2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Beraaaakkkkkkk
Nerdesiin yaaa
günlerdir kendi kendime diorum bu kız nereye kayboldu diyeee nabeer?

canım ya saol bir sen merak etmişsin

bayram nedeniyle annemlere gelmiştim ordanda tatile geldik 15 gunluksalı gunu evime döneceğimbu tatil beldesinin interneti bu foruma girmiyor nedense sinir oldumbizim vınn da yanımızda yok sanıyordum meğer çantanın dibindeymişyeni buldum hemen girdim

sizlerden naber ne var ne yok:26:

kızlarrr çok mu konuştum ne :)))

geçen sordum ses çıkmadı... oto koltuğu alıcam sadece araba almıcam ben... hangi marka ne önerirsiniz? alan var mı tavsiye edecek olan? bir de anne çantası tavsiyesi istiyorum kaç tl lik bişey alsam nasıl olsun neye dikkat edeyim... bir de eeeeee:))) şimdi bu oto koltuğunu alınca sonra araba alsam onun içine oturur mu o uyar mı

ay kız allah iyiliğini versin şimdi ben de vazgeçicem size çok uygunmuş ama yaa. sareyi senden duyup sölemiştim kocişe o da sara gibi dedi bana da denizin ortasında teklif etmişti ama unisex isim diye istemedik:44: gerçi o açıdan bakmamıştık dur sölim bi daha düşünelim

kuşlar biz geldik meleğimle yine öğrencilerle bağırış
çağırış geçen günün ardından burdayız:)

cnm valla sizin bağlılığınıza hayran olmamak elde değil
allah hiç bozmasın cnm anlaşılan eşin de aynı senin gibi çok
seviyor o yüzden bu zamanlar çabuk geçer ve döndüğünde daha
bi sıkı sarılır bebeğinizi birlikte büyütürsünüz.
bu arada eşinin ailesinin sana yaptıklarından söylediklerinden eşinin hiç haberi var mı cnm?

cnm belki bana düşmez ama ben sedef ismini sevmiyorum
1. sebep sahne ismi gibi geliyo, 2. si sedef hastalığı varya
hep hastalığı çağrıştırıyo tabi sen beğendikten sonra kim ne derse desin
ay ben de kızıma hep isim buluyorum hep bir kulp takıyolar :) bu gidişle isimsiz doğacak bebeğimiz
ama ebced hesabı die bi hesap varmış ona göre isim koyanlar varmış ben nasıl olduğunu
bi türlü anlayamadım acaba bilen var mı ki?

ben geldiiiiiiimmmmmmmmmm ıkea ya gıttım gezdım geldımmmm:)

Annene gidiceğini biliyodum ama dönmüşsündür diye düşündüm.Bi süredir forumda sorun vardı zor girebildik bi kaç gün belki ona denk gelmişsindir.oohh ne güseel tatildesiniz ne tatili buuuu

cnm valla sizin bağlılığınıza hayran olmamak elde değil
allah hiç bozmasın cnm anlaşılan eşin de aynı senin gibi çok
seviyor o yüzden bu zamanlar çabuk geçer ve döndüğünde daha
bi sıkı sarılır bebeğinizi birlikte büyütürsünüz.
bu arada eşinin ailesinin sana yaptıklarından söylediklerinden eşinin hiç haberi var mı cnm?
QUOTE]

canım bizim aşkımız dillere destan... biz onunla yanlışlıkla tanıştık ve birbirimizi hiç görmeden 1 yıl sadece konuştuk sonra bir gün izmir de bir durakta görüşmek üzere randevulaştık ben annemi de aldım ve ilk kez orda gördüm onu... görmeden aşıktım zaten... onun için bi<ze o kadar zor ki bu ayrılık.... neyse allahım daimi ayrılık vermesin günler geçmiyor... ailesinin durumu kötü falan değil ... ilgisizler geçen ablası aradı ona da neler etmişler kadın bana dert yanıyor... eşime üstü kapalı söyledim sen üzülme düzeliriz biz yine dedim ama asla adlarını anmam daha... belki bencillik ettim söyleyerek ama ne yapayım abisi gideceğim neler dicem boşandırıcam sizi ddeyince belki gider bişey der diye demek zorunda kaldım duyduğun hiçbirşeye inanma bizi ayırmak istiyolar beni istemiyolar dedim mecburen....

