mecburen kabullendim artık Ali Enes olucak allah izin verirse...
Enes lerimiz olacak demek ki ..isimleriyle yaşasınlar inşallah.
amin canım allah sağlıklı hayırlısıyla kucamıza alıp büyütmeyi nasip eder inşallah...ben ilk duyduğumda çok beğenmiştim enes ismini kimi duyunca beğenmiyor moda isimler şimdilerde çınar ,aras ,toprak,ateş,rüzgar söyleniyor biraz tereddüt ettim, sonra ismini beğenir mi oğluşum die ama anlamıda güzel olsun istedim.
Benimde Emin ve Enes aklıma düşmüştü canım.. aslında cocukluktan beri hayalim Yigitti ama dini ve anlamı olan güzel bir isim olsun istedim..Enes bin Malik ten ötürü içim cok ısındı bu isme.. cok begenıyorum ben bilmiyorum .. ilerde cocuk sorun yaşatır mı diye dusunuyordum niye benim ismim son moda degil gibisinden ama , isminin yaşamını etkileyecegini düşününce ve görüşüme de cuk diye oturan bir ısım olunca kafamda netleşti.. bence cok güzel bir isim .. Rabbim ismini aldıkları zata benzetsin inşallah:)
Benimde Emin ve Enes aklıma düşmüştü canım.. aslında cocukluktan beri hayalim Yigitti ama dini ve anlamı olan güzel bir isim olsun istedim..Enes bin Malik ten ötürü içim cok ısındı bu isme.. cok begenıyorum ben bilmiyorum .. ilerde cocuk sorun yaşatır mı diye dusunuyordum niye benim ismim son moda degil gibisinden ama , isminin yaşamını etkileyecegini düşününce ve görüşüme de cuk diye oturan bir ısım olunca kafamda netleşti.. bence cok güzel bir isim .. Rabbim ismini aldıkları zata benzetsin inşallah:)
izmirde oturuyorum canm ...sende sinopta sanırım henüz 100 msja ulaşamadığım için:) özelden yazamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?