Bayanlar Merhaba,
Ben de 2013 ocak annesiyim. ve bir konuda sorum olacak sizlere:
kızım 2. aydan itibaren emmeye başladı. 3. aydan sonra da yatağa uzanarak emzirmeye ve orada uyutmaya başladım. 5 aydır süregelen bu kötü alışkanlığı 2 gündür değiştirme aşamasındayım. kızımı kendi yatağına koyunca uyusun istiyorum. Bununla ilgili okuduğum bir kaç yazı var. deneyimlerin ve genelin bahsedildiği yazıda uyku eğitiminin çocuğun kişilik gelişimi ve uyku aralarında uyandığı zaman direkt anneyi aramama alışkanlığı kazanması ve diş çürüklerinin önlenmesi açısından önemli olduğu vurgulanmış. bilhassa çalışmaya da başlarsam uyutma seanslarının çok da uzun olması tercih edilecek bir şey değil.
Daha önce uyku eğitimini deneyen, başarılı olan, tavsiyeleri olanlar var mı aramızda?
Not: kızım sallanmaktan hoşlanmıyor, uyurken sadece emmek istiyor ve emzirme dışı yaptığım her şey onu dakikalarca ağlatıyor.
selam arkadaşlar nasılsınız giremedim bende bayagıdır.iş güç bitmiyor.ruza burçak bende buluşmanıza çok sevindim.bebişleriniz çok tatlıya bende çok merak ediyorum hepinizi keşke görebilsem.
kızlar annem hiç çıkmıyor aklımdan.93 gün oldu kaybedeli.çok özlüyorum.son kez de göremedim.sanki ölmemiş evde,arayınca yine telefonunu o açıcak, bana öyle geliyor.kardeşim nişanlıydı.düğün tarihi biraz geri çekildi.yaza düşünüyorlardı.aralıkta olucak.babam dersen kötü durumda.yalnızlıktan korkuyor, evlenmek istiyor haliyle.5 kız kardeşiz hepimiz evliyiz.(küçügümüz evlenince öyle olucak)sımsıkı sarıldık birbirimize.kopmayalım dagılmayalım diye.aklıma geldikçe kafayı yıyesim geliyor.nasıl alışcam bilmiyorum.evde dışarda zorla gülmekten sıkıldım artık.ne yapıcam bilemiyorum.içim sıkılıyor paylaşmak istedim istedim kusura bakmayın
Kızlar herkese selam
Biraz moralim bozulduda benim oğlum fazla kilo almamış bu ay sizinkiler kaç kilo. ben tarttığımda 8200 çıkıyordu sağlık ocapına görütmüş annem kızamık aşısı için 7,700 çıkmış.saçma saçma konuşmuş hemsirede
topikten arkadaşlık isteği gönderdiğim kişiler kabul edin bakem çabuk
yoksam konuşmam sizle ben de bakacam ruza ferda size merak ettim,
vave sana aylar önce yolladım ama tık yok
selam gençler ve kendini genç hissedenler,
kzımı izleyip begenenlere çokkk tşk ederiz imza almak yada fotograf çektirmek isteyenler lütfen randevu alınızzzzzzzzz
ruza ve burçak yosması buluşmuş ohhhh valla iyiyimiş
bende dügündeydim anammmmmmmm 3 gündür kınaydı dügündü gelin almaydı derkene yoruldum eşimin kankasının dügünüydü haliylee koşturduk
bugün de evi temizledim kıza çorba yaptım ahanda hemen geldim yanınıza
lale canım rabbim sabrını verir inş.bol bol dua et anacıgına çok zor ama bak 5 kardeş sıkı sıkı sarılın birbirinize babanada zor
vav ne yapan kele bacım ?
kagan ne yapanız ?
eylemmmm zayıflıycam diye ne paraladın kendini be yosmaaaaaaaaaaaaa
ela nerdesin,repu nerdesin,selerm nerdesin,delikız nerdesin,ruza nerdesin demiycem burdasınburçak zilliside burda
ve adı aklıma gelmeyenlr nerdelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım umutsuz ev kadınları dizisinin 81.bölümünde oyunculardan DENİZ UGUR'un kucagındaki bebek benim kızım zaten toplaasan 2 dk filan görünüyooo dizinin en başında
Eki Görüntüle 804665 ahanda bu işteeeeeeeeeeeee
BEN HEP AKLA GELMEYENLERDE OLUYORUM YAHUUU:)))))))) çirkin ördek yavrusu gibi hissediverdim şimdi..ahada burdayım şekerim
Vayy cimcimeye bak seeen çok manalı bakmış annesi peşini bırakmaz daha bunun yönetmenlerBüyümüş de dizilerde oynarmış yavrııııım
aaa bunu kaçırmışım ben.. çoooooooook güzel ya. ne güzel bir anı.bebekte pek tatlı:)
Hayırlı olsun canımIlk dişimizzzz çıktı cok sevindim hemde duygulandim yaÇorba yediriyodum tik tik etti hic tahmin etmiyodum ama ya beyazlanma kabarma falan olmadi hic anam bide baktim mincik inci parliyorr bi tane
Geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırsınhayrlı geceler kızlar beni merak edip adımı zikreden olmamışama ben yine de burdayım günlerdir hastayım cuma dr a gittik bi muayene etti iğne oldum ilaç yazdı geldim hala kötüyüm yarın tekrar gidicez dua edin kızlar...
