- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.581
Günler sonra nihayet girebildimbilmem yokluğum farkedil dimi
Beraaaakkkkkkk
Nerdesiin yaaa
günlerdir kendi kendime diorum bu kız nereye kayboldu diyeeenabeer?
ayy ben de bi ara koyalım demiştim de eşim pek istememişti halbuki güzel bi isim bence ama hala pes etmedim isim listemizde duruyo...sebebi de eşimin bana sedef adasında evlenme teklif etmesiama yine de koymak istemiyo huysuz neymiş sedef hastalığı varmış varsa var ne yapayım şimdilik ben de sare ye takıldım hoşuma gitti...gerçi ona da sara hastalığı gibi o ne dedi hastalıkla bozmuş kafayı ama bakalım bulcaz inşallah bi isim
çok sağoln kızlarrr demek ki canımın içi büyüyor...:)))) bu arada ben bu hafta eşimin görüşüne gidemedim perşembeleri oluyor ama annem gitti sağolsun o da olmasa napardım ben allahım ömrüne ömür katsın analarımızın... eşim iyiymiş gerçi ne kadar olabilir ama olabilecek en iyi durumdaymış açık cezaevine geçerim falan diyormuş ay başında ama kısmet tabi annem de olmayabilir boşver demiş... bilmiyrm ben de ümit etmek istemiyorum... mektup yazmıştım almış annem aldın mı deyince gözleri dolmuş(( resimlerimizi ilk sinema biletimizi yollamıştımmm dolabına asmış .... sadece kendine oğlumuza baksın beni düşünmesin demiş... ayda biraçık görüşüne gidicem.... ayın 6 sında perşembe gidicem bakalım... inşallah ben gitmeden o açığa gelirrrr... dua edin ne olur... herşey dua üstüne kurulmuş... (((
gelellim oğluşumaaa... ya gece bir tekmeliyor allahım yok böyle bişey... :))) bir de söylemesi ayıp gece hep vajinamı tekmeliyor bir acıyor ki sormayınnnn.... ne istiyosa ordan... :))) ya benim karnım küçücük neresine sığıyor acep ....
kızlar isim konusu kaç yüz bininciye değişiyo bizde. :44: hala bi karar yok. arada bile kalamadık.
ikimiz de birbirimizin istediği ismi kesinlikle istemiyoruz. iki isimli olmasını ise ikimiz de hiç istemiyoruz. illa ortak karar verecez ama çıkmıyo. eşimin 4 yaşındaki yeğeni defne dedi. düşündük bişey bulamadığımızdan olabilir dedik ikimiz de ama çaresizlikten yani. hem aklıma defne joy geliyor malesef.
kocam zaten bigün evet dediğine yarın hayır, hayır dediğine evet diyip bunu da hatırlamayan bi insan.
ufak bi liste yapmıştık. eledik eledik anca anca sedef kaldı şimdi. benim aklıma yatıyo gibi. bakalım bu isim hakkındaki görüşü 3. defasında ne olacak? 1.sinde hayır, 2.sinde evetti çünkü. sergen gibi benim kocam.
sizce nasıl sedef ismi? eskiden kızım olursa şu ismi koycam dediğim bi sürü isim vardı. şimdi hiçbiri aklıma gelmiyor. dilimin ucunda ama çıkaramıyom galiba.
ben geldiiiiiiimmmmmmmmmm ıkea ya gıttım gezdım geldımmmm:)ben ve kızım geldık doktordan...bu sefer kontrol cok daha kısa surdu hıcbısı anlamadım her seyı ıyı dedı kılosu 1.194 boyu 38 cm ızın ısını konustuk 4 aralıkta tam 32+0 oluyorum ogunden ıtıbaren ızne cıkıorum kıloma yıne taktı gecen ay 68 mısım bu ay 72 olmusum her aya 1-1.5 kılo dıyor yapamıom dedım yemek gorunce beynımı kemırıo her seyı yemek ıstıyorum dedım32 haftada tekrar gorusucez buarada benım kız ıcerde karnımın her yerını desıyo dogsun bende etlerını cımıcem...
buarada meltem ben bugun 81-DÜZCE sende bugun 72-BATMAN hadı bakalımmm(sen ne zaman 72ye dustun yaaa)
canım ya saol bir sen merak etmişsin
bayram nedeniyle annemlere gelmiştim ordanda tatile geldik 15 gunluksalı gunu evime döneceğim bu tatil beldesinin interneti bu foruma girmiyor nedense sinir oldum bizim vınn da yanımızda yok sanıyordum meğer çantanın dibindeymiş yeni buldum hemen girdim
sizlerden naber ne var ne yok:26:
ben geldiiiiiiimmmmmmmmmm ıkea ya gıttım gezdım geldımmmm:)
Günler sonra nihayet girebildimbilmem yokluğum farkedil dimi
valla canım benim sıpam erkek, ben de 4 kilo aldım ama şöyle oldu. 77 kilo ile hamile kaldım ilk 3 ay 74 e düştüm şimdi de 81 im. kilolu başlayanlar daha az kilo alıyorlarmış ve az almaları öneriliyormuş.
