benim kızımın adı da zeynep berra olacak.ama ben hala erkekmiş gibi düşünüyorum.her ne kadar 4 doktor da kız dese de her gören erkek mi diye soruyor.ben de erkek istyodum açıkçası.bir prensesimiz var çünkü.neyse sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşllah.oğlusumuz olursa 3.belki onu da muhammet talha koyacağız.kızımın adı da ayşe naz 4 yasında
Alya sana ulasmaya calisiyorum ozel mesajda gonderemiyorum lutfen eger bu yaziyi okursan senden ricam jinekoloji bolumunde senin actigin bir konu var 2007 yilinda lutfen vajinal sigil diye hpv oraya yazarmisin ve alyayi tanuyan varsa bunu ona soyleyebilirmisiniz konu hakkinda goruslerini almak istiyorum
Bizim ki hala netleşmedi son 3 gün var muhtemel doğum tarihine eşim Arda istiyor bende Anıl. Bende en başında Arda istiyordum ama etraftan hep ismin enerjisi fazla olduğu için çocuk rahatsız olur falan dediler korktum :S Sizce var mıdır öyle birşey?
Merhaba arkadaslar,
Hamilelik heyecani ve bebek beklemek harika birsey! Ben de bu heyecanları yasadim ve mutlu sona cok sukur kavustuk, darısı isteyen herkesin basina! Bu konuyla ilgili super bir site tavsiye edecegim, kesinlikle bakmaya deger: Hamilelik hakkında hafta hafta öğren | Hafta-hafta-gebelik.org
sevgiler!