Canım çok zor bir durum ama zamanla acın azalmasada başetmeyi ve yeniden gülmeyi öğrenirsin canım sen farketmesen de eşin ve bebeğin en büyük desteğin Can'ın sıkıldıkça üzüldükçede buraya yaz elimizden birsey gelmese de iyi birer dinleyici/okuyucuyuzselam arkadaşlar nasılsınız giremedim bende bayagıdır.iş güç bitmiyor.ruza burçak bende buluşmanıza çok sevindim.bebişleriniz çok tatlıya bende çok merak ediyorum hepinizi keşke görebilsem.kızlar annem hiç çıkmıyor aklımdan.93 gün oldu kaybedeli.çok özlüyorum.son kez de göremedim.sanki ölmemiş evde,arayınca yine telefonunu o açıcak, bana öyle geliyor.kardeşim nişanlıydı.düğün tarihi biraz geri çekildi.yaza düşünüyorlardı.aralıkta olucak.babam dersen kötü durumda.yalnızlıktan korkuyor, evlenmek istiyor haliyle.5 kız kardeşiz hepimiz evliyiz.(küçügümüz evlenince öyle olucak)sımsıkı sarıldık birbirimize.kopmayalım dagılmayalım diye.aklıma geldikçe kafayı yıyesim geliyor.nasıl alışcam bilmiyorum.evde dışarda zorla gülmekten sıkıldım artık.ne yapıcam bilemiyorum.içim sıkılıyor paylaşmak istedim istedim kusura bakmayın
selam gençler ve kendini genç hissedenler,kzımı izleyip begenenlere çokkk tşk ederiz imza almak yada fotograf çektirmek isteyenler lütfen randevu alınızzzzzzzzzruza ve burçak yosması buluşmuş ohhhh valla iyiyimiş bende dügündeydim anammmmmmmm 3 gündür kınaydı dügündü gelin almaydı derkene yoruldum eşimin kankasının dügünüydü haliylee koşturduk bugün de evi temizledim kıza çorba yaptım ahanda hemen geldim yanınıza lale canım rabbim sabrını verir inş.bol bol dua et anacıgına çok zor ama bak 5 kardeş sıkı sıkı sarılın birbirinize babanada zor vav ne yapan kele bacım ?kagan ne yapanız ?eylemmmm zayıflıycam diye ne paraladın kendini be yosmaaaaaaaaaaaaa ela nerdesin,repu nerdesin,selerm nerdesin,delikız nerdesin,ruza nerdesin demiycem burdasın burçak zilliside burda ve adı aklıma gelmeyenlr nerdelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Add maşallah canım diziyi izlemiyorum ama kızını tv de görmüş ve çokbeğenmiştim hatta ne sevimli bebek bizimki ile yaşıt herhalde demiştim Çekimler zor oldu mu. Ağladı mı? Kalabalık ortama tepkisi nasıldıcanım umutsuz ev kadınları dizisinin 81.bölümünde oyunculardan DENİZ UGUR'un kucagındaki bebek benim kızım zaten toplaasan 2 dk filan görünüyooo dizinin en başındaEki Görüntüle 804665 ahanda bu işteeeeeeeeeeeee
Hayırlı olsun canım Geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırsınCanım çok zor bir durum ama zamanla acın azalmasada başetmeyi ve yeniden gülmeyi öğrenirsin canım sen farketmesen de eşin ve bebeğin en büyük desteğin Can'ın sıkıldıkça üzüldükçede buraya yaz elimizden birsey gelmese de iyi birer dinleyici/okuyucuyuzAdd maşallah canım diziyi izlemiyorum ama kızını tv de görmüş ve çokbeğenmiştim hatta ne sevimli bebek bizimki ile yaşıt herhalde demiştim Çekimler zor oldu mu. Ağladı mı? Kalabalık ortama tepkisi nasıldı
Bana gelmedi canım. Bir de arkadaş olunca nasıl oluyor yani albüm filan yapınca arkadaşlar mı görüyor, ne gibi farklılıkları oluyor o konuda cahilim aydınlat beniii
Bana gelmedi canım. Bir de arkadaş olunca nasıl oluyor yani albüm filan yapınca arkadaşlar mı görüyor, ne gibi farklılıkları oluyor o konuda cahilim aydınlat beniii
artık alıp başımı gidiciiim olmuyo böleeeee. bi ayrımcılık bi gruplaşma....yenisini doğuriyimda yeni annelere yelken açiiim bari olmicak böleee..
