2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Tabi bazı şeyler tecrübe edilmeden ögrenilmiyor malesef, sen ilk çocukta bu cihazları faydalı bulduysan tabi tekrar almayı düşünmen çok doğal.belki biz de zamanla ihtiyaç duyarız. Benim çevremde sadece abim var bu cihazı çocuğu için kullanan, çünkü onun çocuğunda allerjik astım başlangıcı var. Sanırım ihtiyaç kişilere ve yaşadıkları evin nem durumuna göre değişiyor. Allah baska sıkıntı vermesin ne diyeyim :)

benim ilk hamileliğim zaten, ben kendim için kullanıyorum, amin canım cümlemizle birlikte :)

kızlarrrrr çok yoruldum temeizlik... temizlik... temizlik... yaaa biz çalışanların sonu ne olacak hafta içi iş... hafta sonu temizlik... kocişte olmasa işin altından kalkamayacağım ama artık bel ağrılarım başladı. en iyisi tabuları yıkıp haftada bi temizlikçi almak

slm kızlar napıosunuz kimseler yok
galiba tabi hafta sonu olunca herkes geziyo ama havalar
her yerde yağışlı gezecek bi hava da yok kiiiii,
ay ben bugün öğleden sonra komple ağda yaptım o kadar
rahatladım ki sanki yeni doğmuş gibi oldum, bebeğimi biraz sıkıştırmış oldum
ama ne yapalım, hadi bacak kol altı bıyık için ağdacıya giderim ama bikini bölgesi için
gidemem utanırım bu ay da yapabildim zorla ama bundan sonraki zamanlarda
nasıl yapcam kara kara düşünüyorum (((

okullla ilgili işler var sırada öhüüüüü
hiç bitmez mi bu işlerr..babamız da balık tutsun anca
erkek olucam erkekkkk
teselli edin beni noolur

yarama parmak bastın bizim babamız yardım ediyor ama yinede yorucu bende şimdi sınav hazırlayacağım offf offf kafa mı kaldı temizlikten

benimde sağolsun gorumcem geldı yazlık kıslık yaptık beraber bazanın altında ne varsa cıkarttı yerlestırdı o olmasaydı yapamazdım valla, simdide abımle gesmeye gıtces yuppııııı:)

benimde yapmam gerekiyor yazlık-kışlık işini artık annemi çağırayım kociş baza altında kazak arayıp duruyor

evet herkes gezmeklerde galiba biz gezme hakkımızı dün kullandık. ya ben bu ay yaparken bile çok zorlandım. dediğin gibi bacak koltuk altı neyse o yaptırılır ama gerisini ne yapacam bilmiyorum özellikle doğumzamanı

günaydın kızlarrrr.... allah göstermesin de şu durum kafama takıldı özel hastanede doğum yaptın diyelim küvez<e koyuldu bebek... karşılayamam diyerek hemen ertesi gün devlete sevk ettirilebiliyor mu???

Canım ozel hastanede SSK geçiyorsa seninde SSK varsa kuvezi SSK karşılıyor ama SSK geçmeyen ozel hastanelerde durum biraz farklı hastane parayı senden alıyor ama sen o parayı SSK dan alabiliyrmusun orasını daha anlamdim

benim ilk hamileliğim zaten, ben kendim için kullanıyorum, amin canım cümlemizle birlikte :)

Zeysimacığım kusura bakma, malum bu forum çok hızlı, birçok mesajı peşpeşe okuyunca dikkatim dağılmış:) sen de benim gibi ilk bebeğini bekliyorsun demek:) kan şekeri ölçümünü yaptırdın mı? Aç karna mı gitmek gerekiyor bu teste, bilgin var mı? Eğer öyleyse çok fena, çünkü ben sabahları çok acıkmış bir şekilde uyanıyorum!

olur öyle şeyler bende karıştırıyorum bazen şeker yüklemesi yapıldı bana, evet malesef aç gitmen gerekiyo, son üç gün ağır şeyler tüketme, gideceğin günün önceki akşamı şeker tüketme çayına şeker atma saat 12 den sonra da hiç bişey yemeyeceksin sadece su içebilirsin, bende çok acıktım ama dayanırsın bir günlük birşey oruç tutar gibi düşün :) bana 75lik yüklendi 3 kere kan aldılar biraz da uzun sürüyor malesef, seninle gelebilecek biri varsa gelsin yoksa çok sıkılırsın tek başına, ya da benim gibi ordan kendine bi hamile arkadaş yapar onunla beklersin

