2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

vazgeçmen gerekmiyo canım yine koy ama a. eymen diye geçmesini istiyosan kimliğe de a. eymen yazdırman gerekiyo...yani sen abdullah eymen yazdırırsan kimse kanunen a. eymen diye kısaltamaz...ya direk a.eymen yazdırın ya da eymen abdullah yazdırın...yoksa öğretmenleri öğrenene kadar abdullah diye çağırır benden söylemesi

bende insüline başladım 10 gün falan oldu:2: hala alışamadım dikkat ediyorum ama şekerim çıktıkça çıkıyo noolcak böle bilemedim..

Rabbim yardımcın olsun canım ya gerçekten zor bir iş bu
ayy başıma geleni bilmiyorsunuzannemlere gelirken yanıma şeker ölçme aletini alırken çubuklardan yedek almamışımsap gibi mevcut olanı birde içinden kullanmıştım o yarım kutuyla gelmişim taaaaa buralaraburasıda küçücük yer eşiminde duymaması lazımnapayım napayım eşime duyurmadım ama akla karayı seçtimbabam da şeker hastası onun cihazını mecburen kullandım oda hata veriyor arada şekeri 300 küsür çıkmazmı delircem meğer babamın ara ara çubuklar hata verdiriyormuşbugun sağlık ocağına gittik orda eczane gördüm eşim görmeden daldım eczaneyehemen cihazımın çubuklarını sordum varmışşş meğer1 kutu aldım paraylaeczacı çocuk diyorki hanfendi sizde 6 kutu var saten evet var ama evde böylece rahatladım aldım çıkacak para varmışeşim duysa büyük olay olurdu

Son düzenleme:
herkese merhabalar...
nagicim doğum günün kutlu olsun...
berrakcım hoşgeldin..o şeker belası bende de çıktı..zor bi dönem geçiriyoruz..umarım sonu iyi olur...
sevtapçım eşini görememene üzüldüm ama iyi haberlerini almışsın canım..gmzünaydın...
ben de haftanın yorgunluğu var..hheran karşınızda uyuyabilirim..yemek de yapmadım..bebişim de bugün çok az hareket etti..anlamadım..

hoşbuldum canım saol sende hoşgeldin

Son düzenleme:

:) yok kız vazgeçmem çünkü kendi isteğim ailem ve çevrem isim konusunda karışmıyorlar hehe ay aklıma ne geldi amcamın kızı var adı dilara ama bütün herkez diloş diyo bigün okulla onu almaya gidecektim akşamdan beni öğütledi sakın yarın okula gelince bana diloş deme okuldaki herkez beni dilara olarak biliyor ay yavrum kız 15 yaşına geldi ve hala herkez diloş diyo bu isim konusu zor iş

ben kacıyorum kayınvalıdeme gelınce herseyı bastan okurum bu arada halamızın aldıklarını ben onun adına kendıme hedıye aldım :) ben alışverısı yaptım o odemeyı yaptı:)

ben kacıyorum kayınvalıdeme gelınce herseyı bastan okurum bu arada halamızın aldıklarını ben onun adına kendıme hedıye aldım :) ben alışverısı yaptım o odemeyı yaptı:)

oh halaya bak ne güsel bizde de iki hala var ama daha tık yok. neyse kayınvaldem aradı şimdi yarın çıkalım dışarı bişeyler bakalım diyor bu da bişeydir en azından

merhaba kızlar.. kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum sanki hastalanacakmışım gibi gündüz şeker yüklemesi yapıldı çok uzun süre aç kaldım onunla alakası var mıdır? yoksa hastaneye girip çıkmaktan grip mi kaptım çok kalabalıktı hastane

aslında çocuk hangisini isterse onu kullanıyor benim iki yeğenim iki isimli biri ilk ismini diğeri ikinci ismini kullanıyor. anasınıfından beri ama kodlarken zorlanıyorlar malum sınav çocuğu bunlar. ama resmi yerlerde ikisini kullanıyorlar...

oh halaya bak ne güsel bizde de iki hala var ama daha tık yok. neyse kayınvaldem aradı şimdi yarın çıkalım dışarı bişeyler bakalım diyor bu da bişeydir en azından

kızlar babaannenizin de halanızın kıymetini bilin bizimkilerde tık olmadığı gibi biz alınca neden aldınız, gereksiz, erken gibi yorumlara maruz kalıoruz

iyi akşamlar kızlar ya burda battaniye yapan bir arkadaş vardı resminide koymuştu ama isim olarak unuttum o arkadaşdan rica edsem o battaniyenin resmini ve nasıl yapıldığını yazabilir mi nasıl ip almak lazım ve tığla örülüyordu galiba kaç numara tığ lazım yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum kızlar
ya kızlar meltemizmirin açdığı bi sayfa vardı bebeklerin boyunu kilosunu falan yazdığımız ben bulamıyorum o sayfayı ya

buarada ezelin sonuçları ne oldu acaba...

canım çok sağol merak etmişsin
benim test saçmasapan bişi oldu
3 ay içinde geçirip geçirmediğim gösteriyormuş meğerse
3 ay içinde geçirmemişim ama ilk dönem bilmedikten sonra napayım ki zaten
doktorlar bağışıklığım da olduğu için korkulacak bişi yok gibisinden konuşuyorlar
buna da şükür diyeces artık
detaylı baktırırım bidaha 2 hafta sonra falan...

ben 31+1 de izne ayrılıyoruz die biliorum dr mu dedi 32+ olunca gelin die 1 hafta daha bekliycez ozman.

[h=3]2013 Subat Annelerı "Bebekler kac haftalık, kaç kılo, kac cm?"[/h] sayfa bu
battaniyeyi de esinu örüyodu sanırım...

hepsi birbirinden güzel iyi güzel günlerde kullanın bebişinle nazar

aman dikkat et canım bol bol meyva ye şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…