- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.561
yaa ben ailem gidince hemen eşimle tatlı tatlı konuşup babamı arayıp özür dilemesi gerektiğini söyledim fazla zaman geçirmeden. zorlansa da aradı diledi ama babam çok kızgındı tabi özellikle de bana söylediği şeyler hakkında(malesef, sen de onların tarafını tutuyosun dedi danacım!). ama eniştemden biliyorum, insan evladını affediyor aile içinde yaşananlar unutuluyor ama gelin ve damatların yaptıkları unutulmuyor. eşime de onu anlatmaya çalıştım.
ay o gün böyle bi güne denk gelmese olmaz mıydı acaba?keşke benimki de onlar gittikten sonra esip gürleseydi arkalarından. şahsen ben öyle yapıyorum. eşimin ailesi hakkında da hatta eşime kızdığım şeyler hakkında da çok sinirlenirsem bunu vede tek başıma bağırınarak çıkarıyorum kavga yaratmamak için.
annem de eniştem yüzünden akşam eve gelince kaçardı ablam lohusayken. hoş hala kaçıyo. :) aynı şey olabilir sanırsam.
yaa benim kaynanam kayınpederim nerde doğuracağımdan tut, buzdolabımdakilere yaptığım temizliğe yemeklere kadar bıdı bıdı karışıyolar aslında konu karışmaksa. ama eşim "benimkiler hiç karışıyo mu" demiyo mu fitil ediyo beni! off ona da gıcık oldum da dün evde yalnızken bi yandan viledayı sıkıyom bi yandan söleniyom sinirimi atıyom işte.yoksa kavga edecem başlicaz senin ailen şöyle benim ailem böyle diye birbirimize gircez! yahu geçimi sağlayan biri varsa o da kadın oluyor her halukarda işte. off off!!!
dediğiniz gibi inşallah bebişimiz doğunca herşey unutulur gider ve bi daha da geri gelmez. ancak ikimizin ailesi zaten pek anlaşamıyor hele ablamla görümcemin dalaşmışlığı var daha önceden. biri teyze biri hala olacak. napıcaz bilmem? kimseyi çağırmadan çaktırmadan doğursam bu sefer hepsi alınacak...
oy oy oy bitmez benim derdim. daha fazla meşgul etmiyim ben de sizi burda kendi sıkıntılarımla. çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için. yemin ederim iyi geldiniz. daha iyi hissetmemi sağladınız. en azından doğruyu yapmaya çalışmışım onu gördüm çünkü kendimi sorumlu hissediyodum sebep oldum diye.öpüyorum canlar hepinizi.
benim iki hafta önce aynı şey oldu bikaç gün öyle çok gerildi ki patlicak gibiydim. çocuk ittirdikçe canım acıdı çığlık bile attım. hareket edemiyordum ağırlıktan. bunlar durup durup birdenbire büyüyüveriyolar anlaşılan.kızlaaarrr.... ya dünden beri karnım çok geriliyor ve yürüyemiyorum böyle belim kopuyor sanki ön tarafta 50 kilo taşıyorum geri doğru veriyorum kendimi belim kopuyor bu seferde... hayır sanki kocaman karnım olsa tamam dicem de neden öyle oldu yaaa... ağırlaştı da ben mi anlamadım... normal mi vücut mu alışıyor acabaaaaaa.... böyle olan var mııı
ay canım çok üzüldüm ailen ve eşinin arasında kalmak inan çok zor ama bebek oldumu zamanla düzelir sen şuan bunlara kafa yorma bebeğini düşün yeter annnen dayanamaz bence şimdi kızgınlıkla öyle diyorlardır bebeğin oldumu ilk önce onlar gelir merak etme canım eşim neden böyle davrandı peki bir sıkıntısımı varmış nedeni neymiş
çok sağoln kızlarrr demek ki canımın içi büyüyor...:)))) bu arada ben bu hafta eşimin görüşüne gidemedim perşembeleri oluyor ama annem gitti sağolsun o da olmasa napardım ben allahım ömrüne ömür katsın analarımızın... eşim iyiymiş gerçi ne kadar olabilir ama olabilecek en iyi durumdaymış açık cezaevine geçerim falan diyormuş ay başında ama kısmet tabi annem de olmayabilir boşver demiş... bilmiyrm ben de ümit etmek istemiyorum... mektup yazmıştım almış annem aldın mı deyince gözleri dolmuş(( resimlerimizi ilk sinema biletimizi yollamıştımmm dolabına asmış .... sadece kendine oğlumuza baksın beni düşünmesin demiş... ayda biraçık görüşüne gidicem.... ayın 6 sında perşembe gidicem bakalım... inşallah ben gitmeden o açığa gelirrrr... dua edin ne olur... herşey dua üstüne kurulmuş... (((
gelellim oğluşumaaa... ya gece bir tekmeliyor allahım yok böyle bişey... :))) bir de söylemesi ayıp gece hep vajinamı tekmeliyor bir acıyor ki sormayınnnn.... ne istiyosa ordan... :))) ya benim karnım küçücük neresine sığıyor acep ....
