2013 Ocak Anneleri ve Bebişlerimizin İsimleri

Enes lerimiz olacak demek ki ..isimleriyle yaşasınlar inşallah.

amin canım allah sağlıklı hayırlısıyla kucamıza alıp büyütmeyi nasip eder inşallah...ben ilk duyduğumda çok beğenmiştim enes ismini kimi duyunca beğenmiyor moda isimler şimdilerde çınar ,aras ,toprak,ateş,rüzgar söyleniyor biraz tereddüt ettim, sonra ismini beğenir mi oğluşum die ama anlamıda güzel olsun istedim.

Benimde Emin ve Enes aklıma düşmüştü canım.. aslında cocukluktan beri hayalim Yigitti ama dini ve anlamı olan güzel bir isim olsun istedim..Enes bin Malik ten ötürü içim cok ısındı bu isme.. cok begenıyorum ben bilmiyorum .. ilerde cocuk sorun yaşatır mı diye dusunuyordum niye benim ismim son moda degil gibisinden ama , isminin yaşamını etkileyecegini düşününce ve görüşüme de cuk diye oturan bir ısım olunca kafamda netleşti.. bence cok güzel bir isim .. Rabbim ismini aldıkları zata benzetsin inşallah:)

Son düzenleme:

amin canım inşallah... bende aynı şeyleri düşündüm... hamilelikten önce insan modern olan isimleri verebilirmiş gibi geliyor ama iş ciddiye binince manasız olmasın,anlamıda güzel olsun,telaffuzuda güzel olsun en güzel isim olsun istiyor sanki hiçbir ismi yakıştıramıyormuş gibi geliyor insana ama en son, anlamıyla, telaffuzuyla enesi yakıştırdım :))) oğluşlarımızda beğenir inşallah :))))

izmirde oturuyorum canm ...sende sinopta sanırım henüz 100 msja ulaşamadığım için:) özelden yazamıyorum

Bizim minnak kızın adı da "İnci" olacak inşallah. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumla miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Erkek ismi bulmak çok zor.Ben daha netleştiremedim oğlumun adını.Diğer 2 oğlumun adı Bulut Berkay ve Serdar.Belki bu oğlumun adını da Hakan koyarız.Çift isim koymak çok riskli.Büyük oğluma çift isim koyduk ama kendisi bundan memnun değil.Okulda da farklı
farklı kullanılıyor(

merhabaa allahın izniyle ocak ayında doğumum olacak oğluşumun ismini oğuz koymayı düşünüyoruz daha doğrusu babası istiyo iki isim koycaz da oğuz ismine yakışan bi isim bulamadık henüz fikri olan paylaşabilirse sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…