Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım çok az kalmış ne güzel hayırlı haberleri alır bize de umut olursun. Ben aşılamadan sonra dr.a sordum ne zaman gelelim diye gelmene gerek yok adeti bekliyceğiz dedi, sonra da 12. Gün kanda belli olur dedi. Ben çok sabırsızımdır 12. Günde yaptıracağım. Benim ağrım yok inşallah kist falan olmamıştır, zaten aşılama saati de çok geç oldu. Pzt.i saat 9.40 gibi iğne yapıldı çrş. Saat 11.30 dr. Aşılamaya başladı bu beni çok korkutuyor zaten.

meraba arkadasım cumaların mubarek olsun.bende balıkesirdeyim bende ilk asılamamı yaptırdım özel balıkesirde.
sonuc bekliyorum.bende arastırma hastanesine bende gitmeyi istemiştim ama randevu alamadım cok yogun oldugu için 1 ay sonrasına veriyolardı bende bklemek istemedim.
balıkesir merkezdemisin canım haberleselim tamam mı.memleketlimi bulmusum bırakmam..:)

merraba cnm inş. sende hamişsindir inş.anlattığın herşey bendede vardı sol kasığım çok feci batıyordu üşüyordum vede iştahlıydım bunları yaşadımm ve hamileyim allahım isteyenlerin göbüşünü biran önce doldururrr inş.

Son düzenleme:

amin canım aminnn :)
peki aşılamadan ne kadar sonra başladı bu belirtilerin,hatırlıyormusun?

Son düzenleme:

merkezde değilim ben edremitte oturuyorum bende ilk aşılamamı atatürk devlet hastanesinde aydın şavklı ya yaptırmıştım çok harika bi doktor çok severim kendisini ama olmadı işte
bu defa da araştırmada istiyorum başka bi topikte okumuştum orada aşılama yapıldığını istediğim doktora alamadım ümit hanımı istiyordum ama mine hanıma alabildim ümit hanım randevu açmamış bu ay belki mine hanım hayırlıdır hakkımda diye ondan aldım özel balıkesir de ne kadar ücret alıyorlar aşılama için orayıda düşünebilirim belki.

geç olmaz canım ya.rabbim nasip etmiştir inşallah.benim aşılamam 40. saate oldu.doktordan doktora değişiyor bu aşılama saati sanırım.

ya bişey sorucam ama benim bugün asılamadan sonra 14.günüm adet günümü bekliyorum
dün idrar testi yaptım cıkmadı..ama yine umutlanıyorum işte ara ara batmalarım oluyor ve afedersin ama akıntım geliyo.
adetimede 3 gün var sendede olmusmuydu akıntı merak ettimde...

ayın 18 inde gidicem çıkınca ilk işim çıkıp senide bilgilendirmek olacak aslında ben tüp bebek istiyordum çokta araştırdım en son ege doğum evinde karar kıldım hem maliyeti daha az hemde yakın diye ama sonrada eşimle konuştuk bi hakkımız daha var bunu değerlendirelim öyle gidelim dedik nasip artık bide iş yerinden izin alma sorunu var bakalım onu nasıl çözeceğiz artık.

ben ege ünv.yaptırdım bu hafta , hastaneye 120 verdim,ilaçlarda 300 tuttu

evet ben merkezdeyim eşimin hareketli siperm sayısında problem var ameliyat faln oldu ama hiç bir faydası olmadı. benim yumrlamada falan hiç sorun yok o yüzden bu ay hapla yeteri kadar büyüttük hatta 11 tane yumurtam vardı catlatma ignesi bile vurulmadım.progesteronum 26.35 yani yumurtlamam olmus ama döllenme olup olmadıgını bilmiyoruz.adet günümü bekliyorum..hayırlısı olsun bakalım şimdilik beklemedeyiz..

hakkında hayırlısı olsun canım inş son tedavin olur ve kucağına bebeğini alırsın
ege de aşılama fiyatı galiba ben ege doğum evinde tüp bebek fiyatlarından bahsetmiştim.

canım bendede durum aynı benımde 14.gunum ve akıntım cok fazla.Hakkımızda hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…