2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

aşkolsun canım tabii ki birbirimize yardım edicez öyle şey olur mu....sizinkiler bayağı takımlara ayrılmış sanırım ablanla görümcen falan maalesef senin durumunu yaşayan o kadar çok insan var ki....arkadaşlarla oturuyoruz inan herkes şikayetçi millet kayınvalidesinin oturduğu şehrin yakınına tayini çıkmasın da gelmesinler diye kendini parçalıyo tek şikayet etmeyen benim çok şükür hiç sorun çıkmadı şimdiye kadar ama 10 kişiden 9 unda var....maalesef hep de eşlerden kaynaklanıyo hep onun ailesi napmış ki oluyo...hep senin ailen hatalı...öyle olunca da tabi bi süre sonra patlıyo kadın da...maalesef bütün yük dediğin gibi sende canım...annenle eşin olsa yine bi derece ama babanla eşin olması daha da kötü ikisi de erkek ikisi de inatçı...allah kolaylık versin sana canım ama çözülmeyecek sorun yok elbet torunları olunca hatta büyük ihtimal daha önce sen de üzülme diye bu konu kapanacak...eşinin bi daha böyle bi davranışı da olmazsa olay unutulur gider...sen kendini ve bebeğini düşün sadece bu noktada gerçekten ne eşini ne aileni düşün...önemli olan sen ve bebeğinizsiniz şu an sadece bırak birbirlerini yesinler gerekirse

çok sağoln kızlarrr demek ki canımın içi büyüyor...:)))) bu arada ben bu hafta eşimin görüşüne gidemedim perşembeleri oluyor ama annem gitti sağolsun o da olmasa napardım ben allahım ömrüne ömür katsın analarımızın... eşim iyiymiş gerçi ne kadar olabilir ama olabilecek en iyi durumdaymış açık cezaevine geçerim falan diyormuş ay başında ama kısmet tabi annem de olmayabilir boşver demiş... bilmiyrm ben de ümit etmek istemiyorum... mektup yazmıştım almış annem aldın mı deyince gözleri dolmuş(( resimlerimizi ilk sinema biletimizi yollamıştımmm dolabına asmış .... sadece kendine oğlumuza baksın beni düşünmesin demiş... ayda biraçık görüşüne gidicem.... ayın 6 sında perşembe gidicem bakalım... inşallah ben gitmeden o açığa gelirrrr... dua edin ne olur... herşey dua üstüne kurulmuş... (((

gelellim oğluşumaaa... ya gece bir tekmeliyor allahım yok böyle bişey... :))) bir de söylemesi ayıp gece hep vajinamı tekmeliyor bir acıyor ki sormayınnnn.... ne istiyosa ordan... :))) ya benim karnım küçücük neresine sığıyor acep ....

benim iki hafta önce aynı şey oldu bikaç gün öyle çok gerildi ki patlicak gibiydim. çocuk ittirdikçe canım acıdı çığlık bile attım. hareket edemiyordum ağırlıktan. bunlar durup durup birdenbire büyüyüveriyolar anlaşılan. karnım daha büyük iki haftadır. şimdi biraz aktiviteleri arttırınca sanki pek zorlanmıyorum. ama yataktan kalkarken ancak yan dönüp dirsekten destek alarak kalkabiliyorum.

yaa ben hani iki akşam üst üste çalışamadı diye düşünüyodum(katkısı da vardır mutlaka) ama söylediği şeyler şunlar:
-ben bostankorkuluğu muyum?
-kimse benim evime karışamaz
-bana sormadan benden izinsiz karar alamazsınız
-ben ne istersem ne zaman istersem o iş o zaman yapılır
-hayır diyorum niye anlamıyosunuz
-benim lafımı dinlemiyosunuz
vs vs vs delirdi kısacası benimki tabi bunları babama sölemiş olması... tam dayaklıktı yani
derdi kompleksmiş meğersem

Son düzenleme:

tatlım 1 kasım görüşünü okuyamamıştım onu soracaktım ben de. umarım açığa gelir. zaman çabuk geçecek bak hiç merak etme sen. Allah yardımcınız olsun inşallah. eşinin seni ne kadar çok sevdiği belli(kayınvalidenin ve kayınbiraderinin söylediklerinin aksine). sen eşinin dediği gibi oğlunuzu ve kendi sağlığını düşün önce. siz iyi oldukça eşin de iyi olacak çünkü. Allah annenden de razı olsun. kayınvalidenlerden giden olmuş mu hiç ziyaretine haberin var mı?

