- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.921
bu arada bıne zaman 15 gunde 1 gıtmeye baslayacagız haberın varmı?
bır tek acabam yerlı uretım olması onuda aldıktan sonra farkettımhepsi burada dan almadım ama ben de 650 tl ye aldım 10 taksit:)
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ebekler-kac-haftalik-kac-kilo-kac-cmquot.htmlkızlar hani doktor kontrolünden sonra bilgileri bi listeye yazıyoduk ya o liste nerde?
e ıyı olmus ya sıkıldım ben ayda 1 gıtmekten zaman gecmıyır yaaakasımdan sonra canım. yani büyük ihtimal 24 kasımdan 15-20 gün sonra seni 26 kasımdan 15-20 gün sonra da beni çağıracak :18:
bır tek acabam yerlı uretım olması onuda aldıktan sonra farkettım
ithaatcı degıl ımalatcı fırma ızmırdeaa nasıl olur, ben yurt dışından gelmesini bekliyorum kırmızısının... ithalatçı firma izmir de hatta
delimisin kızım ne kafa sısırmesı bende merak edıyordum dunde yazdım gokceden haber varmı dıye, dıkkat et kendıne benımde vajınada batmalar kasılmalar devam edıyor bugunde uzerıne halsızlık bındı yatıorum sabahtan berimerhaba kızlar herkes iyi okuduğum kadarıyla...
ben de cmt günü yazdığım gibi geceyi gerçekten de acilde bitirdim...o gün kasılmalarım vardı zaten siteden çıkıp yattıktan sonra da devam etti eşim geldi acile gitsek mi gitmesek mi diye düşünürken görümcemi aradım hemşire kendisi...o da kasılmaların zamanı çok uzun gidin bi nst ye bağlasınlar ne olue ne olmaz dedi biz de apar topar gittik 8 gibi...kan tahlili idrar tahlili nst derken hiç bişey bulamadılar...uykunu mu alamadın?stres yaşadın mı? aç kaldın mı? üşüdün mü? diye sordular ama hiç biri yok...kadın doğumcu hastaneye yatırmak istedi 1 gün gözlem altında kal diye ama istemedim nefret ediyorum hastanelerden..gerekliyse kalayım dedim doktor da sadece önlem olarak kalacaksın serum takcaz dedi serumun içinde ne var dedim hemşireye o da gıda takviyesi dedi...hem bişey yok diyolar hem de sadece besin takviyesi takıp para için hastanede tutacaklar özel hastane yakağıt imzalattılar imzaladım dedim bişey olursa yine gelirim sonuçta 15 dak da hastanede olabilirim...öyle çıktık yani...eve geldikten sonra da bi daha hiç olmadı dün de hiç olmadı...demek ki o günlük bişeydi ya farketmeden ben bişey yaptım ya da üşütmeden oluyo demişlerdi gece üstümü açtım falan belki....artık atletimi hiç çıkarmıyorum çoraplar ayağımda klima geceleri açık kalıyo üşümiyim diye çok şükür hiç bişeyim yok 2 gündür turp gibiyim
benle beraber eşim de strese girdi ben öyle ağlamaklı daha 25 haftalık ya doğarsa nasıl yaşayacak napcaz biz diye konuşunca kendini kaybetmiş bana sonradan söylüyo tabi...o zaman gayet soğukkanlı bi şekilde beni sakinleştiriyo gibi duruyodu o da içinde kopuyomuş meğerse canım benim
dün de 'dün çok stres yaşadık gel bugün dışarı çıkalım gezelim biraz belki evde çok kapalı kalmaktan da olmuştur stres' dedi...çıktık brunch a gittik dün baya bi eğlendik arabayla dağa bayıra vurduk kendimizi hava da şansımıza çok güzeldi akşam yemeğimizi falan da yedik geldik çok güzel bi gün geçirdik yani ona da çok iyi geldi çünkü 3 haftadır cmt pazar dahil hergün çalıştı...
öyle yani kızlar biraz fazla yazdım kafanızı şişirdim kusura bakmayın
ithaatcı degıl ımalatcı fırma ızmırde
delimisin kızım ne kafa sısırmesı bende merak edıyordum dunde yazdım gokceden haber varmı dıye, dıkkat et kendıne benımde vajınada batmalar kasılmalar devam edıyor bugunde uzerıne halsızlık bındı yatıorum sabahtan beri
fena olmazdı heraldee :) evet ya 36 yı gorsek o bıle yeter allah sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsınayyy sen de mi meltem :18: kız hayırlısıyla şu 9 ayı bi geçirseydik iyi olacaktıo gün bişey çıkmadı ama hala diken üstündeyim biliyo musun sebebi belli olmayınca kafama takıldı kaldı....neyse artık napalım içimi ferah tutmaya çalışcam başka yapacak bişey yok...bi de doktorun dediği gibi iş yok,stres yok,aç kalmak ve üşümek de yok....benim evi de gelip o temizleyecek heralde
fena olmazdı heraldee :) evet ya 36 yı gorsek o bıle yeter allah sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
ah kıyamaam sanaaaaaaa rum kesımıne falan bakayım ben senın ıcın vardır belkım oralarda:))))))))amiiiiiiin valla aynen dediğin gibi şu 36. hafta bi gelse de en azından erken doğum stresimiz geçse...