Oh ne güzel anlatmışsın, sağolasın. Çaya normalde de şeker atmıyorum zaten. Peki ilk kan örneği alındıktan sonra bişeyler yiyebilir miyim? Yoksa o üç örneğin alınıp bitmesini mi bekliyoruz birşeyler yiyebilmek için? Sıkılma konusuna gelince, ben zaten burada bi devlet hastanesinde çalışıyorum.aralarda en kötüsü gider çalışırım ya da laboratuvardaki arkadaşlara sonuçlarımı hemen çıkarmaları için psikolojik baskı yaparım :)

iyi o zaman :) hiç bişey yemeyeceksin canım malesef, üçüncüde alınacak ondan sonra yiyebilirsin, ilk kanını hemşire gelir gelmez vermeni tavsiye edebilirim, ne kadar erken olursa o kadar rahat oluyor, birde forumda limon sıkanlar olmuş bende yanımda götürmüştüm ama biyokimyacı izin vermedi, öyle bişey söylerlerse aklında bulunsun

zaten bikini bölgesini (sağlık durumu hariç) eşlerden başka kimsenin görmesi uygun değil :) ben de bikini bölgesi için tüy dökücü krem kullanıcam doğuma kadar. kendim yapamazsam bile eşim yardım eder.

ben de çok zorlandım en arkalarda ayna flan kullandım
ama belim çok ağrıdı bide bebişi sıkıştırdım bide yıllardır
ağda yapıyorum baya azalmışken başka bişeyleçoğaltmak da istemiyorum
offff düşünüp bulcaz b çare

ay ben eşime de yaptıramam ona bile utanırım
ilişki de farklı bişey, ama tüy için eşim bile olsa yaptıramam
bide çok ince düşünülecek olursa eşin bile görmesi ii değil diyolar :)
ben tüy dökücü kremin de jilet gibi etkisi olduğunu duymuştum
hem hayatımda bi kere krem kullanmıştım denemek için
tüyler tekrar çıkarken acaip kaşındırıyo
göbişler hızla büyüyo bi dahakinde göremem valla şimdiden
sıkıntıya düştüm bakalım ne yapcaz

valla ben o işi guzellık salınun da halledıyorum 1 senedır , onceseınde bende utanırım yaptıramam dıyordum , kendım de beceremıyordum baktım ıs cıgrından cıktı kapadım gozumu yaptırdım 20 dk da halloluyor bu ay ortalama dogum zamanıma gore bı ayarlama yaptım 20 ocak gıbı son agdamı yaptıracagım o yuzden bu ayın ve aralığın 20 sşnde yaptıracagım
gunah konusuna gelınce allahım sen affet ama en buyuk gunahım bu olsun ya...........

Cok güzel saglikla uyur icinde ins. Senin bebeğin hareketleri nasıl hissediyonmu? Bu topikde ikimiz kalmisdik hiss etmeyen

amin canim :) bir haftadir daha farkli hissediyorum. devamli karnimda bi hareketlilik oluyo. tekme gibi degil. daha degisik. ama yer degistiriyo gibi bi yorum yapamiyorum daha:) sen nasil hissediyosun

amin canim :) bir haftadir daha farkli hissediyorum. devamli karnimda bi hareketlilik oluyo. tekme gibi degil. daha degisik. ama yer degistiriyo gibi bi yorum yapamiyorum daha:) sen nasil hissediyosun
Benimde dedigin Gibi karnimda biseyler hissediyom tam olarak tekme degil ama. Bide daha cok asagi taraflarda oluyor, ama o an ellimi koydugumda bisey hafifden ellime degiyor

Benimde dedigin Gibi karnimda biseyler hissediyom tam olarak tekme degil ama. Bide daha cok asagi taraflarda oluyor, ama o an ellimi koydugumda bisey hafifden ellime degiyor

Evet benim de alt tarafta:) hareketlerini elinle disaridan hissediyo musun. ben elimi koyunca hareket etmiyo:) ama hareketlendigini hissedince karnimi izliyorum.kabartilar olusuyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…