- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.641
yok canım telefonu var ara bı ıstersen tele cıkan bayan cok yardımcı oluyorya e-toker de indirimde ya bizim yataklar onu sipariş vereyim dedim sepete ekleyebiliyorum ama yatağın olduğu sayfayı açınca yanında 'bu ürün geçici olarak satış dışıdır' diye bi yazı var...ellerinde mi yok o renk diye diğerlerine baktım ama hepsinde yazıyo...bitti desem ilk günden beri böyle...sen gördün mü hiç öle bi yazı die sormuştum
en iyisi konuşayım idareyle 28 derlerse dediğin gibi rapor alırım doktorumdan. sağol.....walla bazısı moloz oluyo canım. yönetmelikte ay hesabı yazıyo ama biz biliyoruz ki gebelik 40 hfta son 3 ayı da 40-12= 28 diye hesaplıyolar. ama bir ayda 4 hafta 3 gün var onu hesaplamıyolar canları istemeyince. ben anlattım ayrıntılı bi şekilde... 24 bilemedin 26. haftada bırakman lazım.. en kötü ihtimalle doktorunla konuuş uzun süre ayakta kalması sakıncalııdır gibisinden bi rapor yazsın. kapak olur..
yok canm doktor dırek kendı hesap ettı 32.haftada yanii 4 aralıkta ben tam 32+0 oluyorum
hamile anneler...gecen sene bende 2012 şubat annesındeydım:)sız yıne az kılo almışsınız.ben 24 kılo aldım.şuanda 20 kıloyu verdım ve bebeğim 8aylk.rabbım her bırınıze sağlıklı bır şekılde bebeğinizi kucağınıza almayı nasıp etsın.[/QU
işh..bebeğini emzırırsen rahat verırsın..mutlaka emzırmeye çalışının ınanınkı cok yararını goreceksınız.memeyı tutmya bılır sız yınede verın.bebeğınız hem gec hastalanıyor hemde bağışıklığı guçlu vee cok cok sağlıklı oluyor organ gelışımı içinde cok ıyı.sutunuz yok yok dıye bırşey yok.bebek emdıkce sut artıyor.sutu artırmak içinde abartmayın kılo kalıyor.sutu artıran tek şey su ve en onemlısıde bebeğınızı koklayın onu hıssetın nasıl süt fışkırıyor bır bılsenız.zaten ayına gore gelır sut.gun içinde sabahla akşamın sutunun besın degerı bıle farklıymış.benım bebeğim 1 hafta aç kaldı ve memeyı tutmadı gecenın 3de aklımıza şekerlı su geldı cok şukur ondan berı emıyor.
kuşlar biz geldik meleğimle yine öğrencilerle bağırış
çağırış geçen günün ardından burdayız
cnm belki bana düşmez ama ben sedef ismini sevmiyorum
1. sebep sahne ismi gibi geliyo, 2. si sedef hastalığı varya
hep hastalığı çağrıştırıyo tabi sen beğendikten sonra kim ne derse desin
ay ben de kızıma hep isim buluyorum hep bir kulp takıyolar :) bu gidişle isimsiz doğacak bebeğimiz
ama ebced hesabı die bi hesap varmış ona göre isim koyanlar varmış ben nasıl olduğunu
bi türlü anlayamadım acaba bilen var mı ki?
kızlarrr çok mu konuştum ne :)))
geçen sordum ses çıkmadı... oto koltuğu alıcam sadece araba almıcam ben... hangi marka ne önerirsiniz? alan var mı tavsiye edecek olan? bir de anne çantası tavsiyesi istiyorum kaç tl lik bişey alsam nasıl olsun neye dikkat edeyim... bir de eeeeee:))) şimdi bu oto koltuğunu alınca sonra araba alsam onun içine oturur mu o uyar mı
kızlar dun akşam seda_ecrin ile konustum bı arkadasının 9 aylık kız bebegıne kıyafet ıhtıyacı var topıc olarak toplanıp bıseyler yaparsak nette boşa vakıt gecırmemıs olur faydalı bır ıse yaramıs oluruz yenı alabılırsek yenı alamzsak gıyılebılecek durumda kız bebek esyalarını ulaştırabılırız arzu eden sedaya mesaj atabılır
bu mide yanması hiç geçmeyecek galiba :((
sürekli bişeyler yiyorum ama 5-10 dk sonra etkisi geçiyor.
mideden boğazıma kadar yanıyorrrrr :((
merhaba arkadaşlar... bende inşallah sizler gibi şubatta anne olacağım... mevlam hepimizi bir nefeste kurtarır inşallah..
ben bu gidişimde sorayım tekrar bakalım tam gününü söyler heralde..
ben seve seve katılırım nası olacak adresemı gonderelım
en guzelı bıreysel olarak adrese gondermekben seve seve katılırım nası olacak adresemı gonderelım
diş agrısı ıle uyandım yaaaaaaa:bende nette gezındım bunu gordum
Annelerin bebeklerine kendi sesleriyle şarkı söylemeleri bebekleri üzerinde muhtemelen olumlu etki yaratır. Ancak "beyin geliştirici müzik" olarak pazarlanan müziklere bebeklerin verdikleri tepkiler ve bunların uzun vadeli etkileri konusunda yapılmış çalışmalar yoktur. Daha da üzücü olanı piyasada karnın üzerine yerleştirilen ve sesin teypten bebeğe daha iyi ulaşmasını sağlayan hoparlörler bile satılmaktadır. Bu tür aletlerden sakının. Bebeğinizin bu müzikleri kendi isteği dışında dinlemesinin onun üzerinde olumlu etki yaratabileceğini düşünüyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?