bebişler büyüyo annesi :)) ondandır :) günde 20 dakika falan yürü kendine gelirsin :))
çok sağoln kızlarrr demek ki canımın içi büyüyor...:)))) bu arada ben bu hafta eşimin görüşüne gidemedim perşembeleri oluyor ama annem gitti sağolsun o da olmasa napardım ben allahım ömrüne ömür katsın analarımızın... eşim iyiymiş gerçi ne kadar olabilir ama olabilecek en iyi durumdaymış açık cezaevine geçerim falan diyormuş ay başında ama kısmet tabi annem de olmayabilir boşver demiş... bilmiyrm ben de ümit etmek istemiyorum... mektup yazmıştım almış annem aldın mı deyince gözleri dolmuş(( resimlerimizi ilk sinema biletimizi yollamıştımmm dolabına asmış .... sadece kendine oğlumuza baksın beni düşünmesin demiş... ayda biraçık görüşüne gidicem.... ayın 6 sında perşembe gidicem bakalım... inşallah ben gitmeden o açığa gelirrrr... dua edin ne olur... herşey dua üstüne kurulmuş... (((
gelellim oğluşumaaa... ya gece bir tekmeliyor allahım yok böyle bişey... :))) bir de söylemesi ayıp gece hep vajinamı tekmeliyor bir acıyor ki sormayınnnn.... ne istiyosa ordan... :))) ya benim karnım küçücük neresine sığıyor acep ....
benim iki hafta önce aynı şey oldu bikaç gün öyle çok gerildi ki patlicak gibiydim. çocuk ittirdikçe canım acıdı çığlık bile attım. hareket edemiyordum ağırlıktan. bunlar durup durup birdenbire büyüyüveriyolar anlaşılan.karnım daha büyük iki haftadır. şimdi biraz aktiviteleri arttırınca sanki pek zorlanmıyorum. ama yataktan kalkarken ancak yan dönüp dirsekten destek alarak kalkabiliyorum.
yaa ben hani iki akşam üst üste çalışamadı diye düşünüyodum(katkısı da vardır mutlaka) ama söylediği şeyler şunlar:
-ben bostankorkuluğu muyum?
