Takip et cancazim
Bizde 9 da yatiyoruz ama 10 u buluyo uyumamiz..artik oyun pesinde uzun sürüyo dalmasi.eskiden gunduz 5 dk sallardim yatardi simdi yarim saat sallama faslından önce yatmiyo..anneciginede gecmis olsun
Tutku ne komik kayinlarin var
Yasemin kutlu mutlu olsun ilk adimlar. Darisi bize inşallah. Zaten son zamanda çok atak yapmisti senin oglan. Maşallah tekrar.
Rezene bi seye yaramadi ya. Galba rezene zamani geçti artik büyüdüler hic kar etmiyo.
Bitfl ferda ben şöyle yapiyorm ise yariyo bi soyliyim. Yatrnca kalkiyo oturuyor ya gotruyorm salona. Beş on dakika sonra tekrar yatryorum. O zaman uyyo. Yoksa saatlerce basinda bekliyorum uyusun diye.
Bi de bu pekmez peynir ilişkisinde peynire bi şey olmuyo di mi. Olan pekmeze oluyor. Kuru kayusi benimkini kesmedi. Pekmez koyunca yedi kahvaltisuni. Artik skldi çocuk hep ayni seyi yemekten. Öperler..
Tutku pekmezi meyveyle de veriyorum. Ama kahvaltisinda tatli bi şey ariyor. Reçel bal yasak bi pekmez kaliyo mecbur. Artik ben tahin de koycam ya. Ben tereyağ ini çok mu koyuyorum bi tatli kaşigi. Bi tam ceviz koyuyorum. Çok mu yagli oluyor.
Yasemin masallah kuzuya boylu poslu
Tutku conemm senide Allah bildigi gibi yapsin
Konuyu en eski takip edenlerden biriyim doğumdan sonra giremez oldum. Oğluşum 10 aylık oldu. 10 kilo. 6 dişi çıktı ve neredeyse yürüyecek.. çok hareketli ve mutlu bir bebek.
sabah kahvaltısı
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı pekmez
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
4-5 tane cici bebe
1 dilim tam buğday ekmek
ara öğün
meyve
yoğurt
öğlen et suyuna sebze püresi yada tarhana
akşam
yoğurt ve çorba
yemekle pek arası yok şimdilik diş sıkıntısı var. kimi zaman öğünleri reddediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?