- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.521
cok seker olmus güle güle kullanın insallah
gamzeli kız çok güzel olmuş anammm yaptıkların senin kızçede becerikli maş. kuzum
çok güzel olmuşlar..ellerine sağlıkk..
bende 4 kilo aldım şimdiye kadar.ama zaten 64 le başlamıştım.bebenin gelişimi iyi olduğu için dr. kilom konusunda hiç yorum yapmıyo :))
sağolun kızlarr bunlar teyzemize yaptıklarımız hatuniçemin arkadeşi :)daha nice mutlu yıllara sevdiklerin ailenle canımm
cook güzell olmuşş elllrine sağlık becerikli hatun
selam kızlar ben geldim açlık şekerim iyi çıktı ama yüklemeden sonraki 200 çıktı pazartesi iki haftalık diyet uygulaması yapıcak doktor iki hafta sonra tekrar açlık şekerime bakıcam dedi sizce çokmu yüksek normali 180 miş ama yinede endişe ediyorum
75 gr lık yükleme yapıldı canımCnm 100 luk yuklememı yaptırdın?
çok güzel bi hediye olurr..benimde 14 -15 şubat sezeryan dedi dr. bizde 14 şubatı seçtikk..:))herkese hayırlı gebelik sağlıklı bebekler inş
bugün doktoruma gittim yine doğuma girmişti inatla 2 saat bekledim neredeyse 2 aydır bebeğimi görmedim yaabirde aç gitmiştim şeker yüklemesi ister diye daha varmış zamanıma boşuna bekledim aç acına ama teyzeleri kızım çok büyümüş 870 gr olmuş eller ensede doktoruda güldürdü neyseki hiç bir problem yok haftasından 4 gün ilerde seyrediyor dedi doğumum adet tarihine göre 20 si sezeryan olacağından 14 yada 15 i olabilir dedi bende 14 i sevgililer günü ama gelişimi için erken değilse 11 i evlilik yıldönümümüz ozamana olabilirmi dedim bakacaz dedi :) pazarlığımı da yaptım ama güzel olmazmı eşime evlilik yıldönüm hediyem
Kızlar benim de 2 hafta önce başlamıştı mide yanmam hatta uykumdan uyanıp istifra bile etmiştim..sağlık ocağına vitamin ve demir ilacı yazdırmaya gittiğimde aile doktoruna söyledim midem ekşiyor diye bana Rennie diye bir ilaç yazdı daha doğrusu naneli şeker gibi birşey yan etkisi falanda yok..baktım midem yanıyor hemen şeker gibi atıyorum ağzıma çiğniyorum saniyesinde kesiyor.. sizde danışın aile hekimize.. yoksa o acı su çekilmez birşey...
kızlar bugün beni denizlideki sağlık ocağından aradılar (evlenmeden önce oraya kayıtlıydım). hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç sağlık ocağına gitmedim, hiç sevmiyorum o ortamı. sonra afyona taşındım evlenince, ikametgah afyona geçmişti, 1 aydır da ankaradayım ama daha ikametgahımı almadım oraya. kadın bana sağlık ocağına git, kaydını yaptır, tetanoz aşını ol falan filan dedi. doktor da tetanoz aşısına gerek yok demişti. kararsız kaldım. benim gibi olan var mı??
kızlar bugün beni denizlideki sağlık ocağından aradılar (evlenmeden önce oraya kayıtlıydım). hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç sağlık ocağına gitmedim, hiç sevmiyorum o ortamı. sonra afyona taşındım evlenince, ikametgah afyona geçmişti, 1 aydır da ankaradayım ama daha ikametgahımı almadım oraya. kadın bana sağlık ocağına git, kaydını yaptır, tetanoz aşını ol falan filan dedi. doktor da tetanoz aşısına gerek yok demişti. kararsız kaldım. benim gibi olan var mı??
meltemciğim bende konuştum doğum ücretini normal 450 sezeryan 650 tl kuzu paket fiyatmış tahliller falan içindeymiş
bende 64 ile basladım ilk aylar bulantıdan 60a düstüm şimdi 67 olmusum geri kaç kilo almıs oluyorum bu durumda verdigim kilolarıda saymam gerek mi
benim dr da özellikle tetanoz aşını iyi takip et demişti..ben 2. tetananoz aşımıda yaptırdım geçen ayda..3. sü doğumdan sonra 3. ayda..ama 2. hamileliğinse ilk hamileliğinde 5'i tamamlamışsan gerek yokk..ben tamamlamadığım için tekrar yapılıyor.
valla canım olmanda fayda var çünkü normal yada sezaryan olsun senin ve bebeğin için tetenoz önemli hastanede ne koşullarda doğum yapacağın belli olmuyor ki bu bir tedbir seni ve bebeğini korumak için kaydınıda yaptırman iyi olur çünkü bebeğin oldumu da kayıt yapıyorlar gelişimini ve aşılarını her ay ister oraya yaptır ister se özele yaptır takip ediyorlar orayada bilgi veriyorsun hem aile hekimleri bakıyor takip ediyor ben çok memnunum çok ilgileniyorlar kilomu tansiyonumu bacaklarımda varis varmı diye bile bakıyorlar her konuda bilgi veriyorlar
maşallah ya az kilo alanları çok kıskanıyorum heeee
4 kg 6 kg ne demek ben 10 kg aldım doğrumudur kız bekleyen annelerin çok kilo aldığı sizlerin kız mı erkek mi ?
ben varım ben benhiç gerek yok burda steril aletlerle doğum yapacaksın o eskidendi dedi...ben ama herkes yaptırıyomuş falan deyince de hiç gerek yok ama içine sinmezse de 8. ayda yaparız dedi
zaten 5 doz yapılıyor canımm.2 si hamilelikte..bence ben yaptır derim.. ne olur ne olmaz.2 sini yaptırır .istemezsen 5 'e tamamlamazsın..tabi karar seninbenim doktorum hiç gerek yok devlet prosedürü dedi. ay bilemiyorum ki, sağlık ocağına gidip görüşmekte fayda var sanırım. kaydımı zaten mecbur yaptırmam gerekiyormuş. ilgilerinden ben de memnunum canım, kadın bugün resmen napıyosun diye aradı :)) şu an şehir dışındayım da haftaya gidicem sanırım :)
zaten 5 doz yapılıyor canımm.2 si hamilelikte..bence ben yaptır derim.. ne olur ne olmaz.2 sini yaptırır .istemezsen 5 'e tamamlamazsın..tabi karar senin
aslında tedbir amaçlı olarak güzel bişey ama benim 2 sene önce yaptırdığımda kolumu 3 gün kullanamamıştım, şişmişti. bilemedim işte çok kararsızım. gidip konuşucam artılarını eksilerini tartıp bişey düşünücem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?