-kimse benim evime karışamaz
-bana sormadan benden izinsiz karar alamazsınız
-ben ne istersem ne zaman istersem o iş o zaman yapılır
-hayır diyorum niye anlamıyosunuz
-benim lafımı dinlemiyosunuz
vs vs vsdelirdi kısacası benimki tabi bunları babama sölemiş olması... tam dayaklıktı yani
derdi kompleksmiş meğersem
günaydın kızlarr2 gündür nasıl yoruldummm günüm vardı dün akşam,bir gün önceden annem geldi alışveriş yaptık, dünde bir temizlik yaptık ki doğuma kadar bir daha derin temizlik yapmayız heralde ama çoookkk yorumdum börek poğaça derken akşam yatağa attım kendimi...ama neyse sonuçta bayaa para toplandı onlarda bebişimin alışveriş parası olacak :))) veee bugünde doğum günüm kızçem le beraber başbaşa geçiriyorum,akşamada kocişim gelir ailecek kutlarız..bakalım güzel bir hediye gelecekmiii :))
kızlaaarrr.... ya dünden beri karnım çok geriliyor ve yürüyemiyorum böyle belim kopuyor sanki ön tarafta 50 kilo taşıyorum geri doğru veriyorum kendimi belim kopuyor bu seferde... hayır sanki kocaman karnım olsa tamam dicem de neden öyle oldu yaaa... ağırlaştı da ben mi anlamadım... normal mi vücut mu alışıyor acabaaaaaa.... böyle olan var mııı
kızlaaarrr.... ya dünden beri karnım çok geriliyor ve yürüyemiyorum böyle belim kopuyor sanki ön tarafta 50 kilo taşıyorum geri doğru veriyorum kendimi belim kopuyor bu seferde... hayır sanki kocaman karnım olsa tamam dicem de neden öyle oldu yaaa... ağırlaştı da ben mi anlamadım... normal mi vücut mu alışıyor acabaaaaaa.... böyle olan var mııı
kızlar isim konusu kaç yüz bininciye değişiyo bizde. :44: hala bi karar yok. arada bile kalamadık.
ikimiz de birbirimizin istediği ismi kesinlikle istemiyoruz. iki isimli olmasını ise ikimiz de hiç istemiyoruz. illa ortak karar verecez ama çıkmıyo. eşimin 4 yaşındaki yeğeni defne dedi. düşündük bişey bulamadığımızdan olabilir dedik ikimiz de ama çaresizlikten yani. hem aklıma defne joy geliyor malesef.
kocam zaten bigün evet dediğine yarın hayır, hayır dediğine evet diyip bunu da hatırlamayan bi insan.
ufak bi liste yapmıştık. eledik eledik anca anca sedef kaldı şimdi. benim aklıma yatıyo gibi. bakalım bu isim hakkındaki görüşü 3. defasında ne olacak? 1.sinde hayır, 2.sinde evetti çünkü. sergen gibi benim kocam.
sizce nasıl sedef ismi? eskiden kızım olursa şu ismi koycam dediğim bi sürü isim vardı. şimdi hiçbiri aklıma gelmiyor. dilimin ucunda ama çıkaramıyom galiba.
inanın kayınvalide tarafı ne araadı ne sordu yazıklar olsun ne diyeyim... yazık..... orda sadece annem gidince gardiyanlarla annem sohbet ederken bunun annesi babası kardeşi yok mu demişşş annem de bişey diyememiş artık uzak yerdeler ne yapsınlar yoksa çok gelmek istiyorlar demiş... eşim sormuş arayan soran var mı diye yok demiş annem ne desin yazıklar olsun onlara beni bu halde ne arıyorlar ne soruyorlar hadi beni de geçtim eşimin ne görüşüne gittiler ne haberiini alıyorlar bunlar nasl ana baba aBİ..
kızlar isim konusu kaç yüz bininciye değişiyo bizde. :44: hala bi karar yok. arada bile kalamadık.
ikimiz de birbirimizin istediği ismi kesinlikle istemiyoruz. iki isimli olmasını ise ikimiz de hiç istemiyoruz. illa ortak karar verecez ama çıkmıyo. eşimin 4 yaşındaki yeğeni defne dedi. düşündük bişey bulamadığımızdan olabilir dedik ikimiz de ama çaresizlikten yani. hem aklıma defne joy geliyor malesef.
kocam zaten bigün evet dediğine yarın hayır, hayır dediğine evet diyip bunu da hatırlamayan bi insan.
ufak bi liste yapmıştık. eledik eledik anca anca sedef kaldı şimdi. benim aklıma yatıyo gibi. bakalım bu isim hakkındaki görüşü 3. defasında ne olacak? 1.sinde hayır, 2.sinde evetti çünkü. sergen gibi benim kocam.
