- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.841
kızlkar bişi sorucam eşi eczacı olan bir arkadaşım yeni doğum yaptı sütü yetmediği için ek mama veriyormuş ama çocuk biberona alışmasın diye kaşık uçlu biberonlar çıkmış siz hiç duydunuz veya gördünüzmü kullanan varmi bildiğiniz arkadaşım çok memnun bebek aynı kaşıktan yiyiyor gibi ama etrafa akıtıp batırmıyo hem bebek normal biberon gibi alışmıyo diyo internetten birkaç çeşit buldum ama
kızlkar bişi sorucam eşi eczacı olan bir arkadaşım yeni doğum yaptı sütü yetmediği için ek mama veriyormuş ama çocuk biberona alışmasın diye kaşık uçlu biberonlar çıkmış siz hiç duydunuz veya gördünüzmü kullanan varmi bildiğiniz arkadaşım çok memnun bebek aynı kaşıktan yiyiyor gibi ama etrafa akıtıp batırmıyo hem bebek normal biberon gibi alışmıyo diyo internetten birkaç çeşit buldum ama
ben biberon falan hiç almadım bebek emerse gereksiz olacak. eğer süt olmaz ya da emmezse o zaman alırım şimdi bilmiyoruz ki ne olacağını.. benim fikrimcee tabiki
tşk ederim canım siteyi incelemeye başladım::)
yok canım raf omru uzun vadelı urunler kozemtık urunlerı bışey olmaz yanıkızlar bir şey sorucam. şimdi ben hello baby den şampuan pudra falan alsam. bunlar şubat ayına kadar bozulmaz mı?
yok canım raf omru uzun vadelı urunler kozemtık urunlerı bışey olmaz yanı
dıyorum ya her hareketınde karnım calkalanıyorrrkız meltem. sen benden 3 hafta ilerdesin, nasıl bebiş. daha mı belirgin dönüyo yuvarlanıyo?
dıyorum ya her hareketınde karnım calkalanıyorrr
neyse 28. haftama az kaldı. çalkalayalım ana kız bakalım
kız 25 .haftadasın daha 3 hafta var
olsun ayol zaman çabuk geçiyor
olsun ayol zaman çabuk geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?