2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

dün eşim yoktu o nedenle önceki akşamki menüden devam...

mercimek çorba
barbunya pilaki
pilav
salata
tatlı olarak da puding yapabilirim.

nerde kızım nerdeee......

repuuuuuuuuu nerde bacım hergün haftalara kaldık haftalraaaaaaaaa

aman pek de dertliymişsiniz

biz de ramazan ayında hamladık. haftada bir olursa öpüp başımıza koyuyoruz. aramız da iyi değil. boşanmayı bile düşünüyoruz ama hala yatakları ayıramadık

Allah iyiliğini versinnnn...

kızlar yaklaşık 2-3 haftadır karnımda kıpırtılar hissediyorum ama umursamıyordum
şimdi kafama takıldı ya hamileysem diye,yok yaa değilimdir diyorum bide ben hamileyken
midem çok bulandı 2.dede bulanır sanırım
ben ne zaman relg olacam
eşime bana test al eczaneden diyorum kendini Hz.Meryem mi sandın(töbe yaa)
diyor anladınız siz onu
ama o zaman karnımdaki kıpırtılar neyin nesiiiiii

hhhhahahah çok güldüm eşine kızzzzzzzzzz ne yapsın adam ne yapsın niye yüz vermiyon adama zilli yazık şu mübarek günlerde gönlünü al bari adamın

gazdır o gaz kimyon iç bebelere içiriyoz ya sende iç

geçmişe pek göz gezdiremedim.. topunuza teşekkürler bacılar

tuğba
bacım dua dedin iyi ettin söyleyeyim diyorum, ashab-keyf isimlerini arapça biliyorsanız yazıp yada yazdırıp, o da olmadı pc den çıktı alıp muska gibi sarıp yastığının altına koyun derim..
ferda oğlun çok tatlı maaşallah.. bende sadece kız warken iyi gezinti yapıyordum bu arada bence de başla keçelere süper şeyler çıkarabilirsin zaten aldığına göre beceri de war demektir

aman pek de dertliymişsiniz

biz de ramazan ayında hamladık. haftada bir olursa öpüp başımıza koyuyoruz. aramız da iyi değil. boşanmayı bile düşünüyoruz ama hala yatakları ayıramadık

ahh ahh yaramı deşme dermişşiiimmm.... yok canım o kadar da değil, ölmedik sürünüyoruz.

Allah yavrunuzu size bağışlasın.. sizi de birbirinize.. inşallah düzelir bir an önce aranız...

hortlamaya çok güldüm benim oğlan 6.5 da hortluyor resmen

sağol canım, evet cidden düşünüyorum ama herhalde yalan olacak gibi. eşim yan çizmeye başladı. :113: oğluma pasaport çıkarayım, hemen trye gelicem. 1-2 ay kalınca daha sağlıklı bi karar veririm diyorum

Son düzenleme:

Son düzenleme:

eşim de çaktırmadan laf vuruyo
inşallah gazdır ama gaz değişik olur beyaaa kıpır kıpırrr
yoksa oğluma kardeş mi geliyooooo

gazdır gazzz

bacımmm pazar günü arkadaşlarımı iftara çağırdım senin mavi haşhaşlı yı
yapsam olur mu ki?kolay gibi( daha yapamadım) tepsi çapı kaç olmalı
yazmamışsın siteye baktım da,şu büyük borcamlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…