- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.801
üç yudum süt içsene bazen faydası oluyo, zararlı bişey değil denemekte fayda var :) çok içme ama sadece 3 yudumofffffff bugunun konusukasılmalar ve mıde yanması rennıe duo ve 3 sıse maden sodası banamısın demedı((
deneyeyım hemen sağol canımüç yudum süt içsene bazen faydası oluyo, zararlı bişey değil denemekte fayda var :) çok içme ama sadece 3 yudum
teyzelerim bakııın tatlımıyım minnacık çenemle kocaaa dudişlerimle öpüyoyum sizi
Eki Görüntüle 549972
nur kubra sen bana uygun olursa senın ıcın tabı oozelden mesaj at telefonnu hedıye zıncırınde kıme gonderceksen yada kım gondercekse sana tabı arkadalarda ok derse ulaştıralım bılgını tugbaya vereyımben
günaydın kızlarrrr.... allah göstermesin de şu durum kafama takıldı özel hastanede doğum yaptın diyelim küvez<e koyuldu bebek... karşılayamam diyerek hemen ertesi gün devlete sevk ettirilebiliyor mu???
gunaydınnnnnn pleaseeeeeeeeee mesaj kutunu kontrol et:)günaydıınnnnnnnnnnnnn
evet tugba bu ıse bı el atsın bence
Ben katılabilirim kaçırdım çekilişi üzülmüştüm
Günaydın canım.benim ablam özelde doğum yaptı bebek 15 gün küvezde kaldı beş kuruş para almadılar.ödediğin paraya küvez falan dahil diye biliyorum
tugbacım sen buraya yaz bende ona face ten mesaj atayım bebısım:)hemen el atyrumm
ben sımdı lısteye bakıp sana gndercek ve senn gondercegn kısıyı solyrum ve bılgılendrmeyı yapıorum canm
erken dogum cok duyunca bunu ben arastrmstm bıkac yerde soyle okudum kuvez ozeldede olsa ucret alnmaması gerekıomus bole belrlenmıs ama bende tam emn olamyrum bıdahakı kontrolde sorucam bunu dunyann bın bır turlu halı var sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?