ama bir arkadaşa kız dediler bu topikte erkek çıktı.kayazelhayada oğlun olacak dediler kızı olacakmış.bana 12.haftada büyük ihtimal erkek dedi doktorum ama kesin demedi.
bu akşam dr kontrolüm vardı. moralim çok bozuldu. ense kalınlığına baktı ilk önce 2.7mm dedi sonraki ölçümünde 2.3..risk grubundaymışız.. 2nin üstü riskliymiş.. 2li test yapılacak yarın. çok üzüldüm.. allahım sen yardım et..
bu akşam dr kontrolüm vardı. moralim çok bozuldu. ense kalınlığına baktı ilk önce 2.7mm dedi sonraki ölçümünde 2.3..risk grubundaymışız.. 2nin üstü riskliymiş.. 2li test yapılacak yarın. çok üzüldüm.. allahım sen yardım et..
Araştırdım,bulamadım böyle bir haber. Sanırım ÜCRETSİZ izin 6 ay oldu doğum izninden sonra..
merhaba anneler size size şok şok şok şok haberim var.......
dün 3 lü taramımız yapıldı. bebeğin boyutları çok güzel herşey normal zaten 2li taramamda güzeldi....kan sonuçları 10 gün sonra.....
yanlız bombaya gelin erkek denilmişti ya hani bende haftalardır oğluşum diye sevmiştim.....meğerse KIZIM olacakmış......dr.%90 kız dedi....
eşimin yüzünde güller açtı......
ilk önce şok oldum.......sonra alıştım....kız anasıyım bugüne bugün.....
ya ben cinsiyetini çooook merak ediyorum 25ni beklemeden gitsem öğrenebılırmıyım acaba?bide eşim erkek çok istıyor kız olursa sevmezse benim miniğimi diye korkuyoruminanılmaz duygusal oldum geçen oturdum buna ağladım kendıme gıcık oluyorum herşeye zır zır durumdayım normalde hiç böle değildim.annem hep derdi anne olunca anlıcaksın benı dıye ben şimdiden onu anlıyorum hatta şimdi bi de buna ağlıcam allahım hormonlarıma akıl fikir ver
Kotu Bişey çıkmaz ins.gönlünü ferah tut Rabbim ne dediyse o olur üzülme canım benim
Canim moralini bozma sakin. İnsallah birsey olmaz. Ben de ögrendigimden beri düsük tehlikesi sebebiyle yatiyorum. Ben de cok stres yaptim baslarda ama ufaklik benim gibi kendini salmadi masallah büyümeye devam ediyor. Gör bak ilerde bugunleri bir ani gibi hatirlayacagiz belki de unutacagiz.
moralini bozma canım.doktorlar 2li test yapmadan ölçüyolar ama testte çıkar herşey.bazen 2li test bile yanıltıyor.benimde 2 çıktı.2li testte kanda oranlar risk yüzdesi çıkıyor.içini ferah tut.olumlu düşün.bebeğini üzme.
desteğin için sağol canım.. umarım herşey yolunda gider..
evet canım ikili riskli çıktı down sendromu açısından 301/1 birde yaş riski var oda854/1bide her ne demekse biyokimyasal risk diye birşey var oda 76/1 zaten biyokimyasl riskte takılıyolar anladığım kadarıyla bu amniyosentez işi kabus yaptı bende çookkk kararsızım hayırlısı Allahtan...
günaydın kızlar nasılsınız tatilimi yaptım geldim ama doğru düzgün denize giremedim kasıklarımda ve belimde ağrı vardı maşallah bayağ ilerlemişsiniz Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin...
ilk gün tutacağım. kadir gecesi ve son gün tutarım bir de. bebeğe zararı olmayacağı kesin olsa :26:
Ayşecim iyi akşamlar
Ben başladım duayı okumaya biraz da oldu inş en kısa zamanda da niyetimde 1000 e kadar tamamlamak var Allah izin verirse...
canım bende tutamam diye düşünüyorum ama eskiler tutuyolarmış annem beni temmuzda doğurmuş ramazanın 12. günüymüş o güne kadar tutmuş keza teyzelerimde öyle.. günler kısa olsa denerdim ama şimdi cesaret edemiyorum
Orucsuz ramazanında tadı tuzu olmuyor. Ben cok halsizim bakalım esim için sahura kalkabilcemmi(hiç sanmıyorum)
Benimde anlamadığım kesin olmayan cinsiyetinizi nie oyladınız?!aksi kesinleşirse ne yapcaksiniZ anketi
Merhaba Arkadaşlar,
Kürtaj anayasa taslağına eklenmiş bir kısım. Doğum sonrası 2 ay olan ücretli izin 6 aya çıkartılıyor. Arıca süt izinleri de sanırım 2,5 saate yükseltilecekmiş. Ek olarak yeni doğum yapmış annelere bu izinlere ek olarak evden çalışma fırsatı verilecekmiş. Bir de çocuk ve kreş yardım ödemeleri yükseltilecekmiş. Rüya gibi ama henüz taslak aşamasında. Meclis tatili sona erince ele alınacak ancak o zaman kimler yararlanacak ve kabul edilecek mi edilmeyecek mi (örneğin benim bebişim Allah'ımın izni ile 3 aylık olacak o zamana yararlanabilirmiyim bilmiyorum :44: ) belli olacak. Bu arada Show Tv ana haberde izledim ben. Orada bir bayan da kadınları iş yaşamından uzaklaştırmayı amaçlıyorlar falan diye saçmalıyordu. Dedim acaba hiç anne olmuş mu kendisi? Yani çok tuhaf geldi bu şekilde düşünmesi. Kişi ister kullanır bu hakkını ister kullanmaz daha yasa onaylanmadan neden konuşurlar ki saçma sapan anlamam ya. Umarım (inşallahhh) bu yasa çıkar da isteyen anneler bebişleri ile daha uzun zaman geçirebilirler
Ayrıca yasaya ek olarak istenmeyen beeklerin kürtaja gerek kalmadan önceden önlenebilmesi için ücretsiz ertesi gün hapları ve doğum kontrolü hapları temin edilebilecekmiş. Kürtaj da yine 10 haftadan büyük bebekler için yasak olup 3 yıla kadar hapis cezası verilecekmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?