çok mantıklı yaaa.ama benim kocamda her doktora gitmemde yanımda oldugu için ve bunu yapan annesi oldugu için benim ciddi ciddi doktorda sormam gerekecek :)))
çokkk tatlısınnn
kızlar ben gelemedim kaç gündür moralim çok bozuk kocişle kavga ettik
bana "yaptığım hiçbir şeyden keyif almıyorum" dedi ben de sen aklını başına alana kadar annende kal dedim üç gündür ayrıyız ağlamaktan helak oldum
halbuki sakin bir hamilelik geçiririm diye çabalıyordum şu olanlara bakın, o kadar çok sancım varki bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum...
adama bir şeyler oldu ya düzelmezse ayrılacağız galiba
bana "yaptığım hiçbir şeyden keyif almıyorum" dedi ben de sen aklını başına alana kadar annende kal dedim üç gündür ayrıyız ağlamaktan helak oldum
halbuki sakin bir hamilelik geçiririm diye çabalıyordum şu olanlara bakın, o kadar çok sancım varki bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum...
Milupa | Bebek beslenmesi uzmanı - bebek maması
kızlar bu kadar yiyebilen var mı ? şaştım kaldım valla, okurken yoruldum :44:
cnm ben 2.ayımda filan uçak yolculugu için konuşmuştum için rahat olsun demişti, sonrasında 3 saatlik bi yolculuk daha yaptım ama saat başı mola vererek.. otobüs seni biraz zorlayabilir hareketsiz bikaç saat kalmak filan.en güzeli dr una sor derim..Kızlar selammm.Bugün dr. a gittim ikili test için bebiş bizim rahatına pek düşkün çıktı uykuya doyamıyor, debeledik debeledik bozmadı istifini :))) Meyvesuyu, su içtim bol bol merdiven indim çıktım fala biraz gönlü oldu da ensesini ve burun kemiğini ölçebildi dr. Allaha şükür roblem yok ama kan veremedim onu da birazdan gidip vericem.
Bu arada ayın 10 unda bayram tatili için memlekete gideceğiz otobüsle. yaklaşık 10 saat falan sürüyor yolculuk. Eşim kaç senedir izin kullanamadı o yüzden çok istekli bu sene. Ben de denize gireceğim için hem de İstanbul un havasından kurtulurum biraz diye seviniyodum ki bugün dr gitme bence, Gidersen de 1 saatlik yolculuk sonra mola ver ya da yolculuğu ikiye bölerek git diyor. Off yaaaa k.validem de yanımdaydı.Sen kal burada diyor. Annemler falan herkes memlkette zaten, onlar da gidiyor eltim falan. İyi dedim siz hepiniz gidin ben bayramda evde otururum bir başıma diyorum gülüyor. Allaha emanet banane gidicem diyorum. Pimprikli, olmaz diyor. Uffff bir de benim tedaviyle olduğu için hepten boğuyor beni, öyle yapma böyle yapma bilmem ne. Ya diyorum rahat bırak beni bu kadar kasma iyice geriyosun beni diye ama ı ıııhhh. Oyy şimdi tutturacak gitme sen burada kal diye kafay yerim ben burada ya. Zaten sıcakk((
Burada görüyorum arkadaşlar seyahat ediyor benim Allaha şükür bulantım bile olmadı şimdye kadar 4. ayın sonları oluyor neredeyse gideceğimiz zaman da. Sizce ne yapmalıyımmm
Ankaradaki hamişler. İçime doğmuş sanki de yazmışım az önce, biraz önce haberlerde duydum ankarada yaşayan hamilelere 2 gün devlet tatil varmış. Yarın ve cuma yok :)))))
cnm bende 12.hafta ortalarında filan kızım olacağını öğrendim ama bacak bacak üstüne atmıştı hala değişebilir diye düşünüyorum nedense...merhaba kızlar aranızda cınsıyetı ogrenenler vardır ben 12+1de dun gıttım kız dedı.sonra cogu kısı degısır dedıler cok erken bu haftalarda kız demısdoktor 1 ay sonra erkek demıs bole bıse olabılır mı.yasayan var mı.
evet cnm arkadaşlarında dediği gibi çok zararlı,içerisinde bir sürü katkı maddesi var..biz normalde bile içmiyoruz şimdi asla içmem..marketlerde o kadar çok alanı görüyorum ki almayın diyesim geliyo bazen,kocaman reyonlar ayrıyor onlar için alanı o kadar çok yani ,çok kötükızlar ben et yiyemiyorum ya görmek bile istemiyroum aynı şekilde balık ve tavukda.sadece köfte işte o da çok iştahla değil.canım sıkılıyor bu duruma.birde ben kayınvelidemde oldugum için onlardada hazır çorba kültürü biraz fazla oldugu için hergün hazr çorba içmek zorunda kalıyorum zararlıdır dimi ya.
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, yazdıklarını okurken snaki kendim yazmışım gibi geldi et, balık ve tavuk konusunda. Doktorum bana et yerine, her gün haşlanmış yumurta, haftada 1-2 defa da mercimek yemeği ye dedi. Zaten tavuk eti sağlıksız,hiçbirisinin garantisi olmadığı için onu önermedi, ama balık ve et yemek önemli. Balık yerine de yerini tutmasada, yine az buçuk idare eden cevizi yiyebilirsin. Ben her küçük bir kase tüketiyorum.
Hazır çorbalarında sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Hepsi sonuçta uzun raf ömürlü. Bana dpktrum sütte bile sekin günlük sütlerini önerdi. Çünkü raf ömrü uzun oldukça bence besinin kalitesi düşüyor.
Normal çorbalarda çok basit aslında. Bence sen kendine ayrı pişir.
slm ankaradasın sanırım.hangi hastaneye gidiyorsun?bU HAFTA SONU doktor kontrolüm var. Sormak istediğiniz birşeyler varsa genel olarak söyleyin, sorayım doktoruma.
slm ankaradasın sanırım.hangi hastaneye gidiyorsun?
slm kızlar günaydın p.tesi doktora gittim bebişimin cinsiyeti oğlum olcakmışş.:) şuanda izindeyim ama bişsey yaptığımız yok sürekli evdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?