- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.061
günaydın kızlar, acayip bi mide bulantısıyla uyandım. ikinci kere oluyor bu, ayağa kalkıp biraz yürüyünce geçiyor, benim midem rahatsızdı zaten acaba kendi problemimi yoksa bebek mi yapıyor ?
birde benimde midem çok yanıyor, maden suyu içiyorum asidi dengelesin diye , ama onuda günde bir şişe içmek gerektiğinden sadece bi kere kullanabiliyorum doktordan ilaç isticem sanırım, zaten reflüm vardı iyice kötü olacak bu gidişler
canım günaydın yastığını yükselt ben yükselttim daha rahat nefes alıyorum. reflü için de öyle diyolar. yediklerine çok dikkat et bi de baharatlı asitli şeylerden uzak dur... bebek büyüdükçe şikayetlerin artacak çünkü reflüde... doktora da mutlaka söyle. senin kontrolün ne zaman?
hanımlar şu mide bulantısı ve mide yanmalarınıza genel bir cevap vereyim. Bu aylarda mide bulantılarımız geri dönebilir. çünkü artık rahmimiz futbol topu kadar ve midemize baskı yapıyor. o da bunun bir yan etkisi. yani çok bilmiş eski kadınların demesi gibi bebek saçlanıyor durumu hurafe.(eğer böyle söyleyen olursa aklınızda olsun:))))))
günaydın kızlar, acayip bi mide bulantısıyla uyandım. ikinci kere oluyor bu, ayağa kalkıp biraz yürüyünce geçiyor, benim midem rahatsızdı zaten acaba kendi problemimi yoksa bebek mi yapıyor ?
birde benimde midem çok yanıyor, maden suyu içiyorum asidi dengelesin diye , ama onuda günde bir şişe içmek gerektiğinden sadece bi kere kullanabiliyorum doktordan ilaç isticem sanırım, zaten reflüm vardı iyice kötü olacak bu gidişler
günaydın diyip okula kaçıyorum bennn
görüşürüz kızlarrr
canım günaydın yastığını yükselt ben yükselttim daha rahat nefes alıyorum. reflü için de öyle diyolar. yediklerine çok dikkat et bi de baharatlı asitli şeylerden uzak dur... bebek büyüdükçe şikayetlerin artacak çünkü reflüde... doktora da mutlaka söyle. senin kontrolün ne zaman?
Günaydın canlar. Benim de dün akşam çok mide yanmam oldu. Ama aksine benimki yatınca geçiyor kalkınca birden yanmaya başlıyor. Bir terslik var sanırım bende.
hanımlar şu mide bulantısı ve mide yanmalarınıza genel bir cevap vereyim. Bu aylarda mide bulantılarımız geri dönebilir. çünkü artık rahmimiz futbol topu kadar ve midemize baskı yapıyor. o da bunun bir yan etkisi. yani çok bilmiş eski kadınların demesi gibi bebek saçlanıyor durumu hurafe.(eğer böyle söyleyen olursa aklınızda olsun:))))))
yastığımı yüksek tutmaya çalışıyorum ama bu seferde boynum çok ağrıyo, baharata acıya fln dikkat ediyorum kızartma yemiyorum ama meyve bile asidi arttırıyo sizde bahsetmişsiniz zaten, yemeye korkuyorum ama yememizde lazım, meyvelerin hepsinde bol miktarda asit var nasıl olacak bilmiyorum
kontrolüm haftaya cuma, o yüzden bugün sağlık ocağına gidip aile hekimine danışmayı düşünüyorum, birde kan ilacımı yanlış yazmış doktor oda midemi kötü yaptı içmiyorum, ferrum fort yazması gerekirken ferro sanol yazmış
yastığımı yüksek tutmaya çalışıyorum ama bu seferde boynum çok ağrıyo, baharata acıya fln dikkat ediyorum kızartma yemiyorum ama meyve bile asidi arttırıyo sizde bahsetmişsiniz zaten, yemeye korkuyorum ama yememizde lazım, meyvelerin hepsinde bol miktarda asit var nasıl olacak bilmiyorum
kontrolüm haftaya cuma, o yüzden bugün sağlık ocağına gidip aile hekimine danışmayı düşünüyorum, birde kan ilacımı yanlış yazmış doktor oda midemi kötü yaptı içmiyorum, ferrum fort yazması gerekirken ferro sanol yazmış
