2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
cok seker olmus güle güle kullanın insallah

gamzeli kız çok güzel olmuş anammm yaptıkların senin kızçede becerikli maş. kuzum

çok güzel olmuşlar..ellerine sağlıkk..

bende 4 kilo aldım şimdiye kadar.ama zaten 64 le başlamıştım.bebenin gelişimi iyi olduğu için dr. kilom konusunda hiç yorum yapmıyo :))

daha nice mutlu yıllara sevdiklerin ailenle canımm

cook güzell olmuşş elllrine sağlık becerikli hatun
sağolun kızlarr bunlar teyzemize yaptıklarımız hatuniçemin arkadeşi :)

herkese merhabalar. benim bebişimde biraz önce tam midemin orda vuruyordu ne komik ya izlemek sürekli kıpırdanıyo geziniyo içerde.sizlere katılıyorum.Rabbim her isteyene nasip etsin bu duyguyu. bişey sormak istiyorum unnado da prima indirime girmiş kargo da bedava bayağı uyguna geliyo. sizce almak mantıklı mı bi de 2 beden mi daha çok gider 3 beden mi acaba?

Cnm 100 luk yuklememı yaptırdın?

herkese hayırlı gebelik sağlıklı bebekler inş
bugün doktoruma gittim yine doğuma girmişti inatla 2 saat bekledim neredeyse 2 aydır bebeğimi görmedim yaa birde aç gitmiştim şeker yüklemesi ister diye daha varmış zamanıma boşuna bekledim aç acına ama teyzeleri kızım çok büyümüş 870 gr olmuş eller ensede doktoruda güldürdü neyseki hiç bir problem yok haftasından 4 gün ilerde seyrediyor dedi doğumum adet tarihine göre 20 si sezeryan olacağından 14 yada 15 i olabilir dedi bende 14 i sevgililer günü ama gelişimi için erken değilse 11 i evlilik yıldönümümüz ozamana olabilirmi dedim bakacaz dedi :) pazarlığımı da yaptım ama güzel olmazmı eşime evlilik yıldönüm hediyem

çok güzel bi hediye olurr..benimde 14 -15 şubat sezeryan dedi dr. bizde 14 şubatı seçtikk..:))

kızlar bugün beni denizlideki sağlık ocağından aradılar (evlenmeden önce oraya kayıtlıydım). hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç sağlık ocağına gitmedim, hiç sevmiyorum o ortamı. sonra afyona taşındım evlenince, ikametgah afyona geçmişti, 1 aydır da ankaradayım ama daha ikametgahımı almadım oraya. kadın bana sağlık ocağına git, kaydını yaptır, tetanoz aşını ol falan filan dedi. doktor da tetanoz aşısına gerek yok demişti. kararsız kaldım. benim gibi olan var mı??

canım yeni keşfetmişsin sen rennie yi ne güzel demekki hiç ihtiyacın olmamış ben hamile kaldığımdan beri kullanıyorum ama o bile kesmiyo seninkini engelliyosa ne mutlu sana...

ben varım ben ben hiç gerek yok burda steril aletlerle doğum yapacaksın o eskidendi dedi...ben ama herkes yaptırıyomuş falan deyince de hiç gerek yok ama içine sinmezse de 8. ayda yaparız dedi

benim dr da özellikle tetanoz aşını iyi takip et demişti..ben 2. tetananoz aşımıda yaptırdım geçen ayda..3. sü doğumdan sonra 3. ayda..ama 2. hamileliğinse ilk hamileliğinde 5'i tamamlamışsan gerek yokk..ben tamamlamadığım için tekrar yapılıyor.

valla canım olmanda fayda var çünkü normal yada sezaryan olsun senin ve bebeğin için tetenoz önemli hastanede ne koşullarda doğum yapacağın belli olmuyor ki bu bir tedbir seni ve bebeğini korumak için kaydınıda yaptırman iyi olur çünkü bebeğin oldumu da kayıt yapıyorlar gelişimini ve aşılarını her ay ister oraya yaptır ister se özele yaptır takip ediyorlar orayada bilgi veriyorsun hem aile hekimleri bakıyor takip ediyor ben çok memnunum çok ilgileniyorlar kilomu tansiyonumu bacaklarımda varis varmı diye bile bakıyorlar her konuda bilgi veriyorlar

[/QUOTE]ben varım ben ben hiç gerek yok burda steril aletlerle doğum yapacaksın o eskidendi dedi...ben ama herkes yaptırıyomuş falan deyince de hiç gerek yok ama içine sinmezse de 8. ayda yaparız dedi[/QUOTE]

ben de dedim sezeryan olman gerekir paslı aletlerle yaparlar falan filan dedi. oh içim rahatladı zaten ben 2 yıl önce çivi battı elime diye (kanamamıştı bile :)) gidip 2 doz olmuştum şimdi olmak istemiyordum :)) süper oldu bak bu iş :)

meltemciğim bende konuştum doğum ücretini normal 450 sezeryan 650 tl kuzu paket fiyatmış tahliller falan içindeymiş

çok iyiymiş fiyat bizim burda 2000 tlcik burda özel hastane bi tane olduğu için içindede hiç öyle fotoğraf falan çekimi yok bide bazen hastane kalabalık olunca 1 gecede sepetliyolar seni

bende 64 ile basladım ilk aylar bulantıdan 60a düstüm şimdi 67 olmusum geri kaç kilo almıs oluyorum bu durumda verdigim kilolarıda saymam gerek mi

maşallah ya az kilo alanları çok kıskanıyorum heeee
4 kg 6 kg ne demek ben 10 kg aldım doğrumudur kız bekleyen annelerin çok kilo aldığı sizlerin kız mı erkek mi ?

