- 28 Mayıs 2009
- 432
- 0
- 116
- 41
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.961
Kızlar daha önceden yazmıştım nar zararlıymış yiyormusunuz siz
çok sagol canımmmmeltemizmir - gökceg
kızlar geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize bebişler de biraz daha sabretsinler bakalım teyzeleriz kızıyo sonra deyin
benim de su sıralar hiç halim yok iki adım atsam yatmak istiyorum 37. haftaya kadar çalışacaktım sözde 32 de ne olurum kimbilir
Allah hepimize sağlık sıhhat güç versin
ama ben dedım emın degılım dıyeeee:)yok kız benim değerler normal çıkmıştı. 50 mg yüklediler bana sadece.
:)sevindim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, benim değerler normal çıktı sıkıntı yok yanizeysimacığım, çok yardımcı oldun bana, tekrar teşekkür ederim. sabah şeker yüklememi yaptırdım, yüksek çıktı. perşembe tekrarlayacağız testi 100 mg ile. bana da limon sıktılar çözeltinin içine. sanırım tadı limonataya benzesin diye yapıyorlar. bu arada bugün ultrasona girdim, buradaki gebelik takviminde bebeğimin tahmini 820 gr olduğu yazıyor. gerçekten de bebeğim bugün ultrasonda 829 gr olarak gözüktü :) senin şeker değerlerin normal mi çıkmıştı?
bir bilgim yok ama o tireşimin bi zarar vereceğini sanmıyorum ben, ilişki bile serbestken dışarıdan ufacık bi titreşim ne yapabilirki anlayamadım endişeni :)kızlar genitali epilasyon aletinin jilet başlığıyla alıyodum ben bu aya kadar. son aylara girdik ya artık alet titreşimli olduğu için tırsıyorum. dr a da sormadım, herşeye gülüyo sinir oluyorum. sizce sakıncalı mıdır? bilginiz var mı güzel anneleeer:)
ben her akşam yarım nar yiyorum ne zararı varmış ki?Kızlar daha önceden yazmıştım nar zararlıymış yiyormusunuz siz
bende çatlaktan çok korkuyorum, önceden mi kullanmak gerekiyomuş?kızlar benim bebişin değerleri malum geriden geliyor. 20 haftadan beri kan ilacı kullanıyorum ve ara ara (eski doktor günde 4 tane dese de ) balık yağı hapı kullanıyorum. Bu balık yağı hapı ticari mi yoksa gerçekten işe yarıyor mu bebeğe kilo aldırmak için? bilen var mı? bi de göğüslerimin ucu banyodan sonra çok kuruyordu lansinoh aldım. gerçekten çok güzel bi krem. doğumdan sonra meme ucu çatlakları için kullanılıyormuş ama ben çatlaktan çok korktuğum için bu haftadan başladım 2 güne bir sürüyorum.
dün akşam hiç uyuyamadım hiçççç( belki toplamda 2 saat anca uyuyabilmişimdir. her yolu denedim, çıktım yürüdüm, duşa girdim, süt içtim bana mısın demedi.. çalışanlara allah kolaylık versin valla zor
kızlar benim bebişin değerleri malum geriden geliyor. 20 haftadan beri kan ilacı kullanıyorum ve ara ara (eski doktor günde 4 tane dese de ) balık yağı hapı kullanıyorum. Bu balık yağı hapı ticari mi yoksa gerçekten işe yarıyor mu bebeğe kilo aldırmak için? bilen var mı? bi de göğüslerimin ucu banyodan sonra çok kuruyordu lansinoh aldım. gerçekten çok güzel bi krem. doğumdan sonra meme ucu çatlakları için kullanılıyormuş ama ben çatlaktan çok korktuğum için bu haftadan başladım 2 güne bir sürüyorum.
Wollex New York Manhattan Travel Sistem Bebek Arabası / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
kampanyası vardı yuzde56 ındırıme gırmıs koltukla baraber 650 tl ye aldık
bende çatlaktan çok korkuyorum, önceden mi kullanmak gerekiyomuş?
bılemedım ben sımdııııı normal jılet yap fark varmı?
o zaman bende başlayım, çok hassas çünkütecrübeli anneler diye bi başlık vardı, orda doğumdan 1-2 hafta önceden başlayanlar vardı. ama ben işe yarayacağını düşünüyorum gerçekten de, çünkü çok yoğun bi krem, sürdükten sonra da yumuşacık yapıyo. zaten bebeği emzirirken de silmemek gerekiyormuş. bebeğin ağzının içinde pamukçuk olmasını da engelliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?