2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ruzgara yaptırdıgım tactan sonra salıh hafıf serzenıste bulunmustu benım adımı neden yazdırmadın dıye bugun ona da sıparıs verdım
tabıkı salıh yazanından:)

herkeze merhaba , kızlar çok hızlı ilerliyo takip edemiyorum sayfaları maşallahınız var.
Sıkıntı yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diyelim.Meraklanmayın inşallah her şey yolunda gidecek bebişleri kucağımıza aldığımızda hepsini unutacağız.

bakıyorum da bi çoğunuz isimleri ile hitap ediyor ben hala oğluşuma isim bulamadım

slm kızlar biz dün odamızı aldık çilekte kampanya varmış ve dün son gün diye aldık biraz erken ama aralığın 25 de gelicek miş çilekten flower serisini aldık cicişler topiğimize ekledim

bende ben deglm valla cok enerjiktim simdi hep oturmak uyumak istiorum

bende 12 den sonra uyuklayıp duruyorum, herkes aynı durumdaymış demekki..

yahu kilo almayı nasıl kontrol altında tutçaz yaaa şişiyorumm

bende bendeeeee, son 1 haftadır tartılamdım korkudan..

slm kızlar biz dün odamızı aldık çilekte kampanya varmış ve dün son gün diye aldık biraz erken ama aralığın 25 de gelicek miş çilekten flower serisini aldık cicişler topiğimize ekledim

iyi günlerde kullansın..

canm bol bol dinleniyorumda bol bol gezemiyorum malesef cünkü hep halsizim ve uykum var devamlı.valla zaten cocuk oldumu hayatın biter diyorlar neyapalım kadergerçi onlar için herseye deger

Allah tüm çalışan anne ve hamilelerin yardımcısı olsun çok zor hamile ikende bebek oluncada heleki özel sektörde çalışanlar için daha zor ilk bebeğimde çok yaşadım acısını onun için şimdiden bundada aynı şeyleri yaşamim diye dua ediyorum

evetttttttt bende çalışıyorummmm evin işlerinide hallediyorum akşam eve gidince yemekte hazırlıyorum eşime çay kahvede yapıyorum daha saymamı istermisin çok şükür iyiyim şuan hamd olsun

benim bunların üstüne birde oğluşumu ekle minikbebek bütün gün bizi özlüyo biz ise yorgun argın eve gidiyoruz çocuk bizimle oynamak ilgi istiyor karı koca bizde ayakta uyukluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…