2013 şubat anneleri normal doğum yapanlar dikişleriniz ne durumda??

sevilayismail

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
103
1
26
37
Gaziantep
selam kızlar bu gün tam 30 gün oldu dikişlerim iki tanesi düştü ama iç kısımdakiler hala duruyo.
iki gündür sağ kısmımda ve kasığımda sancı hissediyorum soğuk aldım heralde gece emzirirken böyle bişey yaşayan varmı? dikişleriniz düştümü sizlerin?? burdan birbirimizle paylaşalım istedim cvplarınızı bekliyorumm

bu gün 40 ı çıktı dikişler düşeli çok oldu ama hala kan geliyor tuvalette.doktora gidicem pazartesi günü normal mi acaba hala kan gelmesi?kafam çoook karışık

bu gün 40 ı çıktı dikişler düşeli çok oldu ama hala kan geliyor tuvalette.doktora gidicem pazartesi günü normal mi acaba hala kan gelmesi?kafam çoook karışık

benim kanamam öyle cok fazla olmadi acik pembe gibi akıntı gibi geliyo ara ara bitmek üzere zaten. dikisimde icte iki tane kalmis düsmek üzere onlarda

kızlar dikişlerin düştüğünü nasıl anlıyosunuz? bizim 17. gün bugün, ben anlayamıyorum..

canım zaten siyahken açık hale dönüyo dikiş ipinin rengi sonrada düşüyo pedin üzerinde görürsün zaten.. bi de 17. gün çok erken daha canım 20-25 günlükken düşmeye başlamıştı sanırım benim yaklaşık 36 günlük olduk yeni bitti dikişlerim en son bi kaç gün önce düşmüştü ama inanılmaz kaşıntı tutuyo arada sırada pazartesi bebişimi kontrole götüreceğim kalça ultrasonu varmış bende doktoruma muayene olucam kendi gel falan demedi ama yinede gitmişken bi muayene olucam bi de rapor istiycem verirse tabiii 16 gün sonra iznim bitiyo malum işe başlamak zor olucak daha bebişim çok küçükkk (

biraz uzun oldu cevabım kusura bakma canım bu arada bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

canım çok teşekkür ederim.. bazıları bir haftada düştü demiş de merak ettim ben de. benim de iznim bitecek diye şimdiden üzülüyorum, inş yasa bize de yetişir

canım çok teşekkür ederim.. bazıları bir haftada düştü demiş de merak ettim ben de. benim de iznim bitecek diye şimdiden üzülüyorum, inş yasa bize de yetişir

inşallah ama hiç sanmıyorum mayıs ayından falan bahsediliyo uyum yasası beklenecekmiş sanırım öyle bi açıklama okumuştum nette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…