- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
Bizimde bir kısmetimiz vardır bir yerlerde .Vakti ve zamanını bekliyor ben bunu biliyorum . Hepimizin dileği kabul olacak kısmetse .seninde dediğin gibi Allah bizi sınıyor. Benimde arayış içinde olacağım hiç aklıma gelmezdi .Kısmetimiz böyleymiş . Fakat benim en çok üzüldüğüm Eşim çok sağlıklı üroloğ eşime benim yanımda senin çocuğunun olmama ihtimali yok dedi . Eşin kapsamlı görünsün dedi . O an yerin dibine girmek . bu dünyadan gitmek istedim. Sanki eşim benim yüzümden madur , bu sevinci yaşayamıyor geliyor bana ama bu sefer umutluyum 14-15 şubat gibi kan testi yaptırcam ŞAFAK 7
Kızlar bugün 13.günümdü bıraz once ıdrar testı yaptım sonuc negatıf.sanırım ben cıft cızgıyı hıc goremıcemm.
Yoruldum artıkk gercekten hep aynı umutla ugrasıp durmaktan ve sonucunun hep negatıf olmasından.
İsyan etmek istemıyorum asla ama sınırlerım o kadar gerıldıkı insan ister ıstemez bı umutla beklıyor aşılama sonrası neyse kısmett değilmiş dıyelım yınede
Kızlar bugün 13.günümdü bıraz once ıdrar testı yaptım sonuc negatıf.sanırım ben cıft cızgıyı hıc goremıcemm.
Yoruldum artıkk gercekten hep aynı umutla ugrasıp durmaktan ve sonucunun hep negatıf olmasından.
İsyan etmek istemıyorum asla ama sınırlerım o kadar gerıldıkı insan ister ıstemez bı umutla beklıyor aşılama sonrası neyse kısmett değilmiş dıyelım yınede
canım bende senin gibi bugün dayanamayıp test yaptım.benimde 12. günümdü benimde negatif ama yine içimde azda olsa bi umut var. yapacak bişey yok.
kasıklarım cok agrıyo ama bi degişik agrı. senin nasıl. sen yinede umudunu yitirme canım.ben cok okudum adet günü bile idrar testi yapıp cıkmayan ama kanda cıkan cok insan var.bekleyelim bakalım adet olacakmıyız..
kizlar ben adet oldum.. haber vereyim dedim.. :/
aaa erken degilmi canım yaaa.. üzüldüm bak şimdi..neyse herseyin hayırlısı olsun..bidaki sefere insallah arkadasım
benimde agrım var ama hiç adet olcakmısım gibi degil..bende test yaptım negatif. yakındır benimde kırmızıları görmem(
ins sen gormezsin cnm ya..
bnm biraz progesteron dusuk o yuzden yumurtlamadan sonra 14 gunu tamamlayamiyorum bazen.
hayirlisi cnm ya napalim nasip......
mrb kızlar ben de bu adetimde aşılıma yaptırmayı düşünüyorum 25 şubat gibi falan. aşılama işleminin aşamaları neler yani kaç kez hastaneye gidiliyor bu süreçte evimizle hastane arası epey uzak işten izin alması sorun olmaması için... bir de aşılamaya kadar neler yapayım eşime ve kendime tavsiyeleriniz nelerdir??*[/QUO
canım simdiden hayırlı olsun asılaman..
ben kendimi anlatayım neler yaptıgımı..adetin 3. günü dr gittim 5. günü kullanmam için yumurta catlatma hapı verdi yada ignede olabilir onu bes gün sabah aksam kullanıyorsun adetin 12. yada 13. günü yumurta takibi için gidiyosun kac tane yumurta olustuguna bakılıyor yumurtalar büyüdüyse ertesi gün gidip asılaman oluyor
catlama igneside vurulabiliyor( bana vurulmamıstı yumurtalarım baya geliştigi için)aşılamanın yapıldıgı zaman hastanede yarım saat kadar yatırıyolar sonra evine geliosun işte bukadar yani toplam 3 kere gidiyosun 3.de işlem bitmiş oluyor...umarım acıklayıcı olabilmişimdir. takıldıgın yer olursa tekrar sorabilirsin canım
problem neydi canım sizin..bizim harekeli siperm az oldugu için keciboynuzu pekmezi bal ve porakal suyu içiyodu bide fındık badem yiyiyodu. ben bişey yemedim...
