ben sut vermeye basladim ikigundur iciyor bi rahatsizlikta olmadi benim sipa mamayi cok yedi artik yeter dedim
Gunaydin kizlar.
4 gün evdeyim diye dun gece karar verdim uyku eğitimi vereyim dedim. Tabii ki olmadi agladi. Aglayacagini biliyordum da bu kadar çabuk pes edecegimi bilmiyordum. Ya sizce aglatmadan kendi kendine uyumak öğretilir mi. Ama yani gece gündüz. Uyku aralari değil. Var mi yapan. Bi arkadsimin kizi pepe izleyip uyuyordu. Actim ama i i fayda etmedi.
İkinci soru su. Gece emmesini kesmek için erken di mi. Normalde bi yas diyorlar galba.
ferdaaaa, baltasar naberrnasssıınızzzzzz
Kabus gibi bir gece... Biberonu reddeden oglumu iki saatir ikna etmeye ugrasiyoruz esimle.salla diyor baska bisey demiyor.ddaha yeni 90 mama yedirebildim.yine ayagimda.sanirim sabahlar olmayacak bu gece.benim yerime de uyuyun.
Kabus gibi bir gece... Biberonu reddeden oglumu iki saatir ikna etmeye ugrasiyoruz esimle.salla diyor baska bisey demiyor.ddaha yeni 90 mama yedirebildim.yine ayagimda.sanirim sabahlar olmayacak bu gece.benim yerime de uyuyun.
neden reddediyor acaba
ben de som agzimi actim oglan hasta olmuyor dedim su an atesi 38.4
benim yerime de uyusunlar bi zahmet
Repu gecmis olsun ya simdi nasil atesi??
Tutku seninde tribini yerim..ne cektin be bu kp den:)) bende bazen dürtunce firca yiyorum gece o iki parmaginla bögrümü delcen bigün deyoohh kapilarinda hayirli olsun temizlik isin cikacak bayagi..
Repu gecmis olsun ya simdi nasil atesi??
Ruza seninkinin derdi ne dis falanmi acaba..gece yemek istemiyodur belki..bide sütten sıkıldılar artik ya bin şebeklikle iciriyorum bende
Tutku seninde tribini yerim..ne cektin be bu kp den:)) bende bazen dürtunce firca yiyorum gece o iki parmaginla bögrümü delcen bigün deyoohh kapilarinda hayirli olsun temizlik isin cikacak bayagi..
Çoğu aynı şeyi yaşıyor ruzammm.dönemsel olabılır yada belki karnı ağrıyodur.arada yatırmadan ıhlamur. Falan versene rahatlatır..
Geçmiş olsun repu şimdi nasıl durumlar??
Saol bidilcusummm..valla ne çektim yawww benim kimsesiz biriyle evlenmem lazımdı:))) ben 20 gunluk lohusayken mahalledeki komşuları sırayla kocalarıyla akşamları geçmiş olsuna getirmişlerdi.düşündükçe sinir basıyorrrr.ve tüm bunlar eşime normal geliyorrr..bayramda onların komşularına gideriz millet bana der istanbula gitmişsiniz oğlanı bırakmışınız, ev borcuda bitiyomuş az kalmış...herkes herşeyi biliyor yaneekp tüm gün evde olup işi gücü olmadığı için anlatıp duruyo millete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?