2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

güle güle kullansın kuzun, bende aynı kampanyadan aldım birsürü şeyler fiyatları çok uygundu

Çok tatlı şirin şeyler ya.Ben ilk defa görüorum bu keçeyle yapılan şeyleri.Herkes yapabilir mi acaba? Bende denemek istiyorummmm.....

elin biraz yatkınsa yapabilirsin cnm tabi,benim evde bir sürü keçem var ama gel gör ki pek nadir şeyler yapabildim kışın vaktim olur inşallah :) alabilecek yerin yoksa internetten alabilirsin,almadan önce becerilerini denemek istersen şu sarı bezler varya tamizlik için onlarla bir sürü şeyler yapılıyor,civciv dene mesela bakalım onunla ,güzel olursa alırsın ben sana aldığım adresi veririm....

herkeze slm arkadaslar bende doktordan yeni geldim hersey yolunda uyuyordu birtane resim verdi ayin 30 büyük ultroson var onu konustuk .cinsiyet konusu yine belli olmadi yaaaaaaaaaaaaa offfff cok merak ediyorum gercekten insallah herseyin hayirlisi .

yaa kaçınccı haftan olmuş ,insan merak eder hakketten yaa :)

sahra cicileriniz cok guzel ama bizimkiler kis bebegi benim gozume kucuk geldi belki resimden
bunlar yazlik kiyafet 5-6 aylikken ancak giyebilirler birde kaliplar ufaksa 9 aylik badyleri giyerler
ayini hesaplayip almak gerekiyor aklinda bulunsun.

sorma canım ya 1. dereceden terör bölgesindeyiz eşim bütün gün canlı bomba peşinde adamcağız 2 sene oldu memleket yüzü göremedi ben desem işyerimin yarısının kardeşleri dağda geçen çatışmada şehit verdiğimiz gün sabah okula gittim inanılmaz bir kahvaltı sofrası kurmuşlar kutlama yapıyor şerefsizler emniyet zaten sürekli izinleri iptal ediyor artık bayrama izin verdiler 1 haftalığına eşim yazık çocuk gibi sevindi adam ama bizim müdür veremem bayramda izin çok öğretmenimiz izinli diyor adama anlatamıyorum Allahından bulsun :( bu şartlar altında inan doğum parası en son düşüneceğim şey :( şuradan kazasız belasız bir tayinimiz çıksa hayırlsıyla..

sen nerde görev yapıyosun canım Allah kolaylık versin ne kadr zor olduğunu tahmin edebliyorum rabbim senide eşinide korusun bebeğinizi mutlulukla alırsınız kucağınıza inşallh

kızlar yaaa ne güzel alışverişler başlamış güle güle giyinsinler.ben hala cesaret edemiyorum ama yaa :((

canim gözün aydin gercekten sevindim herseyn normal olmasina.saglikla sihatle al insallah yavrunu prensesini...kiz cok sevindim ayrica bunada insallah gönlüne göre olmustur bende istiyorum bir tane prenses kurban oldugum allahim herkezin gönlüne gönlüme göre verir insallahhhh aminnnnnnnnnnnnnnnn....

amin allah gönlüne göre versin

sahra cicileriniz cok guzel ama bizimkiler kis bebegi benim gozume kucuk geldi belki resimden
bunlar yazlik kiyafet 5-6 aylikken ancak giyebilirler birde kaliplar ufaksa 9 aylik badyleri giyerler
ayini hesaplayip almak gerekiyor aklinda bulunsun.

evet haklısın ben alamyrum bişi ya bebek tombişmi olucak kalıpları büyükmü küçükmü yaza denk getrebilirmiyim aman hayrlsıyla doğsun da artık napyıım bedenine göre alıveririm bebeğime :)

herkeze slm arkadaslar bende doktordan yeni geldim hersey yolunda uyuyordu birtane resim verdi ayin 30 büyük ultroson var onu konustuk .cinsiyet konusu yine belli olmadi yaaaaaaaaaaaaa offfff cok merak ediyorum gercekten insallah herseyin hayirlisi .

