2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
meltemizmir - gökceg
kızlar geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize bebişler de biraz daha sabretsinler bakalım teyzeleriz kızıyo sonra deyin
benim de su sıralar hiç halim yok iki adım atsam yatmak istiyorum 37. haftaya kadar çalışacaktım sözde 32 de ne olurum kimbilir
Allah hepimize sağlık sıhhat güç versin

Kızlar daha önceden yazmıştım nar zararlıymış yiyormusunuz siz

ben eskiden nar sevmezdim, nar çıktığından beri deli gibi yedim. dedemin annesinin nar ağaçları var kocaman kocaman narlar göndermiş bana, onları da yedim ama taa ki senin zararlı dediğin güne kadar. sonra ne olur ne olmaz diye yemedim hiç.

ben yiyorum ya dayanamıyorum zaten yazın daha cıkmamıstı canım cekmıstı de zor bela nar suyu bulmustuk onu içmiştim suyunu bulana kadar da narlı soda ıcmıstım
bu aksam doktora gıdıcem kısmetse (yılan hıkayesıne dondu artık ) heyecandan unutmazsam sorarım zararlı mı dıye

çok sagol canımmm
yok kız benim değerler normal çıkmıştı. 50 mg yüklediler bana sadece.
ama ben dedım emın degılım dıyeeee:)

kızlar benim bebişin değerleri malum geriden geliyor. 20 haftadan beri kan ilacı kullanıyorum ve ara ara (eski doktor günde 4 tane dese de ) balık yağı hapı kullanıyorum. Bu balık yağı hapı ticari mi yoksa gerçekten işe yarıyor mu bebeğe kilo aldırmak için? bilen var mı? bi de göğüslerimin ucu banyodan sonra çok kuruyordu lansinoh aldım. gerçekten çok güzel bi krem. doğumdan sonra meme ucu çatlakları için kullanılıyormuş ama ben çatlaktan çok korktuğum için bu haftadan başladım 2 güne bir sürüyorum.

merhaba kızlar... :)sevindim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, benim değerler normal çıktı sıkıntı yok yani
bir bilgim yok ama o tireşimin bi zarar vereceğini sanmıyorum ben, ilişki bile serbestken dışarıdan ufacık bi titreşim ne yapabilirki anlayamadım endişeni :)
ben her akşam yarım nar yiyorum ne zararı varmış ki?

bende çatlaktan çok korkuyorum, önceden mi kullanmak gerekiyomuş?

Canım işte ben çalışan biriyim bana ve benim gibi olanlara kolaylık versin. Uyuyamıyorum var mı böyle birşey, bugünleri değerlendirmek lazım ama olmuyor, her yolu deniyorum, sırtıma yastık, bacaklarıma yastık, sola yatmak istiyorum olmuyor çıldırıyorum

bana doktorum doğal yoldan vitamini al die balık yağı hapını vermedi
lansinohdan çok çok ucuz bir markanın kini kardeşim kullandı çok memnun bende ondan kullanıcam

kızlarrrr :)))) ben bu listeyi yaptığımda 50 60 kalem ürün vardı şu gereksiz bu gereksiz dediler onun yerine şunu al bunu al dediler bir de feleğin sillesini yeyince para da kalmayınca :))) liste düştü 10 15 parça brşeye :))) anlamadım gitti şimdi onlar bile gereksiz geliyor... ne alıcam ben ya... bakın bir el atın da allah için artık karar vereyim de ucuzundan alayım...

1 pelüş battaniye alıcam, 1 polar 1 penye 1 pazen var... hastane çıkışı alınca 1 penye de ordan gelecek... daha lazım mı???
göğüs pedi ve kremi alacağım da lazım değil hele bir emsin de dediler bu da gitti sizce??????
1 havlu aldım 1 tane daha alıcam onunla ilk ıslaklığını alıcam lazım mı????
çanta almışken iyi mi olsun desem de gerçi nerde kullanıcam sanki çocuğu bir yere götürürken sizce?????
küvet file hadi onları alayım da kova tas bizde var zaten, bebek için olanlar başka mı oluyor ki????:))))) alsam mı kova tas....
biberon ne gerek var hele bir doğsun, belki almayacak biberonu dediler doğru mu????
emzik 1 tane yeni doğan silikon aldım 1 de kauçuk alsam mı gerek yok mu?
oto koltuğu nasıl bişey alsam ucuzları var 90 100 tl onlardan mı ???
ateşölçer almışken bir kere alayım dedim çok pahalı ne gerek vr okadar paraya dediler... siz ne aldınız marka veriverin nolur????
mini suluk tecrübem yok şu aşamada lazı mmı su içmesi için???
pijama 1 tane alsam yetmez mi sezeryan olacak, yetmez 2 al dediler doğru mu?????
atlet sütyen külot alıcam tamam
alt açma ayılı mayılı olanlara ne gerek var bir halta yaramıyor muşambalı 13 14 tl lik olanlar daha kullanışlıymış doğru mu???
omuz bezi gereksiz dedilerrrrrrr sizce????
gelelim bebek kıyafetlerineeeeee çok alma büyüyorlar deidiler.... ben kaç beden alacağım??? 0-3 mü 0-6 mı bir de hastane çıkışını 10 lu ve 5 li alsam 2 tane yetmez mi yoksa 2 sini de 10 lu mu alsam... nolur hepsine tek tek cevap verin de tamamlayayım daaaaa...

bende çatlaktan çok korkuyorum, önceden mi kullanmak gerekiyomuş?

tecrübeli anneler diye bi başlık vardı, orda doğumdan 1-2 hafta önceden başlayanlar vardı. ama ben işe yarayacağını düşünüyorum gerçekten de, çünkü çok yoğun bi krem, sürdükten sonra da yumuşacık yapıyo. zaten bebeği emzirirken de silmemek gerekiyormuş. bebeğin ağzının içinde pamukçuk olmasını da engelliyormuş.

o zaman bende başlayım, çok hassas çünkü normal zamanda bile sızlıyoki, bide günde 7-8 kere emzirdiğimizi düşünürsek çok fenaa :44:

selam kızlar ben geldim çok şükür bugün şeker diyetimize başladık diyetisyenle görüşmem gayet iyi geçti kızlar ben iki kilo almışım hamilelik boyunca toplam bebeğin kilo alımı iyi dedi doktor diyetisyende şaşırdı ama bundan sonra alırız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…