2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
herkezee tunaydınnn bugun tembellık yaptım bı 11.30kalktım gecmısı okumuyorum bı gun gırmedım bı dunyaolmusss umarım kotu bişi yoktur.

sanada tunaydın uykucuuu oh yarasın uykun sanada bebısınede kotu bısı yok haftasonu ve herkes fırarda...

malesef vermedi söylediğin şeyin ne olduğunu anlamadım nedemek birde bebeğin için inşşşş herşey iyi olur aminnnnn

malesef vermedi söylediğin şeyin ne olduğunu anlamadım nedemek birde bebeğin için inşşşş herşey iyi olur aminnnnn

tam ayrıntılı bilmiyorum ama gebelik zehirlenmesi olması lazım emin de değilim nasıl bişey olduğunu da bilmiyorum sadece okuduklarımdan aklımda öyle kalmış. internetten araştır istersen ya da sağlık ocağında sürekli tansiyon takibi yaptırırken sor. onlar açıklar herhalde. canım bizim fl uzunluğu genetikmiş dr öyle diyor ama kafaya takıyorum ister istemez.

canım bir sorun olsaydı dr söylerdi üzme tatlı canını hem sen üzülsen bebişte etkilenir beterin beteri var varsın boyu bir kaç cm kısa olsun en büyük sorun bu olsun

amann bı gun keyıf yaptıkk gozun kaldı demee:))bende sabah 9da kalktım kocayı gecırdım yıne yattım iştee dun evdeydıı bırak bugun keyıf yapıyımm:)ozelmsj atmıs cvp ladım sımdı ama gecmıs kaldım bılmemm ne bılıyım bıldırımlere her gun bakmıyorum kii inş bulurr.gercı arabadan ındıği yerde kıme sorsaa yonlendırırler karmasık bıyer değil. senın neysın var bee oteldeee ben bısımı kacırdımm

selam kızlar sabahtan beri gelemedim bir yoğunluk aldı başını gitti şimdide mesaim bitti çıkıcam birazdan nasılsınız kötü birşey yok dimi ben pazartesi günü yokum kontrolümüz var merak etmeyin bizi diye haber edeyim dedim öpüyorum hepinizi

slm cnm cmt bugun cok kımse yok zaten gıtt sende:)hayırlı haberlerle gel inşş cnm hade görusurukk

benim koca iş sebebiyle geziyo ben de peşinden tin tin :)) istanbuldayım hava o kadar kötü ki odadan çıkasım yok :)) oğluşumla keyif yapıyoz babamız gelene kadar, o gelince yine gezmeler bekler bizi :)) dün ben de aynı şeyi yaptım, kahvaltıya indim kocayı yolladım odaya çıkıp uyudum 12ye kadar :)

kıss o kocana söyleee bursayada gelsinnn karr gelmedenn onları yollar bız gezerüzz:))ıkı gebeşşş anaammm bursadan kımsede yok surda herkez ılcede mılletne guzel gorusuyorr ben kaldımm tekkk

kıss o kocana söyleee bursayada gelsinnn karr gelmedenn onları yollar bız gezerüzz:))ıkı gebeşşş anaammm bursadan kımsede yok surda herkez ılcede mılletne guzel gorusuyorr ben kaldımm tekkk

ay ne güzel olurrrr da şantiyeler sadece istanbul ankara ve izmirde bursaya yetişememişler :) kim görüşüyo kızz valla ben ankarada kimseyle görüşmedim 23 haftalık gebiş komşum var onla da samimi değilim. ankaradakiler pişşşt pişşşşt tanışalım görüşelim kaynatalım :) bursadakiler çatlasın patlasın ay :)

zor be güzelim ben afyondayken ilçesinden bile kimse yoktu, üstelik benim afyonda eşimden başka tanıdığım insan da yoktu. bakkalı bile tanımıyodum düşün. çok sıkıcıydı. şurdan biri çıksa da görüşsem diye yırtınmıştım resmen :)

kımse yok ankaradan bı sen numunelık:))gıt komsunla görusss hadee:).benım karsı komsum doğurdu 6 aylık cocuğ var görusuyom amaa benı her gorduğünde ayyy kılo almısın kılo almısın dıyo bu ara sınır edıyoo cokzayıftım ben eee sımdı aldım doğal olarak.alt kattakı yenı doğurdu 30 gunluk cocuğuvar yandakı 1.5 yasında.hepsı erkekk araalarında bı ben kız doğurcam hahahaa super havam oluyooo dıyolar sıtedekıler bı senınkını severız erkeğe doyduk artık dıyolar.

