2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ah kıyamaam sanaaaaaaa rum kesımıne falan bakayım ben senın ıcın vardır belkım oralarda:))))))))

saol canımmm burda öyle tropik meyvelerden dolu...en basit şeyler bulunmuyo genelde

çok geçmiş olsun canm...bende grip atlatıyorum sıkı sıkı giyindim vallaterlesem bile soyunmuyorum üşütürum die

hiç sorma valla saunada gibiyim sana da çok geçmiş olsun

oylemı uretım yerı neresıymıs pekı bu arada urun ulastımı sana

amerikadan gelmesini bekliyor ithalatçı firma. ben istanbuldan bir bayiden aldım. kırmızı bekliyoruz gerçi hiç bir rengi yok şu anda.
izmirdeki yer bayi değil yani anladınmı. ithalatçısı o toptan satıyor. ben aradığımda belki daha ucuza alırım diye, biz ithalatçısıyız dedi bayiye yönlendirmişti.

pişttt fıstık burdamısın hala ???????????????????

hepsı burada da urunum tedarık edılmıs kırmızı olan yanı, kargo asamasında

meltemmm cuma günü benimkinden istediydim erik cumartesi elime ulaştı kız buzlu buzlu eriyincede alakası yok yeşil olanla almayın boşuna eşşek kdr kutuyla yolllamışlar içinde 8 adet erik vardı D

saol canımmm burda öyle tropik meyvelerden dolu...en basit şeyler bulunmuyo genelde

gökçeeeeemmmmm geçmiş olsun dikkat et kız adamı delirtme ha bide şu tropik meyvelerden sen bize gönderttiriverrr o vakit

3 haftalık şeker diyetim bitiyor bakalım cuma gunu doktora gidicem ne dicek:26::26:sizlerden kontrole giden oldumu şeker diyetinden sonra:26::26:

hepsı burada da urunum tedarık edılmıs kırmızı olan yanı, kargo asamasında
Meltemm, şimdi Carmen grup la görüştüm. 20 kasımda geliyormuş Özellikle de sordum yurt dışından geleceklermiş. ve bu gelenlerde dört tekerinde de amortisör varmış, ek olarak.

gelince sana söylerim üretim yerini

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…