sizce nasıl sedef ismi? eskiden kızım olursa şu ismi koycam dediğim bi sürü isim vardı. şimdi hiçbiri aklıma gelmiyor. dilimin ucunda ama çıkaramıyom galiba.
inanın kayınvalide tarafı ne araadı ne sordu yazıklar olsun ne diyeyim... yazık..... orda sadece annem gidince gardiyanlarla annem sohbet ederken bunun annesi babası kardeşi yok mu demişşş annem de bişey diyememiş artık uzak yerdeler ne yapsınlar yoksa çok gelmek istiyorlar demiş... eşim sormuş arayan soran var mı diye yok demiş annem ne desin yazıklar olsun onlara beni bu halde ne arıyorlar ne soruyorlar hadi beni de geçtim eşimin ne görüşüne gittiler ne haberiini alıyorlar bunlar nasl ana baba aBİ..
bende ilk hamileliğim de erkek ismi olarak eymen diyordum eşimde utku istiyordu sonra eşim kız olursa ben koyayım dedi erkek olursa sen koy dedi anlaştık sonra kızım olacağını öğrendim doğuma kadar esila eflin elçin ela defne tanem nisa eylül eslem duru ecemnas ismleri arasın da gittik geldik en son doğumdan bi gün sonra eşim ela da karar kıldı sonra elanur koyduk isimleri fikir olsun diye paylaştım şimdi oğlum olacak allah nasip ederse hiç başka isim düşünmedim % 90 abdullah eymen koyacağız baklaım değiştirmezsek abdullah annemin babasının ismi annem her kuzenim doğum yaptığında abdullah koyun dedi kimse koymadı annem için başına eklemek istiyoruz bakalım hayırlısı
günaydın kızlarr2 gündür nasıl yoruldummm günüm vardı dün akşam,bir gün önceden annem geldi alışveriş yaptık, dünde bir temizlik yaptık ki doğuma kadar bir daha derin temizlik yapmayız heralde ama çoookkk yorumdum börek poğaça derken akşam yatağa attım kendimi...ama neyse sonuçta bayaa para toplandı onlarda bebişimin alışveriş parası olacak :))) veee bugünde doğum günüm kızçem le beraber başbaşa geçiriyorum,akşamada kocişim gelir ailecek kutlarız..bakalım güzel bir hediye gelecekmiii :))
aman zaten seni bi daha arayıp yine üzmesinler mümkünse. boşver. durumları yok diye mi eşine gidemiyolar acaba? belki telefonla falan görüşüyolardır. neyse sen onları takma kafana bence de canım.inanın kayınvalide tarafı ne araadı ne sordu yazıklar olsun ne diyeyim... yazık..... orda sadece annem gidince gardiyanlarla annem sohbet ederken bunun annesi babası kardeşi yok mu demişşş annem de bişey diyememiş artık uzak yerdeler ne yapsınlar yoksa çok gelmek istiyorlar demiş... eşim sormuş arayan soran var mı diye yok demiş annem ne desin yazıklar olsun onlara beni bu halde ne arıyorlar ne soruyorlar hadi beni de geçtim eşimin ne görüşüne gittiler ne haberiini alıyorlar bunlar nasl ana baba aBİ..
bende ilk hamileliğim de erkek ismi olarak eymen diyordum eşimde utku istiyordu sonra eşim kız olursa ben koyayım dedi erkek olursa sen koy dedi anlaştık sonra kızım olacağını öğrendim doğuma kadar esila eflin elçin ela defne tanem nisa eylül eslem duru ecemnas ismleri arasın da gittik geldik en son doğumdan bi gün sonra eşim ela da karar kıldı sonra elanur koyduk isimleri fikir olsun diye paylaştım şimdi oğlum olacak allah nasip ederse hiç başka isim düşünmedim % 90 abdullah eymen koyacağız baklaım değiştirmezsek abdullah annemin babasının ismi annem her kuzenim doğum yaptığında abdullah koyun dedi kimse koymadı annem için başına eklemek istiyoruz bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?