2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yok canım telefonu var ara bı ıstersen tele cıkan bayan cok yardımcı oluyor

en iyisi konuşayım idareyle 28 derlerse dediğin gibi rapor alırım doktorumdan. sağol.....

kızlar dun akşam seda_ecrin ile konustum bı arkadasının 9 aylık kız bebegıne kıyafet ıhtıyacı var topıc olarak toplanıp bıseyler yaparsak nette boşa vakıt gecırmemıs olur faydalı bır ıse yaramıs oluruz yenı alabılırsek yenı alamzsak gıyılebılecek durumda kız bebek esyalarını ulaştırabılırız arzu eden sedaya mesaj atabılır

bu mide yanması hiç geçmeyecek galiba :((
sürekli bişeyler yiyorum ama 5-10 dk sonra etkisi geçiyor.
mideden boğazıma kadar yanıyorrrrr :((

ben duydum öyle birşey. isimin harflerine göre karakter analizi yapıyorlar ve nasıl bir insan olabilceği konusunda fikir veren bir yol. eşimin babası bize de bakacakmış..

selam canım , biz maxi cossi aldık. bazı marka oto koltukları, küçük bir aparatla bazı bebek arabalarına takılabiliyor. alacağın yere bebek arabalarına uyumlu olup olmadığını sorman yeterli.

ben seve seve katılırım nası olacak adresemı gonderelım

bu mide yanması hiç geçmeyecek galiba :((
sürekli bişeyler yiyorum ama 5-10 dk sonra etkisi geçiyor.
mideden boğazıma kadar yanıyorrrrr :((

sabır canm az kaldı hepsı gececek ınsallah

merhaba arkadaşlar... bende inşallah sizler gibi şubatta anne olacağım... mevlam hepimizi bir nefeste kurtarır inşallah..

amin canmm ınsallah hayrlsıyla ogunlerı goruruz

ben bu gidişimde sorayım tekrar bakalım tam gününü söyler heralde..

soyler soyler sen gıt doktoruna sende kullancanmı yoksa aktarcanmı

ben seve seve katılırım nası olacak adresemı gonderelım

supersın canım ben nasıpse pazartesı gunu gondercem sende gondermek ıstersen adresı yazarım sana dırek yollarsın,madur oldogunu belırttı e havalarda degısmeye basladı bende bırseyler hazırlayıp gondermek ıstedım. sagolsun meltem arkadasımızda cok duyarlı hemen ulastı bana bı faydamız olursa ne mutlu bıze

Saat kaç oldu 12den beri yatakdayim ve on dakika uyudum sanki saatlerce uyumus gibi bi uyandım ve uykum kanmiş:-( çıldırıcam az kaldı oturdum yatağın ortasına bir damla uykum yok çok sinir bozucu ya neden uyuyamiyorum allahtan çalışmıyorum.

diş agrısı ıle uyandım yaaaaaaa: bende nette gezındım bunu gordum
Annelerin bebeklerine kendi sesleriyle şarkı söylemeleri bebekleri üzerinde muhtemelen olumlu etki yaratır. Ancak "beyin geliştirici müzik" olarak pazarlanan müziklere bebeklerin verdikleri tepkiler ve bunların uzun vadeli etkileri konusunda yapılmış çalışmalar yoktur. Daha da üzücü olanı piyasada karnın üzerine yerleştirilen ve sesin teypten bebeğe daha iyi ulaşmasını sağlayan hoparlörler bile satılmaktadır. Bu tür aletlerden sakının. Bebeğinizin bu müzikleri kendi isteği dışında dinlemesinin onun üzerinde olumlu etki yaratabileceğini düşünüyormusunuz?

geçmiş olsun canım yaa benim de dişler çok zayıf hamile kaldığımdan beri dua ediyorum nolur bi sorun çıkarmasınlar diye...
onu ben de duymuştum sakın büyük kulaklıklar ya da hoperlörler yaklaştırmayın göbeğinize diye...sadece yumuşak tonlu müzikleri açın siz dinleyin zaten o çoğunu duyamaz ama eğer siz müzikten zevk alırsanız kalp atış ritminiz o tempoyla belli bi ritme girer o da bebeğinizi sakinleştirir yazıyodu...o yüzden müzik açınca bile sesini de çok açmıyorum ben kendim duyacağım kadar sadece ama buna rağmen bazılarına tepki veriyo

aaaah ah cmt günü tabi herkes uyuyor...ben de eşimin mesaisi olduğu için kurtlu gibi uyandum neyse kızlar sitededir dedim ama bugünün cmt olduğunu unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…