- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.861
Bende ellimi koydugumda duruyor cok hareketlendiginde cok Nadir oluyor ama oluyor hissediyom. Sanki Karnimda tlf var Öyle titresim oluyorEvet benim de alt tarafta:) hareketlerini elinle disaridan hissediyo musun. ben elimi koyunca hareket etmiyo:) ama hareketlendigini hissedince karnimi izliyorum.kabartilar olusuyo bazen
kızlarrrrr çok yoruldum temeizlik... temizlik... temizlik...yaaa biz çalışanların sonu ne olacak hafta içi iş... hafta sonu temizlik... kocişte olmasa işin altından kalkamayacağım ama artık bel ağrılarım başladı. en iyisi tabuları yıkıp haftada bi temizlikçi almak
slm kızlar napıosunuz kimseler yok
galiba tabi hafta sonu olunca herkes geziyo ama havalar
her yerde yağışlı gezecek bi hava da yok kiiiii,
ay ben bugün öğleden sonra komple ağda yaptım o kadar
rahatladım ki sanki yeni doğmuş gibi oldum, bebeğimi biraz sıkıştırmış oldum
ama ne yapalım, hadi bacak kol altı bıyık için ağdacıya giderim ama bikini bölgesi için
gidemem utanırım bu ay da yapabildim zorla ama bundan sonraki zamanlarda
nasıl yapcam kara kara düşünüyorum(((
zaten bikini bölgesini (sağlık durumu hariç) eşlerden başka kimsenin görmesi uygun değil:) ben de bikini bölgesi için tüy dökücü krem kullanıcam doğuma kadar. kendim yapamazsam bile eşim yardım eder.
zaten bikini bölgesini (sağlık durumu hariç) eşlerden başka kimsenin görmesi uygun değil:) ben de bikini bölgesi için tüy dökücü krem kullanıcam doğuma kadar. kendim yapamazsam bile eşim yardım eder.
tüy dökücü krem jilet etkisi yaratmıyor mu ben cesaret edip kullanamadım hiç özel bölge için. Bir de içinde kimyasal var daha önce bacaklarım için kullanmıştım kokusundan belli zaten kimyasal olduğu.
yok meltemcim bana mucizem gönderecekti
berine birsy e göndereceti...ama o kendi adresini bile vermedi yanlış bilmiyorsam
bu durumda berine ye gönderecek olan kişi birsy e gönderebilir bence
günaydınn hanımlar ve bebişler keyifler nasıl?
uykusuzluk var şekerim, bi de dün yemeği abartınca göbeği taşımakta bi zorlandım bi zorlandım :)) uzandığım yerden kalkamadım :)) sen nasılsın :)
ben de zor uyudum valla gece ama sebebini bilmiyorumiyiyim işte ben de, bebiş de kıpır kıpır... acaba biraz daha şekerleme yapsam mı diye düşünüyorum...
günaydın ;
hayırlı haftalar herkeseeee
bi geçmiş yapıp geliyoruz oğluşumlaa
günaydınlar hamişdaşlarım
Kızlar merhaba geçmişi okumadım şuan okumaya hiç fırsatım yok. Umarım herkez iyidir, gün içerisinde okumaya çalışacağım.
Meltem e-toker.comdan bebek arabası ve bebek yatağı beğendim. Sanırım sen bu siteden alışveriş yapmıştım. Bu site güvenilirmidir? Yani sensanki alışveriş yaptın gibi hatırlıyorum, yaptıysan sanal kartla mı yoksa kredi kartı ile mi yapıyorsun, sonradan sıkıntı yaşayınca ürünün arkaında duruyorlar mı bana cevap verirsen sevinirim. Senin vereceğin yanıtag öre alacağım. Gerçi arabanın kampanyası dün bitmiş ama yatağı bari kaçırmayayım
Günaydın kızlar vede kuzucuklaaaaaar...!!!
canım be oradan aldım kredı kartı ıle aldım cep telefonuna onay mesajı gönderdıler, urunun rengı yanlış geldı hemen aradım fırma kodu verdıler ups ıle ıade ettım ve yenı urun 3 gun ıcınde elımde ıdıKızlar merhaba geçmişi okumadım şuan okumaya hiç fırsatım yok. Umarım herkez iyidir, gün içerisinde okumaya çalışacağım.
Meltem e-toker.comdan bebek arabası ve bebek yatağı beğendim. Sanırım sen bu siteden alışveriş yapmıştım. Bu site güvenilirmidir? Yani sensanki alışveriş yaptın gibi hatırlıyorum, yaptıysan sanal kartla mı yoksa kredi kartı ile mi yapıyorsun, sonradan sıkıntı yaşayınca ürünün arkaında duruyorlar mı bana cevap verirsen sevinirim. Senin vereceğin yanıtag öre alacağım. Gerçi arabanın kampanyası dün bitmiş ama yatağı bari kaçırmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?