2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Evet benim de alt tarafta:) hareketlerini elinle disaridan hissediyo musun. ben elimi koyunca hareket etmiyo:) ama hareketlendigini hissedince karnimi izliyorum.kabartilar olusuyo bazen
Bende ellimi koydugumda duruyor cok hareketlendiginde cok Nadir oluyor ama oluyor hissediyom. Sanki Karnimda tlf var Öyle titresim oluyor

Hanımlar, aranızda yeni bir forum konusu nasıl açılır bilen var mı? Bana yardımcı olabilir misiniz? Ben burada yeniyim de nasıl yapılması gerektiğini anlayamadım bir türlü.

Aynı tabu bende de var,hastanede çalışırken temizlik şirketinde ki arkadaşlar odamda çay içiyorlardı.Benim odada olduğumun farkında değillerdi.Kendi aralarında sohbet ediyorlardı.Birisi diyorduki haftasonu ben çok yoruldum,benim gittiğim kadın pek pasaklı,sil sil bitiremedim zaten kahvaltıda hazırlamamış ben de heryeri aynı bezle sildim kıh kıh kıh gülüşüyorlardı,diğeride ay ben çok rahattım benim gittiğim ev yeni evlilerdi,zaten ben gelicem diye geceden temizlemişler ben de yattım uyudum,karnımı doyurdum,çekmeceleri kurcaladım kıh kıh kıh,ben öhö öhö deyince benden bile çekinmediler hatta istersen senin eve de gelelim valla billa seninkini dip köşe temizleriz dediler ben de istemem demiştim.Bu konuşmayı aklımdan çıkaramıyorum,Yatak odama ailemden başkasının elinin değmesi beni çok huzursuz ediyor.Bir de eve gelen kişinin aile yapısıda önemli.Bi arkadaşım kadınla şuan hatırlamadığım bir sebepten tartıştılar,kadının ailesi belalı çıktı,kadın evin içinin heryerini biliyor,düşünsenize anahtarı çoğalttığını.Ben wc mi kaç bez,fırça ve bezle temizliyorum.Her yeri aynı bezle düşünemiyorum.

Sıhhatler olsun zuzum,herkes benim gibi evle uğraşıyor demekki.Heryer yenileniyor,eve prenses gelecekya ağır misafir :)

Arkadaşlar eğer sezaryenli iseniz tüy dökücü kullanmayın,ben yandım siz yanmayın,yazın görümcem kullanmıştı,abla çok güzel b, dene dedi,denemez olaydım,sezaryen yerimi soydu,pişirdi,hematan yetişti imdadıma.

tüy dökücü krem jilet etkisi yaratmıyor mu ben cesaret edip kullanamadım hiç özel bölge için. bir de içinde kimyasal var daha önce bacaklarım için kullanmıştım kokusundan belli zaten kimyasal olduğu.

ben normalde her yerımı epılosyanla halledıyorum ama alt arka taraflara ulaşmak zor ve cok acılı oluyo. Yalnızca orası ıcın kullanıyorum tuy dokucuyu. şımdı de mecburıyetten kullanıcam. Dedıgın gıbı jılet kullanmaktan farkı yok. Krem yuzeydekı tuylerı yakarak alıyo. Tahrış de edebılıyo tabı. Dıkkatlı kullanmak gerekıyo.

yok meltemcim bana mucizem gönderecekti
berine birsy e göndereceti...ama o kendi adresini bile vermedi yanlış bilmiyorsam
bu durumda berine ye gönderecek olan kişi birsy e gönderebilir bence

Kızlar günaydınn, ezel ben sana gönderemedim ama benim uyuşukluğum tamamen sakın benim yerime kimseyi koymayın ezelin hediyesi haızr ama gönderemedim berineyle en son cumartesi akşamı knştum bugn yarın göndereceğini söylemişti hediye için çıkamamış dışarıya ben sölim size yinede kızlar tabi kimsey berineyle iletişim kuramayınca (

biz hafta sonu hiç bi iş yapmadık ama yorgunluktan ölüyoruz oğlumla bel ağrısı geçtiğimiz hafta paso fotokopideydim ayaktaydım dolayısıyla iğrenç bi haftasonu yaşadım ağrılarımdan.Dönerken bile acı çekiyodum resmen sizde ne var ne yok? Geçen hafta hiç knşmalarınıza katılamadım kötü bişey yoktur umarım

dün akşam hiç uyuyamadım hiçççç ( belki toplamda 2 saat anca uyuyabilmişimdir. her yolu denedim, çıktım yürüdüm, duşa girdim, süt içtim bana mısın demedi.. çalışanlara allah kolaylık versin valla zor

uykusuzluk var şekerim, bi de dün yemeği abartınca göbeği taşımakta bi zorlandım bi zorlandım :)) uzandığım yerden kalkamadım :)) sen nasılsın :)

ben de zor uyudum valla gece ama sebebini bilmiyorum iyiyim işte ben de, bebiş de kıpır kıpır... acaba biraz daha şekerleme yapsam mı diye düşünüyorum...

ben de zor uyudum valla gece ama sebebini bilmiyorum iyiyim işte ben de, bebiş de kıpır kıpır... acaba biraz daha şekerleme yapsam mı diye düşünüyorum...

ben de eşimi gönderirken kesin uyurum diyodum :)) uykum kaçtı gene :) aynen ben de sebebini bilmiyorum, yemeği abarttığımda saat 4-5 gibiydi gece 4 gibi uykuya dalabildim

Kızlar merhaba geçmişi okumadım şuan okumaya hiç fırsatım yok. Umarım herkez iyidir, gün içerisinde okumaya çalışacağım.
Meltem e-toker.comdan bebek arabası ve bebek yatağı beğendim. Sanırım sen bu siteden alışveriş yapmıştım. Bu site güvenilirmidir? Yani sensanki alışveriş yaptın gibi hatırlıyorum, yaptıysan sanal kartla mı yoksa kredi kartı ile mi yapıyorsun, sonradan sıkıntı yaşayınca ürünün arkaında duruyorlar mı bana cevap verirsen sevinirim. Senin vereceğin yanıtag öre alacağım. Gerçi arabanın kampanyası dün bitmiş ama yatağı bari kaçırmayayım

hayatım şimdi baktımda sayfada yüksek güvenlik sistemi var gördüysen(asma kilit resmi) bankacı arkadaşımdan biliyorum o güvenlik sistemi varsa korkulacak bir şey yok:) normal kartınla alabilirsin...

canım be oradan aldım kredı kartı ıle aldım cep telefonuna onay mesajı gönderdıler, urunun rengı yanlış geldı hemen aradım fırma kodu verdıler ups ıle ıade ettım ve yenı urun 3 gun ıcınde elımde ıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…