sadece türkiyeye
merhaba kızlar herkes iyi okuduğum kadarıyla...
ben de cmt günü yazdığım gibi geceyi gerçekten de acilde bitirdim...o gün kasılmalarım vardı zaten siteden çıkıp yattıktan sonra da devam etti eşim geldi acile gitsek mi gitmesek mi diye düşünürken görümcemi aradım hemşire kendisi...o da kasılmaların zamanı çok uzun gidin bi nst ye bağlasınlar ne olue ne olmaz dedi biz de apar topar gittik 8 gibi...kan tahlili idrar tahlili nst derken hiç bişey bulamadılar...uykunu mu alamadın?stres yaşadın mı? aç kaldın mı? üşüdün mü? diye sordular ama hiç biri yok...kadın doğumcu hastaneye yatırmak istedi 1 gün gözlem altında kal diye ama istemedim nefret ediyorum hastanelerden..gerekliyse kalayım dedim doktor da sadece önlem olarak kalacaksın serum takcaz dedi serumun içinde ne var dedim hemşireye o da gıda takviyesi dedi...hem bişey yok diyolar hem de sadece besin takviyesi takıp para için hastanede tutacaklar özel hastane yakağıt imzalattılar imzaladım dedim bişey olursa yine gelirim sonuçta 15 dak da hastanede olabilirim...öyle çıktık yani...eve geldikten sonra da bi daha hiç olmadı dün de hiç olmadı...demek ki o günlük bişeydi ya farketmeden ben bişey yaptım ya da üşütmeden oluyo demişlerdi gece üstümü açtım falan belki....artık atletimi hiç çıkarmıyorum çoraplar ayağımda klima geceleri açık kalıyo üşümiyim diye çok şükür hiç bişeyim yok 2 gündür turp gibiyim
benle beraber eşim de strese girdi ben öyle ağlamaklı daha 25 haftalık ya doğarsa nasıl yaşayacak napcaz biz diye konuşunca kendini kaybetmiş bana sonradan söylüyo tabi...o zaman gayet soğukkanlı bi şekilde beni sakinleştiriyo gibi duruyodu o da içinde kopuyomuş meğerse canım benim
dün de 'dün çok stres yaşadık gel bugün dışarı çıkalım gezelim biraz belki evde çok kapalı kalmaktan da olmuştur stres' dedi...çıktık brunch a gittik dün baya bi eğlendik arabayla dağa bayıra vurduk kendimizi hava da şansımıza çok güzeldi akşam yemeğimizi falan da yedik geldik çok güzel bi gün geçirdik yani ona da çok iyi geldi çünkü 3 haftadır cmt pazar dahil hergün çalıştı...
öyle yani kızlar biraz fazla yazdım kafanızı şişirdim kusura bakmayın
bılemedım ben sımdııııı normal jılet yap fark varmı?kızlar genitali epilasyon aletinin jilet başlığıyla alıyodum ben bu aya kadar. son aylara girdik ya artık alet titreşimli olduğu için tırsıyorum. dr a da sormadım, herşeye gülüyo sinir oluyorum. sizce sakıncalı mıdır? bilginiz var mı güzel anneleeer:)
kızlar genitali epilasyon aletinin jilet başlığıyla alıyodum ben bu aya kadar. son aylara girdik ya artık alet titreşimli olduğu için tırsıyorum. dr a da sormadım, herşeye gülüyo sinir oluyorum. sizce sakıncalı mıdır? bilginiz var mı güzel anneleeer:)
ithaatcı degıl ımalatcı fırma ızmırde
delimisin kızım ne kafa sısırmesı bende merak edıyordum dunde yazdım gokceden haber varmı dıye, dıkkat et kendıne benımde vajınada batmalar kasılmalar devam edıyor bugunde uzerıne halsızlık bındı yatıorum sabahtan beri
oylemı uretım yerı neresıymıs pekı bu arada urun ulastımı sanameltem , izmirdeki yer ithalatçı tlf la konuştum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?