- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.901
hayatım şimdi baktımda sayfada yüksek güvenlik sistemi var gördüysen(asma kilit resmi) bankacı arkadaşımdan biliyorum o güvenlik sistemi varsa korkulacak bir şey yok:) normal kartınla alabilirsin...
canım be oradan aldım kredı kartı ıle aldım cep telefonuna onay mesajı gönderdıler, urunun rengı yanlış geldı hemen aradım fırma kodu verdıler ups ıle ıade ettım ve yenı urun 3 gun ıcınde elımde ıdı
çok sağoln kızlarrr demek ki canımın içi büyüyor...:)))) bu arada ben bu hafta eşimin görüşüne gidemedim perşembeleri oluyor ama annem gitti sağolsun o da olmasa napardım ben allahım ömrüne ömür katsın analarımızın... eşim iyiymiş gerçi ne kadar olabilir ama olabilecek en iyi durumdaymış açık cezaevine geçerim falan diyormuş ay başında ama kısmet tabi annem de olmayabilir boşver demiş... bilmiyrm ben de ümit etmek istemiyorum... mektup yazmıştım almış annem aldın mı deyince gözleri dolmuş(( resimlerimizi ilk sinema biletimizi yollamıştımmm dolabına asmış .... sadece kendine oğlumuza baksın beni düşünmesin demiş... ayda biraçık görüşüne gidicem.... ayın 6 sında perşembe gidicem bakalım... inşallah ben gitmeden o açığa gelirrrr... dua edin ne olur... herşey dua üstüne kurulmuş... (((
gelellim oğluşumaaa... ya gece bir tekmeliyor allahım yok böyle bişey... :))) bir de söylemesi ayıp gece hep vajinamı tekmeliyor bir acıyor ki sormayınnnn.... ne istiyosa ordan... :))) ya benim karnım küçücük neresine sığıyor acep ....
ya kızlar bişey danışcam,park yatak alacam ben acaba nevresim takımını uyku setimi alsam yoksa sadece nevresim takımı mı alsam.yanlıkları falan oluyor ya uyku setlerinin zaten yatağı60*120 alacam onlarıda takınca yatak iyice daralıyor gibi geldi gerekli de bişey değil heralde ne bileyim kararsız aldım.
kızlarrr çok mu konuştum ne :)))
geçen sordum ses çıkmadı... oto koltuğu alıcam sadece araba almıcam ben... hangi marka ne önerirsiniz? alan var mı tavsiye edecek olan? bir de anne çantası tavsiyesi istiyorum kaç tl lik bişey alsam nasıl olsun neye dikkat edeyim... bir de eeeeee:))) şimdi bu oto koltuğunu alınca sonra araba alsam onun içine oturur mu o uyar mı
iyi akşamlar kızlar ya burda battaniye yapan bir arkadaş vardı resminide koymuştu ama isim olarak unuttum o arkadaşdan rica edsem o battaniyenin resmini ve nasıl yapıldığını yazabilir mi nasıl ip almak lazım ve tığla örülüyordu galiba kaç numara tığ lazım yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum kızlar
ya kızlar meltemizmirin açdığı bi sayfa vardı bebeklerin boyunu kilosunu falan yazdığımız ben bulamıyorum o sayfayı ya
lıste bole subat annelerı hedıyelerımızı gonderelımde subat bebıslerı uzulmesın:)
valla ben açıkçası eşim hariç kimsenin dediğini sallamam sonuçta ikimizin çocuğu...sedef i ikiniz de beğendiyseniz koyun gitsin bence...
nerdesin kız sen gezentiiiiiiiiiioooh iyi yapmışsın benim yerime de gezseydin yıllar geçti ben ikeayı görmeyeli bu arada hani e-toker de indirim vardı ya chicco yatakta maalesef satmıyolar canım 2 gündür bakıyorum satışı durdurulmuştur mu ne öle bişey yazıyo güya dün başlıycaktı kampanya ama her girdiğimde yok acaba benim istediğim renk mi bitti diye diğer renkler,ne baktım onlarda da aynı şey yazıyo şimdi baktım 'bu ürün geçici olarak satış dışıdır' yazıyo
bende kırmızısını aldım sen ne kadara almıstın?Melteeemmmmmmm iş bankasında çalışan arkadaşım ve ben de aynı arabadan aldık kırmızısı
kızım neden zahmet ettın ya mahcup oldum emek vermıssın o kadar bıde ıste calısıyorsun valla cok mahcup oldum cok trsekkur ederım elıne emegıne saglık.....ben resim eklemiştim canım bi daha ekleyeyim. 4 numara tığla ördüm. ören bayan bebe yünü aldım. herhangi bir bebe yünü olur ama her rengi aynı marka almaya çalış kalınlıkları farketmesin.
Eki Görüntüle 550790
ben meltem e hediyesini aldım ama madem hatıra olacak bi de el emeğim olsun içinde istedim. bu akşam kısmetse bitecek yarın da kargoya vereceğim. süpriz olsun istemiştim ama yazmam gerektiinşallah beğenirsin meltemmmmm
ne daha ucuz? zaten pıyasa analızı yapmadan urun almamak lazım ben e-tokerden 379 a aldım haftasına 329a dustu su an park yatakta en ucuz e-toker ama yınede arastırmak lazımkızlar bizzat baktım hellobaby.com e- toker den daha ucuz
Wollex New York Manhattan Travel Sistem Bebek Arabası / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
kampanyası vardı yuzde56 ındırıme gırmıs koltukla baraber 650 tl ye aldık
cok sağol canım ama anasının karnında sımıdıen gezmeden bıktı yawrum dogunca nasıl yapcaz bılmem:)hayırlı olsun canım arabanız rüzgar bey güzel güzel gezmellere gitsin inşallah binipte:128::128:
iyi o zaman :) hiç bişey yemeyeceksin canım malesef, üçüncüde alınacak ondan sonra yiyebilirsin, ilk kanını hemşire gelir gelmez vermeni tavsiye edebilirim, ne kadar erken olursa o kadar rahat oluyor, birde forumda limon sıkanlar olmuş bende yanımda götürmüştüm ama biyokimyacı izin vermedi, öyle bişey söylerlerse aklında bulunsun
bende kırmızısını aldım sen ne kadara almıstın?
kızım neden zahmet ettın ya mahcup oldum emek vermıssın o kadar bıde ıste calısıyorsun valla cok mahcup oldum cok trsekkur ederım elıne emegıne saglık.....
kızlar bu arada sling az evvel geldı sağlam kafa ıle ınceleyıp arkadasın bebegınde denedıkten sonra sıze kullanıcı yorumlarım bıldıreceğim.....
dur bi bitireyim göndereyim inşallah beğen de gerisi önemli değil kuzum ne olacak
bende kırmızısını aldım sen ne kadara almıstın?
kızım neden zahmet ettın ya mahcup oldum emek vermıssın o kadar bıde ıste calısıyorsun valla cok mahcup oldum cok trsekkur ederım elıne emegıne saglık.....
kızlar bu arada sling az evvel geldı sağlam kafa ıle ınceleyıp arkadasın bebegınde denedıkten sonra sıze kullanıcı yorumlarım bıldıreceğim.....
çok güzelmiş tatlım güle güle kullansın bebişinben böyle sade bişey arıyodum gelecektede gen odası olarak 11 yaşa kadar kullanılıyormuş yani sanırım park yataktan vazgeçtim şu an evimiz iki artı 1 üç artı bire geçince yan ürünlerini alıcam sonrada :) ve inmazsınız fiyatıda çok çok uygunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?