ayy ayy ne nazlı bebısmıss :) olsun canım sağlığı ıyı ya o da bellı olur ınsallah :)

sorma canım ya 1. dereceden terör bölgesindeyiz eşim bütün gün canlı bomba peşinde adamcağız 2 sene oldu memleket yüzü göremedi ben desem işyerimin yarısının kardeşleri dağda geçen çatışmada şehit verdiğimiz gün sabah okula gittim inanılmaz bir kahvaltı sofrası kurmuşlar kutlama yapıyor şerefsizler emniyet zaten sürekli izinleri iptal ediyor artık bayrama izin verdiler 1 haftalığına eşim yazık çocuk gibi sevindi adam ama bizim müdür veremem bayramda izin çok öğretmenimiz izinli diyor adama anlatamıyorum Allahından bulsun :( bu şartlar altında inan doğum parası en son düşüneceğim şey :( şuradan kazasız belasız bir tayinimiz çıksa hayırlsıyla..

canım anladım çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun :( Allah korusun eşini inşallah doğru dediğinde haklısın

eğer rahat edıceksen cık canım ya da gene krokut cıakrım die tabıı gecınmek de var durumunuz nası bılmıorm ama

Allah yarduımcınız olsun

Hımm anladım cnm.Bu arada ayrıntılı usg ye ayrı biyere gönderiliyor galiba.Bende tam nedir ne deildir bilmediğim için merak ediyorum.Herkes gitmek zorundamı yada.? Ayrıntılıya girince ne olacak nelere bakılcakki?

canım ayrıntılı usg yı perınatologlar yani kadın doğumcu ve üzerine uzmanlık olrk perınatolojı okumus drlar yapiolar

doppler ultrasonalrda yapılıyor bebegın her kemıgı her organı ıncelenıor

uzun uzun izliyorsun dr bı yandna analtıro bı yandan gösterıyor :) eğer doktorunun perınatolojı uzmanlıgı varsa kendısı yapar yoksa

senı dısarı baska merkeze yollar veya gıdecegın yeri sen bulursun :)

heh şimdi ulaştım kız negüzel şeyler var burdaaaa

ara sıra yaptıkalrım cnaım ıste :) bı de yenı yazıalr ekleyebılsme yapıyorum ama fotograf cekmek için

enerjım olmuyo maalesef :)

ayy ayy ne nazlı bebısmıss :) olsun canım sağlığı ıyı ya o da bellı olur ınsallah :)

canım anladım çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun :( Allah korusun eşini inşallah doğru dediğinde haklısın

eğer rahat edıceksen cık canım ya da gene krokut cıakrım die tabıı gecınmek de var durumunuz nası bılmıorm ama

Allah yarduımcınız olsun

canım ayrıntılı usg yı perınatologlar yani kadın doğumcu ve üzerine uzmanlık olrk perınatolojı okumus drlar yapiolar

doppler ultrasonalrda yapılıyor bebegın her kemıgı her organı ıncelenıor

uzun uzun izliyorsun dr bı yandna analtıro bı yandan gösterıyor :) eğer doktorunun perınatolojı uzmanlıgı varsa kendısı yapar yoksa

senı dısarı baska merkeze yollar veya gıdecegın yeri sen bulursun :)

ara sıra yaptıkalrım cnaım ıste :) bı de yenı yazıalr ekleyebılsme yapıyorum ama fotograf cekmek için

enerjım olmuyo maalesef :)

evet canim ya cok nazli ciktiii.ama iyiymis canim hayirlisi insallah..

Yok yok canım içini ferah tut, ben de geçen haftaya kadar sürekli evham yapıyordum, hatta doktora gittim sırf bebiş iyi mi diye merak ettiğim için. Ama artık düşünmeyi bıraktım, Allah'a emanet, bir şeycik olmaz inşaallah. Geçen hafta gittiğim doktor (kendisinden pek memnun kalmadım, ayrı) Amerika'da hamilelerin üç kere ultrasona girdiğini söyledi. Biz en azından ayda bir görüyoruz, üç ayda bir gördüğünü düşünsene :53: İyidir bebişin şimdi taklalar atıyodur içerde :emir_bebek::emir_bebek:

canım geçen hafta ki kontrolümde dr sordum niye hissetmiyorum diye 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın dedi peki hissedenler varmış dedim ilk bebekte 21. haftaya kadar imkansız onlar yanılıyorlar dedi yani az kaldı biz de hissedeceğiz kuzularımızı...