aynı seyı ben gorumcemde yasadım oglumda besık alamadım gucenemsın dıye ıstemeye ıstemeye 6 ay kullandım sonra rahat edemedım dıye degıstırdım bısey dıyemedı:) sende oyle yao cok hantal asıyamadım falan de eltımınkın kullanıcaöm deKatiliyorum ben de 2. Cocugum ben de ben dehatta kuzenlerimin giydigi donlari bile giymisim parasizliktan napalim ablam simdi diyor sana sakladim cocugumun eskilerini alcaksin di mi? Sen alma bende var ben vercem. İyi tamam cok dusuncelisin sagol da ben senin cocuguna begendigini begencem mi bakalim kendi cocuguma. Bana hic sordun mu alirken o zaman? Hayir. Herseyini kendi zevkine gore yapmissin. Mesela bebek arabasini benim icin tutuyomus 5 yildir. Hem kocaman agir bisey (ki ben ondan minyon bi tipim) hem de turuncu. Nefret ederim turuncudan. Tabii ki kocama da yuklenmek istemiyom, olmasa alirdim mecbur. Ama eltim de veriyi cok sukur ve verecegi hem modern hem mavi. Cok da begendim onu kullanmak istiyom. Yerim yok onunkini de alicak. Almayinca da dariliyo fln bizimki. Ay uyuz oluyorum o huyuna! Benden hamile valla! Napiyim sizce kizlar? İkisini de alip bi de ben mi tutayim 5 yil, kullaniyomus gibi yapip?
Gorumcene benden selam soler misin tatlim? Cok merakliysa kendi cocugunu tuzlasin. Yoksa kendini de tuzlayablr, hatta gunese de ciksin ki ardindan ter degil pastirma koksun boylece.
Tatlim stres yapma ki kasilmalar olmasin. Ok?
ben hep derım normal dogumu bu kadar abartmayın adı uzerınde "normal" ınsanlar bınlerce yıldır tarlada bahcede bı baslarına dogurmuslar dımı ama:)kormak için tek sebep bilgi eksikliğidir bence. bol bol oku bu konuyla ilgili. bizim bedenimiz doğum yapabilmek için uygun yaratılmış. yemek yerken boğulma riskin, banyoda kayıp düşme riskin... herşeyde bir risk var.doğumda da var. insanlar yüzyıllarca tek başına hekim yardımı olmadan doğum yaptı. biz hastanelerde doktorların hemşirelerin bu kadar teknolojinin içinde bir türlü doğuramıyoruz nedense. yeterki neler olacağını bil. bir de yeni bir hayat yeni bir can getiriyorsun dünyaya o güzelliğe sahip olmak için biraz zahmete katlanmak gerektiğini unutmamak lazım. gülü seven dikenine katlanır.. o gülün dikenine kurban olurum ben...
canım sakin ol ve bu konuyla ilgili bol bol oku bence....
valla benım safra kesem olmadıgı ıcın yedıklerımı hazamekte zorlanıyorum dr da gunde 3 taneye kadar soda ıcebılırsın bı sakıncaı yok dedıgünaydın kızlar, acayip bi mide bulantısıyla uyandım. ikinci kere oluyor bu, ayağa kalkıp biraz yürüyünce geçiyor, benim midem rahatsızdı zaten acaba kendi problemimi yoksa bebek mi yapıyor ?
ben ferro sanol içiyorum. bana bi sıkıntı vermedi. 3. kutu bu elimdeki .dokunduysa değiştirsin tabi...
resım bekloıyoruz o zamannnn:)günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok kızıma akşam 2 tane tulum aldım allahım çok tatlııı yaaaa
resım bekloıyoruz o zamannnn:)
onu da bahane ettim ama ben, belkide hamileliğin bu döneminden kaynaklanıyodur emin değilim, değiştirince anlayacağım artık
birde kızlar karnınızda çatlak var mı? bende henüz yok bişeyler sürmeye çalışıyorum sürekli, dün yaşı büyük bi arkadaş çatlaklar 6. aydan sonra başlar dedi doğru mu ki? çatlamayalım çok kötü bi görüntü :S:S
canım o büyük oranda genetikmiş ya. benim hamilelikten önce baçaklarımda vardı. ama karnımda bişey yok annemde de yokmuş. umarım olmaz ama cildim çok kuru banyodan sonra bebe yağı sürüyorum o yüzden...
gayet de cici olur... hem farklı bişey ben görmedim hiçkızlar şirinler odası yapsam oğluma sizce nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?