2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
meltemmmmm canım çok çok teşekkür ederim çok güzel bir yazı süperrrrr nagiş canım benim doğum günün kutlu olsun sağlıkla sıhatle sevdiklerinle nice güzel senelere inş.

daha nice mutlu yıllara sevdiklerin ailenle canımm

cook güzell olmuşş elllrine sağlık becerikli hatun

bende daha çok mide ağrısı oluyo canımm..ilaç kullanmak zorunda kalıyorumm..ve çok fazla baharatlı yememeye, sık sık az az yemeğe dikkat ediyorumm..
bence önemli olan bebeğin gelişimi..bebek normal seyrinde gidiyorsa annenin kilosu çokta önemli değil diye düşünüyorum..tabikii uç larda olmadığı müddetçe :))ama biz 64 başladığımız için sorun değildir bence :))

doğum gününüz kutlu olsun..sevdiklerinizle birlikte nice mutlu yıllaraaa..

ay ne güzel biz de korkmadan sakince yaparız inşallah doğumumuzu..

herkese merhabaaaaa.....

sabah yağan yağmurdan sonra az önce güneş açtı hava çok temiz,ılık ve ferah ooooh
inşallah herkes ve bebişleri iyidir...

meltem çok güzel ve duygusalmış.. ama ben sezeyan istiyorum yaaaa, ben kesinlikle doğuramam bundan eminim tansiyonum düşey bayılır kalırım orda.

ne kadar tuhaf bir duygu kızımın içeride gezindiğini döndüğünü ellerimi ayaklamı anlayamıyorum ama bir yerlerinin sürtünüp dolaştığını hissediyorum Rabbim isteyen bekleyen herkese bu güzel duyguyu nasip eylesin banada bu güzel kutsal bir duyguyu yaşattığı için binlerce kez şükürler olsun

selam kızlar ben geldim açlık şekerim iyi çıktı ama yüklemeden sonraki 200 çıktı pazartesi iki haftalık diyet uygulaması yapıcak doktor iki hafta sonra tekrar açlık şekerime bakıcam dedi sizce çokmu yüksek normali 180 miş ama yinede endişe ediyorum

narın bildiğim kadarıyla gaz giderici bi özelliği yok...bi de benim midemi çok ekşitiyo nar hele de şu sıralar kendi mideme bunu yapıyosa bebişin o minnacık yeni hiç kullanılmamış midesine neler yapar hayal bile edemiyorum

geçmiş olsun canım ama diyeti sakın ihmal etme bu arada bendede çıktı açlık 90 tokluk 167 falandı galiba yanlış hatırlamıyorsam 2. saatte 142 ydi diye hatırlıyorum diyetle devam ediyorum şuan için açlık 70-90 tokluk ise 110-140 olması gerekiyormuş öyle demişti benim doktorum dikkat et yediklerine

Kızlar benim de 2 hafta önce başlamıştı mide yanmam hatta uykumdan uyanıp istifra bile etmiştim..sağlık ocağına vitamin ve demir ilacı yazdırmaya gittiğimde aile doktoruna söyledim midem ekşiyor diye bana Rennie diye bir ilaç yazdı daha doğrusu naneli şeker gibi birşey yan etkisi falanda yok..baktım midem yanıyor hemen şeker gibi atıyorum ağzıma çiğniyorum saniyesinde kesiyor.. sizde danışın aile hekimize.. yoksa o acı su çekilmez birşey...

evt canım bana da zaten pazartesi diyetisyenin yolu göründü iki haftalık diyet vericek bakalım inş iyi çıkar sonuçlar

Ayy canım sorma bebişimin vurduğunu kımıldadığını dışarıdan görmek çok güzel bir duygu...dediğin gibi Allah herkeze nasip etsin inşallah...binlerce şükürler olsun rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…