2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın annişler, o kadar kötü zamanlar ki bu zamanlar, çocuğumu Atatürk sevgisi ve Atatürkçe düşünceyle yetiştireceğime söz veriyorum. her şey çekirdekte başlar. Çocuklarımız bizim kopyamız ne verirsek onu alırlar. Bu ülkenin bu mantığın değişmesi için annelerimiz bizden umutluydu biz de çocuklarımızdan umutluyuz. Atatürk sevgisi ve vatan sevgisini yok edemeyecekler.

o kadar doluyum ki; 74 sene önce ölmüş bir adamın arkasından her sene her sene ağlanır mı?? ağlanır ! o adam gibisi bir daha gelmeyecekse ağlanır, hiç görmeden sevdiğin adam ebedi inzivadaysa ağlanır ! Hem de yakının yeni vefat etmiş gibi ağlanır !! Huzurla uyu diyebilmek isterdim ama... inşallah kemiklerin sızlamıyordur !

gondermeyı tabıkı ısterım sen bana adresı yaz ben bu hafta bısıler alırım yollarım

kızlar günaydınnn... biliyorsunuz eşim yok... dr um bursada arabayla gidiyorduk hep ben kullanabiliyorum ama kısa mesafede bursaya gidemem arabayla... neyse, dr um ziya çetin çekirgede konur hastanesi karşısında muayenesi... otobüsle hiç gitmedim... bursayı bilenler ben şimdi postanenin orda insem hangi otobüse binip nasıl gidebilirimmmmmmm...

canım brs85 bursada sanırım, istersen ona özel mesaj at belki yardımcı olabilir.

merhaba canım. ben 24. haftada idareye sordum. son 3 ay o da 40dan 12 çıkar 28. hafta gibi saçma bi hesap çıkardı..ben deyönetmelik değişir de yılların hamileliği 10 ay olmuş demek dedim hatta...sonra 25. haftamda doktor 25 haftalık gebelik mevcuttur nöbet tutması tıbbi açıdan sakıncalıdır diye yazı verdi. götürdüm hallettik..

ne güzel senin gibi annelere. böyle annelerin yetiştirdiği evlatlara bu ülkenin cidden ihtiyacı var..

Günaydın kızlar,

hepinize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum. inşallah bebekleriniz de, siz de sağlıkla kavuşursunuz birbirinize.

danışmak istediğim bir şey var sizlere. biz yeğenimize hediye olarak bebek arabası ve puset almayı planlıyoruz. o da sizin bebekleriniz gibi şubatta doğacak :)) sizden tavsiye edebileceğiniz markaları paylaşmanızı isterim. baston tipi arabalar zararlıymış sanırım. sizlerin bu konudaki fikirleriniz nedir acaba?

selam arkadaşlar..
törenimizi yaptık geldik.. küçükken öyle gider gelirdim yaşlanıyoruz herhalde çok duygulanıyorum artık ben de..saygı duruşunda gözlerim dolu dolu oldu...umarım çocuklarımıza da bu sevgiyi aşılayabiliriz...

öğleden sonra hastane çıkışı falan almaya gideceğiz.

KIZLAR KARNIMDA SİVİLCE GİBİ KIRMIZILIKLAR ÇIKTI VE ÇOK KAŞINIYOR. VAR MI BU TARZ BİŞİ YAŞAYAN?

baston tipi arabalar sanırım çocuklar biraz daha büyüyünce alınıyor. bebekler onda zor olur zaten. burda genelde (ben daha almadım ama ben de öyle alacağım) travel sistem bebek arabaları tercih ediliyor. 2'li ya da 3'lü. ben 3lü almayı düşünüyorum. marka olarak araştırmadığım için tavsiye edemeyeceğim.

canım benim göğsümde oluştu o tarz kırmızılıklar 4-5 tane falan, ben üstüne göğsümden gelen sütten sürdüm arkadaşımın tavsiyesiydi. o kuruttu iyi geldi ama aynı şey mi bilmiyorum.

biz de 2li düşünüyoruz, araba için de bebek koltuğu olan. çok teşekkür ederim yardımların için.

canım benim göğsümde oluştu o tarz kırmızılıklar 4-5 tane falan, ben üstüne göğsümden gelen sütten sürdüm arkadaşımın tavsiyesiydi. o kuruttu iyi geldi ama aynı şey mi bilmiyorum.

süt nasıl geliyor göğsünden canım?
hani hamilelikte gelense onu sıkmak sakıncalı doğumu tetikliyor diye
hoş benim süt gelme falan yok zaten...
2 hafta sonra falan gideyim diyorum doktora, inşallah o zamana kadar artmaz
nette baktım da karaciğer bilmemne diyor o tarz bişidir belki...
sağol cevabın için...

sıkmak sakıncalı diye biliyorum ben de, ama benim sıkmadan akıyor göğüs pedi kullanmaya başladım bazen sütyenimi bile ıslatıyor. duşa girip çıktıktan sonra özellikle baya akıyor. ay ben sıkamam zaten akınca bile içim tuhaf oluyor :) inşallah karaciğerle ilgili bi sıkıntı değildir canım karnın genişlemesiyle falan ilgilidir umuyorum

herkezee tunaydınnn bugun tembellık yaptım bı 11.30kalktım gecmısı okumuyorum bı gun gırmedım bı dunyaolmusss umarım kotu bişi yoktur.

herkezee tunaydınnn bugun tembellık yaptım bı 11.30kalktım gecmısı okumuyorum bı gun gırmedım bı dunyaolmusss umarım kotu bişi yoktur.

hatundaki keyfe bak ohh :)) ben de oteldeki kahvaltıyı kaçırmayayım diye 8 de kalkıyorum :)) allah korusun aç maç kalırım maazallah :))) odaya da ne kadar meyve varsa depoladım :)) canım sevtaporhan şey sormuştu bursada otobüsten hastaneye nasıl ulaşabileceğini. onu bi oku istersen

herkese mrb ben bugün dr gittim benim gebelik riskli gurubuna girdiği için biraz sık giderim dr neyse oğluşum iyi ALLAHA şükür 25+0 günlük 820 gr boyu 31 dedi başı yukarda sezeryan pozusyonu zaten sezeryan olcaktım nasipse bide tansiyonum biraz yüksek çıktı dr aman dedi gebelikte en korktuğumuz şey bende biraz ürktüm

Son düzenleme:

canım ne güzel böyle bebişlerin boyları :)) benim 27. haftada 28 cm çıkmıştı boyu fl kemiği kısa olduğundan başka tansiyon problemi yaşayan var mı bilmiyorum ama preeklemsi mi öyle bişeye sebep oluyormuş sanırım. doktorun başka bilgi vermedi mi tansiyon hakkında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…