- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.741
sonucuna katlanmak senin için zor olmayacaksa hayatını önemli şekilde etkilemeyecekse, her şekilde mutlu olurum çalışayım yeter dersen tabikide memurlukta hakkını kullan, sonuçta bu fırsatta kaçabilir elinden, yine söylüyorum bu kararı ancak sen verebilirsin, ben memurluk yapacak karakterde biri değilim ben tercih etmezdim ama senin durumunu düşününce birde çocuk olacak seneye yeniden hazırlan kendi mesleğini yap demekte gelmiyor içimden, zor bi sınav fenciyim bende çok çalışıp atandım.. evliyken helede çocukla çok yüksek puanlar alman biraz zor bunlarda gerçekler sonuçtaogretmenlık benım ıcın daha onemlı muhtemelen daha mutlu olucam ama ne zaman atanırım allah bılır.atanana kadar kpss , dersane bır sürü sıkıntı. Hem maddı hem manevı... Bır kac yıl sonra da atamalar ıyıce azalacak. Su an memurluk gıbı bır sans onume cıkmısken de yabana atmak ıstemıyorum. Cunkı para kazanmaya da ıhtıyacım var.
aynen canımm bizim halamız yokda babanede hiç oralı olmuyor daha erken diyordur heralde şu zamna kadar umudumm vardı ama artık hiç yokneyseki teyzesi ve annanesi herseyini alacklar
tmm canım çok sağolasın... kent meydanında inip anamla dolmuşa binicez orda sorarız artık bir de terminalin ordan çekirge devlet hastanesine otobüsler kalkıyor diyorlar. o cadde üzerindeymiş sanırım konur hastanesi falan da....cnm naptın hallettınmı ıslerını msjını gec gordum bı faydası oldumu bılemıyorum
offfffffffffffffffffffffffffffff.... içim sıkıldı yinezaman geçmiyor.... evin içinde ben hapis annem hapis bu soğukta bir yere gidesim de yok zaten... nasıl geçecek bu zaman.... 164 gün var daha... 5.5 ay... bilmem kaç saniye kaç dakika kaç saat... allahım ben bu kadar ayrı kalmadım ki hiç... elimden aldılar bir şey de yapamıyorum... nasıl dayanıcam ben.... bu öğretmenlerden evli olup eş durumundan gelemediği için ayrı yaşayanları düşündüm de bugün ne zor şeymiş... insan yaşamadan hiçbir tecrübeyi bilemiyor... hiçbirşey yapmak istemiyorum ... onsuz bişeyin tadı yok ki... yatak odamızın kapısını daha hiç açmadım... o koskoca yatağı görmek dahi istemiyorum.... bu nasıl dayanılası bişey ki böyle... kokusunu gülüşünü bakışını ellerini sesini her şeyini çok özledim... saçma sapan kavgalarımızı bile özledim... meğer ne saçmaymış onlar... ne gereksiz... offffffffffffffff.... ben napıcam...
Öğretmen arkadaşlara bi sorum olacak. Ben kpssye hazırlanıyorum. edebiyat öğretmenliğini bitirdim. Son sınavda 80.87 puan aldım. En son 81.21 de kaldı bizim bölümün puanı. Önümde 109 kişi kaldı. Şubatta atama yaparlarsa atanma şansım yüksek. Bir de bu ara memur alımı olacak. Kutuphaneci de alacaklarmis. Basvurup basvurmamak konusunda kararsizim. Öğretmenlik icin 5 sene emek verdim. Hem de son 3 seneyi evli olarak okudum. Zor oldu tabi. Bu kadar emegin sonunda öğretmenlik dışında başka bir şey yapmak istemiyorum. Ama sınava hazırlanmak ve ders çalışmak da beni çok sıktı artık. Bu sene bebisimiz de gelecek. Çalışmalarım bölünecek, kpss ye tam anlamıyla hazirlanamiycam. O yüzden memurluk için basvursam mi diyorum. Karar veremiyorum
tmm canım çok sağolasın... kent meydanında inip anamla dolmuşa binicez orda sorarız artık bir de terminalin ordan çekirge devlet hastanesine otobüsler kalkıyor diyorlar. o cadde üzerindeymiş sanırım konur hastanesi falan da....