canım bende senin gibi bugün dayanamayıp test yaptım.benimde 12. günümdü benimde negatif ama yine içimde azda olsa bi umut var. yapacak bişey yok.
kasıklarım cok agrıyo ama bi degişik agrı. senin nasıl. sen yinede umudunu yitirme canım.ben cok okudum adet günü bile idrar testi yapıp cıkmayan ama kanda cıkan cok insan var.bekleyelim bakalım adet olacakmıyız..
canım aslında benımde kasıklarımda sureklı olmayan arasıra gıren sancılarım var fakat adet sancısı gıbı degıl anlam veremıyorum.Bugun 14.Gun tam 2 hafta geçti asılamanın uzerınden.Pazartesiye kadar hasta olacagımı dusunuyorum eger olmazsam pazartesı kan testı yaptırıcam sabah.Haber verıırm yıne sonucu.Sende gelısme olursa yaz mutlaka.
Hakkımızda hayırlısı olur ınşallah,o kücücük umutlar büyüsünn artık
kızlar aşılamamın 5. Günü ve aynı ağrı bendede var kızlar,özellikle sol kasığımda..sanki resmem yumurtamı hissediyorum
acaba bebekmi tutunuyor,yoksa o kadar vurulduğum horman içeren iğnelerin hassasiyetimi bilemedim..
Aslında bi hamile çıkıp açıklık getirse ne iyi olucak :)
gebişler sizdede batma yaşandı mı?
canım aslında benımde kasıklarımda sureklı olmayan arasıra gıren sancılarım var fakat adet sancısı gıbı degıl anlam veremıyorum.Bugun 14.Gun tam 2 hafta geçti asılamanın uzerınden.Pazartesiye kadar hasta olacagımı dusunuyorum eger olmazsam pazartesı kan testı yaptırıcam sabah.Haber verıırm yıne sonucu.Sende gelısme olursa yaz mutlaka.
Hakkımızda hayırlısı olur ınşallah,o kücücük umutlar büyüsünn artık
merhahaba bişe sormak istiyorum ben 5 aydır hamilelik deniyorum fakat hamile kalamıyorum doktora hiç gitmedim 1 sene olmadan doktora gilir mi? Siz ne kadar süre sonra aşılama yaptırdınız? Hangi branşa gitmem lazım? Adet olduktan sonramı gitmem gerekiyor ?kusura bakma çok sru sordum galiba bu arada inşallah hamilesindir.
canım bende ağrı sızı yok vallahi sadece karım çok şiş, gaz var. Aşılama öncesi gece ağrı oldu o kadar onu da kendimce yumurta çatladı diye yorumlamıştım. İnşallah hepimizimki tutar. Acaba ağrı olursa mı tutuyor yoksa ağrı olmadığında mı
canım bende ağrı sızı yok vallahi sadece karım çok şiş, gaz var. Aşılama öncesi gece ağrı oldu o kadar onu da kendimce yumurta çatladı diye yorumlamıştım. İnşallah hepimizimki tutar. Acaba ağrı olursa mı tutuyor yoksa ağrı olmadığında mı
haklısın canım, büyünme meselesi galiba. 2 gündür kendimi çok dinliyorum galiba. Pzt.i işe gidecektim aslında rapor alırım diye düşünüyordum ama evde kalırsam iyice sıkıntıya girerim. Ben 12. Gün kanda baktıracağım bi şey merak ediyorum hamiş kalınırsa belirtiler 1 hafta sonra mı başlıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?