12M bizde hayirsiz niye yazmiyo dedik cok gecmis olsun canim Allah tez vakitte sifasini versin cok uzuldum( bizde 1 aydir bogusuyoruz hastaliklarla zor..Bos ve sosyal olmayarak gorme bebise kendin bakarak dünyanin en guzel seyini yapiyosun..Ben hergun bunun pismanligini duyarak geliyorum ise
Son 3-4 sayfayı okuyabildim, topnuzu hörmetle selamlar ve öperimm.
12m çok geçmiş olsun canım, inşallah tamamen iyileşmişsinizdir, Allah tekrarını yaşatmasın.
Kızlar benden size tavsiye, aylardır deodorant yerine bildiğiniz karbonat kullanıyorum ve şu ana kadar kullandığım bütün deodorantlardan daha etkili olduğunu söyleyebilirim. Hem de sıfır kimyasal.
Krem konusunda o kadar hassas olmamakla beraber paraben içermemesine dikkat ediyorum. Gerçi parabenin adı çıkmış, 1500 çeşit başka kimyasallar var içinde ama ne yapalım. Yüzüm için Haccer krem aldım, Helal sertifikalı ama çok yağlı bir krem, cildiniz yağlıysa iyi gelmeyebilir.
sağol ferdam...Darısı sizlerin başına..
12m çok geçmiş olsun bu arada canım... çok üzüldüm.inşallah bir daha olmaz.
ruza cok tatli olmussunuz utku ve sen, ikrmlar ve pasta da harika
12m ve esrabeyaz gecmis olsun
benim oglan sabah uyaninca 10 dk falan agladi durduramadim, sonra ikinci uyanisinda da aynisi, bilmiyorum neden boyle oldu
tüm hasta bebeklere geçmiş olsun. 12m bana yazdıktan sonra tekrar benzer bişey yaşadımı ufaklık merak ettim
Canim benim yaa cok uzuldum inanhepsi ust uste gelmis cok kotu cok gecms olsun diyorum opuyorum oglunu
selam kızlar aranızda yeniyim aslında ara ara girdim baktım ama hiç yazma fırsatım olmadı ikiz bebek annesiyim çocuklarınıza neler yediriyorsunuz ben emziremedim ne yazık ki anne sütü almıyorlar
ahan da geldim,okudum çıkıyordum ki üzerime aylardır çöken rehaveti kırıp yazdımneler olmadı ki vave....önce oğlumun kronik ateş sendromuyla başladık 2 ay kadar önce...sürekli ve sebepsiz yüksek ateşle başladı...neysem onu atlattık..sonra tekrar ateş,kanda enfeksiyon...hastaneye yatış...yok yere ağır antibiyotik ve kesin olmayan tanı ile menenjit tedavisi...arkasından hastaneden bulaşan rota virüsü....10 gün tekrar hastane ve antibiyotik...sonra eve geliş...10 gün sonra tekrar ishal ,ateş ve amip...çok şükür son 20 gündür toparlandı...şimdi de soğuk kar kış kıyametle uğraşırken buldum kendimi..emeklemeye başlayan küçüğüm yatmaktan hastalıktan onu bile unuttu.arada diş huzursuzlukları devam etti..off offf anlatırken bile içim şişti valla sın iki ayın kısa özeti bu şekilde...çok sık girip okuyamadım..sizlerde durumlar nasıl?topik terkedildi mi yoksam
ruzacım allah oğluşuna uzun sağlıklı ömürler versin.hayırlı yaşları olsun inşaallah.çok güzel olmuş herşey...çook beğendim
hoşgeldin...benim oğlumda sadece 7 ay emdi..sonra kendiliğinden bıraktı.ne yaptıysam da almadı...yemek konusu benim de sorunum...gerçekten kızlar neler pişiriyorsunuz ?benim ki ççokkk iştahsız.
12m çok geçmiş olsun neler atlatmışsınız inşallah tekrarlamaz geçer gider bebişinin iştahı yaşadığı hastalıklara bağlı azalmıştır düzelir üzülme. Menenjit değilmiş dimi yanlış teşhis mi konulmuş.
Çok geçmiş olsun çok sıkıntı çekmişsin Allah yaşatmasın beterlerinden korusun.
sağol canım...
benimki de 7 ay civarı bırakmıştı emmeyi. ek gıdalara başlamıştık zaten. şimdi herşeyi yiyebiliyor. normal yediğimiz yemeklerden de veriyorum. onun yiyebileceği birşey yoksa karışık sebze çorbası yapıyorum. kahvaltı yoğurt meyve her gün standart yiyor zaten. bu aralar ağzından çıkarmayı öğrendi. sevmese bile çıkarmazdı şimdi çıkarıveriyor.
ahan da geldim,okudum çıkıyordum ki üzerime aylardır çöken rehaveti kırıp yazdımneler olmadı ki vave....önce oğlumun kronik ateş sendromuyla başladık 2 ay kadar önce...sürekli ve sebepsiz yüksek ateşle başladı...neysem onu atlattık..sonra tekrar ateş,kanda enfeksiyon...hastaneye yatış...yok yere ağır antibiyotik ve kesin olmayan tanı ile menenjit tedavisi...arkasından hastaneden bulaşan rota virüsü....10 gün tekrar hastane ve antibiyotik...sonra eve geliş...10 gün sonra tekrar ishal ,ateş ve amip...çok şükür son 20 gündür toparlandı...şimdi de soğuk kar kış kıyametle uğraşırken buldum kendimi..emeklemeye başlayan küçüğüm yatmaktan hastalıktan onu bile unuttu.arada diş huzursuzlukları devam etti..off offf anlatırken bile içim şişti valla sın iki ayın kısa özeti bu şekilde...çok sık girip okuyamadım..sizlerde durumlar nasıl?topik terkedildi mi yoksam
C.tesi ilginc bi gundu oglum emeklemeye basladi sonra kalkti yurudu sonrasinda enseme bi saplak atip naber kız anne dicek sandim neyseki yapmadi chucky:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?