- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.721
ya bana da günde 1 defa olur bazen hiç olmazdı ama bugün sabahtan beri 3 defa oldu ben de tırstım tabii...intten biraz baktım susuz kalmak ya da idrar kesesinin çok dolu olması da etkili oluyomuş...bi de sabahtan beri aşırı hareketli bugün acaba pozisyon mu değiştirmeye çalışıyo diyorum ama tırstım valla :26:
kontrolun ne zaman ?
ojjjjjjj geldin can-ı cananım:)
ya ben hiç saymadım ama yaa...sadece çok tuvaletim geldiğinde bi de eğildiğimde oluyo..onın dışındakileri takip etmedim hiç...
ilk çıkan hemster çok güzel yapıyoÖlü Taklidi Yapan Hayvanlar - YouTube ay çok güldüm buna :))
canım bunun gibi bi kararı ancak sen verebilirsin, senin mutsuz olacağın bir şeyi biz bilemeyiz, yapmak istediğin şey sadece çalışıyor olmaksa memurluk yapabilirsin ama öğretmenlik yapmak istiyorsan mutsuz olursun memurlukta, şubatta atama olmayacak diyorlar ısrarla, iyi düşün taşın, bence kimsenin söyledeğiylede hareket etme, biri gelir memurluğu över sende tercih edersin pişman olursun artık kurumlar arası geçişi de kaldırdılar riskli yaniÖğretmen arkadaşlara bi sorum olacak. Ben kpssye hazırlanıyorum. edebiyat öğretmenliğini bitirdim. Son sınavda 80.87 puan aldım. En son 81.21 de kaldı bizim bölümün puanı. Önümde 109 kişi kaldı. Şubatta atama yaparlarsa atanma şansım yüksek. Bir de bu ara memur alımı olacak. Kutuphaneci de alacaklarmis. Basvurup basvurmamak konusunda kararsizim. Öğretmenlik icin 5 sene emek verdim. Hem de son 3 seneyi evli olarak okudum. Zor oldu tabi. Bu kadar emegin sonunda öğretmenlik dışında başka bir şey yapmak istemiyorum. Ama sınava hazırlanmak ve ders çalışmak da beni çok sıktı artık. Bu sene bebisimiz de gelecek. Çalışmalarım bölünecek, kpss ye tam anlamıyla hazirlanamiycam. O yüzden memurluk için basvursam mi diyorum. Karar veremiyorum
yok gıtmıyecegım gokce gıbıyım bende bugun , zaten dogum gunu olan kısının kardesıyle kavgalıyız kanlı-bıcaklı derler ya, akşam akşam gerılmeyeyım aynı ortamdahoşşşbuldu..party girl..bu gece kop kop yaparsın artık oğlunla...
hiç iyi değilim canım valla hiç başıma gelmeyen bişey bugün gelince birazcık panik oldum eşimi arayıp söylesem şu anda gelemez zaten atışta...kafayı yer onu da aramıyım diyorum o yüzden...benim de çok tuvaletim geldiğinde de oluyo ama durup dururken yatarken de oluyo bugün
hay allah..noluyo size bugün kuzular..ilişki durumları nasıl..gökçeye de sormayı unuttum..onınla da alakası oluyomuş...artı..akşam gitmen için hiçbi sebep yookmuş güzelim..boşver yayıl evde..dinlen..hem belki iyi gelir..yok gıtmıyecegım gokce gıbıyım bende bugun , zaten dogum gunu olan kısının kardesıyle kavgalıyız kanlı-bıcaklı derler ya, akşam akşam gerılmeyeyım aynı ortamda
allaa allaa...bolbol dinlen fıstık..kötü şeyler de düşünme..çok bunaldıysan da ne biliyim orda imkanlar nasıl bilmiyorum ama eşin erken gelirse acile gidin..umatım geçici bi durumdur..
2 aydır yok bızde bı atraksıyon esım korkyor:)hay allah..noluyo size bugün kuzular..ilişki durumları nasıl..gökçeye de sormayı unuttum..onınla da alakası oluyomuş...artı..akşam gitmen için hiçbi sebep yookmuş güzelim..boşver yayıl evde..dinlen..hem belki iyi gelir..
zaten böyle devam ederse bu gece acilde bitero kadar da rahat geçiriyodum halbuki hamileliği yaa nerden çıktı bu salak sertleşmeler şimdi
2 aydır yok bızde bı atraksıyon esım korkyor:)
fl boyu *7 canımmeltem ultrasonda boy yazmıyor boy ölçüm hesabı nasıldı.
fl boyu *7 canım
e benım kapı gıbı oğlum var o bana bakar ama teyzseı:)
tamam canım ıyıyım ama bana bısey olmaz ben dogurma ozurluyum:)amaaaan doğru ya..kendimle karıştırdım..ben burda yalnızım ya...neyse canım..bişi olursa haber ver yine de..öpüyorum...
canım bunun gibi bi kararı ancak sen verebilirsin, senin mutsuz olacağın bir şeyi biz bilemeyiz, yapmak istediğin şey sadece çalışıyor olmaksa memurluk yapabilirsin ama öğretmenlik yapmak istiyorsan mutsuz olursun memurlukta, şubatta atama olmayacak diyorlar ısrarla, iyi düşün taşın, bence kimsenin söyledeğiylede hareket etme, biri gelir memurluğu över sende tercih edersin pişman olursun artık kurumlar arası geçişi de kaldırdılar riskli yani
canım ben öğretmenim..meslekten ne beklediğinle alakalı herşey..çalışıp para kazanmak istiyorsan bence öğretmenliği düşünme..yıpranıyosun..artı değerimiz de yok ..biliyosun..naçizane fikrim..hergeçen gün sistem değişiyor..öğrenci,veli profili değişiyor..vs vs..ben 14 yılımı bitirmek üzereyim..hiçbişey eskisi gibi değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?