Kizlar cvplariniz icin cok tes ederim acaip icim rahatladi ne biliyim burda okyunca bebisim pit pit etti diye telaslandim bende ama simdi rahatim ins hepimiz saglikla hissederiz bebislerimizi :16:

kızlar bı haftadır ara ara karnımın alt tarafı agrıo snakı bugunde kasıklarım sızlıyo

korkmayım dıyorum ama endıselendım baya bu akşam özeldekı doktoruma gitsemmı karar veremıyorum :26:

ya bi yandan da pıt pıt hareket ediyo şimdi ama uf bilemedimmm

Son düzenleme:
kızlar bı haftadır ara ara karnımın alt tarafı agrıo snakı bugunde kasıklarım sızlıyo

korkmayım dıyorum ama endıselendım baya bu akşam özeldekı doktoruma gitsemmı karar veremıyorum :26:

Gecmis olsun canim, benim de pazartesiden beri karnim agriyor, bunun yani sira sag bel tarafimda da acaip bir agri oldu. Dün doktora gittim böbreklerimde idrar birikmesi olmus, bol su icmemi ve yatarken diger tarafa yatmami tembihledi. İns sen de yoktur ama iste gitmeseydim ben de bilemeyecektim. Bence
Sen de git bir görün, ins önemsiz birseydir

bence git bir görün..ne olur ne olmaz..tedbir almakta fayda var canım..hemde en azından için rahat eder..

Gecmis olsun canim, benim de pazartesiden beri karnim agriyor, bunun yani sira sag bel tarafimda da acaip bir agri oldu. Dün doktora gittim böbreklerimde idrar birikmesi olmus, bol su icmemi ve yatarken diger tarafa yatmami tembihledi. İns sen de yoktur ama iste gitmeseydim ben de bilemeyecektim. Bence
Sen de git bir görün, ins önemsiz birseydir

anladımm canımm çok gecmıs olsunn cidden çok idrara cıkıyorum bol da su ıcıyorum aslında ama

dediğin doğru gıtmekte fayda var....benım tam bebegın oldugu yer ağrıyo ama ara ara devamlı şiddetlı değil

yıen de benı rahatsız edıo neden acaba dıe dusunuyorum rahım kasları gerılıo cunku tam yukselme zamanı rahmın ama

yıen de cevaplarım tatmın etmıyo benı :) bebıs kıpırdanınca rahatlıorm ama bi gözükeyim gene de dımı

du bakalım bu akşam gideyım ne dicek :) sağol canım gecmıs olsun tekrar....

canim benimde öyleydi ama benim doktorum normal bebk gelisiyor alt tarafina bastirabilir dedi icerde oynuyormus ama sen yinede git bence ihmal et cünki herkezin farkli olur diye düsünüyorum sadece icin biraz rahat olsun diye söyledim.acaba üsüttünmü iltihaplanmis olabilirmi sen yinede icin rahat etmiyorsa bir görün derim kendine bebise iyi bak canimmm..

canim benimde öyleydi ama benim doktorum normal bebk gelisiyor alt tarafina bastirabilir dedi icerde oynuyormus ama sen yinede git bence ihmal et cünki herkezin farkli olur diye düsünüyorum sadece icin biraz rahat olsun diye söyledim.acaba üsüttünmü iltihaplanmis olabilirmi sen yinede icin rahat etmiyorsa bir görün derim kendine bebise iyi bak canimmm..

evet canım bende öle diom ıste gelısıo normaldir fln diorm ama bı yandan da içim içimi yiyo

bı d ehamıle kalalı hıc idrar yolu enf olmadım şeytan kulagıan kursun öle bişide oalbılrı aynı yerlere agrı

yapio cunku gıdeyımd eıcım rahatalsın yaaa :) sağol canım

banada yarın gel dediler..büyük ihtimal aşı için çağırdılar. ama netten araştırdım.. genelde 20.haftadan sonra yapılıyormuş..

kızlar sizleri ne zaman çağırdılar.? şu konuyu açıklığa kavuşturalım..:26::26:

canım geçen sağlık ocağına gittiğimde 21. haftamda çağırdılar beni. Şimdiik 18 eylül için gün verdiler ama değişebilirmiş.

canım tam ben yazıcaktım kendin vermişin cevabı evet bu haftalar tam rahimin yükselme zamanı ağrı gayet normal tabi ama sana kalmış canım içinin rahat etmesi önemli

Back
X