Ruzacım 2 ayrı firmanın var biri 9. Aydan sonra diğeri 1. Yaştan sonra . Yapılma zamanına göre doz sayısı değişiyor ücretli aşı bakanlık karşılamıyor
Bu arada iyi yolculuklar canım yavruşun üzmez seni umarım rahat geçer
öncelikle merhaba...
ne güzel bebekleriniz olmuş büyümüş bilegüle güle büyüsünler.
sizlere sorum olucak bnde gebeliğin son aylarına girmiş bulunuyom,sorum temizlikle ilgili yani doğum temizliğine dip köşe ne zmn başlanmalı?bu konuda cevaplarınıza ihtiyacım var ve gebeliğin hangi son haftaları ağır geçerde iş yapamam şu an iyiyim her işimi yapıyom ama ağırlaşıcakmıyım?cvplarınız için şimdiden tşk ederim:)
öncelikle merhaba...
ne güzel bebekleriniz olmuş büyümüş bilegüle güle büyüsünler.
sizlere sorum olucak bnde gebeliğin son aylarına girmiş bulunuyom,sorum temizlikle ilgili yani doğum temizliğine dip köşe ne zmn başlanmalı?bu konuda cevaplarınıza ihtiyacım var ve gebeliğin hangi son haftaları ağır geçerde iş yapamam şu an iyiyim her işimi yapıyom ama ağırlaşıcakmıyım?cvplarınız için şimdiden tşk ederim:)
Repu diş yapiyodur belki bizimki öyle. Her diste bol kaka yapar.
Ya memelerimi çok acitiyo ya. Emerken elleriyle itiyo. Ve çok emiyo ya. Yaninda olduğum her anda saldiriyo. AC tok farketmiyo. Sizinkiler de boyle mu ya. Amma çok ya demisim.
hic kpye kizma bak nasil bakmisSarı böcüğümmmmmm:))))
Repu diş yapiyodur belki bizimki öyle. Her diste bol kaka yapar.
Ya memelerimi çok acitiyo ya. Emerken elleriyle itiyo. Ve çok emiyo ya. Yaninda olduğum her anda saldiriyo. AC tok farketmiyo. Sizinkiler de boyle mu ya. Amma çok ya demisim.
hic kpye kizma bak nasil bakmisyerim ben o bogumlu kollari. benim oglanin hic bogumu yok yaaaa
bizim fındığın 3.dişi dişi patladı, 4. de yolda. bayağı büyük bi dişgerçi o devasa damaktan daha azı beklenemezdi
bugun niyeyse 5 kere kaka yaptı. yarın devam ederse doktora götürecem heralde
cnm ben senın yerınde olsam 36 hftada bu işlerı kople bıtırmış dogum cantası hazır bır şekılde beklerım cünkü dogum bu zamanı bellı olmaz bazen anıden gelıverebılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?