selam kızlarr,banada şeker yüklemesi yapıldı bugün, biraz önce geldim eve doktordan, sonuçlarım temiz çıktı sıkıntı yokmuş çok şükür :), sadece kanım düşmüş biraz kan hapını midemi bulandırdığı için çok düzenli kullanmadım ondan oldu sanırım
kızlar tetanoz sadece doğum anındaki tehlikeden korumak için değil dedi benim doktorum, dışarıda da başına bişey gelebilir ufak kazalar geçirebilirsin yaptır dedi, yaptırdım ben ama çok ağrıttı kolumu

ben varım ben ben hiç gerek yok burda steril aletlerle doğum yapacaksın o eskidendi dedi...ben ama herkes yaptırıyomuş falan deyince de hiç gerek yok ama içine sinmezse de 8. ayda yaparız dedi[/QUOTE]

ben de dedim sezeryan olman gerekir paslı aletlerle yaparlar falan filan dedi. oh içim rahatladı zaten ben 2 yıl önce çivi battı elime diye (kanamamıştı bile :)) gidip 2 doz olmuştum şimdi olmak istemiyordum :)) süper oldu bak bu iş :)[/QUOTE]

yaa koşullara bağlı işte...ben yakın doğu ünv. nin hastanesine gidiyorum..ünv. özel olunca hastane de özel tabi ama her yeri bal dök yala o kadar temiz ve güzel..e adam da haliyle gerek duymuyo tabi...hastaneden hastaneye doktordan doktora değişen şeyler bunlar....bi de sağlık ocağında kesin yaptırın diyolar çünkü ordaki doktor bilmiyo ki sen hangi hastanede ne şartlarla doğum yapacaksın onun için işini sağlama alıyolar...yani sen doğum yapacağın hastanenin temizliğini,şartlarını beğeniyosan doktorun da gerek yok dediyse hiç takma boşver...benim doktorun da dediği gibi kafamıza takılırsa da içimiz rahat etmez son dakika panik yaparsak 8. ayda da vuruyolarmış zaten

benim doktorum hiç gerek yok devlet prosedürü dedi. ay bilemiyorum ki, sağlık ocağına gidip görüşmekte fayda var sanırım. kaydımı zaten mecbur yaptırmam gerekiyormuş. ilgilerinden ben de memnunum canım, kadın bugün resmen napıyosun diye aradı :)) şu an şehir dışındayım da haftaya gidicem sanırım :)

maşallah ya az kilo alanları çok kıskanıyorum heeee
4 kg 6 kg ne demek ben 10 kg aldım doğrumudur kız bekleyen annelerin çok kilo aldığı sizlerin kız mı erkek mi ?

valla canım benim sıpam erkek, ben de 4 kilo aldım ama şöyle oldu. 77 kilo ile hamile kaldım ilk 3 ay 74 e düştüm şimdi de 81 im. kilolu başlayanlar daha az kilo alıyorlarmış ve az almaları öneriliyormuş.

ben varım ben ben hiç gerek yok burda steril aletlerle doğum yapacaksın o eskidendi dedi...ben ama herkes yaptırıyomuş falan deyince de hiç gerek yok ama içine sinmezse de 8. ayda yaparız dedi

ben de dedim sezeryan olman gerekir paslı aletlerle yaparlar falan filan dedi. oh içim rahatladı zaten ben 2 yıl önce çivi battı elime diye (kanamamıştı bile :)) gidip 2 doz olmuştum şimdi olmak istemiyordum :)) süper oldu bak bu iş :)[/QUOTE]

yaa koşullara bağlı işte...ben yakın doğu ünv. nin hastanesine gidiyorum..ünv. özel olunca hastane de özel tabi ama her yeri bal dök yala o kadar temiz ve güzel..e adam da haliyle gerek duymuyo tabi...hastaneden hastaneye doktordan doktora değişen şeyler bunlar....bi de sağlık ocağında kesin yaptırın diyolar çünkü ordaki doktor bilmiyo ki sen hangi hastanede ne şartlarla doğum yapacaksın onun için işini sağlama alıyolar...yani sen doğum yapacağın hastanenin temizliğini,şartlarını beğeniyosan doktorun da gerek yok dediyse hiç takma boşver...benim doktorun da dediği gibi kafamıza takılırsa da içimiz rahat etmez son dakika panik yaparsak 8. ayda da vuruyolarmış zaten [/QUOTE]

aynen, ben de koru hastanesinde doğurcam, yeni bi hastane, binası da tertemiz odaları falan da bol güneş alan odalar. ayy ben bi de kocama sorayım bari :) ben bilmem beyim bilir hesabı :)

zaten 5 doz yapılıyor canımm.2 si hamilelikte..bence ben yaptır derim.. ne olur ne olmaz.2 sini yaptırır .istemezsen 5 'e tamamlamazsın..tabi karar senin

zaten 5 doz yapılıyor canımm.2 si hamilelikte..bence ben yaptır derim.. ne olur ne olmaz.2 sini yaptırır .istemezsen 5 'e tamamlamazsın..tabi karar senin

aslında tedbir amaçlı olarak güzel bişey ama benim 2 sene önce yaptırdığımda kolumu 3 gün kullanamamıştım, şişmişti. bilemedim işte çok kararsızım. gidip konuşucam artılarını eksilerini tartıp bişey düşünücem artık.

benimde kütük gibi oluyo kolum..o bi gerçek ..onun için hep sola yaptırıyorum ben..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…