ya bişey sorucam ama benim bugün asılamadan sonra 14.günüm adet günümü bekliyorum
dün idrar testi yaptım cıkmadı..ama yine umutlanıyorum işte ara ara batmalarım oluyor ve afedersin ama akıntım geliyo.
adetimede 3 gün var sendede olmusmuydu akıntı merak ettimde...
canım bendede durum aynı benımde 14.gunum ve akıntım cok fazla.Hakkımızda hayırlısı artık
ewet ccnm akıntı bendede olmuyştu ve hala deli gibi var perşemmbe druma sorrdum nedenini bu gebeliğin başlangıından itibaen olağan şeyler dedi....inş hamilesindir ccnm yaa
mrb kızlar ben de bu adetimde aşılıma yaptırmayı düşünüyorum 25 şubat gibi falan. aşılama işleminin aşamaları neler yani kaç kez hastaneye gidiliyor bu süreçte evimizle hastane arası epey uzak işten izin alması sorun olmaması için... bir de aşılamaya kadar neler yapayım eşime ve kendime tavsiyeleriniz nelerdir??*[/QUO
canım simdiden hayırlı olsun asılaman..
ben kendimi anlatayım neler yaptıgımı..adetin 3. günü dr gittim 5. günü kullanmam için yumurta catlatma hapı verdi yada ignede olabilir onu bes gün sabah aksam kullanıyorsun adetin 12. yada 13. günü yumurta takibi için gidiyosun kac tane yumurta olustuguna bakılıyor yumurtalar büyüdüyse ertesi gün gidip asılaman oluyor
catlama igneside vurulabiliyor( bana vurulmamıstı yumurtalarım baya geliştigi için)aşılamanın yapıldıgı zaman hastanede yarım saat kadar yatırıyolar sonra evine geliosun işte bukadar yani toplam 3 kere gidiyosun 3.de işlem bitmiş oluyor...umarım acıklayıcı olabilmişimdir. takıldıgın yer olursa tekrar sorabilirsin canım
problem neydi canım sizin..bizim harekeli siperm az oldugu için keciboynuzu pekmezi bal ve porakal suyu içiyodu bide fındık badem yiyiyodu. ben bişey yemedim...
çok teşekkürler canım çok açıklayıcı oldu gerçekten...benim de eşimin ileri hızında problem var doktor daha en baştan 2 kez aşılama yaparız sonra tüp deneriz dedi.eşim de proxeed plus ,bal polen, klomen ,endol,sudafed,keçiboynuzu pekmezi yiyor. ben sadece folik asit içiyorum iki gündür de bal polen yiyorum.
mrb kızlar ben de bu adetimde aşılıma yaptırmayı düşünüyorum 25 şubat gibi falan. aşılama işleminin aşamaları neler yani kaç kez hastaneye gidiliyor bu süreçte evimizle hastane arası epey uzak işten izin alması sorun olmaması için... bir de aşılamaya kadar neler yapayım eşime ve kendime tavsiyeleriniz nelerdir??*[/QUO ben adetimin ilk günü gidiyordum.bana iğne yazdı 3.gün iğnelere başlanıyor.6 yada 7.gün kontrole çağırdı.yumurtam yeterince büyümediğinden 3 gün daha iğnelere devam ve kontrol.büyümüşlerse akşam çatlatma iğnesi vuruluyor 1 gün sonra da aşılama yapılıyor
teşekkürler canım sağol...
limonportakal çok üzüldüm...seni çok iyi anlayabiliyorum.bence bizim gibi morfoloji problemi olanlara aşılama yapılmadan direk tüp bebek raporu verilmeli.boş yere aşılama yapıp bizi umutlandırıyorlar.morfolojisi 0 olup da aşılama ile hamile kalan hiç görmedim ben.needendir bu ısrar bilmiyorum.ben de rapor alabilmek için usulen bir kere daha yaptırcam aşılamayı.hiç umut bağlamıcam.kan testi gibi düşünüyorum.kafamı toparladıktan sonrada tüp bebeğe başlarız.gerçi o da kesin degil.bir arkadaşım dün negatif sonuç aldı.onlarda sebebsiz infertilite var.olmayınca olmuyor.sanırım bi vakti bir zamanı var.bilemiyoruz ki ne zamandır o? dua edip Allaha yakarmaktan başka çaremiz yokarkadaşlar size mutlu haber vermek isterdim ama malesef yine olmadı(( bugün 14.günümdü kan testi yaptırdım negatif...çok üzüldüm ağladım ama elden birşey kalmıyor...
