- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.841
canım o peteklere takılan suluklar var ya onların hiç bir faydası yokmuş, ölçerek deneyenler var. yaşayınca anlıyor insan, boğaz kuruluğuyla uyanmaktan hasta oluyodum ben ve her gece burnum tıkanıyodu, şimdi çok rahat uyanıyorum, ihtiyaç meselesi yani, nem oranı %45 in üstündeyse zaten makineye fln gerek yok, benim eve serdiğim çamaşır bi saat içinde kuruyo oradan anlaşılabilir :)
benim ilk hamileliğim zaten, ben kendim için kullanıyorum, amin canım cümlemizle birlikte :)Tabi bazı şeyler tecrübe edilmeden ögrenilmiyor malesef, sen ilk çocukta bu cihazları faydalı bulduysan tabi tekrar almayı düşünmen çok doğal.belki biz de zamanla ihtiyaç duyarız. Benim çevremde sadece abim var bu cihazı çocuğu için kullanan, çünkü onun çocuğunda allerjik astım başlangıcı var. Sanırım ihtiyaç kişilere ve yaşadıkları evin nem durumuna göre değişiyor. Allah baska sıkıntı vermesin ne diyeyim :)
okullla ilgili işler var sırada öhüüüüü
hiç bitmez mi bu işlerr..babamız da balık tutsun anca
erkek olucam erkekkkk
teselli edin beni noolur
benimde sağolsun gorumcem geldı yazlık kıslık yaptık beraber bazanın altında ne varsa cıkarttı yerlestırdı o olmasaydı yapamazdım valla, simdide abımle gesmeye gıtces yuppııııı:)
slm kızlar napıosunuz kimseler yok
galiba tabi hafta sonu olunca herkes geziyo ama havalar
her yerde yağışlı gezecek bi hava da yok kiiiii,
ay ben bugün öğleden sonra komple ağda yaptım o kadar
rahatladım ki sanki yeni doğmuş gibi oldum, bebeğimi biraz sıkıştırmış oldum
ama ne yapalım, hadi bacak kol altı bıyık için ağdacıya giderim ama bikini bölgesi için
gidemem utanırım bu ay da yapabildim zorla ama bundan sonraki zamanlarda
nasıl yapcam kara kara düşünüyorum(((
günaydın kızlarrrr.... allah göstermesin de şu durum kafama takıldı özel hastanede doğum yaptın diyelim küvez<e koyuldu bebek... karşılayamam diyerek hemen ertesi gün devlete sevk ettirilebiliyor mu???
benim ilk hamileliğim zaten, ben kendim için kullanıyorum, amin canım cümlemizle birlikte :)
olur öyle şeyler bende karıştırıyorum bazenZeysimacığım kusura bakma, malum bu forum çok hızlı, birçok mesajı peşpeşe okuyunca dikkatim dağılmış:) sen de benim gibi ilk bebeğini bekliyorsun demek:) kan şekeri ölçümünü yaptırdın mı? Aç karna mı gitmek gerekiyor bu teste, bilgin var mı? Eğer öyleyse çok fena, çünkü ben sabahları çok acıkmış bir şekilde uyanıyorum!
olur öyle şeyler bende karıştırıyorum bazenşeker yüklemesi yapıldı bana, evet malesef aç gitmen gerekiyo, son üç gün ağır şeyler tüketme, gideceğin günün önceki akşamı şeker tüketme çayına şeker atma saat 12 den sonra da hiç bişey yemeyeceksin sadece su içebilirsin, bende çok acıktım ama dayanırsın bir günlük birşey oruç tutar gibi düşün :) bana 75lik yüklendi 3 kere kan aldılar biraz da uzun sürüyor malesef, seninle gelebilecek biri varsa gelsin yoksa çok sıkılırsın tek başına, ya da benim gibi ordan kendine bi hamile arkadaş yapar onunla beklersin
iyi o zaman :) hiç bişey yemeyeceksin canım malesef, üçüncüde alınacak ondan sonra yiyebilirsin, ilk kanını hemşire gelir gelmez vermeni tavsiye edebilirim, ne kadar erken olursa o kadar rahat oluyor, birde forumda limon sıkanlar olmuş bende yanımda götürmüştüm ama biyokimyacı izin vermedi, öyle bişey söylerlerse aklında bulunsunOh ne güzel anlatmışsın, sağolasın. Çaya normalde de şeker atmıyorum zaten. Peki ilk kan örneği alındıktan sonra bişeyler yiyebilir miyim? Yoksa o üç örneğin alınıp bitmesini mi bekliyoruz birşeyler yiyebilmek için? Sıkılma konusuna gelince, ben zaten burada bi devlet hastanesinde çalışıyorum.aralarda en kötüsü gider çalışırım ya da laboratuvardaki arkadaşlara sonuçlarımı hemen çıkarmaları için psikolojik baskı yaparım :)
ama ne yapalım, hadi bacak kol altı bıyık için ağdacıya giderim ama bikini bölgesi için
evet herkes gezmeklerde galiba biz gezme hakkımızı dün kullandık. ya ben bu ay yaparken bile çok zorlandım. dediğin gibi bacak koltuk altı neyse o yaptırılır ama gerisini ne yapacam bilmiyorum özellikle doğumzamanı
zaten bikini bölgesini (sağlık durumu hariç) eşlerden başka kimsenin görmesi uygun değil:) ben de bikini bölgesi için tüy dökücü krem kullanıcam doğuma kadar. kendim yapamazsam bile eşim yardım eder.
Cok güzel saglikla uyur icinde ins. Senin bebeğin hareketleri nasıl hissediyonmu? Bu topikde ikimiz kalmisdik hiss etmeyenEki Görüntüle 550375 Eki Görüntüle 550376
cook mutluyuum oglumun besıgını aldıkBebege alısverıs cok daha zevklıymıs Kollu badyı de cok begendım.
Eki Görüntüle 550380
Cok güzel saglikla uyur icinde ins. Senin bebeğin hareketleri nasıl hissediyonmu? Bu topikde ikimiz kalmisdik hiss etmeyen
Benimde dedigin Gibi karnimda biseyler hissediyom tam olarak tekme degil ama. Bide daha cok asagi taraflarda oluyor, ama o an ellimi koydugumda bisey hafifden ellime degiyoramin canim :) bir haftadir daha farkli hissediyorum. devamli karnimda bi hareketlilik oluyo. tekme gibi degil. daha degisik. ama yer degistiriyo gibi bi yorum yapamiyorum daha:) sen nasil hissediyosun
Benimde dedigin Gibi karnimda biseyler hissediyom tam olarak tekme degil ama. Bide daha cok asagi taraflarda oluyor, ama o an ellimi koydugumda bisey hafifden ellime degiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?