- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.701
günaydin herkese ben daha yeni uyaniyorum, dün misafirlerim vardi baya bi yoruldum aksamda belim cok kötü agriyordu sabaha kadar yatamadim.
dün misafirlerime pasta dedim yapiyim gittim alisverise geldim yaptim canimda cok cekyiordu o pastayi nasilda seviniyorum aksam yiycem diye, kuzenimde cok seviyor o pasatyi onun icin yaptim, ama ben salak gibi seker yerine tuz birakmisim bi yedim öyle migdem bulandiki dahada herhalde aklima bile gelmez o pasta, bide basit yapilan pastada degil baya ugrastiriyor hersey bosa gitti. pasta yapmayi cok sverim yengelrim annem felan beni gördülermi hemen pasta yap bize derler, okadar yaparim hic böyle bisey olmaz ilk deva basima böyle bisey geldi
kız bu seninkinde hamilelik belirtileri var ha unutkanlık gibi mesela :) bazı babalar da yaşarmış ya eşiyle birlikte gebeliği, seninki de öyle oldu herhalde :)) sen de gezmeye bahane arıyomuşsun :)) 2 saat adama meyve aratmış hay allah seni :)) benim canım sadece tek şey istemişti şimdiye kadar o da yazın alanyadayken istedi. kışın olan bişey (şimdi ara ara çıktı, ama tam mevsimi değil, hatta bursada baya meşhur) gitti adamcağız yazın şekerini buldu geldi, yiyorum yiyorum bişeye benzemiyo, canımın istediği o değil :) şekerini yıkadım suyla, öyle yiyeyim dedim cx gene olmadı :)) neyse bigün kendim gezerken sokakta yapanı buldum yarın kilo aldım :)) oturdum bi banka, hepsini yedim :) şimdi canım hiç istemiyo :))
canım öyle bi anlatmışsın ki hiç anlamadık ne olduğununeyse ki hiç sevmem
ahahhaneyse en azından adını söylememiş oldum :) ki zaten artık var her yerde migrosta falan :))
dedigin sey neydiki ben halen anlamadim cok merak etim
kızlar dün eşim akşam akşam kopardı beni yaahamileliğimde sigarayı çok zor bıraktığımdan ve eşim hala içtiğinden dışarı sigara içmeye çıkarken bana canım istemesin diye sigara içmeye gidiyorum demezdi...hep bahane bulup bahçeye çıkardı...arabanın kapısını açık unutmuşum,köpeklere bi bakıyım suları bitmiş mi mamaları var mı gibi bahaneler ben de anlar ama salağa yatıp anlamamazlıktan gelirdim (sanki kokudan anlaşılmıyomuş gibi)...o zamandan alışkanlık oldu hala sigara içmeye çıkıyorum demiyo ama maalesef artık bahaneleri tükendi
dün akşam hava da çok serin bugün dedim 'ben bi bakayım ne kadar serinmiş' dedi ben de ilk defa anlamadım yok artık boşver serin işte yağmur yağıyo dedim verdiği cevap: 'tamam işte bakayım ne kadar yağıyo'
hmm merakim gitti simdi tskaçık açık yazayım yavv :)) kestane :)) yazın canım istedi, kestane yerine ekmek yedim pek komikti :)
aahahah :)) kız adama bahane bırakmamışsın :)) sen iyi bırakabilmişsin sigarayı, ben hala bırakamadım( 1-2 taneye de olsa düşürebildim ama o 1-2yi içmeden olmuyo işte, biliyorum haksızlık yapıyorum bebeğime ama olmuyo. benim de eşim her akşam nargile içer, e mecbur dışarıya çıkıyor, beni götürmeden de gitmek istemiyo. allahtan kapalı alan yasağı var da duman altında kalmıyoruz.
