gecmis olsun. Allah sifa versin ins. babannem yogun bakima girmeden gitmedigim icin.cok kiziyorum kendime. uyanmadi bir dahaHerkese iyi bayramlar
Dün anneannemi yoğun bakıma yatırdılar 3 gün uyutacaklar astımı var üzerine enfeksiyon olunca nefes alamıyormuş durumu kritik(((
oğlum olmasa hiç durmayıp gidicez ama oğluma zor olur uyutulacağı için göremiycem bile yine de gurbette olmak çok zormuş hamile kalıncaya kadar anlamamıştım istediğin zaman gidemiyorsun onlar gelemiyor(( mesafe uzun burda hava alanı yok (
Hamileyken apandisit şüphesiyle hastaneye yatırıldıgımda oğlum erken gelmeye karar verdiğinde ve şimdi kendimi gerçekten çaresiz hissettim((
gitsek mi acaba??? Bilemiyorum ki
benim kızım 6 aylıkken çıkardı 2 tane birden ateş oldu ama enfeksiyon kapmış diş çıkartıoken bebeğin bağışıklık sistemi düşmüş o yüzden dikkat et derim ben şimdi 7 aylık üst dişleri çıkıcak galiba durmadan dişlerini kaşıyo o kadar tatlı duruoki o dişleri gece uyumamaları mızmızlığına değdi valla Allah yardımcımız olsun canım çıkmak üzere olan dişi şimdiden hayırlı olsun:))
Ya butun gün tek biberonla durdu iyice istahsizlasti ya dismidir nedir ciksada kurtulsak ya..belirti falanda yok istahsizlik disinda anlamadim gitti..zorluyorum agliyo deli gibi bogazinda kaliyo oksuruyo 1 saat uzuluyorum ya
zorlama günah bebişe kandıra kandıra yedirmeye çalış yemekten tiksinmeşin bu bi süreç sabırlı ol geçicek annelerin işi hep sabır zaten. Bugün babasına verdim yarım saat baktı sabır sabır diyo biz bütün gün ugraşıyoz gıkımız cıkmıyo. Bide babası alıp oynatınca çok gülüyo neymis efendim benim yanımdayken uyuyomuş e adam sen 10 dakika oynatıyosun bırakıyosun ben bütün gün çocuklamı oynayayım işleri sen yap oynarımo yüzden kadınlar bi başka ya anne olmak bambaşka konudan saptım dımı neyse sabret
Geçmiş olsun ya maşallah hepsi çıkmis seninherkese iyi bayramlar bizim oğlanın iki gündür ne yemek ne uyku ddüzeni kaldıartık sabrım taşmaya başlamıştı ki bu sabah bi baktım üstteki 2 dişi çıkmıştı diğer iki dişide patlamış yavrum nasıl şişmiş damakları kızarık kızarık artık 6 tane dişi var Allah yavrularımıza kolaylıklar rahatlıklar versin diş olayı çok zor.
sagol canım darısı size olsun ben de 5 gündür aynı şeyi yapıyorum akşam 6 dan sonra sadece mama veriyorum ve geceleri nispeten daha rahatız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?