- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.781
aman ben sallamıyorum kımseyı benım bedenım benım kararım:)aynen öyle birde her bebek aynı değil ki alerjisi olan var cildi hassas olan var, deneyerek bulunabilir, en iyisi başkasının lafına bakmamak bencede, yoksa millet şimdiden konuşmaya başladı, çok şişmişsin, karnın 8 aylık gibi, karnın ne kadar sert, yüzün solmuş, ceviz ye pekmez iç, aman çay içme
hemen boşaltıyorum:)sana msj atmaya çalışıyorum ama msj kutun dolu
olduğu için gitmiyo ??????
canım o peteklere takılan suluklar var ya onların hiç bir faydası yokmuş, ölçerek deneyenler var. yaşayınca anlıyor insan, boğaz kuruluğuyla uyanmaktan hasta oluyodum ben ve her gece burnum tıkanıyodu, şimdi çok rahat uyanıyorum, ihtiyaç meselesi yani, nem oranı %45 in üstündeyse zaten makineye fln gerek yok, benim eve serdiğim çamaşır bi saat içinde kuruyo oradan anlaşılabilir :)Buhar makineleri nefes almakta zorlandığı enfeksiyon geçirme durumlarında kullanılabilir ama alışkanlık düzeyine gelmemeli diye düşünüyorum. Ya da kalorifer peteklerine asılan su kapları içine az miktarda mentol konarak kullanılabilir belki, en azından elektrikli değil ve Allah korusun, prizden kaynaklı sorunlar yaşanmaz sanırım. Buhar makinelerini hiç önermeyen hekimler de var neticede.
ezel sana berşne mi hediye gondercekti? berineden haber yoksa onun yerıne baska bırı gırsın lısteyeiyigecelerrrrr
hemen buhar makinasını yazayım..kızımda çok kullandım ben bunda da yenisini alacağım..onsuz olmuyor malesef..yok havlu ıslat kalorifere koy yok kap koy hiçbiri işe yaramıyor
ve hala kızımda hasta olsa buhar yap odaya diyor doktorların çoğu..
günde 2 kere 3 saat yeterli diye biliyorum ben
fazlası da rutubet yapar ve zararlı sonuçta
ve tabi ki soğuk uhar makinası olacak bakteri üretmemesi için, bir de srkeli suyla falan iç haznesini temizlemek lazım ara ara...
biz hastane çıkışı ve ciciler aldık kuzumaa
çok hoşuma gitt Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah
ablamıza da yatak uyku seti falan aldık. onlara bir şey alınca benden mutlusu yok valla:)
iyigeceler herkese
yatalım yavaştan
evet tugba bu ıse bı el atsın benceyok meltemcim bana mucizem gönderecekti
berine birsy e göndereceti...ama o kendi adresini bile vermedi yanlış bilmiyorsam
bu durumda berine ye gönderecek olan kişi birsy e gönderebilir bence
vok vok muuu?kızlar bişe sorucamm bu gün odu bu ne anlamadım benim gibi olan varmı ? vajina ve idrar yerimde hangisi çözemedim böyle vok vok gibi arada cılı sızlama var şimdi yok şükür ama meleğim tekme attıkça aşağıda vakum gibi ya doktorada nası anlatcamm tam izahda edemiyorumm
ayyy yapma beeyok bitanem izin vermiyorla tuvalete bende depend diye bez aldım bez takıcamm napıyım içicem artık migrosta var sabah dokuzda yakında varsa alın yada şimdi almigros açıktır hem doğum sonrasıda kullanılıyoruş
zeysima biz de alcaz bizim de durum aynı evde. eşimle ikimiz nefes alamıyoruz. ağız açık yatıyoz bu sefer gırtlağımız kuruyor valla. bebişler napsın biz bu haldeysek. geçen kış kettle kaynatıyoduk odada valla. öyle de uyuyakalmak riskli tabi. bize de şart buhar makinesi. hepsi öyle ayarlanabiliyor mu acaba otomatik kapanmalı? siz ne marka aldınız kaça aldınız canım?kızlar buhar makinesi kullanan var mı aranızda? bütün gece açık tutuyo musunuz? nasıl kullanıyosunuz?
evet tugba bu ıse bı el atsın bence
teyzelerim bakııın tatlımıyım minnacık çenemle kocaaa dudişlerimle öpüyoyum sizi
Eki Görüntüle 549972
canım olefini benim makinemin markası eşim çok araştırır böyle şeyleri 15 gün kadar araştırdı özellikle ingilizce makaleler okudu, yabancı sitelerde araştırdı ve bu markaya karar verdi, alman markası zaten, sadece buhar makinesi üretiyomuş yani adamların işi bu başka birşey üretmiyolar fiyatıda gayet uygun 100 lira abartı değil yani, bizde buhar makinasından önce kettle kullandık bir müddetzeysima biz de alcaz bizim de durum aynı evde. eşimle ikimiz nefes alamıyoruz. ağız açık yatıyoz bu sefer gırtlağımız kuruyor valla. bebişler napsın biz bu haldeysek. geçen kış kettle kaynatıyoduk odada valla. öyle de uyuyakalmak riskli tabi. bize de şart buhar makinesi. hepsi öyle ayarlanabiliyor mu acaba otomatik kapanmalı? siz ne marka aldınız kaça aldınız canım?
aslında berıneye ulaşılamazsa en mantıklısı onun yerıne senın gırmen tubaya ıletelımBen katılabilirim kaçırdım çekilişi üzülmüştüm
******************************Ben katılabilirim kaçırdım çekilişi üzülmüştüm
****************Ben katılabilirim kaçırdım çekilişi üzülmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?