bebişler büyüyo annesi :)) ondandır :) günde 20 dakika falan yürü kendine gelirsin :))

kız ne yürümesi anam sen benim bi halimi görsen 24 saat hizmetteyim :) hem çalışıyorum bide çocuk var benim ki bütün gün uyuyor gecede enerji patlaması yaşıyor gece ya uyumuyor yada gece yarısı kalkıyor sabah 7 8 gibi uyuyor haliyle ben de otalama günde 3v eya 4 saat uyuya biliyorum

hadi gözün aydın canım haberlerini almışsın en azından eşinin...bak o kadar üzülüyodun bizi ayırmaya çalışıyolar diye eşin daha da çok düşünüyo şimdi seni...inşallah bi an önce açık cezaevine alırlar canım dualarımız seninle...
bebişe gelince de hamileliğimiz ilerledikçe ufaklıklar çıkma provaları yaptıkları için hımmm böyle baş aşağı iyiymiş diyip öyle durmaktan keyif alıyolar galiba benimki de çoğunlukla gece inip kurcalıyo oraları minicik elleriyle...bi de şimdi yumruklarını açıp kapatıp bişeyleri tutma provası yapıyolarmış ya o da vardır tabi sonuç olarak kurcala babam kurcala bişey kalmayacak oralarda

kız seninki de cidden tam tenhada kıstırıp dövmelikmiş valla onlar nası bahane öyle olayın o olmadığı başka bişey yüzünden olduğu ne kadar belli işte çünkü hepsi sallama bahaneler....aaah ah bu erkeklerin dik kafalılığı yok mu öldürüyo beni...

kızlar isim konusu kaç yüz bininciye değişiyo bizde. :44: hala bi karar yok. arada bile kalamadık.

ikimiz de birbirimizin istediği ismi kesinlikle istemiyoruz. iki isimli olmasını ise ikimiz de hiç istemiyoruz. illa ortak karar verecez ama çıkmıyo. eşimin 4 yaşındaki yeğeni defne dedi. düşündük bişey bulamadığımızdan olabilir dedik ikimiz de ama çaresizlikten yani. hem aklıma defne joy geliyor malesef.

kocam zaten bigün evet dediğine yarın hayır, hayır dediğine evet diyip bunu da hatırlamayan bi insan.

ufak bi liste yapmıştık. eledik eledik anca anca sedef kaldı şimdi. benim aklıma yatıyo gibi. bakalım bu isim hakkındaki görüşü 3. defasında ne olacak? 1.sinde hayır, 2.sinde evetti çünkü. sergen gibi benim kocam.

sizce nasıl sedef ismi? eskiden kızım olursa şu ismi koycam dediğim bi sürü isim vardı. şimdi hiçbiri aklıma gelmiyor. dilimin ucunda ama çıkaramıyom galiba.

canım doğumgünün kutlu olsun bebişinle nice mutlu senelere inş.

bize nazar değdi galiba salı günü doğum günümdü. akşam kocam ve tabii ki bebeğimizle, eskiden gittiğimiz çok güzel bi restorana gittik biraz uzak bi yerde. sadece biz vardık. masayı da romantik romantik hazırlamışlar bizim için. çok özel bir kutlamaydı çünkü, biz oraya bekarken gider kaçamak yapardık ama eşim evlenmeyi hiç istemezdi o zamanlar. ben de hayal ederdim evli olsak diye. evlenme teklif ettiğini hayal ederdim gizli gizli.. ve o akşam oraya gidişimizde evliydik artık tabii ve hem de karnımda bizim bebeğimiz... çok özel ve çok güzeldi o yüzden.

