2013 Ocak Anneleri ve Bebişlerimizin İsimleri

Sinoplu57

varsa SEN yoksa SEN...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2.798
28
358
Kızlar bebeklerimizin isimleri şu sıralar netlemiş durumdadır tahminimce.
Peki hangi isimleri koyacagız bebişlerimize ? Merak dürtüme engel olamadım böyle bir topic açayım dedim , zira ben bu isim konusunda epey zorlanmıştım şükür netleşti gibi bizim isim konumuz..
Bizim oğlumuzun ismi Allahın izniyle '' Ahmed Enes '' olacak ..babasıyla bu konuda mutabık olduk , yoksa kayınpederin ismide araya giriyordu :26:

ahmed kayınpederinin ismi değilmi? yanlış anlamadıysam eğer 2 isim verip babasının ismini verdirmemeye nasıl ikna ettin canım şahsen ben edemedim de (((

ahmed kayınpederinin ismi değilmi? yanlış anlamadıysam eğer 2 isim verip babasının ismini verdirmemeye nasıl ikna ettin canım şahsen ben edemedim de (((

Yok canım Ahmed benım kendı babamın ismi..
Kendi babamın ismi oldugu icin eşimle isim konusunda sorun cok yasadım hatta keşke kız olsaydı falan cok dedi eşim , babamın bende hakkı cok her hastalandıgımda hamılelık suresince hep yanımda oldu evlenmeden de öyle.. eşimde bunu biliyor sanırım biraz kafasına kaktım bunu ama kulagına Ahmed okuyup kımlıgıne Enes koymayı kabullendi.. Bana 2 secenek sundu ya kulagına Ahmed okutalım Enes koyalım , ya da Ahmed Sami koyalım iki babanın ismi olsun vs vs..kayınpederle kayınvalidem biz karışmayız demişler eşim söyleyince ama eşim babasına ayıp olur diye hala cekınıyor.. kımlıgıne de Ahmed yazdırmak istiyorum ama onuda cektigim zahmetleri görerek bana bırakır diye dusunuyorum .. ki görüyorda ne kadar eziyetle bebeğimizi taşıdıgımı.. dogumu gorunce heralde komple bırakırŞuan Enes diye seviyor ama bakalım :)

anladım canım en azından biyerde ikna olmuş hemde senin babanın isminde bence şanslısın bizim ki bırak benim babamın ismini kendi babasının ismini koydurmamaya bile ikna edemedim bu konuda çok tartışma yaşadık çok morallerim bozuldu aslında senin yazını görünce merak ettim acaba bu ikna etmenin bi taktiğimi var ben mi beceriksizim die gerçi bende beceriksizim galiba ikna edilmiş koca örnekleri çok var:)))

O zaman hiç üsteleme canım , aranızda boşa gerginlık olmasın .İsim olarak ne karar verdiniz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…