Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ewet ccnm akıntı bendede olmuyştu ve hala deli gibi var perşemmbe druma sorrdum nedenini bu gebeliğin başlangıından itibaen olağan şeyler dedi....inş hamilesindir ccnm yaa

ewet ccnm akıntı bendede olmuyştu ve hala deli gibi var perşemmbe druma sorrdum nedenini bu gebeliğin başlangıından itibaen olağan şeyler dedi....inş hamilesindir ccnm yaa

ayy canım içimi rahatlattın bende yumurtada döllenme olmadıgı için adet döngüsüne döndüğü zaman tutunmayan yumurtaları dısarı atıyor falan diye düşünmeye basladım...
insallah bebeğim tutunmustur bana dua edermisin canım...

arkadaşlar size mutlu haber vermek isterdim ama malesef yine olmadı(( bugün 14.günümdü kan testi yaptırdım negatif...çok üzüldüm ağladım ama elden birşey kalmıyor...
Bu sabah hafif kasık ağrılarım başlamıştı ama her 3 aşılamamda da o kadar farklı belirtiler oldu ki..tekrar şunun anladım bizim kullandığımız crinone jel her defasında farklı bir yan etki yapıyor..insanı da o belirtiler heveslendiriyor zaten..

bizim gibi morfoloji problemi olanlara umut olmak isterdim ama olmadı, inanın çok üzgünüm..dr. tüp bebek öncesi psikolojinin düzelmesi için 2-5 ay ara veririz demişti..ben de en az 2 kafamı toparlamak istiyorum..yeniden başlama hevesim ve umudum yerine gelene kadar bebeği kafamdan çıkarmaya çalışıcam..başarabilirsem tabi..kk de girmemeyi düşünüyorum..

şuan herşeye herkese kızgınım..eşim tedaviye daha erken başlamadığı için ona..acaba aşılamayla bizi boşu boşuna mı oyalıyor dediğim dr.lara..canım üzme kendini diyerek beni avutmaya çalışan, ne yaşadığımdan zerre kadar haberi olmayan arkadaşlara..olmazsa olmasın diye isyan edesim de gelmiyor değil..sonra 9 10 kere tüp bebek yapıp hala mücadele eden insanları düşününce utanıyorum..inşallah Allahım çok bekletmez bizi..

Rabbim inşallah bizi de sağlıklı evlatlar verecek..Herkese dua edeceğim..umarım sizin yüzünüz güler..

limonportakal çok üzüldüm...seni çok iyi anlayabiliyorum.bence bizim gibi morfoloji problemi olanlara aşılama yapılmadan direk tüp bebek raporu verilmeli.boş yere aşılama yapıp bizi umutlandırıyorlar.morfolojisi 0 olup da aşılama ile hamile kalan hiç görmedim ben.needendir bu ısrar bilmiyorum.ben de rapor alabilmek için usulen bir kere daha yaptırcam aşılamayı.hiç umut bağlamıcam.kan testi gibi düşünüyorum.kafamı toparladıktan sonrada tüp bebeğe başlarız.gerçi o da kesin degil.bir arkadaşım dün negatif sonuç aldı.onlarda sebebsiz infertilite var.olmayınca olmuyor.sanırım bi vakti bir zamanı var.bilemiyoruz ki ne zamandır o? dua edip Allaha yakarmaktan başka çaremiz yok

canım üzülme desemde bos biliyorum..bence istediğin kadar agla bagır cagır feryat et ama asla isyan etme...
üzüntünü sonuna kadar yasa hiç bir seyi içine atma.bakalım bizde bilmiyoruz bizi neler bekliyor bilemiyoruz...dualarım seninle canım sakın umudunu yitirme....

KIZLAR listeyi güncelledim.bilgisi eksik olan filiz86var.gözümden kaçmış olabilir.yazarsan eklerim seni de filizcigim..inşallah hamiler dolar dolar taşar

çok şükür adet oldum pazartesi dr gidip 2. Aşılamaya start vericez şimdiden heyecana başladım bile bakalım hayırlısı allah hepimizin yardımcısı olsun hamiş kalalımda birbirimizle bebişler için sohbet edelim inşş

kızlar listeyi güncelledim.bilgisi eksik olan filiz86var.gözümden kaçmış olabilir.yazarsan eklerim seni de filizcigim..inşallah hamiler dolar dolar taşar

benide eklermisin?

Merve10er---28 yaş-----------3 yıldır bekliyorum-----2, aşılama

aşılamaya pazartesi başlıcaz

kızlar hepinize merhaba uzun süredir yazmıyorum... gerçi yokluğumda aranmamış ama olsun :).... rahim filmi çekindim bu ay iki tüp de açık çıktı şükür diğer ay iğne tadavisine başlayacağımızı dedi doktor ilk aşılama klomenle idi maalesef tutmamıştı ben de kendi kabuğuma çekilip kendimi dinledim ...:) iyi de geldi sanırım...için umut inanç dolu rabbime sığındım...boncuk arkadaşımızı tebrik ediyorum...darısı da en kısa zamanda bizlere olsun diyorum yeni gelen arkadaşlarımız da hoş gelmişler UMUT KERVANINA :))....

CANIM Belki inanmıcan ama benim aklıma kaç defa geldin...hatta dedim kendi kendime bu kız niye artık girmiyo diye...yeniden aşılamaya başlıyormussun.bende martta tekrar başlıcam.bu arada rahim filmi onrasında hamile kalan çok oluyor.inşallah sende bunlardan biri olursun.bide bu sefer iğneli aşılama denemeni öneririm.diğerine göre daha yüksek ihtimal oluyormuş

sorun degil canım.. değiştirirz hemen hamiş de yazarız ileride

Kızlar merhaba,

Aranıza yeni katıldım.Kısaca kendimden bahsedeyim. 3,5 Yıllık evliyim 8 aydır çocuk için uğraşıyorum . Eşimde de bende hiçbir sorun yok. Ama 8 aydır tuturamadık. Geçen ay klomen kullandım tutmadı. Bu ay doktor tekrar klomen verdi.3 tane sağlıklı yumurtam oluşmuş.2 tanesi daha varmış küçükmüş. Bana aşılamamı yapalım eşinle gün aşırı birlikte mi olursun dedi. Bende aşılamayı kabul etmedim. Doğal yollardan da hamile kalabilirsin çoğul gebelik bile olabilir dedi, sizce iiyi mi yaptım , aşılama için erken olduğunu düşünüyorum. AMa önümüzdeki ay yapalım diyor doktorum. Bana geçen ay iğne vuralım demişti. Bu ay iğneden vazgeçti. Senin çatlama problemin yok,aşılama tutar diyor.Aşılama zor bi işlem mi ?Ağrı felan oluyor mu ? Aşılama yaptırıp hemen ilk ayda hamile kalan var mı ? Lütfen yardım kızlar kafam çok karışık.

aşılama basit bir işlem.fazla acı olmuyor.ilk ay hamile kalanda var kalamayanda.ben kalamadım.ikinciye başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…