2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
su kanama gelır yada sancılar gelır oda 10 dk da 3sancı olması gerekırmıs
ona musade etme uygun bı dılle bız yıkama suyuna atarız falan de

2miz de izmirdeyiz yakın olsak yardım etmek ısterdım yakınmıyız acaba?

selam :) üzülme bence canım hastanede yaptırmazlar öyle şeyler sen görmesende hemşiresi var doktoru var o tarz şeylere çok kızıyolar artık, bence yapamaz canını sıkma
umarım dediğin gibi olur sağol canım...

konuş tabi sakinleştir onu seni dinler annesi.. kıyamam canım benim ya... doktorunla da konuş belirtiler falan nasıl oluo anlatsın sana paniklemezsin her ufak ağrıda sancıda...

canmm hıc bı doktor, doktorum olmayı kabul etmedı sagolsunlarrr her gıttıgımız yer rısk almayız dıyooo tepecık hastanesınde yapcam bu durumda dogumumu ızmırdekıler bılır kımın elıne kalcagımı bılmemekte uzuyo benıı

ege unıverıtsesı rısklı gebelıklerde dogum yaptırıyor gıttınmı canım

canım günaydın. dün ben de yandım akşama kadar. mandalina yedim okula gitmeden bi de yoğurtlu çorba... onlar mı yaptı bilmiyorum ki...

cnm ben bide okula gitmeden meyve sıkıyorm sonrada kıvranıyorm ama bu aralar yanma başladı bebek büyüdükçe mideye daha çok baskı yapıyor sanırım ondan

bu doğum korkum ne olacak böyle zaman geçtikçe çoğalıyor

kormak için tek sebep bilgi eksikliğidir bence. bol bol oku bu konuyla ilgili. bizim bedenimiz doğum yapabilmek için uygun yaratılmış. yemek yerken boğulma riskin, banyoda kayıp düşme riskin... herşeyde bir risk var.doğumda da var. insanlar yüzyıllarca tek başına hekim yardımı olmadan doğum yaptı. biz hastanelerde doktorların hemşirelerin bu kadar teknolojinin içinde bir türlü doğuramıyoruz nedense. yeterki neler olacağını bil. bir de yeni bir hayat yeni bir can getiriyorsun dünyaya o güzelliğe sahip olmak için biraz zahmete katlanmak gerektiğini unutmamak lazım. gülü seven dikenine katlanır.. o gülün dikenine kurban olurum ben...
canım sakin ol ve bu konuyla ilgili bol bol oku bence....

beni de sabah hiç uyandırmadı kuzum ,ama özellikle hapşırınca uyanıyor kızım tekmeleri atmaya başlıyor :)) biraz sarsılıyor herhalde kıyamam ona:))

cnm ben bide okula gitmeden meyve sıkıyorm sonrada kıvranıyorm ama bu aralar yanma başladı bebek büyüdükçe mideye daha çok baskı yapıyor sanırım ondan

olabilir tatlım meyvedeki asitler ve bebişin baskısı arttırıyor olabilr. elma gibi havuç gibi daha asitsiz meyveler tüketmek lazım belki de bu aralar...

Günaydınnn...........

cokk korkuyorum,daha cokkk mınık...(kılosunu gramını bıle bılmıyorum durumundan dolayı olcemıyorlar) bısey olcak dıye nasıl gerıldım anlatamamm,cokkk panıkledım

sedamm korkma kuzum zamanında gelicek sen niye bu kdr telaş yaptın tetikliyosun kendini hani güçlü seda nerde???????

günaydın hanınlar bu aralar mide yanmalarım geri döndü sizdede var mı bide doymuyorum

kızlar bende ölüyorum ya ilk aylar rahattım dün gece mide bulantısı, burun kanaması, midede yanma ayyy halada öyleyim dün bide çekmecemde kısır kalmış kaldırdık ama burnuma kısır kokuyo iğrenç iğrenççç ne kdr severdim oysaki zor günler bizi bekliyor snaırım minnaklar büyüdükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…