yaa koşullara bağlı işte...ben yakın doğu ünv. nin hastanesine gidiyorum..ünv. özel olunca hastane de özel tabi ama her yeri bal dök yala o kadar temiz ve güzel..e adam da haliyle gerek duymuyo tabi...hastaneden hastaneye doktordan doktora değişen şeyler bunlar....bi de sağlık ocağında kesin yaptırın diyolar çünkü ordaki doktor bilmiyo ki sen hangi hastanede ne şartlarla doğum yapacaksın onun için işini sağlama alıyolar...yani sen doğum yapacağın hastanenin temizliğini,şartlarını beğeniyosan doktorun da gerek yok dediyse hiç takma boşver...benim doktorun da dediği gibi kafamıza takılırsa da içimiz rahat etmez son dakika panik yaparsak 8. ayda da vuruyolarmış zaten [/QUOTE]

aynen, ben de koru hastanesinde doğurcam, yeni bi hastane, binası da tertemiz odaları falan da bol güneş alan odalar. ayy ben bi de kocama sorayım bari :) ben bilmem beyim bilir hesabı :)[/QUOTE]

Ben Vuslat' ı beklerken 10 kilo almışım:)

çok güzel 10 kg toplamda

şeker için üzmemeğe çalış kendini gebelikte olabiliyor önlemlerini alıp sürekli kontrolde olmak gerek gebelik sonrası ortadan kalkanlarda var .Bende daha test yapmadım şimdiden stresteyim çok iyi anlıyorum seni de sıkıntı bize fayda sağlamıyor aksine tüm hastalıkların kaynağı

bravo canım sana hamilelikte kilo verenlerde duymuştum ama o katagoriye giremedim

canım sedef ismine yapılan yorumlara katılıyorum başka isim bakınmalı :26:

Annene gidiceğini biliyodum ama dönmüşsündür diye düşündüm.Bi süredir forumda sorun vardı zor girebildik bi kaç gün belki ona denk gelmişsindir.oohh ne güseel tatildesiniz ne tatili buuuu

evet annemlerle geldik kaplıcalara annemlerin devremulk var senenin belli bir aralığında oluyor

yok cnm bence bencillik etmemişsin iyi yapmışsın
yoksa ne yapacakları ne diyecekleri belli olmaz gerçi aranızda bu aşk
varken inanmaz kimseye ama senin söylemen iyi olmuş,
ben kendimi koyuyorum senin yerine çok bencilce davranarak
herşeyi anlatırdım ama sen maşallah o kadar üzülmene rağmen
eşini üzmemek için en azını anlatıyosun rabbim bozmasın bağlılığınızı
aşkınızı cnm

bak şimdi kafam karıştı ben abdullah eymen diye yazdıracaktım çünkü genel olarak abdullah kimlikte geçecekti eymen kulanılacaktı ay öyle olmuyormu okuldada resmi yerler dede A.EYMEN geçer diye düşünüyordum vazgeçmek te istemiyorum çünkü annem çok mutlu oldu söylediğim zaman kesin koymalıyım

tamam yaparımne keyfi ya şeker rejimindeyim millet yiyip içiyor ben bakıyorum
valla kiloda verdim sankidönünce doktorda randevum var bakalım ne olmuş

bende insüline başladım 10 gün falan oldu:2: hala alışamadım dikkat ediyorum ama şekerim çıktıkça çıkıyo noolcak böle bilemedim..

valla ben açıkçası eşim hariç kimsenin dediğini sallamam sonuçta ikimizin çocuğu...sedef i ikiniz de beğendiyseniz koyun gitsin bence...

ben geldiiiiiiimmmmmmmmmm ıkea ya gıttım gezdım geldımmmm:)

nerdesin kız sen gezentiiiiiiiiii oooh iyi yapmışsın benim yerime de gezseydin yıllar geçti ben ikeayı görmeyeli bu arada hani e-toker de indirim vardı ya chicco yatakta maalesef satmıyolar canım 2 gündür bakıyorum satışı durdurulmuştur mu ne öle bişey yazıyo güya dün başlıycaktı kampanya ama her girdiğimde yok acaba benim istediğim renk mi bitti diye diğer renkler,ne baktım onlarda da aynı şey yazıyo şimdi baktım 'bu ürün geçici olarak satış dışıdır' yazıyo

cnm ben de senin gibi biliyorum genelde ikinci isim kullanılıyor
benim kardeşimin ismi burak alperen okulda herkes alperen diyo
evde sadece biz burak diyoruz dediğin gibi ilerde de ilk ismi
noktayla kısaltıp ikinci ismi yazıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…