Bu sabah hafif kasık ağrılarım başlamıştı ama her 3 aşılamamda da o kadar farklı belirtiler oldu ki..tekrar şunun anladım bizim kullandığımız crinone jel her defasında farklı bir yan etki yapıyor..insanı da o belirtiler heveslendiriyor zaten..
bizim gibi morfoloji problemi olanlara umut olmak isterdim ama olmadı, inanın çok üzgünüm..dr. tüp bebek öncesi psikolojinin düzelmesi için 2-5 ay ara veririz demişti..ben de en az 2 kafamı toparlamak istiyorum..yeniden başlama hevesim ve umudum yerine gelene kadar bebeği kafamdan çıkarmaya çalışıcam..başarabilirsem tabi..kk de girmemeyi düşünüyorum..
şuan herşeye herkese kızgınım..eşim tedaviye daha erken başlamadığı için ona..acaba aşılamayla bizi boşu boşuna mı oyalıyor dediğim dr.lara..canım üzme kendini diyerek beni avutmaya çalışan, ne yaşadığımdan zerre kadar haberi olmayan arkadaşlara..olmazsa olmasın diye isyan edesim de gelmiyor değil..sonra 9 10 kere tüp bebek yapıp hala mücadele eden insanları düşününce utanıyorum..inşallah Allahım çok bekletmez bizi..
Rabbim inşallah bizi de sağlıklı evlatlar verecek..Herkese dua edeceğim..umarım sizin yüzünüz güler..
arkadaşlar size mutlu haber vermek isterdim ama malesef yine olmadı(( bugün 14.günümdü kan testi yaptırdım negatif...çok üzüldüm ağladım ama elden birşey kalmıyor...
Bu sabah hafif kasık ağrılarım başlamıştı ama her 3 aşılamamda da o kadar farklı belirtiler oldu ki..tekrar şunun anladım bizim kullandığımız crinone jel her defasında farklı bir yan etki yapıyor..insanı da o belirtiler heveslendiriyor zaten..
bizim gibi morfoloji problemi olanlara umut olmak isterdim ama olmadı, inanın çok üzgünüm..dr. tüp bebek öncesi psikolojinin düzelmesi için 2-5 ay ara veririz demişti..ben de en az 2 kafamı toparlamak istiyorum..yeniden başlama hevesim ve umudum yerine gelene kadar bebeği kafamdan çıkarmaya çalışıcam..başarabilirsem tabi..kk de girmemeyi düşünüyorum..
şuan herşeye herkese kızgınım..eşim tedaviye daha erken başlamadığı için ona..acaba aşılamayla bizi boşu boşuna mı oyalıyor dediğim dr.lara..canım üzme kendini diyerek beni avutmaya çalışan, ne yaşadığımdan zerre kadar haberi olmayan arkadaşlara..olmazsa olmasın diye isyan edesim de gelmiyor değil..sonra 9 10 kere tüp bebek yapıp hala mücadele eden insanları düşününce utanıyorum..inşallah Allahım çok bekletmez bizi..
Rabbim inşallah bizi de sağlıklı evlatlar verecek..Herkese dua edeceğim..umarım sizin yüzünüz güler..
çok teşekkürler canım çok açıklayıcı oldu gerçekten...benim de eşimin ileri hızında problem var doktor daha en baştan 2 kez aşılama yaparız sonra tüp deneriz dedi.eşim de proxeed plus ,bal polen, klomen ,endol,sudafed,keçiboynuzu pekmezi yiyor. ben sadece folik asit içiyorum iki gündür de bal polen yiyorum.
bize hiç tüp bebek falan demedi ama bilmiyorum insallah tutar arkadasım ya..
bizde proxeed içtik ama hiç bi faydasını görmedik bitkisel takviyeler daha cok işe yarıyor sanki..
KIZLAR listeyi güncelledim.bilgisi eksik olan filiz86var.gözümden kaçmış olabilir.yazarsan eklerim seni de filizcigim..inşallah hamiler dolar dolar taşarMerhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalımben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak
veeee listemiz...
İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ
NAZ034---------31------------1------------16 OCAK------4 BUÇUK YIL---------------30 OCAK----------
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YILnazar:)---------------???------------------
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------
MELODİ1986-----26-----------2---------5 OCAK-----------6 YIL---------------------23 OCAK-----------
NURSERCİ-------29------------1--------26 ARALIK---------3,5 YIL-------------------15 OCAK-----------
ZEYSAN2013----33------------1---------23 OCAK---------3 YIL---------------------7 ŞUBAT-------------
MYSNOWGRAIN--24-----------1----------5 OCAK----------1,5 YIL--------------------???----------------
AYLİN333--------??-----------1----------29 ARALIK--------5 YIL---------------------???------------------
ORKİDE2---------30-----------1----------7 OCAK----------4 YIL--------------------20 OCAK------------
ERDEMLİİİ-------23------------1---------12 OCAK---------2,5 YIL-------------------26 OCAK--- --------BEKLİYOR
ÖZLEM1863-----29------------1---------04 0CAK----------???-----------------------???----------------
SEYBİL---------36-------------4---------???---------------1,5 YIL-------------------18 OCAK-----------
CEYCEY44------24------------3----------6 OCAK----------3,5 YIL------------------19 OCAK-----------BEKLİYOR
ELOSERCE-------------------------------4 OCAK-----------3,5 YIL--------------------18 OCAK-----------
NHSYN----------26-----------1-----------25 OCAK---------------------------------------------------------BEKLİYOR
PERCENEİGE--28------------1-----------???---------------1,5 YIL----------------------------------------BEKLİYOR
FEYZAAA------24------------1----------16 OCAK----------3-------------------------30 OCAK------------BEKLİYOR
BAMBİ--------35-------------1-----------24 OCAK---------2,5 YIL------------------7 ŞUBAT------------BEKLİYOR
CİPSONİ-----27-------------1-------------------------------5 YIL---------------------3 ŞUBAT---------BEKLİYOR
ATALAN------33------------1------------1 ŞUBAT----------3 YIL-----------------------16 ŞUBAT----------BEKLİYOR
SON-MAVİUMUT-25---------1------------4 ŞUBAT----------1,5 YIL---------------------19 ŞUBAT----------BEKLİYOR
HACER35------29----------1-------------------------------4,5 YIL---------------------15 ŞUBAT----------BEKLİYOR
BETOKA-------28----------1-------------2 ŞUBAT----------2 YIL-----------------------11 ŞUBAT----------BEKLİYOR
SEROZİ-------30----------1-------------6 ŞUBAT----------1 YIL-----------------------20 ŞUBAT---------BEKLİYOR
MİLKŞEYKK---31----------1-------------4 ŞUBAT-----------2,5 YIL---------------------19 ŞUBAT---------BEKLİYOR
kızlar listeyi güncelledim.bilgisi eksik olan filiz86var.gözümden kaçmış olabilir.yazarsan eklerim seni de filizcigim..inşallah hamiler dolar dolar taşar
KIZLAR listeyi güncelledim.bilgisi eksik olan filiz86var.gözümden kaçmış olabilir.yazarsan eklerim seni de filizcigim..inşallah hamiler dolar dolar taşar
kızlar hepinize merhaba uzun süredir yazmıyorum... gerçi yokluğumda aranmamış ama olsun :).... rahim filmi çekindim bu ay iki tüp de açık çıktı şükür diğer ay iğne tadavisine başlayacağımızı dedi doktor ilk aşılama klomenle idi maalesef tutmamıştı ben de kendi kabuğuma çekilip kendimi dinledim ...:) iyi de geldi sanırım...için umut inanç dolu rabbime sığındım...boncuk arkadaşımızı tebrik ediyorum...darısı da en kısa zamanda bizlere olsun diyorum yeni gelen arkadaşlarımız da hoş gelmişler UMUT KERVANINA :))....
canım ben yanlıs yazdım herhalde aşılama tarihim 26 ocak kusura bakma senide yoruyorum ama
sorun degil canım..değiştirirz hemen hamiş de yazarız ileride
sorun degil canım..değiştirirz hemen hamiş de yazarız ileride
Kızlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım.Kısaca kendimden bahsedeyim. 3,5 Yıllık evliyim 8 aydır çocuk için uğraşıyorum . Eşimde de bende hiçbir sorun yok. Ama 8 aydır tuturamadık. Geçen ay klomen kullandım tutmadı. Bu ay doktor tekrar klomen verdi.3 tane sağlıklı yumurtam oluşmuş.2 tanesi daha varmış küçükmüş. Bana aşılamamı yapalım eşinle gün aşırı birlikte mi olursun dedi. Bende aşılamayı kabul etmedim. Doğal yollardan da hamile kalabilirsin çoğul gebelik bile olabilir dedi, sizce iiyi mi yaptım , aşılama için erken olduğunu düşünüyorum. AMa önümüzdeki ay yapalım diyor doktorum. Bana geçen ay iğne vuralım demişti. Bu ay iğneden vazgeçti. Senin çatlama problemin yok,aşılama tutar diyor.Aşılama zor bi işlem mi ?Ağrı felan oluyor mu ? Aşılama yaptırıp hemen ilk ayda hamile kalan var mı ? Lütfen yardım kızlar kafam çok karışık.
bize hiç tüp bebek falan demedi ama bilmiyorum insallah tutar arkadasım ya..
bizde proxeed içtik ama hiç bi faydasını görmedik bitkisel takviyeler daha cok işe yarıyor sanki..
bilmiyorum canım bizim doktor direk tüp yaparız dedi morfoloji de düşük onun için tutmaz büyük ihtimalle tüpe geçiş için yaptırcam sırf rapor için yani...ben de proxeedin hız için faydasını görmedim ama dna hasarı için faydalı diye içiyor eşim biz de o da vardı şimdi şükür normale döndü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?