Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hiç öyle düşünme..ben hanginizde sorun var lafına da gıcık oluyorum..sonuçta sen ben diye birşey yok..problem birimizin değil BİZİM problemimiz..bizim de tam tersi..ama hiç eşim yüzünden mağdurum gibi hissetmiyorum bu ikimizin sorunumuz çünkü..
aynen hiç umudunu yitirme ve kendini suçlama.. .sonuçta hiç birimiz bunları yaşamak istemezdik..

hormonun kan testinde çıkmayacak kadar yükselmemiş olabililir..regl olmazsan mutlaka kan testi yaptır derim..inşallah bebiş vardır..

canım inşallah olacak bebeğimiz. Ama adet olmazsan mutlaka bi kanda baktır.

canım bende senin gibi bugün dayanamayıp test yaptım.benimde 12. günümdü benimde negatif ama yine içimde azda olsa bi umut var. yapacak bişey yok.
kasıklarım cok agrıyo ama bi degişik agrı. senin nasıl. sen yinede umudunu yitirme canım.ben cok okudum adet günü bile idrar testi yapıp cıkmayan ama kanda cıkan cok insan var.bekleyelim bakalım adet olacakmıyız..

kizlar ben adet oldum.. haber vereyim dedim.. :/

kizlar ben adet oldum.. haber vereyim dedim.. :/

aaa erken degilmi canım yaaa.. üzüldüm bak şimdi..neyse herseyin hayırlısı olsun..bidaki sefere insallah arkadasım
benimde agrım var ama hiç adet olcakmısım gibi degil..bende test yaptım negatif. yakındır benimde kırmızıları görmem(

ins sen gormezsin cnm ya..
bnm biraz progesteron dusuk o yuzden yumurtlamadan sonra 14 gunu tamamlayamiyorum bazen.
hayirlisi cnm ya napalim nasip......

mrb kızlar ben de bu adetimde aşılıma yaptırmayı düşünüyorum 25 şubat gibi falan. aşılama işleminin aşamaları neler yani kaç kez hastaneye gidiliyor bu süreçte evimizle hastane arası epey uzak işten izin alması sorun olmaması için... bir de aşılamaya kadar neler yapayım eşime ve kendime tavsiyeleriniz nelerdir??*

Son düzenleme:

canım aslında benımde kasıklarımda sureklı olmayan arasıra gıren sancılarım var fakat adet sancısı gıbı degıl anlam veremıyorum.Bugun 14.Gun tam 2 hafta geçti asılamanın uzerınden.Pazartesiye kadar hasta olacagımı dusunuyorum eger olmazsam pazartesı kan testı yaptırıcam sabah.Haber verıırm yıne sonucu.Sende gelısme olursa yaz mutlaka.
Hakkımızda hayırlısı olur ınşallah,o kücücük umutlar büyüsünn artık

beyazkelebek geçmiş olsun canım inşallah bundan sonrakinde olur.üff ya aslında olmadığını yazan arkadaşlara çok üzülüyorum. Her şey bir hayır vardır tabiki fakat gönül o kadar uğraş sonucunda olumlu haberler almak istiyor. Açıkcası benim eşimin sonuçları iyi çıkınca çok umutlanmıştım kızların negatif sonuçlarını öğrendikçe umudum kırılıyor

kızlar aşılamamın 5. günü ve aynı ağrı bendede var kızlar,özellikle sol kasığımda..sanki resmem yumurtamı hissediyorum
acaba bebekmi tutunuyor,yoksa o kadar vurulduğum horman içeren iğnelerin hassasiyetimi bilemedim..

aslında bi hamile çıkıp açıklık getirse ne iyi olucak :)
gebişler sizdede batma yaşandı mı?

merhahaba bişe sormak istiyorum ben 5 aydır hamilelik deniyorum fakat hamile kalamıyorum doktora hiç gitmedim 1 sene olmadan doktora gilir mi? Siz ne kadar süre sonra aşılama yaptırdınız? Hangi branşa gitmem lazım? Adet olduktan sonramı gitmem gerekiyor ?kusura bakma çok sru sordum galiba bu arada inşallah hamilesindir.

ben 2,5 yıldır deniyorum,bildiğim kadarıyla 1 yıl dolmadan bakmıyor doktorlar canım ve kadın doğuma gitmen gerekli..
adetini beklemene gerek yok,zaten doktor seni uygun zamanlarda bir çok kez çağırıcaktır..
yine çok bebek istiyorsan,bazı arkadaşlarım 5-6 ay deneyip,doktora gittiğinde 1 yıldır deniyoruz demişlerdi :)
çok kötüyüm galiba bu aklı verdiğim için (

canım bende ağrı sızı yok vallahi sadece karım çok şiş, gaz var. Aşılama öncesi gece ağrı oldu o kadar onu da kendimce yumurta çatladı diye yorumlamıştım. İnşallah hepimizimki tutar. Acaba ağrı olursa mı tutuyor yoksa ağrı olmadığında mı

bence ağrıyla alakalı değildir,çünkü kimi hasas olur hissederiz,kimi hissetmez ama gebiş olur...
mesela ben her ay yumurtalama günlerimde ağrıyı,çatlama sancısını hissederiyorum,
ama bir çok arkadaşım hissetmiyor..

haklısın canım, büyünme meselesi galiba. 2 gündür kendimi çok dinliyorum galiba. Pzt.i işe gidecektim aslında rapor alırım diye düşünüyordum ama evde kalırsam iyice sıkıntıya girerim. Ben 12. Gün kanda baktıracağım bi şey merak ediyorum hamiş kalınırsa belirtiler 1 hafta sonra mı başlıyor?

bende bir defa aşılama yaptırdım ama maalesef tutmadı şimdi 2. istiyoruz ayın 18 inde doktor randevum var geçen defa devlet hastanesinde yaptırmıştım doktorumdan çok memnundum herşey çok güzeldi 4-5 yumurta vardı ama tutmadı
şimdi ise araştırma hastanesinde yaptırıcam bu arada bende pko var eşimde bi problem yok adetlerim aşılamaya kadar düzenliydi ama sonrasında çok bozulmalar oldu hatta şu son adetim tam 2 aya yakın bi sürede geldi.
bu arada ben 5 yıllık evliyim 3 yıldır çalışmalar sürüyor ve balıkesir de oturuyorum.
umarım bebek isteyen herkesin kucağı bu sene dolsun :)

canım benim aşılama günü hiç sancım olmadı ama aşılamanın ertesi gün sancılarım başladı bugüne kadar hergün vardı.ama doktor yarından itibaren sancıların olabilir sıkıntı yok dedi.yani sancının tutup tutmamakla alakası olduğunu düşünmüyorum.eğer alakası varsa yumurta ile alakası var.mesela biren fazla yumurtan varsa hepsi bir anda çatlıyacak hali yok sıra sıra çatlıyolarır faka benim bir haftadır ne bitmez tükenmez yumurtam varki hala sancım var.

12.gün kanda belli olur dimi? erken gebelik testinde belli olurmu acaba.salı günü 12. günüm:) hayırlısı ile yıllrdır görmek nasip olmayan çift çizgiyi görürmüyüm acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…