ertesi akşam ailem doğum günümü kutlamak için sürpriz yaparak bize geldi. annem babam ablam eniştem yeğenim. çok mutlu oldum. hele hele yeni yaşıma anne adayı olarak girerken annemi de yanımda çok istiyordum. herşey çok güzel gidiyordu ama benimkinin suratı geldiğinden beri asıktı. işlerini yapamadı iki akşamdır falan diye olduğunu tahmin ettiğimden(böyle durumlarda yüzü asılır) hiç bulaşmadım. kızımızın beşiği de gelmişti geçen haftasonu ama dolap düzenlemeleri ve temizliği halletmek için öylesine bi yere kurdurttuk. ve çok ağır olduğundan ben yardım edemicem yerine çekerken, kocam tek başına yapmak zorunda kalıcak diye beli meli acır mantığıyla hazır eniştemle babam varken yardım etsinler diye düşündüm. buraya kadar yanlış bişey var mı?
ama gel gör ki ben söylediğimde yeri ve zamanı değil dedi, ablam söylediğinde (biraz da ısrar edince) eşim patlayıverdi nedense birden... kendi yapabilirmiş niye bizim evimize karışıyolarmış. yapar elbet ama kötü bi niyetimiz yoktu. sonra babamla kavga ettiler. ben ve annem ağlamaya başladık. eşim çıkıp gidiyodu az kalsın. zor tuttum. bu sefer annem beni alıp gitmek istedi. napıcamı şaşırdım çok üzüldüm. eşimi severlerdi. şimdiyse imajı değişmiştir muhtemelen.yakında da çocuğumuz olacak. lohusayken annemi yanımda istiyorum ama annem o akşam bi daha gelmeyiz senin evine merak etme dedi eşime. verdiği tepkiye inanamıyorum hiç böyle biri değildir saygısızlık edecek. sinirlense bile kendini tutması lazımdı. o da fark etti gerçi çok üzüldü pişman oldu. babam hala kızgın. hergün bana böyle davrandığından endişe ediyolar şimdi. halbuki yok öyle bir durum gerçekten. off nası düzelticem ben bunların aralarını. her ufak bişeyde iğnelicekler şimdi kesin.

kusura bakmayın kızlar çok uzattım. moralim çok bozuldu arada kaldım. sizce napabilirim?[/QUOTE]

canım kolay bir durum değil. seninde dediğin gibi damat ve gelinlerin yaptıkları unutulmaz ama aileni neşelendirecek bir bebiş gelecek yakında onun heyecanı ve hazırlıklar buzları eritir. sen ne eşinin yanında ne ailenin yanında olumsuz konuş. zamana bırak canım.

canım doktorum bu sürecin bi hastalık değil hamileliğin getirdiği normal bir durum olduğunu söyledi. biz kendimizi eskisi gibi düşünüyoruz ama ağırlıklar artıyor bebişler büyüyor

Son düzenleme:

allah yardımcınız olsun canım,hiç bir zaman olumsuz düşünme.Sana bebeğine ve eşine allah sağlık versin,herzaman dualarım senin allahım gönlüne göre versin herşeyiiiiii.

inanın kayınvalide tarafı ne araadı ne sordu yazıklar olsun ne diyeyim... yazık..... orda sadece annem gidince gardiyanlarla annem sohbet ederken bunun annesi babası kardeşi yok mu demişşş annem de bişey diyememiş artık uzak yerdeler ne yapsınlar yoksa çok gelmek istiyorlar demiş... eşim sormuş arayan soran var mı diye yok demiş annem ne desin yazıklar olsun onlara beni bu halde ne arıyorlar ne soruyorlar hadi beni de geçtim eşimin ne görüşüne gittiler ne haberiini alıyorlar bunlar nasl ana baba aBİ..

bende ilk hamileliğim de erkek ismi olarak eymen diyordum eşimde utku istiyordu sonra eşim kız olursa ben koyayım dedi erkek olursa sen koy dedi anlaştık sonra kızım olacağını öğrendim doğuma kadar esila eflin elçin ela defne tanem nisa eylül eslem duru ecemnas ismleri arasın da gittik geldik en son doğumdan bi gün sonra eşim ela da karar kıldı sonra elanur koyduk isimleri fikir olsun diye paylaştım şimdi oğlum olacak allah nasip ederse hiç başka isim düşünmedim % 90 abdullah eymen koyacağız baklaım değiştirmezsek abdullah annemin babasının ismi annem her kuzenim doğum yaptığında abdullah koyun dedi kimse koymadı annem için başına eklemek istiyoruz bakalım hayırlısı

ya kızlar bişey danışcam,park yatak alacam ben acaba nevresim takımını uyku setimi alsam yoksa sadece nevresim takımı mı alsam.yanlıkları falan oluyor ya uyku setlerinin zaten yatağı60*120 alacam onlarıda takınca yatak iyice daralıyor gibi geldi gerekli de bişey değil heralde ne bileyim kararsız aldım.

