2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Eyvah eyvah Ümit Bey in adı gitgide duyuluyor desenize,biz isminin duyulmasından yana değildik ama sanırım doktorumuzun iyiliği her yerden yansıyor.

bugun bende de temızlık var kadın gelene kadar sıze ceee yapayım dedım belkı bende mutfagı temızlerım o evı yaparken offff offfff hıc ıs yapasım yok ama allhtan dun utulerı bıtırdım

kolay gelsiiin sana canımmm
ben de sağlık ocağına gitcem aşıya, üşeniyom. ev dandini, ütüler yığıldı, pazara gidilecek,sonra da okula... ama ben oturuyom

Eyvah eyvah Ümit Bey in adı gitgide duyuluyor desenize,biz isminin duyulmasından yana değildik ama sanırım doktorumuzun iyiliği her yerden yansıyor.

:)) sen de mi ona gidiyorsun :) ama tuzecim ona bi kere giden başka bir doktora gitmez bence :) bu kadar mı güzel geçer muayeneler :)

günaydınlar herkeseeee

dün akşam ne güzel muhabbetler olmuş. cicişlerin hepsi çok güzel güle güle giysin kullansın kuzucuklarr sağlıkla iyi günlerde inşallah bu arada ben de tam bir kitap kurduyum kızlarrrr yaşasın kitap kardeşliğiiiii

meltemmm bana hiç farketmez bacım istersen müsait olduğun bi öğlen gel hem beraber yemek yeriz hem de hediyeni veririm istersen eşinin iş yerine de bırakabilirim sana hangisi uyarsa bana hepsi olur

seda canım içini ferah tut hayır haberlerle gel inşallah her şey yoluna girecek

kızlar bize de dua edin bugün akşam randevumuz var bizim de kuzuyu göreceğiz iyidir inşallah

tugba5286 sen ben meltem aynı gün doğurucaz neredeyse hep beraber sayalım plakaları

Günaydınnn kızlar şimdi geldik tetanoz aşımızdan bir sonraki aya randevu verdi birsürü tahlil yapıcam ve süt kuponu vericem dedi midedeki yanmayı sordum saç maç hikaye yok öyle bişey bebek büyüdükçe baskı yapıyo midenize dedi yanmalar ondan olur bi ihtimalde olsa mide borusunda iltihaplanmaya sebep olur bu yanma dedi mutlaka doktorunuza söyleyin ilaç verecektir dedi ve beni postaladı :)) aşım geçenkine göre ağır geldi sanki daha yarım saat oldu ama uyuşuk gibi hissediyorum kolumu

hayırlı olsun.. darısı başımıza bende dönmek istiyorum ankarayaa, tokatı h,çç sevemedim..(

bende koruya gidiyorum ama aydan hoca doktorum. ben birz daha fazla para bayılcam sanırım..

geçmiş olsun.....

canım öncelikle aldıkların çok güzel oğluşun sağlıkla giydirirsin inş. kız süt kuponu ne bacımmm anammm daha neler duyacağız bakem ne tahlili istedi kız

hoş geldin canım geçmiş olsun 2.tetonozu mu yaptılar kesin bu sağlık ocakları farklı oluyo bende 17 de yaptırdım kasım da izlemeye çağırdı tahlil filan istemedi bu arada aldıklarına bayıldım güle güle giysin kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…