2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Ne demek canım benim allah senden de razı olsun.Bende de ilk olunca deneyimli annelere sordum önce onlarda dedi ters dönmüştür diye dr da teyit etti senin kuzucun da ters dönmüş annesi:)

Ayyyyyyyyyyy teşekkür ederim moral verdin resmen,ablamda aynısı diyorda işte dr sağolsun 70 falan deyince ödüm koptu yaa ama dediğin gibi kzuum sağlıkla gelsin de napalım yağlanacaz artık bu arada sağol teyzesi..

bence doktor senin fit olduğunu görüp 70 de olsan iyi bi hamilelik kilosu diye düşündü bana baksana ben şu an 87 yimm bu arada rica ederimm canımmm benimm öp benim içinde güzel meleğini

bence doktor senin fit olduğunu görüp 70 de olsan iyi bi hamilelik kilosu diye düşündü bana baksana ben şu an 87 yimm bu arada rica ederimm canımmm benimm öp benim içinde güzel meleğini

Senin öpücüklerini ilettim kuzuma teyzesiiii,bugün bir de oğluşumun bebek arabasını da aldık graco marka travel sistem kırmızııı bir mutlu oldum ilk büyük eşyası haftaya da yatağını alcaz bakalım.

Biz çamaşır asmaya gidiyoruz,sonra da biraz babamızın nazını çekecez meyvesi içeceği bilmem nesi öpüyorum seni de meleğini de kendinize iyi bakın byebyesss:))

ayyy süperr hayırlı olsunnnnnnnnnn güle güle kullansınnnn sağlıkla sıhatle aminnnnnnnnnnnnnnn :) bu arada bizmde bugün geldi bebek arabası küçük beşiği :) aynı gün aynı heyecanı yaşamışız bizde eşimle bi sevindirik oldukk ama işte o alt tarafımdaki garip durum beni korkuttunca bi aldıklarımıza baktımm bi meleğime ağlayasım geldi ama tejrar diyorumm Allah razı olsun sendende güzel meleğindende inan çok rahatladımm sen bişe yok diyince yoksa yarınki sınavada stresli giricektimm :) ve kırmızıı süper olmuşş bende çok severim kırmızıyııı :) bizde kırmızı aldık eşimle :)

Biz çamaşır asmaya gidiyoruz,sonra da biraz babamızın nazını çekecez meyvesi içeceği bilmem nesi öpüyorum seni de meleğini de kendinize iyi bakın byebyesss:))

kolay gelsinn bitanemmmm dikkat et kendine de meleğinede Allaha emanet olunn güzel annesi ve onun güzel meleği aminnnn :)bizde çok öptükk oğluşumla ikinizi :)

kızlar buhar makinesi kullanan var mı aranızda? bütün gece açık tutuyo musunuz? nasıl kullanıyosunuz?

yoncamel tam olarak nasıl birşey hissettinde ters dönmüştür dendi açıklayabilir misin?

2 gündür ben de de ince ince sızlama oluyor vajinada sanki. ve çoık endişeleniyorum.:18:

güzel annişler ben geldim napıosunuz henüz geçmişi okuyamadım
bugün sabahtan beri koşuyorum kocişimin doğum günü
yemekler yaptım pastamı yaptım hediyemi aldım
çok yoruldum ama değdi tabiii :)))))

kızlar buhar makinesi kullanan var mı aranızda? bütün gece açık tutuyo musunuz? nasıl kullanıyosunuz?
ben ılk bebegımde de kullandım bu bebektede kullanacagım nasıpse cok faydalı dr kesınlıkleonermıstı yenı dogan bebeklerın burunları bızım gıbı nem yapamıyopr malesef ve sureklı burunları kuruyor

ben kendim için aldım şimdi hemde bebeğe kullanırız diye düşündük, sinüzit var bende kaloriferler yanmaya başlayınca odamızdaki hava çok kuruyor ben sürekli baş ağrısıyla kışı geçiriyodum, şimdi buhar makinesini kullanıyorum ama nasıl kullanmak gerekir bi fikrim yok saat ayarını 4 saat yapıyorum yatarken sonra kendisi kapanıyo acaba sabah kadar mı yapmak lazım yine kuruyo mudur? birde odanın kapısını kapatıyor musun canım?

benim evim dogalgazlı degıl klıma ıle ısınıyorum bız aılecek kapı kapatmayız evımde 150 mkare buyukce bır ev ama nedense o alışkanlıgımız olamadı heralde sıcak bır ıklımde yasamanın verdıgı artı bu , ben genelde 2-3 saatte bir 2 saat olarak kullandım ama bulundugun yer alan etkıler tab sureyı surekl acık olması da fazla neme sebeb olabılır

bende kapı kapatmaktan pek hoşlanmam aslında :) buhar makinesini çalıştırınca kapatmaya başladım, evim çok büyü değil benim yalnız kalorifer çok fazla yandığı için, kısma şansım da yok, acayip kuruyo havası, yazın sorun olmuyo büyük bi göl var çünkü ılıman bi yerde yaşıyorum ama kışın boğazım genzim yanarak uyanıyorum sonrada başım ağrıyo, sitede başka yorumları okudum etrafı ıslattı fln demişler ben öyle bişey yaşamadım sanırım fazla nem olunca ıslatmıştır, sabaha kadar çalıştırmayı deneyim ıslatırsa eğer anlarım

ben hep derim en ıyı ögrenme yontemı deneme yanılma yontemıdır:)) buhar makınesı enteresan bı mevuz tamamen karsı olanlarda var onsuz yapamayanlarda bu arada benden sana tavsıye azıcık mentol at suya ınanılmaz rahatlatıyor

evet uç fikirler var kesinlikle kullanmayın diyen doktorlar da varmış, ama tek gecede bende etkisini gösterdi öyle yerleri flnda ıslatmadı, zaten kullanma kılavuzunda pencerelerde yoğuşma olduğunda kapatın yazıyo, ya bide herkesin yaşadığı yer evini ısıtma yöntemi farklı, ihtiyaç duymadığı halde laf olsun diye alanlar memnun kalmıyo bence

kesinlikle katılıyorum benim ilk bebegımde olmazsa olmazlarım vardı bırcok ınsana gore gereksız olanlar
mesela ben burun aspıratoru çok kullandım ama tezatı savunlarda vardı encokda bez ve ıslak mendıl konusunda anlasamadım ınsanlarla
ben ogluma prıma bez ve nıvea ıslak mendıl kullandım sonucta tr de en ıyı markaların basında gelıyor bunlar ben baska marka kullandıgım anda oğlumun poposu pişiyordu
ama rpıma bezı begenmeyıp te canbebeyı oven arkadaslara sınır oluyordum yanı kalıte farkı dıye bısey ar goz var nızam var kardesım bu kadar ınsan da eneyı degıl o kadar fıyat farkı verıpte alsın , o yuzden en ıyısı kendın dene gor ve kullan canım

aynen öyle birde her bebek aynı değil ki alerjisi olan var cildi hassas olan var, deneyerek bulunabilir, en iyisi başkasının lafına bakmamak bencede, yoksa millet şimdiden konuşmaya başladı, çok şişmişsin, karnın 8 aylık gibi, karnın ne kadar sert, yüzün solmuş, ceviz ye pekmez iç, aman çay içme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…