komşum buzdolabı gibi bee bi tek selamlaşıyoruz :) ne güzel be seninki önüm arkam sağım solum bebeeee olmuş :))) senin kıza göz koyar bu oğlan anaları, kendimden biliyorum şimdiden huyu suyu düzgün gelin bakmaya başladım :))) dikkat et :))

günaydin herkese ben daha yeni uyaniyorum, dün misafirlerim vardi baya bi yoruldum aksamda belim cok kötü agriyordu sabaha kadar yatamadim.
dün misafirlerime pasta dedim yapiyim gittim alisverise geldim yaptim canimda cok cekyiordu o pastayi nasilda seviniyorum aksam yiycem diye, kuzenimde cok seviyor o pasatyi onun icin yaptim, ama ben salak gibi seker yerine tuz birakmisim bi yedim öyle migdem bulandiki dahada herhalde aklima bile gelmez o pasta, bide basit yapilan pastada degil baya ugrastiriyor hersey bosa gitti . pasta yapmayi cok sverim yengelrim annem felan beni gördülermi hemen pasta yap bize derler, okadar yaparim hic böyle bisey olmaz ilk deva basima böyle bisey geldi

aynenn aynennv hepsı talıpp kızımaa:)kısss benım bu adam yıne tlf unutmusss aklı bes karıs havadaa oldu adamın nedensee:)aksamm neler oldu nelerrr bursa macı vardı onu ızledık sonra oturduk pc de oyun oynuyo ben dızıye bakıyom oda ara ara bakıyo kayıp şehırde kadının elınde bı meyve soylemıyım sımdıı yaz meyvesii nası yıyoo nası o bana baktı ben onaaa dedı canıncektımıı dedım senın bılecekmıstırrr benım nası cekmesın:)aslında canım gezmek ıstedıı kalk ozmn daha gec olmadan gıdelım bakalım dedık saat 11.30 tu bursanın altını ustune getırdıkk eve geldğiizde saat 1.30 tu veee bulamadıkkk hahaha dıyo kı bu gece yemesen bısı olurmuu yarın gunduz ben bulurum dıyoo tmm hade dedım bişi olmaz yoksa sabaha kdr gezcezzz hahahaa ohhhh iyi olduuu bıde dıyo senınde canın hep gecelerı cekıyor gunduz ne anlamı kalcak onemlı olan uğrastırmak hahaa wallaa cok hosuma gıttıı

kizlar suanda hastanedeyim 100 luk seker yukletiyorum. simdiye kadar 3 kere kan aldilar 1 aclik 2 tokluk. tokluk olanlara benim aldgm seker olcum cihaziyla hemen baktim 191 ve 178 cikti. ins alet dogru degildir ins dusuk cikar. koluma da damar yolu acmislardi sonra kan gelmefi. tekrar actilar hic sevmiyorum bu isleri. o kadar sekerli su icsem cikar ama koca bardak igrenc bi su. ne bekliyolar ki. sinirlerim boxuldu.... bu saat oldu bi de acim...bi de yarin ales sinavi var... bi de hastanenin tahlil sonucunu alayim size son durumu belirtcem....

kız bu seninkinde hamilelik belirtileri var ha unutkanlık gibi mesela :) bazı babalar da yaşarmış ya eşiyle birlikte gebeliği, seninki de öyle oldu herhalde :)) sen de gezmeye bahane arıyomuşsun :)) 2 saat adama meyve aratmış hay allah seni :)) benim canım sadece tek şey istemişti şimdiye kadar o da yazın alanyadayken istedi. kışın olan bişey (şimdi ara ara çıktı, ama tam mevsimi değil, hatta bursada baya meşhur) gitti adamcağız yazın şekerini buldu geldi, yiyorum yiyorum bişeye benzemiyo, canımın istediği o değil :) şekerini yıkadım suyla, öyle yiyeyim dedim cx gene olmadı :)) neyse bigün kendim gezerken sokakta yapanı buldum yarın kilo aldım :)) oturdum bi banka, hepsini yedim :) şimdi canım hiç istemiyo :))

hahahaa anladuum anladummm ne ıstediğinii keske benden ısteseydın yaz kıs var burda hemen yollardım:)he kısss benımkı aynı benım gıbı sankı o gebee hergun bırındenbişi duyuyo gelıyo uyguluyo bende.yaaa aratcam tabe kıss cok bişiler ıstemedım kı sımdıye kdr 4 ettı sonaylarda da ıkıkere ıstesem yeter:)bugunden dusunuyom ne ıstesem dıyee hehehe cokfenayımm.neysemmm eltımee gıdıyom ben gayfee ıcmeyee ıkı saatte gelırım göz kulak ol buralara:)öpuldunuz

gez bakalım gezz :)) ohh eltiler gayfeler falan :) geç kalma çabuk gel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…