ama satıcı bütün modelleri sallanıo dedi... bi de uyku setini de ondan alcaksan yorgan ve nevresimi ayrımı die ona dikkat et eski modellerinde direk yorgan şeklinde yeni modellerin bir kısmında yorganı ayrı nevresimi ayrı.. kirlenince çıkar, yorgana yeni nevresim geçir.. bi de funnababy de var öle uyku setleri... diğer markalarda göremedim ben araştırdığım kadarıyla.. uyku seti alıp bi daha ayrı bebek yorganı almak istemem ben...

kızlar bugün linensin mağazasına gittik taçın organik bebek nevresimleri 77 den 57 ye %100 pamukluları 60 dan 45 e düşmüş... tüm linens mağazalarında %25 indirim varmış haberiniz olsun... biz de kızımıza bu nevresim takımını aldık...

geleneksel yani :) anladım cnm teşekkür ederim. ama ben geceleri 2 saatte bir senin onun odasına gidip gelmenin zor olacagını düşünüyorum

geleneksel yani :) anladım cnm teşekkür ederim. ama ben geceleri 2 saatte bir senin onun odasına gidip gelmenin zor olacagını düşünüyorum

walla canım benimki gece uyucakmı ondan bile emin deilim bana çekerse zaten odasında sabahlicaz :):):) bi de etrafımda görüyorum geceleri uyumuo bu veletler gündüz de top atsan uyanmıo :):) walla tatlım odasında pembe bir kanape var olmadı onu açarım orda yatarım, sütten kesiline kadar fedakarlık yapıcaz iki saatte de gidip gelcez yapcak bişi yok.. zaten benim odamın kapısından çıkıosun bi adım atıosun onun kapısı aynı oda içinde de olsan kalkcan bu yataktan bebeğin başına gitcen el mahkum :) annemde dio başınızda sabahladım ama yine de odama almadım sizi die... sonra ayırmak çok zor oluo bi akrabamın kızı arabalı yatak die tutturdu, aldılar.. gece yatırıolar bi iki saat sonra kalkıo baba hadi sen uyu orda ben annemle yatıcam dio hooopp yatak odası işgal altında :):) ve bu kız şuan beş yaşında hala aynı, bi de kardeşi olsa düşün sen evde kopucak yaygarayı :):) canım etrafımda böle çok örnek var o yüzden odasını bilsin minikken :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…