- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.881
benden tembeli yok diyodum meğer ben gibi olan çokmuş moral oldunuz banabende ben deglm valla cok enerjiktim simdi hep oturmak uyumak istiorum
ruzgara yaptırdıgım tactan sonra salıh hafıf serzenıste bulunmustu benım adımı neden yazdırmadın dıye bugun ona da sıparıs verdım
tabıkı salıh yazanından:)
bende ben deglm valla cok enerjiktim simdi hep oturmak uyumak istiorum
yahu kilo almayı nasıl kontrol altında tutçaz yaaa şişiyorumm
slm kızlar biz dün odamızı aldık çilekte kampanya varmış ve dün son gün diye aldık biraz erken ama aralığın 25 de gelicek miş çilekten flower serisini aldık cicişler topiğimize ekledim
uzulme boş ver dınlen sonra arıcaz bugunlerı)
aynen şuan bol bol dinlenin uyuyun gezin sonra bugünleri arıyoruz saat başı uyanır gazı var uyumaz gezmeye çıkayım dersin ya uykusu gelir huysuzlanır gittiğinde yerde duramazsın :) iyi moral oldu değilmi kızlar doğum öncesigebelikten sonra dahada yorgun olucaz desene bebişlerden ötürü
alıyoruz da verebilcezmi yoruluyorum ağırlığımdan vallabende 12 den sonra uyuklayıp duruyorum, herkes aynı durumdaymış demekki..
bende bendeeeee, son 1 haftadır tartılamdım korkudan..
iyi günlerde kullansın..
benden tembeli yok diyodum meğer ben gibi olan çokmuş moral oldunuz bana
aynen şuan bol bol dinlenin uyuyun gezin sonra bugünleri arıyoruz saat başı uyanır gazı var uyumaz gezmeye çıkayım dersin ya uykusu gelir huysuzlanır gittiğinde yerde duramazsın :) iyi moral oldu değilmi kızlar doğum öncesi
sen bide calısıyordun galiba degilmi nasıl becerebiliyorsun ya biz evde yorgun yorgun geziyoruz
slm kızlar biz dün odamızı aldık çilekte kampanya varmış ve dün son gün diye aldık biraz erken ama aralığın 25 de gelicek miş çilekten flower serisini aldık cicişler topiğimize ekledim
sen bide calısıyordun galiba degilmi nasıl becerebiliyorsun ya biz evde yorgun yorgun geziyoruz
evet bacım sabah 7 de ayaklanıyorum doğum iznini dört gözle bekliyorum valla
evetttttttt bende çalışıyorummmm evin işlerinide hallediyorum akşam eve gidince yemekte hazırlıyorum eşime çay kahvede yapıyorum daha saymamı istermisinçok şükür iyiyim şuan hamd olsun
evet bacım sabah 7 de ayaklanıyorum doğum iznini dört gözle bekliyorum valla
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-annelerinin-bebislerinin-cicisleri-39.htmlşu cicişler linkini atsanıza bana
evetttttttt bende çalışıyorummmm evin işlerinide hallediyorum akşam eve gidince yemekte hazırlıyorum eşime çay kahvede yapıyorum daha saymamı istermisinçok şükür iyiyim şuan hamd olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?