2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Yine uyku yok bana:-( o kadar sorunlarim varki anlatamam. Şükür eşimle değil ama çıldırmak üzereyim burayada yazamiyorum çünkü katenin ben olduğumu biliyorlar okurlar falan iyice bunaldım artık. Bi kaç gündür o kasılmaları günde 10 kereden fazla yaşamaya başladım erken doğum yaparsam çekecekleri var benden.

günaydın kızlarrrr.... allah göstermesin de şu durum kafama takıldı özel hastanede doğum yaptın diyelim küvez<e koyuldu bebek... karşılayamam diyerek hemen ertesi gün devlete sevk ettirilebiliyor mu???

günaydın kızlarrrr.... allah göstermesin de şu durum kafama takıldı özel hastanede doğum yaptın diyelim küvez<e koyuldu bebek... karşılayamam diyerek hemen ertesi gün devlete sevk ettirilebiliyor mu???

Günaydın canım.benim ablam özelde doğum yaptı bebek 15 gün küvezde kaldı beş kuruş para almadılar.ödediğin paraya küvez falan dahil diye biliyorum

özelde küvez çok pahalı diye biliyorum ben
devlette de bedava değil çok masraflı deniliyordu ama kulaktan dolma bilgilerim yani..
inşallah hiç gerek kalmaz onlara hiçirimiz için...

meltemmmm kontrol edildi tamammm:)))

7. kutuya geçmişiz bugün maşallah bizeeeee:)))

evet tugba bu ıse bı el atsın bence

hemen el atyrumm
Ben katılabilirim kaçırdım çekilişi üzülmüştüm

ben sımdı lısteye bakıp sana gndercek ve senn gondercegn kısıyı solyrum ve bılgılendrmeyı yapıorum canm

Günaydın canım.benim ablam özelde doğum yaptı bebek 15 gün küvezde kaldı beş kuruş para almadılar.ödediğin paraya küvez falan dahil diye biliyorum

erken dogum cok duyunca bunu ben arastrmstm bıkac yerde soyle okudum kuvez ozeldede olsa ucret alnmaması gerekıomus bole belrlenmıs ama bende tam emn olamyrum bıdahakı kontrolde sorucam bunu dunyann bın bır turlu halı var sonucta

bu topiğin pazar rehavetıne bayılıyorum hafta ıcı tamgaz cene hafta sonu kocişlere çene dimi:) gokce ne yaptı acaba?

tugbacım sen buraya yaz bende ona face ten mesaj atayım bebısım:)

sımdı berınenın yerıne nurkubrayı yazdgmda NURKUBRA BİRSY'A MİNİKBEBEK DE NUR KUBRAYA aldımı sorun cozuluor heralde yanlssam duzeltın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…