- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.541
bugun bende de temızlık var kadın gelene kadar sıze ceee yapayım dedım belkı bende mutfagı temızlerım o evı yaparken offff offfff hıc ıs yapasım yok ama allhtan dun utulerı bıtırdım
ya sorma gobek aldı basını gıdıyor resmen yaaa:)
Eyvah eyvah Ümit Bey in adı gitgide duyuluyor desenize,biz isminin duyulmasından yana değildik ama sanırım doktorumuzun iyiliği her yerden yansıyor.
günaydınnnnnnnn anneler ve bebekleri nasılsınız bakalım bugün bebişler nasıl üzmüyorlar dimi sizi oyyyyy kuzularım benimmmm
s,mdi trendyoldan sunu aldım kızlarhttp://www.trendyol.com/Gri-Melanj-Set-5050/UrunDetay/11216/1740426
fantezı yapmak ısteyen anneler unnadoda sıze gore urunler var bı bakın derım:)
http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TXpVeU9BPT0=
günaydın kızlar nihayet gelebildim :)) herkes iyi maaşallah :) evimi taşıdım düzenledim toplarladım yerleştirdim :) oğluşumun yatağını cicilerini nevresimini vs. bezine kadar aldım :) koca çalışmaya başladı :) ohh artık afyondan kurtuldum, ankaraya döndüm :)) artık buradayım :))
Bu arada doktor maceralarımızı anlatayım :) 1 ay oldu taşınalı ve şeker yükleme için bi doktor bulmam gerekiyordu. afyondaki doktorun tavsiyesi üzerine tunalıda bi özel muayenehaneye gittik. adam ben ve eşimle 45 dakika konuştu. eski test sonuçlarına falan baktı. sonra ne dedi : ultrason cihazım yok ! muayene edicem dedi ben anlamadım önce nasıl yapacağını :) sonra üstümü çıkardım, hemşire tansiyonumu ölçtü, doktor geldi ciğerlerimi dinledi, böbreklerime vurdu. eliyle karnımı muayene etti ve dopplerle kalp atışını dinletti ki aynı cihazdan bende de var ben istediğim zaman dinleyebiliyorum zaten. neyse. ben normal doğum istediğim için (özel hastaneler de bin türlü bahaneyle sezeryana yönlendirdiği için) özel hastanede özel doktorla doğum yapmayı düşünmüştük. tabii adamla anlaşabilseydik. ben normal doğum istiyorum dedim. adam ben epiduralli yapıyorum dedi. ben ağrı kesici de dahil ilaç almak istemediğimi, ağrı duyacağımı düşünmediğimi söyledim. bana ne dedi : 4 cm açıklığa geldiğin zaman ağrıdan ölüyorum desen de yapmam ! velhasıl adamla anlaşamadık ve tansiyon ölçtürmek için 250 tl bayıldık oraya. adam hiçbir hastaneye bağlı değilim diyor ama güven hastanesini tercih ederim diyor. güvende doğum 4700bu adam dışardan gelicek 1000-2000 bu alsa, her muayene 250, laboratuvar testleri özel laboratuvarlarda falan :) yuh dedim :))
neyse sonra başladım internetten doktor aramaya, koru hastanesi diye bir hastane açılmış, ümit korucuoğlu diye bir doktor. yine şüpheyle gitmiştim. Ama o kadar aynı dilden konuştuğumuz bir doktor ki eşim de ben de bayıldık :) yanındaki hemşiresi, fatma ebe, hastane odaları herşey o kadar güzel ki insan bi an önce doğurmak istiyor :) en güzel tarafı hastanenin, kalacağın odada nst var ve odadan başka odaya açılan bir kapı. işte o diğer odada doğuruyorsunuz :) ve siz kaldığınız sürece kimse o odayı kullanamıyor :)) ve bebek doğduktan sonra hiç sizden ayırmıyorlar tüm muayeneleri yıkanması vs yanınızda yapılıyor :) eşleri de alıyorlar falan bayıldım :)) ücretleri de muayene 82 tl, doğum 2500 :)) ankarada olanlara kesinlikle tavsiyemdir ümit bey.
Günaydınnn kızlar şimdi geldik tetanoz aşımızdan bir sonraki aya randevu verdi birsürü tahlil yapıcam ve süt kuponu vericem dedi midedeki yanmayı sordum saç maç hikaye yok öyle bişey bebek büyüdükçe baskı yapıyo midenize dedi yanmalar ondan olur bi ihtimalde olsa mide borusunda iltihaplanmaya sebep olur bu yanma dedi mutlaka doktorunuza söyleyin ilaç verecektir dedi ve beni postaladı :)) aşım geçenkine göre ağır geldi sanki daha yarım saat oldu ama uyuşuk gibi hissediyorum kolumu
Günaydınnn kızlar şimdi geldik tetanoz aşımızdan bir sonraki aya randevu verdi birsürü tahlil yapıcam ve süt kuponu vericem dedi midedeki yanmayı sordum saç maç hikaye yok öyle bişey bebek büyüdükçe baskı yapıyo midenize dedi yanmalar ondan olur bi ihtimalde olsa mide borusunda iltihaplanmaya sebep olur bu yanma dedi mutlaka doktorunuza söyleyin ilaç verecektir dedi ve beni postaladı :)) aşım geçenkine göre ağır geldi sanki daha yarım saat oldu ama uyuşuk gibi hissediyorum kolumu
kuşum güle güle giysin paşan cicilerini hepsi birbirin den güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?