kulağına sööliim miiii???canım bişeyler yemek istiyo ama ne? ne yesem kiiiii
benim düşündüğüm bi isim kocam kabul etseydi koyardım. hayal diye bi öğrencim de vardı sınıf başkanı yaptığım. sölemesi de çok zarif oluyokızlar hayal ismi nasıl sizce güzel olmaz mı kızıma???
kızlar hayal ismi nasıl sizce güzel olmaz mı kızıma???
yok bitanem izin vermiyorla tuvalete bende depend diye bez aldım bez takıcamm napıyım içicem artık migrosta var sabah dokuzda yakında varsa alın yada şimdi alselam kızlar nasılsınız? dün kocam yemeğe çağırdı çarşıya çıkıverdim hemen. nişan fotomuz vardı çerçeveletcektik onu da hallettik.
üstten üstten okudum biraz geçmişi.
biz de dün gece(23:30 fln) samanyolu tvye bi bakalım dedik maneviyatımız artsın diye. meğersem yemek programı yaparlar ya değişik kentleri gezip öyle bişey varmış
koca bi tepsi çok sevilen bişey kızlar neler neler var içindeüstelik çarşıda güzel bişey yiyip gelmiştik. doğumgünümden kalan en sevdiğim pastayı da götürmüştük üstüne evde. karnım doluydu full, ona rağmen olsa yerdim yani öyle bi canım çekti. kociş sölicekti dışardan ama o saatte yersem kabus görürüm kusarım fln diye bu akşama bıraktık. biraz önce yemek yedim ama kociş gelince beni o şeyden yemeye götürcek yine de. hahahaaahaa nası bi iştahım açık dünden beri maşallah. moral verdiniz ya ne görsem yicem
o kestanenin direkt şekerini canım çekmişti benim. buralarda da bulamamıştık istediğim gibisinden. tam buldum yiyecektim ki şeker yüklemesi yapıldı ve şeker çıktı.neyse bi tanecik yedim bi yerim şişmesin diye.
yarın alese giricem ben de. bugün bi deneme çözeyim dedim. 85 civarı puan yaptım. o kadar da kitap almıştım hazırlanıyodum bi süredir. inşallah daha yüksek alırım yarınki sınavdan.bi de düşünüyom acaba 3 saat nası dayancam tahta sırada? çişim gelir kesin belim ağırır, bebiş içerde sıkışır tekmeler.:26: izin veriyolar mı yaa tuvalete???:44:
bu arada benimki sedef ismine 3. kararında hayır dedi uyuzbıktım artık isim seçememekten. anam var ya benimki evlenmeyi 4 yıl düşündü de anca karar verdi, çocuk 9ayda doğuyor nası karar verecek bilmem 3 ay kaldı
ben kurumlar arası atama var biliyodum 2 yıl çalıştıktan sonra başvurulabiliyo diye. başka bi arkadaş kalktı yazmış. kalkmadıysa ben olsam girerdim.
kızlar bişe sorucamm bu gün odu bu ne anlamadım benim gibi olan varmı ? vajina ve idrar yerimde hangisi çözemedim böyle vok vok gibi arada cılı sızlama var şimdi yok şükür ama meleğim tekme attıkça aşağıda vakum gibi ya doktorada nası anlatcamm tam izahda edemiyorumm
Canım merak etme aynısı bende de var dr a altıma vuruyor bebiş dedim çocuk döndüğü zaman oluyormuş ayakları aşağıda olunca hakkaten oğluşumun ayakları aşağıdaydı ondanmış şimdi gene dönmüş geçti bayağı:) endişelenme yanee:)
Selam kızlar ya bugün dr randevum vardı,oğluşumu gördük sağolsun eli ayağı neresi varsa yüzündeydi göstermedi yüzünü kuzucum ama yanakları çok tatlıydı azcık orasını gördüm1050gr olmuş bu arada.Bende 60kilo olmuşum dedim doğuma ne olurum 70e yaklaşırsın dedi moralim bozuldu ya,6,5 aylık oldum 7 kilo aldım ya eğer dediği gibi olursa semircem heralde ya bide o kadar boğazıma düşkün de değilim okula yürüyerek gidip geliyorum bi de öyle olmasam ne olacam dedim amaan.Allahım evladıma sağlık versin yeter ki ama bu da canımı sıktı biraz.öyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?