2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ruzgarın ıhtıyacları hemen hemen bıttı gıbı 150-200 tl gıbı bı ıhtıyac lıstesı kaldı onuda ay sonuna kadar hallederım , ama artık kendı alışverısımı yapmam lazım yaaaa ıneternetten herseyı alan ben pıjama gecelık olayında cesaretım yok

meletem, ben internetten aldım kendi ihtiyaçlarımıda:) neden cesaretin yok

ona ben de cesaret edemem bakmak lazım iyice kumaşına kalınlığına dokunmak lazım.

ona ben de cesaret edemem bakmak lazım iyice kumaşına kalınlığına dokunmak lazım.

kızlar aqua markasını tavsiye derim kumaşlarıda her şeyi de kaliteli

2 gün daha sabredeydin birlikte giderdik 26 kasım kuzum. bu arada gökalp tamam artık bundan sonraki randevuların iptal bu geldiğinde ben vereceğim dedi. biz baya baya doğurucaz sanırım çok az kaldı beyaaa
aaaa bana bısı demedı kızdım bak sımdı gıttgımde trıp yapayım azıcık onaaaa:) ya ben hep cmrtesılerı aldım randevu, aralık randevumda 22sınde onu ıptal mı edecek o zaman sen kac haftalık olacaksın gıtttıgnde ben 30 haftalık olacagım

ama ben özellikle sordum ondan söylemiş olabilir sen yine iptal etme gidince söylersin ama . ben de 30 + 6 falan oluyorum. aynı gün doğurucaz valla

galiba sizinkinden alıcaz canım daha karar veremedik ama en sağlamı o duruyo
ben cuma akşamı araba ve koltuk ısınıde hallettım ınsallah memnun kalırım bı yerde gorup almadıgım ıcın acabalarım var kullanıcı yorumları pozıtıf olumsuz bıseyle karsılasmadım ama aklımda ? var hala
emzırme sudyenı ve atletı almam lazım gecelık ısını halletmem lazım bebek sekerı olayına daha gırmedım offf cok ıs varrr

ne marka aldınız canım ? biz de arabada iki model arasında kaldık graco ultimate ile fusio arasında kaldık. barış bebe 850 tl ye bıraktı fusio yu ama ultimate 629 tl bilemedim

bu da çok güzelmiş güle güle kullansın rüzgar bey acep nasıl katlanması falan bi gidip yakından göreyim kampanya bitmeden
inşallah bu hafta gelır dıye umıt edıyorum bugunde evde oturup kargo beklıyorum slıngım cumartesıden berı subede o gelecek hoş kargo olmasada cıkamam zaten yatıyorum ıyı hıssetmıyorum sancılarım oluyor arada anlam veremedıgım oğlumda da bu haftalarda erken dogum tehlıkesı atlatmıstım tırsıyorum valla

yaaa öyle deme Allah korusun zamanında gelsinnn yaaa ben de hafta sonunu çok yoğun geçirince dün aynen senin gibi oldum sancıdan sırt ağrısından oturamadım. yorgunluktandır inşallah dinlenince geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…