- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.681
herkezee tunaydınnn bugun tembellık yaptım bı 11.30kalktım gecmısı okumuyorum bı gun gırmedım bı dunyaolmusss umarım kotu bişi yoktur.
sabır canm az kaldı hepsı gececek ınsallah
amin canmm ınsallah hayrlsıyla ogunlerı goruruz
soyler soyler sen gıt doktoruna sende kullancanmı yoksa aktarcanmı[/QUOTE
bir gün bile geçirmem hemen ayrılırım izne aktarmayı düşünmüyorum:)
en iyisi valla benm 4 aralıkta baslıo ben kasım 15den snra 15 gunde rapor alcam benm okuln oldgu yer acayıp sogudu ortam hc musat deıl bıde yol derdı var bu hafta son sonra keyıfteyım ınsallah
malesef vermedi söylediğin şeyin ne olduğunu anlamadım nedemek birde bebeğin için inşşşş herşey iyi olur aminnnnn
hatundaki keyfe bak ohh :)) ben de oteldeki kahvaltıyı kaçırmayayım diye 8 de kalkıyorum :)) allah korusun aç maç kalırım maazallah :))) odaya da ne kadar meyve varsa depoladım :)) canım sevtaporhan şey sormuştu bursada otobüsten hastaneye nasıl ulaşabileceğini. onu bi oku istersen
selam kızlar sabahtan beri gelemedim bir yoğunluk aldı başını gitti şimdide mesaim bitti çıkıcam birazdan nasılsınız kötü birşey yok dimi ben pazartesi günü yokum kontrolümüz var merak etmeyin bizi diye haber edeyim dedim öpüyorum hepinizi
amann bı gun keyıf yaptıkk gozun kaldı demee:))bende sabah 9da kalktım kocayı gecırdım yıne yattım iştee dun evdeydıı bırak bugun keyıf yapıyımm:)ozelmsj atmıs cvp ladım sımdı ama gecmıs kaldım bılmemm ne bılıyım bıldırımlere her gun bakmıyorum kii inş bulurr.gercı arabadan ındıği yerde kıme sorsaa yonlendırırler karmasık bıyer değil. senın neysın var bee oteldeee ben bısımı kacırdımm
benim koca iş sebebiyle geziyo ben de peşinden tin tin :)) istanbuldayım hava o kadar kötü ki odadan çıkasım yok :)) oğluşumla keyif yapıyoz babamız gelene kadar, o gelince yine gezmeler bekler bizi :)) dün ben de aynı şeyi yaptım, kahvaltıya indim kocayı yolladım odaya çıkıp uyudum 12ye kadar :)
kıss o kocana söyleee bursayada gelsinnn karr gelmedenn onları yollar bız gezerüzz:))ıkı gebeşşş anaammm bursadan kımsede yok surda herkez ılcede mılletne guzel gorusuyorr ben kaldımm tekkk
kıss o kocana söyleee bursayada gelsinnn karr gelmedenn onları yollar bız gezerüzz:))ıkı gebeşşş anaammm bursadan kımsede yok surda herkez ılcede mılletne guzel gorusuyorr ben kaldımm tekkk
kımse yok ankaradan bı sen numunelık:))gıt komsunla görusss hadee:).benım karsı komsum doğurdu 6 aylık cocuğ var görusuyom amaa benı her gorduğünde ayyy kılo almısın kılo almısın dıyo bu ara sınır edıyoo cokzayıftım ben eee sımdı aldım doğal olarak.alt kattakı yenı doğurdu 30 gunluk cocuğuvar yandakı 1.5 yasında.hepsı erkekk araalarında bı ben kız doğurcam hahahaa super havam oluyooo dıyolar sıtedekıler bı senınkını severız erkeğe doyduk artık dıyolar.
aynenn aynennv hepsı talıpp kızımaa:)kısss benım bu adam yıne tlf unutmusss aklı bes karıs havadaa oldu adamın nedensee:)aksamm neler oldu nelerrr bursa macı vardı onu ızledık sonra oturduk pc de oyun oynuyo ben dızıye bakıyom oda ara ara bakıyo kayıp şehırde kadının elınde bı meyve soylemıyım sımdıı yaz meyvesii nası yıyoo nası o bana baktı ben onaaa dedı canıncektımıı dedım senın bılecekmıstırrr benım nası cekmesın:)aslında canım gezmek ıstedıı kalk ozmn daha gec olmadan gıdelım bakalım dedık saat 11.30 tu bursanın altını ustune getırdıkk eve geldğiizde saat 1.30 tu veee bulamadıkkk hahaha dıyo kı bu gece yemesen bısı olurmuu yarın gunduz ben bulurum dıyoo tmm hade dedım bişi olmaz yoksa sabaha kdr gezcezzz hahahaa ohhhh iyi olduuu bıde dıyo senınde canın hep gecelerı cekıyor gunduz ne anlamı kalcak onemlı olan uğrastırmak hahaa wallaa cok hosuma gıttıı
kız bu seninkinde hamilelik belirtileri var ha unutkanlık gibi mesela :) bazı babalar da yaşarmış ya eşiyle birlikte gebeliği, seninki de öyle oldu herhalde :)) sen de gezmeye bahane arıyomuşsun :)) 2 saat adama meyve aratmış hay allah seni :)) benim canım sadece tek şey istemişti şimdiye kadar o da yazın alanyadayken istedi. kışın olan bişey (şimdi ara ara çıktı, ama tam mevsimi değil, hatta bursada baya meşhur) gitti adamcağız yazın şekerini buldu geldi, yiyorum yiyorum bişeye benzemiyo, canımın istediği o değil :) şekerini yıkadım suyla, öyle yiyeyim dedim cx gene olmadı :)) neyse bigün kendim gezerken sokakta yapanı buldum yarın kilo aldım :)) oturdum bi banka, hepsini yedim :) şimdi canım hiç istemiyo :))
hahahaa anladuum anladummm ne ıstediğinii keske benden ısteseydın yaz kıs var burda hemen yollardım:)he kısss benımkı aynı benım gıbı sankı o gebee hergun bırındenbişi duyuyo gelıyo uyguluyo bende.yaaa aratcam tabe kıss cok bişiler ıstemedım kı sımdıye kdr 4 ettı sonaylarda da ıkıkere ıstesem yeter:)bugunden dusunuyom ne ıstesem dıyee hehehe cokfenayımm.neysemmm eltımee gıdıyom ben gayfee ıcmeyee ıkı saatte gelırım göz kulak ol buralara:)öpuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?