- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.621
kızlar babaannenizin de halanızın kıymetini bilin bizimkilerde tık olmadığı gibi biz alınca neden aldınız, gereksiz, erken gibi yorumlara maruz kalıoruz
kızlar babaannenizin de halanızın kıymetini bilin bizimkilerde tık olmadığı gibi biz alınca neden aldınız, gereksiz, erken gibi yorumlara maruz kalıoruz
aynen canımm bizim halamız yokda babanede hiç oralı olmuyor daha erken diyordur heralde şu zamna kadar umudumm vardı ama artık hiç yokneyseki teyzesi ve annanesi herseyini alacklar
esinu yapıyordu canım battanıyeyıiyi akşamlar kızlar ya burda battaniye yapan bir arkadaş vardı resminide koymuştu ama isim olarak unuttum o arkadaşdan rica edsem o battaniyenin resmini ve nasıl yapıldığını yazabilir mi nasıl ip almak lazım ve tığla örülüyordu galiba kaç numara tığ lazım yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum kızlar
ya kızlar meltemizmirin açdığı bi sayfa vardı bebeklerin boyunu kilosunu falan yazdığımız ben bulamıyorum o sayfayı ya
canım sonucların ıyı cıkmasına sevındım kalbını ferah tut sencanım çok sağol merak etmişsin
benim test saçmasapan bişi oldu
3 ay içinde geçirip geçirmediğim gösteriyormuş meğerse
3 ay içinde geçirmemişim ama ilk dönem bilmedikten sonra napayım ki zaten
doktorlar bağışıklığım da olduğu için korkulacak bişi yok gibisinden konuşuyorlar
buna da şükür diyeces artık
detaylı baktırırım bidaha 2 hafta sonra falan...
kızlar halamız bıze bugun bunları aldı
Wollex New York Manhattan Travel Sistem Bebek Arabası / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Chicco Evolution 250 ml Kaucuk Biberon-0ay - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Philips Avent Tek Kullanımlık Göğüs Pedi 30'Lu - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi (40 gr.) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
merhabalar, ben mart annesi olacağım kısmetse. öğretmen olan şubat anneleri nöbetten düşmüştür herhalde, kaçıncı haftada bıraktınız? yönetmelikte son üç ay demiş,hafta söylememiş. ona göre rapor alıcam doktorumdan. bilgilendiren olursa sevinirim.
ege yer kaplamasın ıstıyorsun o zaman en az yerı bastonlar kaplıyor ama ben hep travel sıstem ıstedım , fıyatı da cok uygun olunca hemen bunu aldım aklıda chıcco ı-move serisi vardı ama oda cok pahalıydı yada quinny ler ınşallah pısman olmammerhaba meltem, güle güle kullanın inşallah eşyalarınızı. bebek arabasını inceledim, çok güzel gorünüyor ama ben bu şişme tekerler kullanışlı olur mu olmaz mı onu merak ediyorum, siz araştırdınız mı? sanki şişme tekerli bebek arabaları katlaninca çok yer kaplıyor gibi ama fazla da bilgim yok.
herkes 24 hafta diyor ama geçen yıl hamile olan arkadaşım idareye sormuş 28 hafta demiş. direkt 24. haftada sormadan rapor mu götürsem ne yapsam bilemedim.ben öğretmen arkadaşlardan değilim ama konuşmalardan 24. hafta diye aklımda kalmış benim :44:
merhabalar, ben mart annesi olacağım kısmetse. öğretmen olan şubat anneleri nöbetten düşmüştür herhalde, kaçıncı haftada bıraktınız? yönetmelikte son üç ay demiş,hafta söylememiş. ona göre rapor alıcam doktorumdan. bilgilendiren olursa sevinirim.
geldim bacım geldimmmmm :)dünyadan melteme cevap ver
ege yer kaplamasın ıstıyorsun o zaman en az yerı bastonlar kaplıyor ama ben hep travel sıstem ıstedım , fıyatı da cok uygun olunca hemen bunu aldım aklıda chıcco ı-move serisi vardı ama oda cok pahalıydı yada quinny ler ınşallah pısman olmam
geldim bacım geldimmmmm :)
herkes 24 hafta diyor ama geçen yıl hamile olan arkadaşım idareye sormuş 28 hafta demiş. direkt 24. haftada sormadan rapor mu götürsem ne yapsam bilemedim.
arkadasım kullanmıstı sısme teker ama hıc sısırmedıler ben arabanın bagajında bırakırım eve cıkarmam sasesını dıye dusunuyorum ılk bebekte de oyle yapmıstımBen de travel istiyorum, yani puseti, oto koltugu vs hepsi bi arada olsun, baston tipi istemedigimden eminim. Benim ilk bebegim, tecrubem yok araba konusunda. Gecen bi magazada gordum birkac model, dogrusu neye gore karar verecegimi de netlestiremedim. Bi de sisme lastigi surekli sisirmek gerekir mi diye dusundum filan. Her neyse, ben senin de pisman olacagini sanmiyorum, sectiginiz araba gercekten cok guzel gorunuyor, ciddi bi indirim de yakalamışsınız, tadını çıkarın bence. Keyifle gezdirirsin inşallah bebişini.
arada kaynamış bebısım ya bı yarım saat durup cıktım evdenmsj attım sana napıon gezenti diye akşamüstü görmemişin...e-tokeri sorduydum da
arkadasım kullanmıstı sısme teker ama hıc sısırmedıler ben arabanın bagajında bırakırım eve cıkarmam sasesını dıye dusunuyorum ılk bebekte de oyle yapmıstımBen de travel istiyorum, yani puseti, oto koltugu vs hepsi bi arada olsun, baston tipi istemedigimden eminim. Benim ilk bebegim, tecrubem yok araba konusunda. Gecen bi magazada gordum birkac model, dogrusu neye gore karar verecegimi de netlestiremedim. Bi de sisme lastigi surekli sisirmek gerekir mi diye dusundum filan. Her neyse, ben senin de pisman olacagini sanmiyorum, sectiginiz araba gercekten cok guzel gorunuyor, ciddi bi indirim de yakalamışsınız, tadını çıkarın bence. Keyifle gezdirirsin inşallah bebişini.
arada kaynamış bebısım ya bı yarım saat durup cıktım evdenmsj attım sana napıon gezenti diye akşamüstü görmemişin...e-tokeri sorduydum da
arkadasım kullanmıstı sısme teker ama hıc sısırmedıler ben arabanın bagajında bırakırım eve cıkarmam sasesını dıye dusunuyorum ılk bebekte de oyle yapmıstım
arada kaynamış bebısım ya bı yarım saat durup cıktım evden
bıdaaaa sor bakem
hiç öyle şeyler söylemiyor bizimkiler,in aşağı çık yukarı,zorlanmaya başladım bu hafta.artık 28 de deseler sevk rapor tutmayacağım.canım 24. haftada bıraktım canım ben şu an 26 dayım bayramdan sonra tutmadım hiç. ama rapor istemediler hallederiz boşver uğraşma dedi md.yard.
ben 31+1 de izne ayrılıyoruz die biliorum dr mu dedi 32+ olunca gelin die 1 hafta daha bekliycez ozman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?