2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar, acayip bi mide bulantısıyla uyandım. ikinci kere oluyor bu, ayağa kalkıp biraz yürüyünce geçiyor, benim midem rahatsızdı zaten acaba kendi problemimi yoksa bebek mi yapıyor ?
birde benimde midem çok yanıyor, maden suyu içiyorum asidi dengelesin diye , ama onuda günde bir şişe içmek gerektiğinden sadece bi kere kullanabiliyorum doktordan ilaç isticem sanırım, zaten reflüm vardı iyice kötü olacak bu gidişler

canım günaydın yastığını yükselt ben yükselttim daha rahat nefes alıyorum. reflü için de öyle diyolar. yediklerine çok dikkat et bi de baharatlı asitli şeylerden uzak dur... bebek büyüdükçe şikayetlerin artacak çünkü reflüde... doktora da mutlaka söyle. senin kontrolün ne zaman?

Günaydın canlar. Benim de dün akşam çok mide yanmam oldu. Ama aksine benimki yatınca geçiyor kalkınca birden yanmaya başlıyor. Bir terslik var sanırım bende.

hanımlar şu mide bulantısı ve mide yanmalarınıza genel bir cevap vereyim. Bu aylarda mide bulantılarımız geri dönebilir. çünkü artık rahmimiz futbol topu kadar ve midemize baskı yapıyor. o da bunun bir yan etkisi. yani çok bilmiş eski kadınların demesi gibi bebek saçlanıyor durumu hurafe.(eğer böyle söyleyen olursa aklınızda olsun:))))))

yastığımı yüksek tutmaya çalışıyorum ama bu seferde boynum çok ağrıyo, baharata acıya fln dikkat ediyorum kızartma yemiyorum ama meyve bile asidi arttırıyo sizde bahsetmişsiniz zaten, yemeye korkuyorum ama yememizde lazım, meyvelerin hepsinde bol miktarda asit var nasıl olacak bilmiyorum
kontrolüm haftaya cuma, o yüzden bugün sağlık ocağına gidip aile hekimine danışmayı düşünüyorum, birde kan ilacımı yanlış yazmış doktor oda midemi kötü yaptı içmiyorum, ferrum fort yazması gerekirken ferro sanol yazmış

Son düzenleme:

benim mide bulantım pek normal değil ama ben bu saatte işim olmadan hiç uyanmam :) mide bulantısından uyandım biraz evin içinde yürüyünce geçti, aniden bulanmaya başlıyo çok tuhaf hiç başıma gelmemişti

sanırsam bendede reflü var 1 aydır sabrediyorum büyük gün yarın inşallah dr bi çözüm yolu bulcak yarın ( gece gğndğz artık delirmemek elde değil bişey yemeye korkuyorum ben o denli

günaydın diyip okula kaçıyorum bennn
görüşürüz kızlarrr

günaydın canım

Günaydın canlar. Benim de dün akşam çok mide yanmam oldu. Ama aksine benimki yatınca geçiyor kalkınca birden yanmaya başlıyor. Bir terslik var sanırım bende.

kesinlikle öleymiş

(( off Allahım hayırlısıyla gelsinler nolurrr

ben ferro sanol içiyorum. bana bi sıkıntı vermedi. 3. kutu bu elimdeki .dokunduysa değiştirsin tabi...

günaydın kızlarrr

midesi bulanmayanlar ne şanslı ben 28. haftadayım hala her sabah bulantıyla uyanıyorum ve 2-3 günde bir muhakkak kusuyorum bu sabah da olduğu gibi

bebişler sağlıklı olsunda boşuna dememişler anaların hakkı ödenmez diye

ben ferro sanol içiyorum. bana bi sıkıntı vermedi. 3. kutu bu elimdeki .dokunduysa değiştirsin tabi...

onu da bahane ettim ama ben, belkide hamileliğin bu döneminden kaynaklanıyodur emin değilim, değiştirince anlayacağım artık
birde kızlar karnınızda çatlak var mı? bende henüz yok bişeyler sürmeye çalışıyorum sürekli, dün yaşı büyük bi arkadaş çatlaklar 6. aydan sonra başlar dedi doğru mu ki? çatlamayalım çok kötü bi görüntü :S:S

canım o büyük oranda genetikmiş ya. benim hamilelikten önce baçaklarımda vardı. ama karnımda bişey yok annemde de yokmuş. umarım olmaz ama cildim çok kuru banyodan sonra bebe yağı sürüyorum o yüzden...

bende bebe yağı sürüyorum banyodan sonra, kaşındıkça da nemlendirici vazelin fln sürüyorum, benimde bacaklarımda vardı ergenlikten kalma o yüzden bende korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…