önerilse de alınıyor bende ilk üç ay aldım aksine kiloları son 2 aydır sabitim bünye meselesi olsa gerek
ben de dedim sezeryan olman gerekir paslı aletlerle yaparlar falan filan dedi. oh içim rahatladı zaten ben 2 yıl önce çivi battı elime diye (kanamamıştı bile :)) gidip 2 doz olmuştum şimdi olmak istemiyordum :)) süper oldu bak bu iş :)
Ben Vuslat' ı beklerken 10 kilo almışım:)
benim kızım olacak. başından beri toplam 6 kilo aldım ama son bir haftada 1 kilo verdim
şu diyet yüzünden sanırım şeker çıktı ya bende. her gören de fark eidyo kilo verdiğimi. bikaç gündür de iştahım iyice kesildi moral bozukluğundan. zaten midem bişey almıyo geri çıkıyo herşey afedersiniz. pazar gününden beri bebişin hareketleri de azaldı hafifledi yaa
yanlış tespit olduğunu düşünüyorum tamamen bünye ile alakalı ben kız bebek bekliyorum 89 kilo ile hamile kaldım 84 kiloya kadar düştüm hemde hiç aş ermeyip afedersiniz kusmadığım halde şuanda tam 89 kiloya ulaştım bakalım bundan sonra ne olacak
kızlar isim konusu kaç yüz bininciye değişiyo bizde. :44: hala bi karar yok. arada bile kalamadık.
ikimiz de birbirimizin istediği ismi kesinlikle istemiyoruz. iki isimli olmasını ise ikimiz de hiç istemiyoruz. illa ortak karar verecez ama çıkmıyo. eşimin 4 yaşındaki yeğeni defne dedi. düşündük bişey bulamadığımızdan olabilir dedik ikimiz de ama çaresizlikten yani. hem aklıma defne joy geliyor malesef.
kocam zaten bigün evet dediğine yarın hayır, hayır dediğine evet diyip bunu da hatırlamayan bi insan.
ufak bi liste yapmıştık. eledik eledik anca anca sedef kaldı şimdi. benim aklıma yatıyo gibi. bakalım bu isim hakkındaki görüşü 3. defasında ne olacak? 1.sinde hayır, 2.sinde evetti çünkü. sergen gibi benim kocam.
sizce nasıl sedef ismi? eskiden kızım olursa şu ismi koycam dediğim bi sürü isim vardı. şimdi hiçbiri aklıma gelmiyor. dilimin ucunda ama çıkaramıyom galiba.
Annene gidiceğini biliyodum ama dönmüşsündür diye düşündüm.Bi süredir forumda sorun vardı zor girebildik bi kaç gün belki ona denk gelmişsindir.oohh ne güseel tatildesiniz ne tatili buuuu
hoşgeldin cnm valla aynen ben de merak ediyordum
ne zamandan beri sen, berine ve triptafon yoksunuz
nerlerde bunlar die geçiyodu aklımdan :)
evet annemlerle geldik kaplıcalara annemlerin devremulk var senenin belli bir aralığında oluyor
Keyfini çıkar canım tatilinhatta benim yerimede keyif yap
canım bizim aşkımız dillere destan... biz onunla yanlışlıkla tanıştık ve birbirimizi hiç görmeden 1 yıl sadece konuştuk sonra bir gün izmir de bir durakta görüşmek üzere randevulaştık ben annemi de aldım ve ilk kez orda gördüm onu... görmeden aşıktım zaten... onun için bi<ze o kadar zor ki bu ayrılık.... neyse allahım daimi ayrılık vermesin günler geçmiyor... ailesinin durumu kötü falan değil ... ilgisizler geçen ablası aradı ona da neler etmişler kadın bana dert yanıyor... eşime üstü kapalı söyledim sen üzülme düzeliriz biz yine dedim ama asla adlarını anmam daha... belki bencillik ettim söyleyerek ama ne yapayım abisi gideceğim neler dicem boşandırıcam sizi ddeyince belki gider bişey der diye demek zorunda kaldım duyduğun hiçbirşeye inanma bizi ayırmak istiyolar beni istemiyolar dedim mecburen....
canım benden bi tavsiye nüfus cüzdanına yazdırırken abdullah eymen değil eymen abdullah yazdırın...okulda falan hep ilk isimle çağırıyolar başta kardeşim çok uyuz olurdugöbek adı hasan bi de ilk isim olarak yazılı kendi asıl ismi 2. sırada ama hayatı boyunca hasanı kullanmadığı için her seferinde yadırgıyo...ilk isim o olunca da ilk okulda ortaokulda sinir olmuştu onu kullanıyolar diye
tamam yaparımne keyfi ya şeker rejimindeyim millet yiyip içiyor ben bakıyorum
valla kiloda verdim sankidönünce doktorda randevum var bakalım ne olmuş
ay kız allah iyiliğini versin şimdi ben de vazgeçicemsize çok uygunmuş ama yaa. sareyi senden duyup sölemiştim kocişe o da sara gibi dedi bana da denizin ortasında teklif etmişti ama unisex isim diye istemedik:44: gerçi o açıdan bakmamıştık dur sölim bi daha düşünelim
ben geldiiiiiiimmmmmmmmmm ıkea ya gıttım gezdım geldımmmm:)
bak şimdi kafam karıştı ben abdullah eymen diye yazdıracaktım çünkü genel olarak abdullah kimlikte geçecekti eymen kulanılacaktı ay öyle olmuyormu okuldada resmi yerler dede A.EYMEN geçer diye düşünüyordum vazgeçmek te istemiyorum çünkü annem çok mutlu oldu söylediğim zaman kesin koymalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?