2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Buhar makineleri nefes almakta zorlandığı enfeksiyon geçirme durumlarında kullanılabilir ama alışkanlık düzeyine gelmemeli diye düşünüyorum. Ya da kalorifer peteklerine asılan su kapları içine az miktarda mentol konarak kullanılabilir belki, en azından elektrikli değil ve Allah korusun, prizden kaynaklı sorunlar yaşanmaz sanırım. Buhar makinelerini hiç önermeyen hekimler de var neticede.

aman ben sallamıyorum kımseyı benım bedenım benım kararım:)

canım o peteklere takılan suluklar var ya onların hiç bir faydası yokmuş, ölçerek deneyenler var. yaşayınca anlıyor insan, boğaz kuruluğuyla uyanmaktan hasta oluyodum ben ve her gece burnum tıkanıyodu, şimdi çok rahat uyanıyorum, ihtiyaç meselesi yani, nem oranı %45 in üstündeyse zaten makineye fln gerek yok, benim eve serdiğim çamaşır bi saat içinde kuruyo oradan anlaşılabilir :)

iyigecelerrrrr

hemen buhar makinasını yazayım..kızımda çok kullandım ben bunda da yenisini alacağım..onsuz olmuyor malesef..yok havlu ıslat kalorifere koy yok kap koy hiçbiri işe yaramıyor
ve hala kızımda hasta olsa buhar yap odaya diyor doktorların çoğu..
günde 2 kere 3 saat yeterli diye biliyorum ben
fazlası da rutubet yapar ve zararlı sonuçta
ve tabi ki soğuk uhar makinası olacak bakteri üretmemesi için, bir de srkeli suyla falan iç haznesini temizlemek lazım ara ara...

biz hastane çıkışı ve ciciler aldık kuzumaa
çok hoşuma gitt Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah
ablamıza da yatak uyku seti falan aldık. onlara bir şey alınca benden mutlusu yok valla:)

iyigeceler herkese
yatalım yavaştan

ezel sana berşne mi hediye gondercekti? berineden haber yoksa onun yerıne baska bırı gırsın lısteye

yok meltemcim bana mucizem gönderecekti
berine birsy e göndereceti...ama o kendi adresini bile vermedi yanlış bilmiyorsam
bu durumda berine ye gönderecek olan kişi birsy e gönderebilir bence

vok vok muuu? Allah iyiliğini versin kız o nası bi tabir? hehe
ayyy yapma bee ay ben bez bağlayıp hiç gidemem yaw:26: ama hamileyiz yani anlayış görtermeleri lazım. yeni gelmiş o kural heralde. ben gözetmenlik yaparken bizim eşliğimizde wcye götürüyoduk adayları. Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın yarın inşallah.
kızlar buhar makinesi kullanan var mı aranızda? bütün gece açık tutuyo musunuz? nasıl kullanıyosunuz?
zeysima biz de alcaz bizim de durum aynı evde. eşimle ikimiz nefes alamıyoruz. ağız açık yatıyoz bu sefer gırtlağımız kuruyor valla. bebişler napsın biz bu haldeysek. geçen kış kettle kaynatıyoduk odada valla. öyle de uyuyakalmak riskli tabi. bize de şart buhar makinesi. hepsi öyle ayarlanabiliyor mu acaba otomatik kapanmalı? siz ne marka aldınız kaça aldınız canım?

meltemcim bu arada ben de aynı şeyi düşünüyodum ama dile getiremiyodum tabi. tercüman oldun saol yoksa üzülüyodum bana hatıra kalmicak forumdan diye.

canım olefini benim makinemin markası eşim çok araştırır böyle şeyleri 15 gün kadar araştırdı özellikle ingilizce makaleler okudu, yabancı sitelerde araştırdı ve bu markaya karar verdi, alman markası zaten, sadece buhar makinesi üretiyomuş yani adamların işi bu başka birşey üretmiyolar fiyatıda gayet uygun 100 lira abartı değil yani, bizde buhar makinasından önce kettle kullandık bir müddet ama dediğin gibi kapatmak zorundasın bir kaç saat sonra etkisi geçiyo onun, sabah kurumuş şekilde uyandım makineyi açıp iki dakika soludum anında rahatlatıyo, dün gece kendimi grip gibi hissediyodum genzim yanıyodu bugün gayet güzel uyandım, bence faydalı bişey, benim eşimde hiç horlamaz normalde, geçenlerde gece çok yanıyodu kalorifer bi uyandım şaşkın halde kuruluktan horluyo garibim
birde canım bi ayrıntı var bazı markalar ortamın nem oranını ölçüyo ve senin belirlediğin orana gelince otomatik kapanıyo, aslında o özellikte olsa mükemmel derdim bi o eksik yani onun dışında şu anda gayet güzel

nur kubra sen bana uygun olursa senın ıcın tabı oozelden mesaj at telefonnu hedıye zıncırınde kıme gonderceksen yada kım gondercekse sana tabı arkadalarda ok derse ulaştıralım bılgını tugbaya vereyımben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…