aklına nerden geldi bu şıkların hepsiyoksa hepsinden sende var mı çay uyutuyor mu onu söyle bana sen ben şuan biri çamaşır sepetinde diğeri yürüteçte yanımdalar :)) birazdan yedirip uyutacağım ..bu arada bugünki menüyü sormadın ,sen de yazmadın
alayı var bendeee kızzzzzz zerrrinn her yol var her yoll
çay benim kızı uyutuyoo ya ama gece kalkmalarımız var yinede 2-3 kere uyanıyoruz geceleri
haklısın bacıısı menüler aklımdan çıktı benmkisi
kremalı mantarlı tavuk sote
domates çorbası
milföy böregi
patates salatası
dondurmaaaaaa
evet sizin menüleri alalım gençler
çok güldüm..... 3. şık..... [/UOTE]
bende alayı ruza ne yapim yaaaaaseni cilveli gacı seniiiiiiiiii
hergün hergün temizlik yapılır mı diye sızlananlardanım benama cidden ev temizliği yanlış anlaşılmasın öbürünü zaten hergün yapan kaldı mı ki burda
hergün hergün temizlik yapılır mı diye sızlananlardanım benama cidden ev temizliği yanlış anlaşılmasın öbürünü zaten hergün yapan kaldı mı ki burda
Ben de bu ara tel.de fotoğraflarla uğraşıyorum bol bol. Bu da bir tanesi. Uğraşan vardır mutlaka ama isterseniz sizin bıdıklar için de yapabilirim bu tarz şeyler
Eki Görüntüle 770288
daha ne gecede 2-3 kez kalkmak kalkmadan sayılmaz ,akşam kaçta yatıyor ,her yol sana çıkıyor yani öyle mi :)) valla bende de hepsinden var da haftalara kalmadım henüzalayı var bendeee kızzzzzz zerrrinn her yol var her yoll
çay benim kızı uyutuyoo ya ama gece kalkmalarımız var yinede 2-3 kere uyanıyoruz geceleri
haklısın bacıısı menüler aklımdan çıktı benmkisi
kremalı mantarlı tavuk sote
domates çorbası
milföy böregi
patates salatası
dondurmaaaaaa
evet sizin menüleri alalım gençlerbenim menü havuçlu kabak çorbası ,melemen ,baharatlı patates ,cacık ,fırın sütlaç ,sen bu dondurmayı bi kere daha söylemiştin ,o hazır onu saymıyorum
nerde kızım nerdeee......
repuuuuuuuuu nerde bacım hergün haftalara kaldık haftalraaaaaaaaa
nişanlılıkta gösterip vermeyen,evlenince elletmeyip naza çekilenler,
hergün hergünde yapılırmı bu yavvvvv diye sızlananlar(yanlış anlaşılmasın ev temzilignden bahsediyorum )
çocuk uyusada azıck koca bebegimle oynaşsam diyenler nerdeler acabaaaaaaaaaaaaaaaa ?????
çılgın kızlar ne yapıyonuz ?
biz iyiyiz ben kıza gece yatmadan humannın iyi geceler çayını içiyorum 1 aylıkkenden beri içiyor içinde rezene ,kimyon,anason,melissa bisürü şey var gazınada iyi geliyor
daha ne gecede 2-3 kez kalkmak kalkmadan sayılmaz ,akşam kaçta yatıyor ,her yol sana çıkıyor yani öyle mi :)) valla bende de hepsinden var da haftalara kalmadım henüzbenim menü havuçlu kabak çorbası ,melemen ,baharatlı patates ,cacık ,fırın sütlaç ,sen bu dondurmayı bi kere daha söylemiştin ,o hazır onu saymıyorum
aaaa neden ama hazır dondurmaya bayılıyom ben nasıl dondurma yapam kızzzzzzzzzzz
oooo aktif hayata devam diyosun valla iyiymişvalla benim zilli sabahları 10.30 da uyanır sonra 12.30 tekrar uyur 13.30 da uyanır 16.00-17.00 arası tekrar uyur 19.00 da 19.30 da uyanır ve 21.30 da gece çayını içiririm banyo yaptırırım azıcık mıncıklarım atar tutarım ve saati 23.00 yaparım ve gece uykusuna dalarız böyle yavrum bilerek geç yatırıyorum sabah erkenden hortlamsın diyeeeeeeeeeee
aman pek de dertliymişsiniz
biz de ramazan ayında hamladık.haftada bir olursa öpüp başımıza koyuyoruz. aramız da iyi değil. boşanmayı bile düşünüyoruz ama hala yatakları ayıramadık
aa repu cidden mi çok üzüldüm canım rabbim hakkında hayırlısını versin ...
kızlar yaklaşık 2-3 haftadır karnımda kıpırtılar hissediyorum ama umursamıyordum
şimdi kafama takıldı ya hamileysem diye,yok yaa değilimdir diyorum bide ben hamileyken
midem çok bulandı 2.dede bulanır sanırım
ben ne zaman relg olacameşime bana test al eczaneden diyorum kendini Hz.Meryem mi sandın(töbe yaa)
diyor anladınız siz onuama o zaman karnımdaki kıpırtılar neyin nesiiiiii
aaaa neden ama hazır dondurmaya bayılıyom ben nasıl dondurma yapam kızzzzzzzzzzz
oooo aktif hayata devam diyosun valla iyiymişvalla benim zilli sabahları 10.30 da uyanır sonra 12.30 tekrar uyur 13.30 da uyanır 16.00-17.00 arası tekrar uyur 19.00 da 19.30 da uyanır ve 21.30 da gece çayını içiririm banyo yaptırırım azıcık mıncıklarım atar tutarım ve saati 23.00 yaparım ve gece uykusuna dalarız böyle yavrum bilerek geç yatırıyorum sabah erkenden hortlamsın diyeeeeeeeeeee
niye ben evde dondurma da yapıyorumakşam geç yatırıyormuşsun, uzmanlar en geç 2030-2100 de yatırın diyor ,bizimkiler öyle uyuyorlar sabah erken kalkıyorlar ama zaten kreşe başlayınca da erken kalkacaklar ,hem erken yatmaları daha ii bence misafir gelecek olsa ohh mis gibi uyumuş olurlar
biz de ramazan ayında hamladık.haftada bir olursa öpüp başımıza koyuyoruz. aramız da iyi değil. boşanmayı bile düşünüyoruz ama hala yatakları ayıramadık
kızlar yaklaşık 2-3 haftadır karnımda kıpırtılar hissediyorum ama umursamıyordum
şimdi kafama takıldı ya hamileysem diye,yok yaa değilimdir diyorum bide ben hamileyken
ben ne zaman relg olacameşime bana test al eczaneden diyorum kendini Hz.Meryem mi sandın(töbe yaa)
niye ben evde dondurma da yapıyorumakşam geç yatırıyormuşsun, uzmanlar en geç 2030-2100 de yatırın diyor ,bizimkiler öyle uyuyorlar sabah erken kalkıyorlar ama zaten kreşe başlayınca da erken kalkacaklar ,hem erken yatmaları daha ii bence misafir gelecek olsa ohh mis gibi uyumuş olurlar
bilerek geç yatırıyom yavrum öyle işime geliyoo tembel anne :) bizlen takılıyoo geceleri biz yatınca yatıyor erken yatırdıgım zamn gece çok fazla uyanıyor
hhhhahahah çok güldüm eşine kızzzzzzzzzz ne yapsın adam ne yapsın niye yüz vermiyon adama zilli yazık şu mübarek günlerde gönlünü al bari adamın
gazdır o gaz kimyon iç bebelere içiriyoz ya sende iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?