bende bir defa aşılama yaptırdım ama maalesef tutmadı şimdi 2. istiyoruz ayın 18 inde doktor randevum var geçen defa devlet hastanesinde yaptırmıştım doktorumdan çok memnundum herşey çok güzeldi 4-5 yumurta vardı ama tutmadı
şimdi ise araştırma hastanesinde yaptırıcam bu arada bende pko var eşimde bi problem yok adetlerim aşılamaya kadar düzenliydi ama sonrasında çok bozulmalar oldu hatta şu son adetim tam 2 aya yakın bi sürede geldi.
bu arada ben 5 yıllık evliyim 3 yıldır çalışmalar sürüyor ve balıkesir de oturuyorum.
umarım bebek isteyen herkesin kucağı bu sene dolsun :)
kızlar aşılamamın 5. günü ve aynı ağrı bendede var kızlar,özellikle sol kasığımda..sanki resmem yumurtamı hissediyorum
acaba bebekmi tutunuyor,yoksa o kadar vurulduğum horman içeren iğnelerin hassasiyetimi bilemedim..
aslında bi hamile çıkıp açıklık getirse ne iyi olucak :)
gebişler sizdede batma yaşandı mı?
merraba cnm inş. sende hamişsindir inş.anlattığın herşey bendede vardı sol kasığım çok feci batıyordu üşüyordum vede iştahlıydım bunları yaşadımm ve hamileyim allahım isteyenlerin göbüşünü biran önce doldururrr inş.
meraba arkadasım cumaların mubarek olsun.bende balıkesirdeyim bende ilk asılamamı yaptırdım özel balıkesirde.
sonuc bekliyorum.bende arastırma hastanesine bende gitmeyi istemiştim ama randevu alamadım cok yogun oldugu için 1 ay sonrasına veriyolardı bende bklemek istemedim.
balıkesir merkezdemisin canım haberleselim tamam mı.memleketlimi bulmusum bırakmam..:)
canım çok az kalmış ne güzel hayırlı haberleri alır bize de umut olursun. Ben aşılamadan sonra dr.a sordum ne zaman gelelim diye gelmene gerek yok adeti bekliyceğiz dedi, sonra da 12. Gün kanda belli olur dedi. Ben çok sabırsızımdır 12. Günde yaptıracağım. Benim ağrım yok inşallah kist falan olmamıştır, zaten aşılama saati de çok geç oldu. Pzt.i saat 9.40 gibi iğne yapıldı çrş. Saat 11.30 dr. Aşılamaya başladı bu beni çok korkutuyor zaten.
amin canım aminnn :)
peki aşılamadan ne kadar sonra başladı bu belirtilerin,hatırlıyormusun?
merkezde değilim ben edremitte oturuyorum bende ilk aşılamamı atatürk devlet hastanesinde aydın şavklı ya yaptırmıştım çok harika bi doktor çok severim kendisini ama olmadı işte
bu defa da araştırmada istiyorum başka bi topikte okumuştum orada aşılama yapıldığını istediğim doktora alamadım ümit hanımı istiyordum ama mine hanıma alabildim ümit hanım randevu açmamış bu ay belki mine hanım hayırlıdır hakkımda diye ondan aldım özel balıkesir de ne kadar ücret alıyorlar aşılama için orayıda düşünebilirim belki.[/QUO
erol gökgüre gidiyorum ben cok ilgileniyor.benim bu ay hapla oldugu için yıkama işlemiyle birlikte 250 lira tuttu.ama bu tutmazsa igneyle olacak ilclar yıkama hastane ücreti hepsi 800 lira tutacak canım..bende ümit hanıma cok istemiştim ama o artık bakmıyomus sadece cok sorunlu hastalarla ilgileniyomus banada ertan beye randevu verdiler bende gitmedim..ben erol beyi yaslı ve daha tecrübeli diye sectim daha cok asılama yapmıs ve cokta tutturdugu asılamaları var. gerci nasip bu işlerde.yüce mevlam ol derse olacak.
hakkımızda hayırlısı olsun arkadasım mutlaka yaz yapılan herseylerini olurmu..
