2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hayatım şimdi baktımda sayfada yüksek güvenlik sistemi var gördüysen(asma kilit resmi) bankacı arkadaşımdan biliyorum o güvenlik sistemi varsa korkulacak bir şey yok:) normal kartınla alabilirsin...

Teşekkür ederim canım valla işte insan güvenemiyor bazen ama gerçekten bazı şeyler çok indirimde sizlere bir teşekkür edeyim ilk önce dedim biraz zamanım var geçmişi okuyayım şimdi :)

Meltem'cim çok teşekkür ederim. Bende sen alış veriş yaptın ve iyi olduğunu söyledin gibi hatırlıyorum. Gerçi ben cumartesi mail attım cevap gelmez diye bugün baktım ve ürünün kampanyası dün sona ermiş. Aradım telefonla yardımcı olmaya çalışacaklar kampanya dahilinde cevap bekliyorum onlardan.

Canım çok sevindim valla içim bir hoş oldu senin yazılarını okuyunca. Siz birbirinizi bir ömür böyle sevdikten sonra kimseye ihtiyacınız yok. Alahım bir önce kavuşmayı nasip etsin

Canım ben uyku seti almadım. Güzel bir yorgan yaptırdım. ona uygun iki tane nevresim takımı alacağım, uyku setinin yorganını yıkamak zor olur diye düşünüyorum.

oto koltuğu almadım canım onubilmiyorum, ablam verecek onu. Ama bir tane çanta aldım anne çantası, kırmızı 30,00 TL'ye aldım, çok hoşuma gitti, klasik değil. İçime sinerek aldım

ben resim eklemiştim canım bi daha ekleyeyim. 4 numara tığla ördüm. ören bayan bebe yünü aldım. herhangi bir bebe yünü olur ama her rengi aynı marka almaya çalış kalınlıkları farketmesin.

lıste bole subat annelerı hedıyelerımızı gonderelımde subat bebıslerı uzulmesın:)

ben meltem e hediyesini aldım ama madem hatıra olacak bi de el emeğim olsun içinde istedim. bu akşam kısmetse bitecek yarın da kargoya vereceğim. süpriz olsun istemiştim ama yazmam gerekti inşallah beğenirsin meltemmmmm

Canım bende oradan bişiler alacağım satış durmuşmu ellerinde mi yokmuş neymiş telefon ettim. Üretici firma ile görüşecekler sende ara istersen belki faydası olur, daha bana dönüş yapmadılar gerçi ilgileneceğiz dediler ama

ben böyle sade bişey arıyodum gelecektede gen odası olarak 11 yaşa kadar kullanılıyormuş yani sanırım park yataktan vazgeçtim şu an evimiz iki artı 1 üç artı bire geçince yan ürünlerini alıcam sonrada :) ve inmazsınız fiyatıda çok çok uygunnn

Melteeemmmmmmm iş bankasında çalışan arkadaşım ve ben de aynı arabadan aldık kırmızısı
bende kırmızısını aldım sen ne kadara almıstın?

kızım neden zahmet ettın ya mahcup oldum emek vermıssın o kadar bıde ıste calısıyorsun valla cok mahcup oldum cok trsekkur ederım elıne emegıne saglık.....

kızlar bu arada sling az evvel geldı sağlam kafa ıle ınceleyıp arkadasın bebegınde denedıkten sonra sıze kullanıcı yorumlarım bıldıreceğim.....

zeysimacığım, çok yardımcı oldun bana, tekrar teşekkür ederim. sabah şeker yüklememi yaptırdım, yüksek çıktı. perşembe tekrarlayacağız testi 100 mg ile. bana da limon sıktılar çözeltinin içine. sanırım tadı limonataya benzesin diye yapıyorlar. bu arada bugün ultrasona girdim, buradaki gebelik takviminde bebeğimin tahmini 820 gr olduğu yazıyor. gerçekten de bebeğim bugün ultrasonda 829 gr olarak gözüktü :) senin şeker değerlerin normal mi çıkmıştı?

dur bi bitireyim göndereyim inşallah beğen de gerisi önemli değil kuzum ne olacak

hepsi burada dan almadım ama ben de 650 tl ye aldım 10 taksit:)

çok güzelmiş tatlım güle güle kullansın bebişin
ben bu tarz mobilyalara baktım
oldukça hantal geldi gözüme
odamız küçük, böyle bir yatağı koyunca yer kalmayacak
alırsam başında çekmecesi olmayan beşiklerden alırım
zaten oğluşum biraz büyüyene kadar odamızda olacak
o yüzden şimdiden almadık
park yatak alacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…