- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.821
Ahçı bahçıvanı, bahçıvan şöförü, şöför uşağı sonra hepsi uşağı..................... Cem yılmaz seviyorum senııııııısımdı berınenın yerıne nurkubrayı yazdgmda NURKUBRA BİRSY'A MİNİKBEBEK DE NUR KUBRAYA aldımı sorun cozuluor heralde yanlssam duzeltın
sımdı berınenın yerıne nurkubrayı yazdgmda NURKUBRA BİRSY'A MİNİKBEBEK DE NUR KUBRAYA aldımı sorun cozuluor heralde yanlssam duzeltın
bizde senın bılgılerı arıyorduk senın bebış cınsıyetı ne canım?Tamam canım ben brsy ile iletişime geçerim ve en yakın zamanda gönderirim inşallah.
bizde senın bılgılerı arıyorduk senın bebış cınsıyetı ne canım?
oyyy ölüyorum belim koptuuuuuşifonyerdeki nevresim havlu ne varsa bazaya aktardım, bazadakileri yüklüğe, yüklükteki kışlıkları çıkardım. her yer toz olmuş yine kapalı dolapta tozun ne işi var dimi ama
bebişimin odası olana kadar şifoyere yerleştiticem eşyalarını umarım sığar... eşyaların çoğu annemde napcaz bakalım...
bu hafta içi beşiğimiz de gelecek dayımız poposunu kaldırıp siparişi verirse tabiiii...
Kullanılmayan odaların kirlenmesini kapalı dolapların tozlanmasını bende anlamış değilim :) hamile hamile çok yorma kendini dikkat et . Benim eski gücüm kalmadı gerçekten çok çabuk yoruluyorum
offfffff bugunun konusukasılmalar ve mıde yanması rennıe duo ve 3 sıse maden sodası banamısın demedı((
evet ya belim çok ağrıyo yorulunca sağdan sola dönemiyorum.
kızardım salondaki koltukların kullanılmadığı zamanlarda üstüne örtü örtenlere
ciddi ciddi düşünüyorum şimdi
okullla ilgili işler var sırada öhüüüüü
hiç bitmez mi bu işlerr..babamız da balık tutsun anca
erkek olucam erkekkkk
teselli edin beni noolur
Herkese merhaba, Benim nezamandandir göbek deligim agriyor ic tarafindan, neden oldugunu bilen varmi Yada aranizda Benim Gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?