2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ya ben hiç saymadım ama yaa...sadece çok tuvaletim geldiğinde bi de eğildiğimde oluyo..onın dışındakileri takip etmedim hiç...

kontrolun ne zaman ?

bu hafta içi herhangi bi gün...hem şeker testi yapılacaktı testten sonra da hemen muayeneye gel dedi gün vermedi eşimin izni belli olmadığı için....eğer yarın da böyle olursa hiç durmam acile giderim ama yarın daha iyi olursam pzt yi beklerim heralde

ya ben hiç saymadım ama yaa...sadece çok tuvaletim geldiğinde bi de eğildiğimde oluyo..onın dışındakileri takip etmedim hiç...

hiç iyi değilim canım valla hiç başıma gelmeyen bişey bugün gelince birazcık panik oldum eşimi arayıp söylesem şu anda gelemez zaten atışta...kafayı yer onu da aramıyım diyorum o yüzden...benim de çok tuvaletim geldiğinde de oluyo ama durup dururken yatarken de oluyo bugün

selam kızlar
ilk çıkan hemster çok güzel yapıyo
canım bunun gibi bi kararı ancak sen verebilirsin, senin mutsuz olacağın bir şeyi biz bilemeyiz, yapmak istediğin şey sadece çalışıyor olmaksa memurluk yapabilirsin ama öğretmenlik yapmak istiyorsan mutsuz olursun memurlukta, şubatta atama olmayacak diyorlar ısrarla, iyi düşün taşın, bence kimsenin söyledeğiylede hareket etme, biri gelir memurluğu över sende tercih edersin pişman olursun artık kurumlar arası geçişi de kaldırdılar riskli yani

allaa allaa...bolbol dinlen fıstık..kötü şeyler de düşünme..çok bunaldıysan da ne biliyim orda imkanlar nasıl bilmiyorum ama eşin erken gelirse acile gidin..umatım geçici bi durumdur..

yok gıtmıyecegım gokce gıbıyım bende bugun , zaten dogum gunu olan kısının kardesıyle kavgalıyız kanlı-bıcaklı derler ya, akşam akşam gerılmeyeyım aynı ortamda
hay allah..noluyo size bugün kuzular..ilişki durumları nasıl..gökçeye de sormayı unuttum..onınla da alakası oluyomuş...artı..akşam gitmen için hiçbi sebep yookmuş güzelim..boşver yayıl evde..dinlen..hem belki iyi gelir..

allaa allaa...bolbol dinlen fıstık..kötü şeyler de düşünme..çok bunaldıysan da ne biliyim orda imkanlar nasıl bilmiyorum ama eşin erken gelirse acile gidin..umatım geçici bi durumdur..

zaten böyle devam ederse bu gece acilde biter o kadar da rahat geçiriyodum halbuki hamileliği yaa nerden çıktı bu salak sertleşmeler şimdi

canım ben öğretmenim..meslekten ne beklediğinle alakalı herşey..çalışıp para kazanmak istiyorsan bence öğretmenliği düşünme..yıpranıyosun..artı değerimiz de yok ..biliyosun..naçizane fikrim..hergeçen gün sistem değişiyor..öğrenci,veli profili değişiyor..vs vs..ben 14 yılımı bitirmek üzereyim..hiçbişey eskisi gibi değil...

2 aydır yok bızde bı atraksıyon esım korkyor:)

zaten böyle devam ederse bu gece acilde biter o kadar da rahat geçiriyodum halbuki hamileliği yaa nerden çıktı bu salak sertleşmeler şimdi

canım panikleyip gittikce kendini sıkıyorsun dahada çoğalır o ağrılar sertleşmeler sakin ol uzan birde kendini üşütmemeye çalış inş birşey olmaz

kızlar ben çıkıyorum biraz uyumaya çalışcam hem kafam rahatlasın hem de nasıl olsa eşim gelip arabayı da getirene kadar yapabileceğim bişey yok

ya kızlar eşim erken geldi ...süprizzzz....çıkmak zorundayım..melteci gökçecim dikkat edin kendinize...diğer arkadaşlar sizlere de hepinize iyi akşamlar...

ogretmenlık benım ıcın daha onemlı muhtemelen daha mutlu olucam ama ne zaman atanırım allah bılır.atanana kadar kpss , dersane bır sürü sıkıntı. Hem maddı hem manevı... Bır kac yıl sonra da atamalar ıyıce azalacak. Su an memurluk gıbı bır sans onume cıkmısken de yabana atmak ıstemıyorum. Cunkı para kazanmaya da ıhtıyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…