2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydınnnnnnn
akşamı okudum geldim..seda hayırlı haberler ile gel inşallah canım benim..
papapa ankaramıza hoşgeldin.
meltem küçük mucizeler dükkanını ben de okuyorum şu an,ama sen benden önce bitirirsin ,ne zaman elime alsam uykum gelio ya
bu arada açlık kan şekerim 85, tokluk kan şekerim 133 bakalım cmt doktor ne diyecek. inşallah diyet falan vermez ya. baya sınırlardayım sanırım.
yeni cicileriniz hayırlı olsunnnn. ben üşeniyorum ya resim koymaya. bir gün koyarım belkiii
hadi öpüldünüzz

Kızlar bak şimdi merak ettim kim nereli nere de oturuyor

ben karadenizliyim babam giresun annem ordu eşim de kastamonu istanbul gaziosmanpaşa da oturuyoruz

canım öncelikle aldıkların çok güzel oğluşun sağlıkla giydirirsin inş. kız süt kuponu ne bacımmm anammm daha neler duyacağız bakem ne tahlili istedi kız

amin canım benim süt kuponu veriyolarmış sen o kuponla bazı marketlerden hepsinden değil süt alıyosun doğumdan önce ve sonra süt veriyolar sana litre litre duymuştum ama vermediler önümüzdeki aydan itibaren başlatıcam dedi. Tahlilde geçen ay tiroidlerim yüksek çıkmıştı onu kasteti heralde buay sadece tansiyonuna bakıcam önümüzdeki ay herşeyine bakıcam dedi.

sinemcim hoşbuldum iletini yeni gördüm 2.tetanozdu bu birsonraki nisan ayında ozaman bebeğinle gelirsin ztn dedi öyle kötü oldumki garip bişey yaaa onun aşılarıyla beraber seninde tetanozunu yaparız dedi. :))

günaydınn canım sen yoktun bayadır ortada resimlere bende üşeniyodum dün eşim çekti fotoları sağolsun sonra bende yükledim kandır kocişini yoksa bizim bişey yapacağımız yok

aynen canım beni de nisan da çağırdı nasip olursa bizde bebişim le gideceğiz ya sağlık için bebişlere aşı vuruyorlar ama çok zor ela da hep ağlayarak vurdurdum aşılarını hatta yarın 1,5 yaş aşımız var eşim de bende bi haftadır aşı yı konuşuyoruz ateşlenir diye korkuyorum daha ela nın aşıları bitmeden eymenin ki başlayacak eşim şimdiden diyo bebekler ilk doğun ca üç gün sonra hastaneye çağırıyorlar hem konturol için hemde topuk kanı alıyo elada eşim girmişti bu sefer ölsem de girmem diyo mecburen ben gireceğim ama kesin hemşire atar beni dışarı

off bende az önce bebek sesi duydum ağlıyodu gözlerim doldu naparım dedim kendi kendime ama yinede kimseyle koymucam bebeğimi ağlarsa benim koynumda ağlasın yavrum anne oğul ağlarız (

kız msn demi açıyosunuz hiç haberim yok
özele gel yaz bana ozaman senide alalım aramıza :)) kesmiyo burası

sevmeye çalışıyorum ama olmuyo...

diş dr yum ama bu ara hasta bakmıyom çok şükür.

anladım cnm bizlerin korkulu rüyasısın yani :)))

babam rizeli annem samsunlu eşim arnavut ama istanbul doğumlu ben kadıköy de doğdum

kız pofikçi bende samsunluyum kesin gel özeleee

kız msn demi açıyosunuz hiç haberim yok

gel kuşum sende valla iyi kaynatıyoruz

babam rizeli annem samsunlu eşim arnavut ama istanbul doğumlu ben kadıköy de doğdum

ooo desene sende karadenizlisin

off bende az önce bebek sesi duydum ağlıyodu gözlerim doldu naparım dedim kendi kendime ama yinede kimseyle koymucam bebeğimi ağlarsa benim koynumda ağlasın yavrum anne oğul ağlarız (

yerim senin yorumunu

bir şey sorucam,bu ilk aşı mıydı? Ya doktorum beni ikilemde bıraktı. 3 hafta önce kontrole gittiğimde tetanozu sordum,hayır yaptırma hiç gerek yok dedi.O günden beri kime sorsam nasıl yaptırmazsın çok önemli deyip duruyorlar.Eğer geç kalmadıysam bugün gidip ilk aşımı yaptırıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…