- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.941
ah kıyamaam sanaaaaaaa rum kesımıne falan bakayım ben senın ıcın vardır belkım oralarda:))))))))
çok geçmiş olsun canm...bende grip atlatıyorum sıkı sıkı giyindim vallaterlesem bile soyunmuyorum üşütürum die
oylemı uretım yerı neresıymıs pekı bu arada urun ulastımı sana
caaaanlar merhabaaa nasılsınııız napıyonuzz anaaam bebişler nasıl buyumuuus ya leeenben gıremıyorum calısıyorumm cunku ama hepınız aklımdasınııız bebekleri öptüm canlar ıyı bakın kendınızeee :)) mınıkbebek mucızem numaramı vermıs sana mesaj at haberleselım beklıyorumm
saol canımmmburda öyle tropik meyvelerden dolu...en basit şeyler bulunmuyo genelde
hiç sorma valla saunada gibiyimsana da çok geçmiş olsun
hepsı burada da urunum tedarık edılmıs kırmızı olan yanı, kargo asamasındaamerikadan gelmesini bekliyor ithalatçı firma. Ben istanbuldan bir bayiden aldım. Kırmızı bekliyoruz gerçi hiç bir rengi yok şu anda.
Izmirdeki yer bayi değil yani anladınmı. Ithalatçısı o toptan satıyor. Ben aradığımda belki daha ucuza alırım diye, biz ithalatçısıyız dedi bayiye yönlendirmişti.
hepsı burada da urunum tedarık edılmıs kırmızı olan yanı, kargo asamasında
saol canımmmburda öyle tropik meyvelerden dolu...en basit şeyler bulunmuyo genelde
gökçeeeeemmmmm geçmiş olsun dikkat et kız adamı delirtmeha bide şu tropik meyvelerden sen bize gönderttiriverrr o vakit
berine nin son durumu ne oldu eşiyle barıştımıydı:26::26::26:
ewet canım barıştılar :))
iyi olmuş Allah akıl fikir versin kocasınada yuvası dağılmasın inş.
Meltemm, şimdi Carmen grup la görüştüm. 20 kasımda geliyormuş Özellikle de sordum yurt dışından geleceklermiş. ve bu gelenlerde dört tekerinde de amortisör varmış, ek olarak.hepsı burada da urunum tedarık edılmıs kırmızı olan yanı, kargo asamasında
amin kuzum aminnn bebeği var kız herşeyden öte(
meltemmm cuma günü benimkinden istediydim erik cumartesi elime ulaştı kız buzlu buzlu eriyincede alakası yok yeşil olanla almayın boşuna eşşek kdr kutuyla yolllamışlar içinde 8 adet erik vardıD
tahmn ettım oyle oldugunu sonucta dondurulmuş meyve ana acıl durumlarda ıs gorur yıne demi:)saol canımmmburda öyle tropik meyvelerden dolu...en basit şeyler bulunmuyo genelde
gökçeeeeemmmmm geçmiş olsun dikkat et kız adamı delirtmeha bide şu tropik meyvelerden sen bize gönderttiriverrr o vakit
paket ıcerıgınde de 150 gr yazıyo zaten ynı 8 adet erik 35tl mı geldi:)
aklımda kalan cansastr var seekrı yuksek cıkan bı de papapa galıba ama papapadan emın degılımheralde şeker kotrolune gidecek yok:26::26::26:
aklımda kalan cansastr var seekrı yuksek cıkan bı de papapa galıba ama papapadan emın degılım
aklımda kalan cansastr var seekrı yuksek cıkan bı de papapa galıba ama papapadan emın degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?