ben de istiyorum ben de.. istanbula hiç yolum düşmedi, zaten ters taraftaçok arkadaş akraba war halamlar orada ama bir türlü gidemedik.. yaşanılası değil de gidip görülesi gezilesi bir yer bana göre..
Hayirli olsn cnm bizd babasi gòrdü ilk hedyesni alck bkalm:)Ilk dişimizzzz çıktı cok sevindim hemde duygulandim ya
Çorba yediriyodum tik tik etti hic tahmin etmiyodum ama ya beyazlanma kabarma falan olmadi hic anam bide baktim mincik inci parliyorr bi tane
Gecms olsn cnm bn merak etmstm sni ama gecmştn aklmdan,wallaha bkhayrlı geceler kızlar beni merak edip adımı zikreden olmamış
ama ben yine de burdayım
günlerdir hastayım cuma dr a gittik bi muayene etti iğne oldum ilaç yazdı geldim hala kötüyüm yarın tekrar gidicez dua edin kızlar...
Anaaam ck òzldm istanbulu taksimi òzldm falcımi özldm,ôzldm yaaaa :Akvaryum floryada canim yenibosnadan edirne istikametine giderken sağda florya cikisindan ciktiktan sonra floryanin icinden gecmeniz gerekecek ibb tesislerinin yaninda.
Pierloti yi gorme sansiniz varsa gidin bir cay icin derim eyupten teleferiğe binip cikabilirsiniz. O kadar cok yer varki ortaköyde kumpir, tophanede nargile, galata kulesi, yeni taksim, camlica tepesi saymakla bitmez :) topkapi,dolmabahce saraylari,ayasofya camii,yerebatan sarnici etiler..bebek..adalar turu varda var..internetten bi on calisma yapyaninda olursa heryere gidebilirsin kolayca..
Ya bnm içın d mincirdar misn onlari ck òzendm,çoçuk dogurasm geldi yne,getirn kocami burayaoğlum kızımın başını belası oldusabahları kapısına dayanıp serenad yapıyor , kapıdan alınca çığlık çığlığa ağlıyor tekar gidip "abbaaa abbaaa" diyor ağzını yidiimin :) kızım yerde otursa direk üstüne atlıyor tutunup kalkıyor saçını çekiyor :86: bunları yaparken nasıl sevinç çığlığı atıyor.. 2 çocuk ne kadar güzelmiş diye hayranlıkla izliyorum ikisini:)
Sadce zaman wer kendne. zamanla bu kdr acimick canin,aglamana músaade et,yaşa ki btsın bu yas.. bastirma yoksa gecmz..selam arkadaşlar nasılsınız giremedim bende bayagıdır.iş güç bitmiyor.ruza burçak bende buluşmanıza çok sevindim.bebişleriniz çok tatlıya bende çok merak ediyorum hepinizi keşke görebilsem.
kızlar annem hiç çıkmıyor aklımdan.93 gün oldu kaybedeli.çok özlüyorum.son kez de göremedim.sanki ölmemiş evde,arayınca yine telefonunu o açıcak, bana öyle geliyor.kardeşim nişanlıydı.düğün tarihi biraz geri çekildi.yaza düşünüyorlardı.aralıkta olucak.babam dersen kötü durumda.yalnızlıktan korkuyor, evlenmek istiyor haliyle.5 kız kardeşiz hepimiz evliyiz.(küçügümüz evlenince öyle olucak)sımsıkı sarıldık birbirimize.kopmayalım dagılmayalım diye.aklıma geldikçe kafayı yıyesim geliyor.nasıl alışcam bilmiyorum.evde dışarda zorla gülmekten sıkıldım artık.ne yapıcam bilemiyorum.içim sıkılıyor paylaşmak istedim istedim kusura bakmayın
Deme öyle demeartık alıp başımı gidiciiim olmuyo böleeeee. bi ayrımcılık bi gruplaşma....yenisini doğuriyimda yeni annelere yelken açiiim bari olmicak böleee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?