bende sigarayi hamile oldugumu ögrendiigim günden beri icmiyorum. 3 aylik hamileyken resmen sigara aseriyordum ama tutabildim kendimi icmedim icmemde kesinlikle. biz evde sigara iciyorduk hata yatak odasinda bile icerdik, hamile kalinca esim evin icinde yanimda hic icmedi balkona giderdi hep ( tabi ozamanlar yazdi). simdi havalar sogudu diyor icerde iciyim pencerenin önünde iciyim izin vermiyorum ama bakdim gercekdende cok soguk mutfaga izin verdim orda icee bilirsin dedim beye efindyie oda zor geliyor, dedim isine gelirse kendin bilirsin. ama ben kesin emzirdikden sona yine baslarim buna eminim, ama tabiki artik bebek var evin icinde icmem. ozamanlar nekadar kötüydü disardan eve girdigim zamanlar nekadar igrenc kokuyordu ev simdi mis gibi hic koku yok hayata bidaha sigara icerde iicmeye izin vermen. türkiyede tabeleler var hani ,,sigara icmek yasakdir, cezasi 69tl´dir´´ .öyle bisey alip eve asacam artikkızlar dün eşim akşam akşam kopardı beni yaahamileliğimde sigarayı çok zor bıraktığımdan ve eşim hala içtiğinden dışarı sigara içmeye çıkarken bana canım istemesin diye sigara içmeye gidiyorum demezdi...hep bahane bulup bahçeye çıkardı...arabanın kapısını açık unutmuşum,köpeklere bi bakıyım suları bitmiş mi mamaları var mı gibi bahaneler ben de anlar ama salağa yatıp anlamamazlıktan gelirdim (sanki kokudan anlaşılmıyomuş gibi)...o zamandan alışkanlık oldu hala sigara içmeye çıkıyorum demiyo ama maalesef artık bahaneleri tükendi dün akşam hava da çok serin bugün dedim 'ben bi bakayım ne kadar serinmiş' dedi ben de ilk defa anlamadım yok artık boşver serin işte yağmur yağıyo dedim verdiği cevap: 'tamam işte bakayım ne kadar yağıyo'
'aahahah :)) kız adama bahane bırakmamışsın :)) sen iyi bırakabilmişsin sigarayı, ben hala bırakamadım( 1-2 taneye de olsa düşürebildim ama o 1-2yi içmeden olmuyo işte, biliyorum haksızlık yapıyorum bebeğime ama olmuyo. benim de eşim her akşam nargile içer, e mecbur dışarıya çıkıyor, beni götürmeden de gitmek istemiyo. allahtan kapalı alan yasağı var da duman altında kalmıyoruz.
ay ne güzel olurrrr da şantiyeler sadece istanbul ankara ve izmirdebursaya yetişememişler :) kim görüşüyo kızz valla ben ankarada kimseyle görüşmedim 23 haftalık gebiş komşum var onla da samimi değilim. ankaradakiler pişşşt pişşşşt tanışalım görüşelim kaynatalım :) bursadakiler çatlasın patlasın ay :)
ben geldim sabahtan oğlusu okula goturdum 10 ksım torenlerı ıcın sonra arkadas ugradım anca geldım, akşam esımın arkadasının kordonda bı barda d.gunu kutlaması var ben hıc gıtmek ıstemıyorum esıme dedım sen gıt bana bulaşma , gıdıcem oraya ıckı ıcmıcem oturdugum yerde mal mal takılcam sevmedıgım ınsanlarda hatta kusum olma ıhtımalı yuksek bouna stres olmayayaım
bu ara cok arttık cok korkuyorum ekrn dogum habercısı olabılırmı dıye gunde 5-6 kere oluyor eskıden gunde 1 falandıdoğumgünü kutlamak için kötü bi günde doğmuş yazıknapıyosun kız? sana bişey sorcam yakalamışken hani böyle bebiş karnının içinde top gibi semsert oluyo ya o sende günde kaç defa oluyo?
bu ara cok arttık cok korkuyorum ekrn dogum habercısı olabılırmı dıye gunde 5-6 kere oluyor eskıden gunde 1 falandı
bu ara cok arttık cok korkuyorum ekrn dogum habercısı olabılırmı dıye gunde 5-6 kere oluyor eskıden gunde 1 falandı
aynennnn ben nedense bu ara erken dogum korkusuna kapıldım akıntım cok var her seferınde suyum geldı sanıyorum akşam nette dolaşırken elımde su vardı bacak aramda duruyorudu yudum yudum ıcıyordum sonra ben bardagı yana koydumya bana da günde 1 defa olur bazen hiç olmazdı ama bugün sabahtan beri 3 defa oldu ben de tırstım tabii...intten biraz baktım susuz kalmak ya da idrar kesesinin çok dolu olması da etkili oluyomuş...bi de sabahtan beri aşırı hareketli bugün acaba pozisyon mu değiştirmeye çalışıyo diyorum ama tırstım valla :26:
aynennnn ben nedense bu ara erken dogum korkusuna kapıldım akıntım cok var her seferınde suyum geldı sanıyorum akşam nette dolaşırken elımde su vardı bacak aramda duruyorudu yudum yudum ıcıyordum sonra ben bardagı yana koydum
10 dk sonra bacak aramda ıslaklık hıssettım hafıfte koltukta allahım nasıl korktum panık oldum esımıde panıklerdım esımde ellıyor ıslakıklı var eyvah dedım benım suyum gelıyorrr sonra bardagı gorunce rahatladım
kontrolun ne zaman ?sen de bi alemsinya sen yine benden 3.5 hafta daha öndesin benim için çok çok erken.....şimdiye kadar aklıma hiç gelmemişti erken doğum olur falan diye ama bugün geliyo çok kötüyüm yaa dokunsan ağlıycam moral bozukluğundan...karnım şu anda bile taş gibi allahım niye bu kadar sık oluyo bugün yaa dün yorulmadım da hiç bişey yapmadım niye böyleyim bugün kafayı yiycem sakin olamıyorum
ojjjjjjj geldin can-ı cananım:)daaannn diye dalacam sohbete ama...selammm.nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?