Ay bence de ne biçim ana baba yaa hadi sen gelinsin diyelim o bile olmaması lazım torunlarını taşıyorsun ama evlatlarıda gözlerinde değil allah ıslah etsin onları iyi ki senin annen varmış başınızdan eksik etmesin.amaaan o tarafı da düşünüp siniri bozma kaale dahi alma ne halleri varsa görsünler.

ayy ben de bi ara koyalım demiştim de eşim pek istememişti halbuki güzel bi isim bence ama hala pes etmedim isim listemizde duruyo...sebebi de eşimin bana sedef adasında evlenme teklif etmesi ama yine de koymak istemiyo huysuz neymiş sedef hastalığı varmış varsa var ne yapayım şimdilik ben de sare ye takıldım hoşuma gitti...gerçi ona da sara hastalığı gibi o ne dedi hastalıkla bozmuş kafayı ama bakalım bulcaz inşallah bi isim

bak işte eşin de biliyo artık bunları...kendilerini nasıl da belli etmişler...her şey yoluna giriyo yavaş yavaş canım işte ne güzel...

canım benden bi tavsiye nüfus cüzdanına yazdırırken abdullah eymen değil eymen abdullah yazdırın...okulda falan hep ilk isimle çağırıyolar başta kardeşim çok uyuz olurdu göbek adı hasan bi de ilk isim olarak yazılı kendi asıl ismi 2. sırada ama hayatı boyunca hasanı kullanmadığı için her seferinde yadırgıyo...ilk isim o olunca da ilk okulda ortaokulda sinir olmuştu onu kullanıyolar diye

ben ve kızım geldık doktordan...bu sefer kontrol cok daha kısa surdu hıcbısı anlamadım her seyı ıyı dedı kılosu 1.194 boyu 38 cm ızın ısını konustuk 4 aralıkta tam 32+0 oluyorum ogunden ıtıbaren ızne cıkıorum kıloma yıne taktı gecen ay 68 mısım bu ay 72 olmusum her aya 1-1.5 kılo dıyor yapamıom dedım yemek gorunce beynımı kemırıo her seyı yemek ıstıyorum dedım32 haftada tekrar gorusucez buarada benım kız ıcerde karnımın her yerını desıyo dogsun bende etlerını cımıcem...

buarada meltem ben bugun 81-DÜZCE sende bugun 72-BATMAN hadı bakalımmm(sen ne zaman 72ye dustun yaaa)

Canım benim kızınla ve eşinle beraber nice güzel ve de mutlu senelere..iyiki doğdun yeni yaşın sana bool şans ve kızını getirsin

aman zaten seni bi daha arayıp yine üzmesinler mümkünse. boşver. durumları yok diye mi eşine gidemiyolar acaba? belki telefonla falan görüşüyolardır. neyse sen onları takma kafana bence de canım.

yaa erkek olsa ne kadar çok isim var konabilecek diyoruz ikimiz de. sayıyıoruz çoğu ortak. hatta erkek olsaydı kesin can koyardık bile dedik. o zaman kızı da ona göre koyalım diye de düşündük. canan bircan sevcan nurcan.. onlarda da karar kılamadık. başka da canlı beğendiğimiz kız ismi bulamadık.
sizin gibi yaparsak ikinci çocuk erkek olmazsa ben isim koyma hakkımı kazanamicam yalnız. Allah bilir ya onu da kaç çocuğumuz olacak.
istiareye mi yatsak ikimiz birden.:44: ben bi kere o niyetle uyuduğumda ışık diye görmüştüm. parlak şeyleri ifade eden isimler geçiyo hep aklımdan o yüzden. o da çiçek ismi koyalım diyo. ben diyom çiçek isimlerinin anlamı yok ki falan filan işte. napcaz bakalım. ismi kaderinde yazılıdır tabi kızımızın mutlaka. onu bulup çıkarmak mühim olan. ela ve eylülü biz de konuştuk ama olmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…