mrb kızlar ben de bu adetimde aşılıma yaptırmayı düşünüyorum 25 şubat gibi falan. aşılama işleminin aşamaları neler yani kaç kez hastaneye gidiliyor bu süreçte evimizle hastane arası epey uzak işten izin alması sorun olmaması için... bir de aşılamaya kadar neler yapayım eşime ve kendime tavsiyeleriniz nelerdir??*[/QUO ben adetimin ilk günü gidiyordum.bana iğne yazdı 3.gün iğnelere başlanıyor.6 yada 7.gün kontrole çağırdı.yumurtam yeterince büyümediğinden 3 gün daha iğnelere devam ve kontrol.büyümüşlerse akşam çatlatma iğnesi vuruluyor 1 gün sonra da aşılama yapılıyor
ayın 18 inde gidicem çıkınca ilk işim çıkıp senide bilgilendirmek olacak aslında ben tüp bebek istiyordum çokta araştırdım en son ege doğum evinde karar kıldım hem maliyeti daha az hemde yakın diye ama sonrada eşimle konuştuk bi hakkımız daha var bunu değerlendirelim öyle gidelim dedik nasip artık bide iş yerinden izin alma sorunu var bakalım onu nasıl çözeceğiz artık.
bu iş yerleri hep problem ama napalım bişekilde izin alıyoruz işte..bişey sorucam arastırma hastanesinde ücret ödemiyosun dime sadece ilaclara ödeniyo bildiğim kadarıyla
biz 2 seneden beri maddi manevi cok zorlandık eşimin ilacları zaten 2 asılama parası götürdü bizden keske diyosun en basından beri aşılama yaptırsaydım ama hep normal yolla olur diye düşündüm olmadı...tüp bebek malıyeti nekadar canım ben hiç tüp bebegi arastırmadım insallah onada gerek kalmadan bebeklerimize kavusuruz allahın izniyle...yasın kac bu arada..ben 28 yasındayım
bu iş yerleri hep problem ama napalım bişekilde izin alıyoruz işte..bişey sorucam arastırma hastanesinde ücret ödemiyosun dime sadece ilaclara ödeniyo bildiğim kadarıyla biz 2 seneden beri maddi manevi cok zorlandık eşimin ilacları zaten 2 asılama parası götürdü bizden keske diyosun en basından beri aşılama yaptırsaydım ama hep normal yolla olur diye düşündüm olmadı...tüp bebek malıyeti nekadar canım ben hiç tüp bebegi arastırmadım insallah onada gerek kalmadan bebeklerimize kavusuruz allahın izniyle...yasın kac bu arada..ben 28 yasındayım[/QUOTE .!.:canım benim yaşım 27 artık 85 doğumluyum
ege doğum yani tepecikte araştırdığım kadarı ile ssk olarak yani rapor çıkararak yaptıracak olursan ilk deneme 400 tl hastaneye veriyosun ilaçlar 750-800 gibi tutuyormuş ayrıca embriyo dondurma işlemi de varmış senelik embriyo başına 150 tl falan demişlerdi başka topikteki arkadaşlar 2.deneme de hemen hemen aynı fiyatı buluyor canım
ben aslında istanbul tüp bebek merkezini çok istedim ama hem çok uzak hemde iş yerinden izin almak problem olacaktı vazgeçtim şimdilik.
sizde eşinle ilgili galiba problem değil mi canım.
bu arada sen merkezdesin galiba?
canım benim yaşım 27 artık 85 doğumluyum
ege doğum yani tepecikte araştırdığım kadarı ile ssk olarak yani rapor çıkararak yaptıracak olursan ilk deneme 400 tl hastaneye veriyosun ilaçlar 750-800 gibi tutuyormuş ayrıca embriyo dondurma işlemi de varmış senelik embriyo başına 150 tl falan demişlerdi başka topikteki arkadaşlar 2.deneme de hemen hemen aynı fiyatı buluyor canım
ben aslında istanbul tüp bebek merkezini çok istedim ama hem çok uzak hemde iş yerinden izin almak problem olacaktı vazgeçtim şimdilik.
canım benim yaşım 27 artık 85 doğumluyum
ben ege ünv.yaptırdım bu hafta , hastaneye 120 verdim,ilaçlarda 300 tuttu
tüp bebekmi aşılamamı canım...
ya bişey sorucam ama benim bugün asılamadan sonra 14.günüm adet günümü bekliyorum
dün idrar testi yaptım cıkmadı..ama yine umutlanıyorum işte ara ara batmalarım oluyor ve afedersin ama akıntım geliyo.
adetimede 3 gün var sendede olmusmuydu akıntı merak ettimde...
hakkında hayırlısı olsun canım inş son tedavin olur ve kucağına bebeğini alırsın
ege de aşılama fiyatı galiba ben ege doğum evinde tüp bebek fiyatlarından bahsetmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?