- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.081
kızlar şirinler odası yapsam oğluma sizce nasıl olur?
kızlar şirinler odası yapsam oğluma sizce nasıl olur?
kızlar bunu sıparıs vercem http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2367277
kızlar bunu sıparıs vercem http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2367277
ayyyyy çok güzel olur çok annesi
senin zevkine kalmış ama ben çizgi film karakterleri olan şeyleri hiç sevmiyorum, birde şirinler hakkında değişik şeyler duydum sanırım sübliminal mesaj veriliyomuş bi araştır istersen :)
gayet de cici olur... hem farklı bişey ben görmedim hiç
göz yorarmı bilmiyorum hep mavi mavi(( çok kararsızım daha önce sölemiştim eşim dün netten maskotlarını duvar süsleri fln almış bana kargo yapmış elime geldi çok mutlu oldum aslında ama yinede acaba göz yorarmı diye düşünüyorum
canım o neydi beee araştırcam şimdi((
wenndy poo çok sewiyodum ama arkadaşım yapmıştı yakın zamanda oyüzden yapmıyorum kıskanmış gibi olmıyım diye(
canım o neydi beee araştırcam şimdi((
her yeri masmavi yapma. beyazla birlikte kullanacaksın sonuçta. çok kalablık yapıştırma. sade olursa göz yormaz.
her yeri masmavi yapma. beyazla birlikte kullanacaksın sonuçta. çok kalablık yapıştırma. sade olursa göz yormaz.
canım şirinlerin çizgi filmiyle alakalı bişey aslında, bebek illa şirinleri izleyecek diye birşey yok tabiki :) kominizmi aşılıyomuş psikolokların söylediğine göre, birde tek bir dişi var ve sürekli doğuruyo yani değişik psikolojik incelemeler var ama dediğim gb senin bebeğin izlemez sevmez belkide yalnız içinde bulunduğu odada onlar olursa ilgisini çekme ihtimali yükselecektir
iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorummmm kızlar demeyinki buda iyice manyamış türlü türlü derdimiz varken neyden bahsediyo ama madem her konuda desteğiz birbirimize yardımcı olun banada bu konudada
yok ztn abartmadan bir iki sticker duvarlara bide tülünü ve halısını muhtemel öle alırım dyordum ama kafam karışık açıkçası paso oda düzenlicek kdr zengin insanlar değiliz elimden geldiğince bi oda yapmak istiyorum ilk bebeğim güzel bişi olsun göze hitap etsin istiyorum
anladım canım okudum ama komünizmden kapitalizmden fln bahsediliyo ama ne anlamlar çıkarmışlar ağzım açık kaldı valla zeysima yaa milletin işi gücü yok nelere kafa yorulmuş
anladım canım okudum ama komünizmden kapitalizmden fln bahsediliyo ama ne anlamlar çıkarmışlar ağzım açık kaldı valla zeysima yaa milletin işi gücü yok nelere kafa yorulmuş
niye diyelim canım. tadını çıkar en zevkli kısmı bebeğe hazırlık yapmak. insan en iyisi en güzeli olsun isityo
tül perde düşünüyosan onlar uygun zaten. halı da öyle oda çok büyük değilse...beceririsin sen hadi bakalımoğluşa oda hazırlamayaaa!
canım bulanlar değilde yapanlar iyi kafa yormuş bence bu iş için, aslında birçok çizgi filmde malesef bu tarz mesajlar var çok dikkat etmek lazım çünkü çocuğun bilinç altı tamda çizgi film izleme yaşında doluyormuş, bunların içinde cinsellikte varçünkü bunun üzerinde çok para dönüyor, korkutmak ya da sırf eleştirmek olsun diye yazmadım sadece bilmeni istedim canım, senin bakış açınla alakalı sen bilirsin :)
anladım sanki dönüş yapcakmışım gibi şimdiki düşüncelerimle( sizler naptınız odalarınızı???????????
güüünaydın kızlarrr
bi çırpıda okudum geldim sabahı,mide yanması ben de çok yaşıyorum. doktorum gaviscon şurup verdi ve dilediğin kadar içebilirsin hiç bir zararı yok dedi. kuzenim de hamileyken gaviscon şurubu tepesine dikiyordu.gerçekten iyi geliyor. yoksa çekilcek gibi değil..
bir de size bi korkumdan bahsetmek istiyorum nolur dalga geçmeyin
benim göğüs uçlarım taa eskilerden beri çok hassastır ,kendim bile dokunamam. emzirmek çok korkutuyor beni. doğumdan bile bu kadar korkmuyorum. daha önce anne olanlar çok ağrıyor mu emzirirken, ne oluyor, ağrısını hafifleticek neler yapılabilir. of yaa çocuk gibi hissettim kendimi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?